Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mart '18

 
Kategori
Magazin
 

"Söz'de Zafer Timin Oldu !

"Söz'de Zafer Timin Oldu !
 

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi "SÖZ" dizisinde Tim, terör örgütü elebaşı Çolak'ı yakalıyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Hayki'nin seslendirdiği Br1 adlı rap şarkısı eşliğinde Çolak'ın tutuklandığı anların ekrana gelmesi heyecanı doruğa yükseltti.

Yeni bölüm fragmanı, dijital platformlarda ve sosyal medyada büyük ilgi ve beğeni gördü. Kısa sürede Youtube’da 800 binin üzerinde izlenme sayısına ulaşan fragman, Youtube’de en çok izlenenler arasında trend listesine girdi.

Yapımını ‘TIMS&B Yapım'ın üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiğ, ekranların reyting rekortmeni dizisi "SÖZ"ün yeni bölümünde seyircinin haftalardır beklediği sahne ekrana geliyor.

Dizinin yayınlanacak 36.bölümünde; işbirlikleri sona eren, kendi adamları tarafından da artık sayılmayan Çolak, kanlı bir veda planı yapacak.

Düşmanları Yavuz, Agah ve Büyükelçiye büyük bir katliam hazırlığı yapan Çolak karşısında Tim'i bulacak. Heyecan dolu bölümde Tim amansız takibi ve korkusuzca verdikleri mücadele sonucu eli kanlı Çolak'ı yakalamaya başaracak.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ' büyük beğeni toplayacak yeni bölümüyle 5 Mart Pazartesi  saat 20:00'da Star TV'de...

36.Bölüm Fragman Linki: https://www.youtube.com/watch?v=K7jBC93JcXg

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..