Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ocak '17

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

“Topuklu Terlik Süt Yapar” Trump Tower'de izleyicisiyle buluştu

“Topuklu Terlik Süt Yapar” Trump Tower'de izleyicisiyle buluştu
 

Figen Şakacı’nın kendi romanından tiyatroya uyarladığı “Topuklu Terlik Süt Yapar”, bir kadının, dünyaya bir türlü ayak uyduramamakla ilgili gitgellerini mizahi bir dille anlatıyor. AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye konan oyunun dikkat çekici kadrosunda; Yeşim Koçak, Durul Bazan, Ali İl, Füsun Kostak, İpek Türktan Kaynak ve Mert Aykul rol alıyor. 

Yönetmenliğini Görkem Şarkan’ın üstlendiği Topuklu Terlik Süt Yapar, Figen Şakacı’nın Pala Hayriye romanında yer alan Pişti hikâyesinden tiyatroya uyarlandı. Oyunda, 40’lı yaşlarına merdiven dayamış, cinsiyet rolleriyle benliği arasında sıkışmış bir kadının, anne olup olmamakla, dünyaya bir türlü ayak uyduramamakla ilgili gitgellerini mizahi bir dille anlatıyor.

Dikkat çekici ekibi ve etkileyici metniyle yılın iddialı oyunlarından biri olmaya hazırlanan Topuklu Terlik Süt Yaparın kadrosunda; Yeşim Koçak, Durul Bazan, Ali İl, Füsun Kostak, İpek Türktan Kaynak ve Mert Aykul yer alıyor.

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye konan Topuklu Terlik Süt Yapar, prömiyerinin hemen ardından Cumartesi akşamı ise Kozyatağı Kültür Merkezi’ndeizlenebilir. Başlama saati 20:30 olan oyunaait biletler; Biletix’ten ve oyunun sahneleneceği salonların gişesinden temin edilebilir. 

Bilgi için:  aysaorg.com

                  biletix.com

                    facebook.com/aysatiyatro/

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..