Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '15

 
Kategori
Astroloji
 

01 - 07 Haziran 2015 Haftalık burç astroloji: 07 Haziran Aslanların yöneticisi Güneş çok parlak !

01 - 07 Haziran 2015 Haftalık burç astroloji: 07 Haziran Aslanların yöneticisi Güneş çok parlak !
 

haftalık burç


Çok enteresandır ki Aslan burcunun yöneticisi Güneş 7 Haziran yani Genel seçimlerin olacağı gün İkizler burcunda +6 katsayısıyla süper bir konumda olacak. 07 Haziran sanki Aslan burcundaki AKP için özel seçilmiş bir gün gibi. Bu durum hem Aslan burcunu sembolize eden kişi ve olayların katsayısını arttırmakta hem de Aslan burcundan kişi ve olayların İkizler burcundan kişi ve olayları olumlu olarak etkilemesine işaret etmektedir. (Haziran 2015 burç)

Jüpiter de +5 katsayısıyla Aslan burcunda süper bir konumda olacak. Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürden kişiler (Kürt, alevi, suriyeli mülteciler, vs), hukuk ve yasalar, din ve inançlarla ilgili konular Aslan burcunda kurulu AKP'yi olumlu açıdan etkileyebilir. Jüpiter Yay burcunun yöneticisi olduğundan Aslan burcunda kurulu olan AKP Güneşi yada Marsı Yay burcundan kişilerden de olumlu etkiler alabilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marsı da Yay burcunda ve yüksek katsayıdadır. Ancak CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu'nun Natal Güneşi Yay burcunda ama düşük katsayıdadır (-1). Kılıçdaroğlu da Yay burcunun yöneticisi Jüpiter transitinden +5 değeri almakta ve Natal Güneşi yani kendini ifade edebilme yeteneği (-1 +5 = +4) +4 katsayısına yükselmektedir. Fakat Kılıçdaroğlunun Natal Marsı Oğlak burcunda +1 katsayısında ve Oğlak burcunun yöneticisi Satürn transitinin katsayısı (07 Haziran günü) -1 olduğundan (+1-1 = 0) Natal Marsı sıfırlanacaktır. Kılıçdaroğlu her ne kadar kendini cömert, iyiniyetli ve samimi bir şekilde ifade etmeye çalışsa da maalesef Natal Marsı Oğlak burcunda düşük katsayıda olacağından bu durum hareket ve
davranışlarına yansımayabilir. (haftalık burç)

Parti bazında Boğa burcunda (02 Mayıs 2008) kurulu olan BDP, Terazi burcunda (15 Ekim 2012) kurulu HDP ile Başak burcunda kurulu olan CHP (07 Eylül 1919) biraz sıkıntı yaşayabilir. Çünkü Boğa ve Terazi burcunun yöneticisi Venüs Aslan burcunda, Başak burcunun yöneticisi Merkür ise İkizler burcunda düşük katsayıda olacak. Aslında BDP'Nin Marsı Yengeçde, HDP'nin Marsı Yayda, CHP'nin Marsı da Aslan burcunda ve Yengeçle Aslan burcunu yöneten Ay ve Güneş transitleri ayrıca Yay burcunu yöneten Jüpiter transiti yüksek katsayıdalar ama partilerin Natal Güneşleri düşük katsayılarda olduğundan her ne kadar Marsları yani yaptıkları işler, faaliyeler, seçim çalışmaları çok iyi olsalar da CHP, BDP ve HDP'de kendilerini iyi ifade edememe yada gösterememe problemleri olabilir. (haftalık astroloji)

 

Bütün seçim anketlerinde 3. parti olarak gösterilen MHP koyu vatansever (Ay transiti ile kişilerin desteğiyle oylarını arttırıp 2.parti olabilir !

Kova burcunda kurulu olan MHP (09 Şubat 1969) ise Kovanın yöneticisi Uranüsün katsayısının +4 gibi yüksek bir katsayıda olmasından ötürü AKP'nin hemen arkasından gelebilir. AKP'yi nasıl Jüpiter olumlu etkiliyorsa MHP'yi de Kova burcundaki +5 katsayısındaki AY olumlu bir şekilde etkileyecek. Yani Ay.ı simgeleyen koyu vatansever kişiler MHP'nin oylarını arttırabilir. Aslında yapılan anket çalışmalarında MHP hep 3.parti olarak çıkmaktadır ama astrolojik olarak bakıldığında MHP AKP'den sonra 2.parti olarak öne çıkabilir. Zaten en beğendiğim anket şirketlerinden Sonar'ın başkanı Hakan Bayrakçı da MHP %18'in altında oy alırsa mesleği bırakırım diye iddialı bir çıkış yapmıştı. (Haziran astroloji)

Seçimlerin ertesi günü olan 08 Haziranda ise AY Balık burcunda düşük (-1) katsayıda olacağından Balık burçları AY.ı simgeleyen Yengeç burçlarından, vatani konulardan, ülke güvenliği yada vatansever kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Devleti simgeleyen büyük kurum ve kuruluşlar içinde de dalgalanmalar, değişimler, aşırı bir hassasiyet, güvenlik problemleri olabilir. (2015 Haziran burç)

Bu arada Merkürün İkizler burcundaki düşük katsayısı 27 Hazirana kadar devam edeceğinden Merkürü simgeleyen her türlü iletişim, bilgi, belge, yazışma, anlaşma, her türlü hizmet ve çalışanlarla ilgili şaibeler, kurnazlık ve hilekarlıklar gündeme gelebilir. Buna seçimlerle ilgili konular da dahil. Çünkü seçimde kullanılan seçim pusulaları da Merkürü simgelemektedir. (2015 haftalık burç)

Esas pandomim seçimlerde değil ama seçimlerden sonra yani 26 Temmuzdan sonra kopabilir. 26 Temmuzdan sonra Kovanın yöneticisi Uranüs transitinin katsayısı ciddi bir şekilde düşecektir. MHP'nin Güneşi de Kova burcunda olduğundan bu durum MHP için sıkıntı yaratabilir. Ayrıca Uranüs çeşitli grup ve organizasyonları da simgelediğinden bir takım gruplar içinde huzursuzluk ve kargaşaların çıkabileceğine işaret etmektedir. Bilhassa Kova burcunu simgeleyen şeylerin yöneticisi Uranüs transiti 26 Ağustos günü -4 katsayısı ile dip yapacaktır. 26 Ağustos 2015'in en olumsuz günüdür. (Haziran 2015)

Bu arada 26 Ağustosdan önce yani 30 Temmuz ve 19 Ağustos günleri ise Ay transiti -4 katsayısı ile Yengeç burcunu simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyeceğinden ve BDP'nin Marsı da Yengeç burcunda olduğundan bu günlerde BDP parti olarak aşırı hassas, aşırı duygusal hareket ve davranışlarda bulunabilir. 30 Temmuz günü Koç burcunun yöneticisi Mars transiti de -4 katsayısı ile dip yapacağından ve BDP'Nin başkanı Selahattin Demirtaş'In Güneşi de KOç burcunda olduğundan olumsuz etkiler alabilir ve etrafına da olumsuz etkiler yayabilir. (Haziran 2015 burç)

Tabiki bütün bunlar birer astrolojik tahmindir. Böyle olmayabilir de ! Bakalım yapılan anketler mi yoksa astolojik tahminler mi doğru çıkacak ! :)  

07 Haziran günü Natal gezegenleri Aslan burcunda olan dünyaca tanınmış kişiler mesela Mısırın devrik lideri Mursi (08 Ağustos 1951) de Güneş transitinin olumlu etkilerini hissedebilir. Bilindiği üzere Mursi 15 - 16 Mayıs günü Güneşin Boğa burcunda düşük katsayıda olduğu bir günde idam cezasına çarptırılmıştı. 07 Haziranda ise Güneşin katsayısı yükseleceğinden Mursi için olumlu bir etki olabilir. (Haziran astroloji)

Aynı şekilde Güneşi Aslan burcunda olan diğer ünlüler örneğin Obama da Güneşin bu olumlu etkilerini hissedebilir. Aslında bütün bir hafta Güneşin katsayısı yüksek seyredecek ama farkedilmesi 05 Haziran Cuma gününü bulabilir. (2015 Haziran burç)

02 ve 03 Haziran günleri ise Mars İkizlerde +6 katsayısıyla süper bir konumda olacağından Natal Gezegenleri Koç burcunda olanlar olumlu etkiler alabilirler. Bu günlerde Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri yada yeni başlangıç ve girişimlerde iletişim, bilgi ve beceri artabilir. İkizler burcunu simgeleyen her türlü iletişimde (yazışma, konuşma, bilgi, belge, internet, ulaşım vs), her türlü hizmette (sağlık, eğitim, vs), işçi ve çalışanlarda, ticari konularda, komşu ülkelerde yeni girişimler ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Bu günlerde Koç burçları ve simgeledikleri şeyler İkizler burçları ve simgelediklerini olumlu açıdan etkileyebilirler. (2015 haftalık burç)

04 ve 05 Haziran ise haftanın en yoğun günleri sayılabilir. Bu günlerde düşük katsayıdaki gezegenlerin toplam katsayısı -5 olacak. Ay ve Plüton Oğlakda, Merkür İkizlerde, Venüs Yengeçde, Satürn Yayda düşük katsayıda olacak. Vatani konuları ve ülke güvenliğini simgeleyen Ay ile değişim ve dönüşümleri, gizli saklı işleri simgeleyen Plüton Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve emir veren otorite konumdaki insanları olumsuz açıdan etkileyebilir. Merkür de İkizlerde düşük katsayıda olacağından her türlü iletişimde, her türlü hizmette, ticari konularda, komşu ülkelerde iletişimsizlik, hile ve kurnazlıklara işaret etmektedir. Venüsün Yengeçde düşük katsayıda olması ise ikili ilişkilerde, para konularında, sosyal ve siyasi aynı zamanda diplomatik ilişkilerde değişimlere, dalgalanmalara, güvenlik problemlerine işaret edebilir. Satürnün Yay burcunda düşük katsayıda olmasından ötürü de yabancı ülke ve kültürlerde, hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili
konulara, din ve inançlarla ilgil konularda bunalımlara, engel, yasak ve aksiliklere işaret etmektedir. (Haziran 2015)

Bütün bir hafta boyunca Plüton Oğlak burcunda düşük katsayıda olacağından gizli saklı işlerde, gizli örgütlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler olmaya devam edebilir. Ayrıca Plüton yer altındaki fay hatlarını da simgelediğinden depremlerin olma sıklığında artışlar da devam edebilir. (haftalık burç)

 

Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri

Koç 01 Haziran günü Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Kova burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

02, 03, 04 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda atak ve girişimci olma olasılığınız mevcut.

 

02, 03, 04 Haziran günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Boğa  02, 03, 04, 05, 07 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.

 

04, 05 Haziran günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

07 Haziran Pazar günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

İkizler 05, 06, 07 Haziran günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

 

02, 03, 04, 05, 06, 07 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimsiz ve biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.

 

02, 03, 04, 05, 06, 07 Haziran günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

02, 03, 04 Haziran günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Yengeç 02, 03, 04, 05 Haziran günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir

 

01, 04, 05 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.

 

01 Haziran Pazartesi günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

04, 05 Haziran günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Aslan 05, 06, 07 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda çok canlı davranma olasılığınız mevcut.

 

05, 06, 07 Haziran günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

07 Haziran Pazar günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Başak 05, 06, 07 Haziran günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

 

02, 03, 04, 05, 06, 07 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimsiz, aşırı titiz ve kurnaz davranma olasılığınız mevcut.

 

02, 03, 04, 05, 06, 07 Haziran günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

02, 03, 04 Haziran günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Terazi 02, 03, 04, 05, 07 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda biraz talepkar ya da kararsız davranma olasılığınız mevcut.

 

04, 05 Haziran günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

07 Haziran Pazar günü Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Akrep 01 Haziran Pazartesi günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Akrep burcundaysa o konularda biraz katı ya da biraz kıskanç davranma olasılığınız mevcut.

 

Bütün bir hafta Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yay Bütün bir hafta Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Oğlak Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda bunalımlı ve kuşkucu davranma olasılığınız mevcut.

 

04, 05 Haziran günleri Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 

Bütün bir hafta Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi ya da Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Kova 01 Haziran günü hangi Natal gezegenleriniz Kova burcundaysa o konularda huzursuz ve aykırı davranma olasılığınız mevcut.

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/05/01-07-haziran-2015-haftalk-burc.html  

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..