Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '19

 
Kategori
Dostluk
 

“TEBRİK”

“TEBRİK” Bu gün 2019 Yılının son günü. Gelen 2020 Yılının Tüm insanlığa sevgi barış ve huzur getirmesini diliyoruz. Hayallerimiz ve umutlarımız var. Geleceğin güzel olmasını diliyoruz

Türkiye Beyazay Derneği İzmir şubesi olarak bu yılda neler planlıyoruz onlardan bahsetmek istiyorum.7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasıkapsamında farkındalık etkinliği planlıyoruz.

Aylık seminerler geziler sosyal yardımlar Beyaz baston dağıtım törenleri hedefliyoruz. Bilgisayar EKPSS ve farklı kurslar planlıyoruz Radyo TV Programları Gazete Yazıları Basın açıklamaları planlıyoruz.

Yaz döneminde Deniz gezileri Ramazanda iftar programları erzak ve Kurban payları vermeyi hedefliyoruz.

Üniversite öğrencileriyle sosyal sorumluluk etkinlikleri planlıyoruz. Merkezi ve Yerel Yönetimlerle iş birliği halinde etkinlikler planlıyoruz. Evinden çıkamayanları ziyaret etmek istiyoruz. Okullar Yurtlar Dernekler ve farklı yerlerde farkındalık seminerlerle Toplumsal değişime katkı vermek istiyoruz. Birlikte yaşama kültürünü arttırmak sanat spor gezi ve farklı etkinliklerle engelliler ve engelsizlerin bir arada tanış olacakları etkinlikler hedefliyoruz.

Engelliler alanında Akademik çalışma yapan Hocalarımızla bu alanın doğru anlaşılmasına yönelik katkılar vermek istiyoruz engelliliğin toplumda doğru anlaşılması ve doğru iletişim kurulması konularında farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Birçok hayalimiz ve geleceğe dair umutlarımız var tüm Merkezi Yerel İdareler kişi ve Kurumlarla ortak çalışmalar yürütmeye istekliyiz Yeni Yılın güzellikler getirmesini diliyorum.Salih Arıkan, Tel: 0506 514 96 93

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..