Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '08

 
Kategori
Futbol
 

"Yüksek Kramponlar"ın konuğu olduk !!!

"Yüksek Kramponlar"ın konuğu olduk !!!
 

www.onikinumara.com


“YÜKSEK KRAMPONLAR”IN KONUĞU OLDUK !!!

Geçtiğimiz Cumartesi sabahı yeni bir güzel organizasyonda daha bir araya geldik onikinumara.com ailesi olarak. Sitemizin teras katının baş köşesinde her Salı yazılarıyla yüreklerimize Sarı-Laci buseler konduran canımız Feryal Ablamızın konuğu olduk “Yüksek Kramponlar” programında.

Kasım ayı takımımız ve bizler için gayet güzel geçmişti doğrusu. Bu güzelliklere yeni bir güzellik daha eklememiz gerektiğini ve Aralık ayına da zinde başlamayı düşündük. Kendi aramızda bu organizasyonunun ne olabileceği konusunda epey bir beyin fırtınası gerçekleştirdik.

Buwcu’muzun sunduğu seçeneklerden en parlak olanını, yani “Yüksek Kramponlar” programına katılma seçeneğini tercih ettik büyük bir mutlulukla ve heyecanla. Organizasyon şekillenilinceye kadar gizli tuttuk tabi bu fikrimizi üyelerimizden. Site yazarımız ve hepimizin Annesi Hale Annemizin kulağına fısıldadık bu projemizi. Kendisi çok heyecanlandı projemizi duyunca, bir o kadarda mutlu oldu tabi ki. Hemen kolları sıvadı. İş artık Feryal Ablamıza bu talebimizi iletmesine kalmıştı.

Hale Annemiz Feryal Ablamızın kadim dostu olduğu için programa katılma olasılığımız oldukça yüksekti. Feryal Ablamızdan bu talebimize olumlu yanıt aldıktan sonra organizasyonumuzun fikir ablası Buwcu’muzun mail platformumuza attığı müjdeli mailiyle siz üyelerimize duyurmuş olduk böylece.

Feryal Ablamız işlerinin yoğunluğu sebebiyle Cumartesi sabahına ve onikinumara olduğumuz için de mabedimizde ağırlamayı uygun gördü bizleri. 1907 tribününün ev sahipliği yaptığı çekimlere 2 adminimiz ve 10 üyemizle katıldık. Sayı olarak ta 12’yi yakalamış olduk.

Feryal Ablamızın “Bayram özel programı” diye açılışını yaptığı programın ilk yarım saatine; bir gün öncesinde oynanan Denizli maçımızdaki fahiş hakem hataları damgasını vurdu ister istemez. İkinci yarım saatte ise Feryal Ablamızın da yoğun isteği doğrultusunda; takımımızdan beklentilerimize, önümüzdeki Kiev maçımıza dair düşüncelerimize ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nda gönüllü Annelik yapan Didem’imizin takımımızla ortaklaşa gerçekleştirdikleri çalışmalarına yer verildi. Diğer Didem’imizin, Dayısını kaybeden Başkanımıza taziye dilekleriyle başlayan konuşmasıyla tadı damaklarımızda kalan programa nokta konmuş oldu. Program öncesinde ve sonrasında mabedimizde bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedik tabi.

Organizasyonumuza emeği geçen başta Feryal Ablamız olmak üzere, Hale Annemize, Buwcu’muza ve katılımcı arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

 
Toplam blog
: 130
: 740
Kayıt tarihi
: 05.12.07
 
 

İlk önce şunu belirteyim; yürüme engelliyim fakat hayata pamuk ipliği ile değil, LACİVERT YÜREĞİM..