Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '19

 
Kategori
TV Programları
 

"Sevgili Geçmiş" Başlıyor!

Başrollerini Emre Kınay , Ece Uslu , Sevda Erginci ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı Sevgili Geçmiş dizisinin ilk tanıtımı büyük merak uyandırdı.

Dizinin kadrosunda Melis Sezen, Özge Özacar, Elifcan Ongurlar gibi  isimler de yer alıyor.

Ayrıca ülkenin en önemli oyuncularından biri olan Erkan Petekkaya dizinin ilk bölümlerinde konuk oyuncu olarak Sevgili Geçmişte rol alacak.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği yönetmen koltuğunda Ali Bulut’un olduğu senaryosunu ise Funda Alp’in kaleme aldığı Sevgili Geçmiş dizisi  İzmir  Urla'da çekiliyor.

Sosyal medyada daha şimdiden Seçkin Özdemir ve Sevda Erginci uyumları ve tarzları ile tüm dikkatleri üstlerine çekmiş durumda sezonun en iddialı ikilisi olmaya geliyorlar gibi…

Öte yandan Seçkin Özdemir’in yeni imajı giyim tarzı ise  fanları tarafından çok beğenildi. Yeteneği ve yakışıklılığı ile tüm dikkatleri üstüne çeken başarılı oyuncu Sinan Malik karakterine hayat verecek…

İlk izlenim olarak karakterin Seçkin Özdemir’e oldukça oturacağını ve kendisinin çok iyi performanslar ortaya koyacağını düşünüyorum.  Acı Aşk dizisindeki bulut rolünden sonra kendisine en iyi oturan rollerden birisi olacak gibi duruyor Sinan karakteri.

Sevgili Geçmiş güçlü kadrosu dikkat çekici konusu ve merak uyandırıcı senaryosu ile  çok yakında Star'da.

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..