Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '16

 
Kategori
Astroloji
 

01 - 07 Şubat 2016 Haftalık burç astroloji: 04 ve 06 Şubat önemli günler!

01 - 07 Şubat 2016 Haftalık burç astroloji: 04 ve 06 Şubat önemli günler!
 

haftalık burç


04 Şubat bütün gezegenlerin yüksek katsayıda olduğu Nadir günlerdendir. Ancak bazı gezegenlerin örneğin Venüsün (+4), Jüpiterin (+3) ve Güneşin (+3) katsayıları yüksek olsa da bulundukları burçlarda rahatsız olduklarından bu burçlar ile 180 ve 90 derecelerindeki burçları olumsuz etkileyebilirler. Güneş Kova, Boğa, Aslan ve Akrep burçlarını, Venüs Oğlak, Koç, Yengeç ve Terazi burçlarını, Jüpiter ise Başak ve Balık burçlarını olumsuz bir şekilde etkileyebilir. 04 Şubat günü Satürn ve Uranüsün katsayısı +5 olup her ikisinin de olumlu etkileyeceği burç grupları şunlardır: Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova. Bu burçları sembolize eden şeyler Satürn ve Uranüsden olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 04 Şubat günü Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde, Aslan burcunu sembolize eden spekülatif konularda, gençliği ilgilendiren konularda, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, Yay burcunu sembolize eden yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla, Kova burcunu sembolize eden bilimsel çalışmalarda disiplinli çalışmalar ve yeni keşifler olabilir. (Şubat 2016 burç) (2016 Şubat burç)

06 Şubat Cumartesi günü ise -4 katsayısı ile haftanın en olumsuz günü sayılabilir. Bu günde Ay, Merkür, Venüs ve Plüto Oğlak burcunda -1 katsayısında olacağından Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite konumundaki kişilerle, iş, meslek ve kariyerle ilgili konularda olumsuzluklar gündeme gelebilir. Ay düşük katsayıda iken güvenlik problemlerini, üretimle ilgili problemleri; Merkür düşük katsayıda iken iletişim problemlerini, kurnazlık ve hilekarlıkları; Venüs düşük katsayıda iken talepkarlıkları ve yavaşlıkları; Plüto düşük katsayıda iken ise yıkıcı ve ölümcül olayları sembolize eder. Ay, Merkür, Venüs ve Plütonun olumsuz etkisinden başta Oğlaklar olmak üzere Koç (askeri konular), Yengeç (vatani konular) ve Terazi (Sosyal ve siyasi konular) burçları da nasibini alabilir. (haftalık burç) (2016 haftalık burç)


04 Şubat Perşembe
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
Japonya, İsrail, Türkmenistan, Libya / MHP / AB


04 Şubat Perşembe
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar)

Türkiye, Suriye, Makedonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Filistin, Irak, Lübnan, Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti / NATO / HDP, AKP / PKK / PYD Başkanı Salih Müslim, Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani

04 Şubat günü Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşi sembolize eden nüfuzlu kişileri ve gençleri ilgilendiren konular bakımından Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişileri olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin İsrailin nüfuzlu kişiler ve ülkedeki gençler bakımından büyük bir olasılıkla Filistine yada Türkiyeye veya Suriyeye dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (haftalık astroloji) (Şubat 2016)
 

04 Şubat Perşembe
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Suriye, Irak, Nijerya / IMF, FED, NATO

04 Şubat Perşembe
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)

İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Belçika, Işid, İran, Yemen / MHP / AB / PYD, DHKP-C / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad

04 Şubat günü Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konular bakımından Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişileri olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin Suriye ve Irakın sosyal ve siyasi konular bakımından Işid, İran, AB, Obama yada Esada karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Şubat astroloji)


04 Şubat Perşembe
Satürn ve Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova olanlar)

Filistin, İsrail, Türkiye, Suriye, Rusya, Suudi Arabistan, Kuveyt, Libya, Irak, Lübnan, Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Çin, Makedonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / NATO / CHP, HDP, AKP / PKK / PYD Başkanı Salih Müslim, Selahattin Demirtaş, Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani

 

Satürn ve Uranüsden olumlu etki alan ülkelerin Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burcunu sembolize eden konularında disiplinli çalışmalar ve yeni keşifler olabilir. Örneğin Türkiye açısından ele alacak olursak Türkiyenin askeri konularında, sosyal ve siyasi konularında yeni disiplinli çalışmalar olabilir. Amerika, Almanya, Fransa, Rusya gibi ülkelerin askeri konularında, bilimsel çalışmalarında yeni teknolojik çalışmalar olabilir. Kişisel olarak sizin de Natal Marsınız Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burçlarından birindeyse Satürn transiti hangi evinizdeyse o evle ilgili konulardan destek görebilirsiniz. (Şubat astroloji)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/01/01-07-subat-2016-haftalk-burc-astroloji.html


06 Şubat Cumartesi
AY, Merkür, Venüs ve Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Suriye, Irak, Nijerya / IMF, FED, NATO
 

Yükselen Koç (6, 10, 11.ev Dikkat, 4 Şubat 1 ve 9.ev Süper)
Yükselen Boğa (5, 9, 10.ev Dikkat, 4 Şubat 12 ve 8.ev Süper)
Yükselen İkizler (4, 8, 9.ev Dikkat, 4 Şubat 11 ve 7.ev Süper)
Yükselen Yengeç (3, 7, 8.ev Dikkat, 4 Şubat 10 ve 6.ev Süper)
Yükselen Aslan (2, 6, 7.ev Dikkat, 4 Şubat 9 ve 5.ev Süper)
Yükselen Başak (1, 5, 6.ev Dikkat, 4 Şubat 8 ve 4.ev Süper)
Yükselen Terazi (12, 4, 5.ev Dikkat, 4 Şubat 7 ve 3.ev Süper)
Yükselen Akrep (11, 3, 4.ev Dikkat, 4 Şubat 6 ve 2.ev Süper)
Yükselen Yay (10, 2, 3.ev Dikkat, 4 Şubat 5 ve 1.ev Süper)
Yükselen Oğlak (9, 1, 2.ev Dikkat, 4 Şubat 4 ve 12.ev Süper)
Yükselen Kova (8, 12, 1.ev Dikkat, 4 Şubat 3 ve 11.ev Süper)
Yükselen Balık (7, 11, 12.ev Dikkat, 4 Şubat 2 ve 10.ev Süper)  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..