Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Aralık '10

 
Kategori
Sinema
 

‘Şov Bizinıs’, ‘Neşeli Pazarlar’ı canlandırdı!

‘Şov Bizinıs’, ‘Neşeli Pazarlar’ı canlandırdı!
 

Atilla Saral’ın podyum duruşu, Nükhet Duru’nun gerekli gereksiz kahkahalarıyla dikkat çeken TV 8’in isimde yeni, formatta eski programı ‘Neşeli Pazarlar’, bu hafta iyi bir iş yaparak ‘Şov Bizinıs’ ekibini konuk etti! Senaryosu, yönetmen Mustafa Uğur Yağcıoğlu’na ait filmin ekibinden radyocu İrfan Kangı, kendi tabiriyle Alamancı Önder Açıkbaş ve ‘Ekmek Teknesi’ndeki rolüyle sevilen Cem Kılıç, Duru-Saral çiftinin çok ilgili(!) bakışları altında, filmlerinin ilk TV tanıtımını yaptılar.  

İrfan Kangı’nın ‘tek diyafram’da anlatmaya çalıştığı ‘Şov Bizinıs’, bir zamanlar müzik piyasasının kalbi olan Unkapanı’ndaki gerçek hikâyelerden oluşmakta! Bütün yaşanmış gerçekleri, kişilerin isimlerini değiştirerek yansıtan bu Unkapanı efsanesinde, Müslüm Gürses de mevcut. ‘Rıfat’ karakterinin çevresinde gelişen olaylarda, kaset çıkarıp ünlü olmak isteyenlerin başından geçenler komedi diliyle verilmiş. Adından da anlaşılacağı gibi tam bir şov olan filmdeki Unkapanı piyasasında, havada uçuşan yalanların sınırı yok. 4 Şubat’ta 120 kopyayla gösterime girecek olan ‘Şov Bizinıs’ filmindeki Rıfat, tipiyle olmasa da konuşma biçimi ve hareketleriyle Recep İvedik’i fazlaca andırmakta! Bu nedenle yeni bir ‘Recep İvedik’ serisi olma ihtimali yüksek. Onun kadar ilgi çekecek mi, bekleyip göreceğiz. 

Ancak şimdiden görünen bir şey var ki, o da ‘Neşeli Pazarlar’ın neşe vermekten uzak oluşu! Duru-Saral çifti, kıyafetlerinin bozulmasından korkan misafirler gibi, pasif ve soğuk duruşlarıyla şova katkıdan çok uzaktı! Zoraki gülücüklerle yürütülen programda neyse ki, İrfan Kangı karaoke yarışmasıyla hâkimiyeti ele geçirip Önder Açıkbaş’la birlikte Osman Ağa’yı söyledi de bezgin stüdyoya canlılık geldi. Karaokeyle biraz olsun neşeye kavuşan ‘Neşeli Pazarlar’da bu hafta durumu ‘Şov Bizinıs’ ekibi kurtardı. Ancak kendin çal, kendin oyna yapmacıklığı ve seyirciye tepeden bakan jön sunuculuğuyla devam edilirse sonrasını kim kurtarır, Allah bilir! Biraz halka inmekte fayda var…  

Anibal Güleroğlu 

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..