Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '13

 
Kategori
Güncel
 

"Örümcek Adam" müslüman oldu!

"Örümcek Adam" müslüman oldu!
 

Örümcek Adam'ı bilmeyenimiz yoktur sanırsam. Çocukların ve bizlerin akıllarımıza kazınmış bir çizgi karakter. Binalara tırmanan, engelleri aşan ve kötüleri yakalayan bir süper kahraman! 

Ancak bir süper kahraman bir çizgi karakter ve ABD'li. Ancak Çankaya Timur İlköğretim Okulu'nda bir olay yaşanmış. Din Kültürü ve Âhlak Bilgisi öğretmeni sınavda yanda gördüğünüz resmi koymuş ve bu resmin üzerine de "Namaz öğreniyorum" yazılmış veya yazmış. 

Bunu neden yaptığını hepimiz tahmin etmişizdir. İlköğretim çocuklarını ilgi alanlarındna yakalayıp namaza yönlendirmek istemiş olabilir yada kendi aklınca başka bir şey. Ama bence bu tür şeyler uygun değil. 

Çocuklara can alıcı noktalardan saldırmak, olmayan bir şeyi oluyormuş gibi gösterip onları alaya almak gibi bir şey. Namazı oyuncak etmeye benziyor bu sanki, kendimizi bu konuda geliştirmemiz gerekiyor. Namaza teşvik yollarını daha farklı yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Farklı bir teknik kullanılıp çocukları teşvik etmek istiyorsak lakin, hiçbir şeyi alay konusu etmeden yapmalıyız.

https://twitter.com/AhmetTurkbenn

 
Toplam blog
: 90
: 2496
Kayıt tarihi
: 03.11.12
 
 

Kafasına takılan her konuyu sonuna kadar araştırmaya üşenmeyen, bildiklerini, öğrendiklerini ve i..