Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '10

 
Kategori
Voleybol
 

"Sarı Çiçekler" sağ olun, var olun...

"Sarı Çiçekler" sağ olun, var olun...
 

Onlara herkes “Sarı Melekler” diyor. Ben ise “Sarı Çiçekler” diyeceğim.

Evet, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol takımından bahsediyorum.

Hani Avrupa Şampiyonlar liginde mücadele eden ve 4’lü Final Grubuna kalan, oradaki ilk maçında, rakibini zorda olsa 3-2 yenerek finale çıkan ve finalde İtalya’nın Bergamo takımına 3-2 yenilerek Avrupa İndesit Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi’nde ikinci olan “Sarı Çiçek”lerden bahsediyorum.

Kızlar canınız sağ olsun. Oraya gelmek çok büyük başarı! İnşallah önümüzdeki yıl, bu yıl kazandığınız tecrübe ile finali siz kazanırsınız.

Gelelim Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol takımının bu başarı öyküsüne;

Kızlarımız bu seriye gelinceye kadar on maç yaptılar. Bu on maçın sadece birisinde 2 set verip, diğer maçların hepsini 3-0 kazandılar.

Ülkemizde oynadıkları maçların tümünü kazanarak, tıpkı Bayan Basketbol takımı gibi, kendi liglerinde rakiplerine fark atarak, ligi uzak ara lider götürüyorlar.

Taraflı tarafsız herkesi ekran başına kilitleyen “Sarı Çiçek”ler sağ olun. Bize böylesine mutluluğu yaşattığınız için.

Gelelim Fenerbahçe’nin Futbol takımına.

Geçen hafta Galatasaray’ı Ali Sami Yen’de yenmenin morali ile sahaya çıkan Fenerbahçeli futbolcular, bu yılki en güzel futbollarını sahaya yansıtıp, ligimizin güçlü ekiplerinden Kayseri spor’u pozisyon vermeden 2-0 yendiler.

Bu galibiyet sonrası, hemen internette geyik muhabbeti başladı!

Şöyle ki; Fenerbahçe “Sarı Kırmızı” renkleri gördü mü, takımın ismine falan bakmadan yeniyor!

Fenerbahçe futbol takımı için her şeyi sarı kırmızı görecek “Lensler” üretilmiş!

Bu maçta renklere aldanan Lugano, İstanbul’un Avrupa yakasından vurduğu kafayla, Anadolu yakasındaki Kayseri spor kalesine gol attı!

Tabi birde bu maçta verilmeyen penaltı ile Bursa spor-Antalya spor maçında verilen penaltı olayı var! Bu iki takım arasındaki farkı açıkça belli ediyor. Birileri, Bursa’nın değirmenine ha bire su taşıyıp duruyor. Aynı birileri bundan iki hafta önceki Bursa-Denizli maçında da, aynı değirmene su nakli yapmıştı!

Netice itibarıyla Fenerbahçe kulübü ve takımları ülkenin tanıtımına katkı yapmaya devam ediyor! Hiç kimseden, herhangi bir destek almadan! Sırf taraftarlarının katkısıyla!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..