Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '17

 
Kategori
Astroloji
 

01 - 07 Ocak 2018 Haftalık Burç Astroloji: 06 Ocak Ay, Mars & Jüpiter Süper ama Merküre Dikkat !

01 - 07 Ocak 2018 Haftalık Burç Astroloji: 06 Ocak Ay, Mars & Jüpiter Süper ama Merküre Dikkat !
 

haftalık astroloji


Bunlar iyi günler ! 18 Ocak 2018'e kadar Transitlerin katsayıları yüksek olacak ama yine de Merkür ve Satürn Transitlerinin katsayıları vasat olacağından dikkatli olmak gerekebilir. Hele 2018 Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında maddi ve manevi kayıplara dikkat etmek gerekebilir. (Ocak 2018 burç)

Transitler tıpkı insanların DNA'ları gibidir. Herkes aynı DNA'ya sahip ama dizilimler farklı. Güneşden başlayıp Plütona kadar olan transitlerin dizilimleri katsayıları oranında her gün farklılıklar göstermektedir. Bu yüzden her hafta en düşük ve en yüksek katsayılara sahip transitleri baz almaktayız. 01 Ocak haftası doğacak olan çocukların Natal Marslarının katsayısı Akrep burcunda yüksek olacağından bu çocuklar ilerde son derece enerjik, tuttuğunu koparan, yorulmak bilmeyen insanlar olabilirler. (haftalık burç)

Hafta boyu yüksek katsayıdaki Mars ve Jüpiter kavuşumu Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burçlarını son derece olumlu etkileyebilir. Mars ve Jüpiter Transitleri hangi evinizdeyse o konularda bolluk, bereket ve genişlemeler, yeni başlangıç ve fırsatlar olabilir. Hele 06 Ocak Cumartesi günü Mars ve Jüpiter kavuşumuna Ay Transiti de eklenecektir. 06 Ocakda Ay Transitinden Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar son derece olumlu etkiler alabilirler. 06 Ocak günü Ay Transiti hangi evinizdeyse o konularda verim ve güvenliğiniz artabilir. (haftalık astroloji)

01 Ocak haftası Merkür ve Satürnü saymazsak çok verimli geçebilir. Koç ve Yay burçlarının katsayıları artacağından keyifleri artabilir. Ama yine de herkes gibi Koç ve Yay burçları da Merkür, Venüs ve Satürne dikkat etseler iyi olur. (Ocak astroloji)
 

Bütün bir hafta ve özellikle 06 Ocak Cumartesi günü
Mars ve Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar

Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / MHP, CHP / DHKP-C, PYD / AB, TC Merkez Bankası, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma) / Fenerbahçe / BitCoin / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Ümit Özdağ, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Pakistan Başbakanı Abbasi, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Suudi Arabistan Kralı Selman

Yukardaki tabloda adı geçen ülke, grup ve kişilerin yeni atılımlar yapma ve daha yayılmacı olma eğilimleri olabilir. Örneğin ABD Başkanı Trump, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, Devlet Bahçeli, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu gibi isimler Tr Mars ve Jüpiter hangi evlerindeyse o konularda yeni başarılar elde edebilirler. (2018 Ocak burç)

Natal Güneş ve Marsı Oğlak olan Bitcoin her ne kadar biraz değer kaybettiğse de 01 Ocak haftasında özellikle 01, 02, 05, 07 Ocak günleri yükselme eğiliminde olabilir yada BitCoinle ilgili yeni gelişmeler ve olumlu düzenlemeler oluşabilir. MHP ve CHP yeni başarılara imza atabilir. Kuzey Kore, Japonya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, İran, Katar, BAE gibi ülkelerde yeni gelişmeler olabilir yada bu ülkeler daha yayılmacı olabilirler. Özellikle İsrail daha yayılmacı olacak fırsatlar ele geçirebilir. Bu arada maalesef Işid ve PYD gibi terör örgütleri de Mars ve Jüpiter transitlerinden bazı fırsatlar elde edebilirler. (2018 haftalık burç)
 

06 Ocak
Ay Transitinden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar

Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

Yukarda adı geçen ülke, grup ve kişilerin 06 Ocak günü +7 katsayısındaki Tr Ay.dan olumlu etki alıp kendi güvenliklerini ve verimliliklerini arttırmaları olasıdır. Örneğin Kuzey Kore yeni füze denemeleri yapabilir. Yada Japonya, Rusya, Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, İran gibi ülkeler kendi güvenliklerini arttırabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir.

Hafta boyu Merkür Transiti -1 katsayısında olup 01, 02, 03, 04 Ocak günleri Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar, 05, 06, 07 Ocak günleri ise Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Oğlak, Kova, Balık olanlar Tr Merkürden olumsuz etki alabilir. Özellikle 05, 06, 07 Ocakda Koç ve Terazi burçları Merkür transitinden çift yönde olumsuz etki alacağından Koç ve Terazi burçlarının Merküryen konulara (bilgi, belge, konuşma, yazışma) dikkat etmeleri gerekebilir. (Ocak 2018)

 

05, 06, 07 Ocak
Merkürden çift yönde olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Koç, Terazi olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika / NATO, TC Merkez Bankası / DHKP-C / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May

Yukardaki tablodan Selahattin Demirtaş'ın Merküryen konular bazında olumsuz etkiler alması olasıdır. İsrail Başbakanı Netanyahu da her ne kadar Mars ve Jüpiter kavuşumundan olumlu etkiler alsa da Merküryen konulardan (bilgi, belge, konuşma, yazışma, anlaşma, sözleşme) 05, 06, 07 Ocak günleri son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Ayrıca Zarrab davasında yargılanan ve Terazi burcu olduğunu tahmin ettiğim Hakan Atilla'nın da Merküryen konulardan 05, 06, 07 Ocak günleri olumsuz etkiler alması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir.

Hafta boyu İkizler ve Yay burcunu sembolize eden hava, kara ve deniz yollarında Merkürden alınan olumsuz etki ile dünya genelinde kazalarda artışlar görülebilir.

Bilhassa 05, 06, 07 Ocak günleri Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Oğlak, Kova, Balık burçlarının Merküryen konulara, kurnaz ve hilekar kişilere, Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler burçlarına, Natal Marsı Boğa ve Akrep burçlarına dikkat etmeleri gerekebilir.

03, 04, 06 Ocak günleri Oğlak burcundaki Satürn katsayısını -1 seviyesine düşüreceğinden bu günlerde Oğlak burçlarının keyfi kaçabilir ve kendilerini ifade etmekte güçlük çekebilirler yada her zamankinden daha karamsar ve kötümser olabilirler. Bu arada Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar yani Satürnü sembolize eden kişiler 03, 04, 06 Ocak günleri Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanları olumsuz Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları ise olumlu yönde etkileyebilirler.
 

03, 04, 06 Ocak
Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, İtalya, Rusya, Tunus, BAE / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ,Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May,Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim

03, 04, 06 Ocak günleri Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener gibi ülkemizden önemli kişilerin Satürnü sembolize eden otorite sahibi kişilerden olumsuz etkiler alması olasıdır. Özellikle ABD'de yargılanan Rıza Zarrab ve/veya Terazi olduğunu tahmin ettiğim Hakan Atilla'nın otorite sahibi, yargıç, savcı, hakim gibi kişilerden olumsuz etkiler alması olasıdır. Bu arada ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin gibi parasal kavramlarda da bir dalgalanma olabilir.

Boğa ve Terazi burçlarının yöneticisi Venüs bütün bir hafta yüksek katsayıda olup Boğa ve Terazi burçlarının katsayılarını yükseltecek olup kendilerini daha iyi ifade etmeye çalışabilirler. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa olup Venüs Transiti 6.evinizde olsun. 6.evinizle ilgili çalışmalar (iş arkadaşları, ev hayvanları) keyfinizi yerine getirebilir. Ama bu arada Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcundan kişiler Venüsyen konulardan (mal-mülk, para, ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık) olumsuz etkiler alabilirler. Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcundan kişiler Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burcundan kişilere, Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık burcundan kişilere Venüsyen konularda dikkat etmeleri gerekebilir. Sadece Natal Güneşiniz Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcundan ise Venüsyen konular sadece keyfinizi kaçırabilir. Natal Marsınız Venüs Transitinden olumlu etki alıyorsa Natal Güneşiniz Venüsden olumsuz etki alsa bile üstesinden gelebilirsiniz. Ama hem Natal Güneşiniz hem Natal Marsınız Venüs Transitinden olumsuz etki alıyorsa o zaman durum ciddi olabilir.
 

Bütün bir hafta
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı

Yukardaki tablodan bakılınca Irak ve Suriye'nin sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler aldığı görülmektedir. Ayrıca ABD Doları ve BitCoin'in bilhassa 06 Ocak günü (Tr Venüs +/-5) sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alması olasıdır.

Bütün bir hafta Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar Uranüs Transitinden olumsuz, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar ise olumlu etkiler alabilirler. Yer altını sembolize eden Akrep burcu da Tr Uranüsden olumsuz etki alacağından hafta boyu zayıf fay hatlarında şiddetli
depremler olmaya devam edebilir.

Uranüs Transiti Boğa burcuna yaklaştıkça Boğa ve 180 derecesindeki Akrep burcunu olumsuz etkilemeye devam edecektir. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail devleti her ne kadar Mars ve Jüpiter kavuşumundan son derece olumlu etkiler alıp yayılmacı olsalar da Uranüsü sembolize eden İsrail'e göre asi ve aykırı kişi ve gruplardan hafta boyu son derece olumsuz etkiler alabilirler. Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan ülkemiz Türkiye de Uranüsden hem olumsuz hem de olumlu etkiler alabilir. Türkiye ve Filistin Uranüs bazında İsrail'i olumsuz etkilerken bir yandan da kendi içindeki asi ve aykırı gruplardan olumsuz etkiler alabilirler. Bu arada Natal Güneş ve Marsı Boğa olan Cem Yılmaz (23 Nisan 1973) da Uranüs Transiti hangi evindeyse o konulardan olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs bazında Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlara, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burçlarına ama bilhassa Uranüsden çift olumlu etki alan Natal Marsı Yengeç ve Oğlak olanlara dikkat etmeleri gerekebilir.
 

Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(8.ev Mars, Jüpiter Süper, 9.ev Merkür, 10.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 6.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/01-07-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(7.ev Mars, Jüpiter Süper, 8.ev Merkür, 9.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 5.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/01-07-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_24.html


Yükselen İkizler
(6.ev Mars, Jüpiter Süper, 7.ev Merkür, 8.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 4.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/01-07-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_63.html


Yükselen Yengeç
(5.ev Mars, Jüpiter Süper, 6.ev Merkür, 7.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 3.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/01-07-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_83.html


Yükselen Aslan
(4.ev Mars, Jüpiter Süper, 5.ev Merkür, 6.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 2.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/01-07-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_2.html


Yükselen Başak
(3.ev Mars, Jüpiter Süper, 4.ev Merkür, 5.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 1.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/01-07-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_34.html


Yükselen Terazi
(2.ev Mars, Jüpiter Süper, 3.ev Merkür, 4.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 12.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/01-07-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_8.html


Yükselen Akrep
(1.ev Mars, Jüpiter Süper, 2.ev Merkür, 3.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 11.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/01-07-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_47.html


Yükselen Yay
(12.ev Mars, Jüpiter Süper, 1.ev Merkür, 2.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 10.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/01-07-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_40.html


Yükselen Oğlak
(11.ev Mars, Jüpiter Süper, 12.ev Merkür, 1.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 9.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/01-07-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_90.html


Yükselen Kova
(10.ev Mars, Jüpiter Süper, 11.ev Merkür, 12.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 8.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/01-07-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_1.html

 

Yükselen Balık
(9.ev Mars, Jüpiter Süper, 10.ev Merkür, 11.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 7.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/01-07-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_22.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..