Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '21

 
Kategori
Astroloji
 

01-07 Mart 2021 Astroloji

01 - 07 Mart 2021 Haftalık Burç Astroloji: 04 Mart Ay Akrepde Süper! 
 
01 Mart haftasına damgasını 04 Marttaki +6 katsayısında Akrep burcundaki Ay Transiti vurabilir. Tr Ay 04 Martta Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Tr Ay yüksek katsayıda verim ve güvenliği sembolize eder. Natal Marsı Tr Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilerin verim ve güvenliği 04 Martta artabilir. Örneğin Natal Marsı Akrep, Başak, Yengeç, Aslan olan ülkelerin verim ve ülke güvenlikleri 04 Mart civarı artabilir. 04 Martta Yükseleni Koç Natal Güneş ve Marsı Akrep olan kişilerin 8.evindeki Tr Aydan olumlu etkiler alıp başkalarıyla sahip olduğu ortaklaşa kaynaklardan, gizli saklı işlerden olumlu etkiler alması olasıdır. (Mart 2021 burç) (haftalık burç) (Mart astroloji)
 
04 Martta Dünya genelinde Akrep burcunu sembolize eden yer altı ve üstü kaynaklarda (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, vs) verim artabilir. Boğa burcunu sembolize eden toprak mahsulleriyle ilgili çalışmalarda, para konularıyla ilgili çalışmalarda verim ve güvenlik artabilir. Yengeç burcunu sembolize eden ülkelerin kendi güvenlikleriyle, ev ve gayrimenkullerle ilgili konularda verim ve güvenlik artabilir. Aslan burcunu sembolize eden çocuklarla ilgili yada eğlence sektörüyle ilgili konularda verim ve güvenlik artabilir. Başak burcunu sembolize eden sağlık sektörüyle, işçi ve çalışanlarla ilgili konularda verim ve güvenlik artabilir. Oğlak burcunu sembolize eden iş ve işverenlerle, başkan ve patron konumundakilerle ilgili konularda verim ve güvenlik artabilir. Kova burcunu sembolize eden bilimsel çalışmalarla, uzay ve teknolojiyle ilgili konularda verim ve güvenlik artabilir. Balık burcunu sembolize eden Devlet kurumlarıyla (hastane, hapishane, kamu binaları, vs) ilgili konularda verim ve güvenlik artabilir. 04 Mart için özetle hayatın her alanında verim ve güvenlik artabilir. (haftalık burç) (Mart 2021 burç) (haftalık astroloji)
 
04 Martta başlayan Ay Transitinin bereketi 05 ve 06 Martta da devam edebilir. 05 ve 06 Martta Tr Ay Yay burcuna geçip katsayısı +5 olacaktır. 05 Martta Tr Aydan bütün burçlar ama bilhassa Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar olumlu etki alırken 06 Martta Tr Aydan Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar son derece olumlu etkiler alabilirler. 06 Martta dünya genelinde İkizler ve Yay burcunu sembolize eden konularda verim ve güvenlik artabilir. Örneğin uzay çalışmalarında, teknolojik konularda, her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet), füze ve roket çalışmalarında son derece olumlu verimli çalışmalar olabilir. Belki Natal Marsı Kova olan kişiler 04, 05 ve 06 Martta uzay çalışmalarına yeni bir yön verebilir. (haftalık burç) (Mart astroloji) (2021 Mart burç)
 
Kişisel olarak bilhassa Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar 04, 05, 06 Martta Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda verimli çalışmalar yapabilirler. Natal Marsı Balık, Aslan, Kova olan ülke ve kişiler verim ve güvenliklerini arttırabilirler. (2021 haftalık burç)
 
03, 04 Martta Tr Güneş +5 katsayısında olup Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Bu kişilerin Tr Güneş hangi evlerindeyse o konulardan kaynaklı canlılık oluşabilir. Örneğin Natal Marsı İkizler olup yükseleni Aslan olan birinin Tr Güneş 8.evinde olacağından 8.evi sembolize eden başkalarıyla ortaklaşa kaynaklardan kaynaklı (ortak paralar, borç ve krediler, kira, sigorta, vergi, miras) konularda bir canlılık oluşabilir. Bir eviniz varsa kiraya verebilir, kredi almak istiyorsanız alabilir yada mirasla ilgili konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. (2021 Mart burç) (2021 haftalık burç)
 
Hafta boyu ama bilhassa 02 Martta Merkür Transiti Kova burcunda yüksek katsayıda (+4) olup Natal Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Örneğin Natal Marsı Yay ve Akrep olan kişiler 02 Martta hem Tr Güneşden hem Tr Merkürden alacakları olumlu etki ile olumlu anlaşmalar yapabilirler.  (Mart 2021) (2021 burç yorumları)
 
Kişisel olarak bir sözleşmeye imza atacaksanız 01 Mart haftası Tr Merkürden ötürü en uygun haftadır. (Mart 2021) (2021 burç yorumları)
 
Ancak Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanların hafta boyu Tr Venüs, Tr Mars, Tr Uranüs ve Plütona dikkat etmeleri gerekebilir. Özellikle 01 Martta Boğa ve Akrep burcunu sembolize eden şeyler Tr Mars ve Uranüsden olumsuz etkiler alıp zayıf fay hatlarında şiddetli depremlere yol açabilir. (Mart 2021 haftalık burç yorumları)
 
01 Martta ayrıca Tr Ay ve Marsın İkizler ve Yay burcunu olumsuz etkilemesi yüzünden olumsuz hava koşulları (fırtına, sis, vs), her türlü iletişimde aksama ve iletişim kazaları olabilir. 
 
01 Martta Astro Carto Grafide Tr Ay ve Marsdan olumsuz etki alan Merkür, Neptün, Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kayması, göçük, volkanik aktiviteler, yangın ve patlamalar, şiddet ve terör olayları, olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, vs) ve kazaları, her türlü iletişimde aksama (hava, kara, deniz, internet) olabilir. (Mart 2021 haftalık burç yorumları)
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç --------------------------------------------
(02 Mart 11.ev Merkür Süper, 04 Mart 8.ev Ay, 12.ev Güneş Süper)
Yükselen Boğa --------------------------------------------
(02 Mart 10.ev Merkür Süper, 04 Mart 7.ev Ay, 11.ev Güneş Süper)
Yükselen İkizler --------------------------------------------
(02 Mart 9.ev Merkür Süper, 04 Mart 6.ev Ay, 10.ev Güneş Süper)
Yükselen Yengeç --------------------------------------------
(02 Mart 8.ev Merkür Süper, 04 Mart 5.ev Ay, 9.ev Güneş Süper)
Yükselen Aslan --------------------------------------------
(02 Mart 7.ev Merkür Süper, 04 Mart 4.ev Ay, 8.ev Güneş Süper)
Yükselen Başak --------------------------------------------
(02 Mart 6.ev Merkür Süper, 04 Mart 3.ev Ay, 7.ev Güneş Süper)
Yükselen Terazi --------------------------------------------
(02 Mart 5.ev Merkür Süper, 04 Mart 2.ev Ay, 6.ev Güneş Süper)
Yükselen Akrep --------------------------------------------
(02 Mart 4.ev Merkür Süper, 04 Mart 1.ev Ay, 5.ev Güneş Süper)
Yükselen Yay --------------------------------------------
(02 Mart 3.ev Merkür Süper, 04 Mart 12.ev Ay, 4.ev Güneş Süper)
Yükselen Oğlak --------------------------------------------
(02 Mart 2.ev Merkür Süper, 04 Mart 11.ev Ay, 3.ev Güneş Süper)
Yükselen Kova --------------------------------------------
(02 Mart 1.ev Merkür Süper, 04 Mart 10.ev Ay, 2.ev Güneş Süper)
Yükselen Balık --------------------------------------------
(02 Mart 12.ev Merkür Süper, 04 Mart 9.ev Ay, 1.ev Güneş Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..