Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '08

 
Kategori
Müzik
 

"You can leave your hat on"

"You can leave your hat on"
 

Joe Cocker


JOE COCKER...
YOU CAN LEAVE YOUR HAT ON ( Şapkanı çıkartabilirsin)...1944 Sheffild İngiltere doğumlu Rock ve Blues şarkıcısı.. Özellikle birçok sevilen şarkı ile Beatles parçalarına “cover” yapan sanatçı, 60’lıyıllarda kumlu sesi ve spastic dansları ile şöhreti yakalmıştır.
Dünyaçapında listelere girmiş olan şarkılarından bazıları ; 1982 yapımı“Subay ve Gentilmen “ filminin “Grammy Müzik Ödülü” almış olan şarkısı“Up Where We Belong”, 1975 yılında Billboard listesinde 5 numarayakadar yükselmiş olan “You Are So Beatiful”, 1987 yılına ait, albümleile aynı adı taşıyan ve ülkemizde de çok iyi bilinen “ Unchain MyHeart”, !989 yılına ait Bryan Adams’ın yazmış olduğu “When The nightComes” gibi bir çok sevilen parçası sayılabilir.
"YOU CAN LEAVE YOUR HAT ON" adlı şarkı ise ülkemizde de gösterilenbaşrollerinde "Kim Bassinger ve Mickey Rourke" nin oynadığı “9’1/2Hafta” adlı erotik filminin “striptiz” sahnesinde kullanılmıştır. Filmin ve şarkının yapmış olduğu etki ve hatta sözleri yüzünden adıgeçen parça günümüzde hala striptize gönderme yapan reklam veyafilimlerde kullanılmaktadır.

Arzu edenler bu klibi aşağıdaki linkikopyalayarak izleyebilir.............................................http://www.dailymotion.com/relevance/search/you%2Bcan%2Bleave%2Byour%2Bhat%2Bon/video/x1i2fo_you-can-leave-your-hat-on_music



 
Toplam blog
: 180
: 4439
Kayıt tarihi
: 01.08.08
 
 

Kısaca -Yaş Grubu Türkiye Triatlon Şampiyonu, Vegan Triatlet, Türkiye Triatlon Federasyonu Eski B..