Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '12

 
Kategori
Futbol
 

"Utanıyorum.. Sizler Fenerbahçe'li olamazsınız!.."

"Utanıyorum.. Sizler Fenerbahçe'li olamazsınız!.."
 

İki kere Şampiyon Galatasaray


Öncelikle, bu kutsal "ANNELER GÜNÜ'nde tüm Galatasaraylılara Super Lig Şampiyonluğu annelerinin sütü gibi helal olsun. Galatasaraylılar bu zorlu iki aşamalı Süper Lig mücadelesinde zoru başarmış; iki kez "ŞAMPİYON" olmuşlardır. Hepinizi tekrar, tekrar kutluyorum. 

Sağduyulu, sporun kardeşlik, dostluk ve barış için bir katalizör olduğuna inanan bir Fenrbahçeli olarak sözde "Fenerbahçeli olduklarını SÖYLEYEN"  sosyo-psikolojik anlamda sorunlu güruhun yaptığı taşkınlıktan daha öte davranışları için özür diliyorum.

Galatasaraylılar, bileğininin hakkıyla, tırnakları ile kazıyarak geldikleri final ve Fatih TERİM'in  "akılcı taktiği" ve "moral dopingi" ile Şampiyonluğu kazandılar.

Doğal oarak "final" hangi stadyumda, günümüz deyimiyle hangi arenada oynandı ise "Şampiyonluk Kupası" da "Şampiyonluk Turu" da orada; Şükrü Saraçoğlu Arena'da atılacaktır. Bundan doğal ne olabilir ki? 

Ayrıca kim soyunma odalarında "Kupa Seremonisi" önerdi ise; ben bunu Galatasaray Kulubüne yapılmış saygısızlık veya en hafif deyim ile "işbilmez," "geri zekalı" bir davranış olarak kabul ediyorum.

Kendilerini Fenerbahçeli sanan "kendini bilmez" o güruh AB Ülkeleri arasında ilk beşe giren Kadıköy Şükrü SARAÇOĞLU ARENA'ya; haliyle Türkiye Ekonomisine çok büyük maddi zarar vererek, ancak "aşağılık kompleksini" tatmin edebilmişlerdir.

Ayrıca yaralanan yirmialtı polis memuru ve altı taraftar için çok üzüldüm, hepsine acil şifa dilerim.

Bu ülke ve bu kulüpler hepimizin. Lütfen "Sporu "fair-play" için yapalım..." 

 Anımsayalım, İngiltere Lig Kupası Finali'nde Şampiyon olan Liverpool'u ezeli rakibi Manchester United yöneticileri ve futbolcuları centilmenlik koridoru yaparak ellerini tek, tek sıkarak nasıl kutlamışlar dı?

Fenerbahçe Kulübü As Başkanı Nihat ÖZDEMİR ve Teknik Diretör Aykut KOCAMAN da Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal AYSAL, Teknik Direktör Fatih TERİM ve futbolcularını kuçaklayarak tek , tek kutlamışlardır.

"Sezarın hakkını Sezar'a teslim edelim.."  Fenerbahçeli yöneticilerin de haklarını yemeyelim!..

 
Toplam blog
: 392
: 908
Kayıt tarihi
: 27.11.11
 
 

1951 Muğla doğumluyum. Ege Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi'ni 1974 yılında bit..