Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '13

 
Kategori
Astroloji
 

01 - 07 Nisan : Merkür Balık'da kötü konumda ! Asılsız haberlere dikkat !

01 - 07 Nisan : Merkür Balık'da kötü konumda ! Asılsız haberlere dikkat !
 

Merkür Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Balık burcunda kötü konumda olduğundan iletişim sektörüyle uğraşanlar (gazeteciler, enteller, internetle uğraşanlar, ticaretle uğraşanlar vs.) , hizmet ve sağlık sektörüyle uğraşanlar, işçi ve çalışanlar, analist ve eleştirmenler Büyük kurum ve Kuruluşları (Özel ya da Kamu kurum ve kuruluşlar, hastane, hapishane, vs.), Hayırsever kurum ve kuruluşları, artistik konularla uğraşanları (resim, müzik, sinema, vs.) kötü yönde etkileyebilirler. Örneğin Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili dedikodu niteliğinde haberler çıkabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar, Hayırsever insanlar, Kurum ve Kuruluşlar kurnazlık ve hilekarlıklarla karşı karşıya kalabilirler. Artistik işlerle uğraşanlar (resim, sinema, müzik, vs.) ile ilgili yalan yanlış haberler çıkabilir. Bu günlerde Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde işçi ve çalışanlar arasındaki iletişime, bilgi ve haber akışına çok dikkat etmek gerekiyor. Hayırsever insanların da kurnazlıklara karşı 2 kat dikkatli olması gerekiyor.

Jüpiter Cumartesi günü İkizler burcunda kötü konumda olduğundan iletişim konularıyla uğraşanlar (gazeteciler, enteller, internetle uğraşanlar, ticaretle uğraşanlar vs.) Jüpiteri simgeleyen konulardan (hukuk ve yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden, yüksek öğrenimle ilgili konulardan) kötü etki alabilirler. Örneğin Hukuk ve yasalarla ilgili konular yada kişiler bazı haberleri yada fikirleri kötü yönde etkileyebilirler. Bu günde Merkür de kötü konumda olduğundan iletişimle uğraşan kurnaz ve hilekar kişilerin başı hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle (kürt, alevi, vs.) derde de girebilir. Bilhassa bu günde Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili yapılan haberlere dikkat etmek gerekiyor. 

Plüto Oğlak burcunda iyi konumda olmaya devam ediyor. Başkan, patron ve otorite konumundaki kişiler eskimiş değerleri yenilemeye bu hafta da devam edecekler. Bilhassa Salı, Perşembe ve Pazar günleri Plüto haftanın en iyi konumunda olduğundan bu günlerde çeşitli yeniliklere imza da atılabilir.


Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 01 - 07 Nisan haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Jüpiter 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Plüto 10.evde Salı, Prş, Pazar çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 12.evde Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Yükselen Boğa

Jüpiter 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Plüto 9.evde Salı, Prş, Pazar çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 11.evde Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Yükselen İkizler

Jüpiter 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Başkaları üzerinde tembel sorumsuz bir izlenim
bırakabilirsiniz.)

Plüto 8.evde Salı, Prş, Pazar çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 10.evde Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Yükselen Yengeç

Plüto 7.evde Salı, Prş, Pazar çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 9.evde Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Gizli düşmanlarınızın abartılı, kaba, patavatsız hareketleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz.)


Yükselen Aslan

Plüto 6.evde Salı, Prş, Pazar çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 8.evde Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Arkadaş ve tanıdıklarınızdan kabalık yada sorumsuzluk görebilirsiniz.)

Yükselen Başak

Plüto 5.evde Salı, Prş, Pazar çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 7.evde Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (İşiniz yada kariyer hayatınızda sorumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.)

Yükselen Terazi

Plüto 4.evde Salı, Prş, Pazar çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 6.evde Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 9.evde Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Yüksek öğrenim, Hukuk ve yasalar konularında sorumsuzluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. )

Yükselen Akrep

Plüto 3.evde Salı, Prş, Pazar çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 5.evde Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 8.evde Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Başkaları ile kaynaşırken
kaba, patavatsız kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bankacılık, vergi, miras konularında sorumsuzluklar olabilir. Ameliyat olurken de dikkatli olmalısınız. Her türlü yeniliği yaparken sorumsuzluklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün.)

Yükselen Yay 

Plüto 2.evde Salı, Prş, Pazar çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 4.evde Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 7.evde Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Her türlü ortaklık evlilik, iş, vb. konularında kabalık, patavatsızlık ve sorumsuzlukla karşı karşıya kalabilirsiniz.)

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Salı, Prş, Pazar çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Plütonun iyi konumda oluşu size fiziksel açıdan kuvvet veriyor.)

Merkür 3.evde Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 6.evde Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Sağlığınızla ilgili konularda sorumsuzluklara dikkat ! İş arkadaşlarınız yada çalışanlarınız da sorumsuzluk yapabilir.)

Yükselen Kova

Merkür 2.evde Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 5.evde Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Çocuklarınızın savurganlığı sizi rahatsız edebilir. Kendinizi ifade ederken abartıya kaçabilirsiniz.)

Plüto 12.evde Salı, Prş, Pazar çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Gizli düşmanlarınıza yada sıkıntı ve sorunlarınıza karşı iradeli ve güçlü olacaksınız, para konularına dikkat !)

Yükselen Balık

Merkür 1.evde Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Ev ve aile içi işlere çok para gidebilir. Ev, güvenlik, gayrimenkul konularında sorumsuzluklara dikkat !)

Plüto 11.evde Salı, Prş, Pazar çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Eski arkadaşlıklarınıza son verip yeni arkadaşlar edinebilirsiniz yada teknolojik aletlerinizi
yenileyebilirsiniz.) 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..