Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '16

 
Kategori
Dünya
 

“Pizza Gate” skandalı ve elit tecavüzcüler

“Pizza Gate” skandalı ve elit tecavüzcüler
 

görsel internetten alıntıdır


Amerika Birleşik Devletleri’nde ortaya çıkan Pizza Gate skandalında çocuklara işkence ve işkence yapıldıktan sonra zorla tecavüz edilmesi, çocuklara işkence ve tecavüz edilirken seyretmekten zevk alınılması ve sonunda çocukların öldürülmesi, çocukların can çekişirken seyredilmesi gibi olaylar iddia ediliyor. Korkunç pedofili gerçeklerinin belgelerini CIA in tüm engellemelerine rağmen FBI ın sızdırdığı öne sürülüyor.

Clinton'ın danışmanlarından Podesta'nın maillerinin ortaya çıkmasıyla başlayan ve korkunç gerçekleri gözler önüne seren Pizza Gate skandalı tüm dünyayı sarstı ama yeterince ses çıkmadı. ABD'li yetkililerin ve iş adamlarının bulaştığı bu pedofili skandalında Amerika Başkanı Barack Obama’nın, Bill Clinton’un, Hillary Clinton’un, George Soros’un, Comet Pizza’nın sahibi James Alefantis’in isimleri geçiyor.

Pizza Gate skandalında sipariş verilen çocuklar için peynir( kız çocuğu), makarna( oğlan çocuğu), pizza( genç kız), hot dog(erkek çocuk) gibi tabirler kullanılıyor.

Barack Obama’nın ise Chicago’dan Washington’a 65bin dolarlık pizza sipariş ettiği söyleniyor. Bill Clinton’un defalarca gittiği adaya yolculuk yaparken uçtuğu uçağın adı ise “Lolita Ekspress” olduğu iddia ediliyor.

Avrupa ülkelerindeki kayıplar ve Almanya’da dokuz bin Suriyeli mülteci çocuğun kaybolduğunun ortaya çıkması ise akıllara bu tecavüz olaylarıyla ilgisinin olup olmadığını akıllara getirdi.

Bu olaylardan sonra Amerika’yı ve Avrupa’yı yönetenlerin bizim ülkemizle ilgili hak, hukuk, insanlık gibi konularda konuşup, akıl vermeye yüzleri hala var mı? Merak ediyorum çünkü Avrupa’da bu olaylar karşısında suskunluğunu korumaya devam ediyor.

Bu olaylar çeşitli internet gazetelerinde yayılan iddialar, doğruluk payı olduğuna inananlardanım.  Allah, tüm dünya çocuklarına ve insanlarına merhamet etsin diye dua etmekten başka bir çare düşünemiyorum.

Unutulmasın ki çocuklara merhamet etmeyenlere Allah da merhamet etmez, kanımızı donduran bu olaylar inşallah dünyamızda bir gün son bulur.

Böylece yüzleri her an gülen, sevgi gösterileri yapan bin bir yüzlü küresel elitlere de fazla itibar etmememiz gerektiğini anlamış oluyoruz.

Herkese güzel günler diliyorum.

 
Toplam blog
: 627
: 3456
Kayıt tarihi
: 11.06.11
 
 

Kendi halinde yaşayan doğa tutkunu, sıradan bir vatandaş. İnsanların dış güzelliğine değil iç güz..