- Kategori
- Şiir
- Okunma Sayısı
- 390
Âşık Nurhani
Ağlayarak giden bir güzel gördüm
Gözyaşını bir pınara benzettim
Yanına yaklaştım adını sordum
Kokusunu bir bahara benzettim
Âşık Nurhani
Kağızmanlı âşık Nurhani halk geleneğinde yazan ozanlarımızdandır. Dili akıcı çok kolay anlaşılır özelliktedir. Yani Yunus gibi. İnternet dünyası bana göre Yakınçağın bittiğini gösterir. Yeni şeyler söylemeli bu günlere dair.
Sizinle bir şeyleri paylaşmak için ilk aklıma gelen kendi tarzımda kısa bir başlangıç yapıp sonrada bu giz dolu bu dünyaya girmek.
Resim:
Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

Baktım çok uzun bir ara vermişsiniz. Emeklinin tatil mi olur? Yazmaya devam et. Selam. Ünal Ş.Dirlik
Ünal Şöhret Dirlik 06.02.2010 10:41Okul olsa, resmi bir daire olsa tatil var. Yazmaya yok. Selamlar.
Ünal Şöhret Dirlik 07.01.2010 15:27İşte böyle, yavaş yavaş,Adnan Doğan'ın kılavuzluğuyla MB ailesinekarışıp gideceksin. hayırlı olsun.Yeni yılın kutlu olsun.2050'de Ortaca'da şiir dinletisi yapsak erken mi? Sevgilerle.
Ünal Şöhret Dirlik 02.01.2010 20:28