Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '18

 
Kategori
Astroloji
 

02 - 08 Nisan 2018 Haftalık Burç Astroloji: 07 Nisan Merküre Dikkat, 08 Nisan Balıklar Süper!

02 - 08 Nisan 2018 Haftalık Burç Astroloji: 07 Nisan Merküre Dikkat, 08 Nisan Balıklar Süper!
 

haftalık astroloji


07 Nisan Cumartesi -7 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olup bugünde Merkür Transiti -2 katsayısında olacaktır. Zaten Retro olan Merkür bu yetmezmiş gibi 07 Nisan günü Oğlak burcundaki Ay ve Mars transitlerinden 90 derece almaktadır ve böylece katsayısı -2.ye kadar inmektedir. (Nisan 2018 burç) (haftalık astroloji)

07 Nisan günü Merkürün haricinde Güneş, Ay, Mars, Satürn ve Jüpiter transitleri de -1 katsayısında olacaktır. 07 Nisanda -2 katsayısındaki Tr Merkürden Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak**, Balık olanlar olumsuz etki alabilirler. Bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları Tr Merkürden çift yönde olumsuz etki alacaklarından 07 ve 08 Nisan günleri Tr Merkür hangi evlerindeyse o konularda Meküryen kişi ve olaylara, Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak burcundan ve Natal Marsı Aslan, Kova burcundan kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. (haftalık burç) (Nisan astroloji)

07, 08 Nisan
Tr Merkürden çift yönde olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar

Irak, Amerika, Kanada, Tayvan, İtalya, Rusya / MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
07, 08 Nisanda Tr Merkürden olumlu etki alan
Natal Marsı Aslan, Kova olan ülke, grup ve kişiler

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman

Yukardaki tablodan bakınca Cumhurbaşkanı Erdoğan'In 07 ve 08 Nisan günleri Natal Marsı Aslan olan ve Natal Güneşi İkizler olan ABD Başkanı Trump'a Merküryen konularda yani her türlü sözleşme, anlaşma ve yazışma yaparken dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan bakınca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Çipras'a, Suriye Başkanı Esad'a, Fetullah Gülen'e, Selahattin Demirtaş'a, Devlet Bahçeli'ye Merküryen konularda dikkat etmesi gerekebilir. Tr Merkürden çift yönde olumsuz etki alan Meral Akşener'in Natal Marsı Başak olan MHP Başkanı Devlet Bahçeli'ye Merküryen konularda dikkat etmesi gerekebilir. Suudi Arabistan Kralı Selman ise Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'dan Merküryen konularda olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2018 Nisan burç)

07, 08 Nisan günü dünya genelinde İkizler ve Yay burcunu sembolize eden hava, kara ve deniz yolculuklarında kazalarda artışlar yaşanabilir. 07, 08 Nisanda yapılan sözleşmelere, bilgi, belge ve yazışmalara çok dikkat etmek gerekebilir. 07, 08 Nisanda Merküryen konularda Rusya'Nın Amerika'dan olumsuz etkiler alabileceği olasıdır. (2018 haftalık burç)

02 Nisan Pazartesi günü Ay Akrepde, Venüs Boğa burcunda +5 katsayısında olup Natal Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık burçlarını olumlu Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarını ise olumsuz yönde etkileyebilir. Bilhassa Natal Marsı Aslan ve Kova burçları 02 Nisanda Ay ve Venüs Transitlerinden alacakları çift yönde olumlu etkiyi Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçları aleyhine kullanabilirler. Örneğin Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump Tr Ay ve Tr Venüsden alacağı olumlu etkileri Suriye, İran, Rusya, Suudi Arabistan, Çin gibi ülkelerin aleyhine kullanabilir. (Nisan 2018)

02 Nisanda
Tr Ay ve Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar


Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası, IMF, FED / DHKP-C / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
02 Nisanda İsrail ve ABD birlikte Irak, Suriye, İran gibi ülkelere karşı çalışmalar içine girebilir!
02 Nisanda Boğa burcu İsrail ve Yengeç burcu Amerika'nın katsayıları yükseleceğinden bu ülkeleri yöneten Başkanların Natal Marsı Aslan olduğundan 02 Nisan'da İsrail ve ABD birlikte Koç (İran), Yengeç (Irak), Terazi (Suriye, Suudi Arabistan) ve Oğlak (Rusya) burçları aleyhine çalışmalar içinde olabilirler. Kisişel olarak 02 Nisanda Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarının Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç, Boğa, Terazi burçlarına yada Natal Marsı Aslan, Kova burçlarına Tr Ay ve Tr Venüs bazında dikkat etmeleri gerekebilir.
 
03 Nisanda Akrep burçlarının ve Türkiye'nin yıldızı daha çok parlayabilir !
03 Nisanda Akrep burcunun yöneticisi Plüto Transitinin katsayısı +5 olacağından Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanların yıldızı parlayabilir ve Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burçlarını olumlu yönde etkileyebilirler. Örneğin Akrep burcu Türkiye'Nin katsayısı artacağından 03 Nisanda Türkiye'Nin yıldızı daha çok parlayabilir ve çevresindeki Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcu ülkeleri son derece olumlu yönde etkileyebilir. Yani 03 Nisanda Türkiye Tr Plüton bazında Natal Marsı Terazi olan Suriye'yi son derece olumlu yönde etkileyebilir.

08 Nisanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yıldızı daha çok parlayabilir!
08 Nisan Pazar günü Balık burçlarının yöneticisi Neptün Transiti +5 katsayısında olacağından 08 Nisanda Balık burçlarının yıldızı parlayabilir ve etrafındaki Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcundan kişileri son derece olumlu yönde etkileyebilirler. 03 Nisanda önce Akrep burcu Türkiye'nin arkasından 08 Nisan Pazar günü Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'In yıldızı parlayacağından 02 Nisan haftasında Türkiye'yi ilgilendiren son derece olumlu olaylar olabilir. Ancak 07 ve 08 Nisanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Merküryen kişilere, kurnaz ve hilekar kişilere çok dikkat etmesi gerekiyor. Neptün transiti olumlu anlamda merhameti, yardımlaşmayı, yaratıcı ve sanatsal faaliyetleri, devlet kurumlarını ve başka devletleri sembolize etmektedir.

Kişisel olarak Natal Marsınız Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak ise Tr Neptün hangi evinizdeyse o konulara 08 Nisanda yaratıcılığınız artabilir yada bulunduğu evle ilgili yardımlaşmalar olabilir. Örneğin Tr Neptün 8.evinizdeyse başkaları ile paylaştığınız ortak değerler varsa (ortak paralar, krediler, vs) o konularda yardımsever kişilerden, Natal Güneş ve/veya Marsı Balık burçlarından yada devlet kurumlarından son derece olumlu etkiler alabilirsiniz.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. http://mediacat2.blogspot.com.tr/


Natal Gezegenlerin Katsayıları

  02 Nisan 03 Nisan 04 Nisan 05 Nisan 06 Nisan 07 Nisan 08 Nisan
Koç +2 +2 +2 +2 +2 -1 -1
Boğa +5 +4 +3 +3 +3 +4 +4
İkizler -1 -1 -1 -1 -1 -2 -1
Yengeç +5 +2 -1 +4 +3 -1 +2
Aslan -1 -1 -1 +2 +3 -1 -1
Başak -1 -1 -1 -1 -1 -2 -1
Terazi +5 +4 +3 +3 +3 +4 +4
Akrep +3 +5 +4 +4 +4 +4 +3
Yay -1 -1 -1 -1 -1 -1 +2
Oğlak +2 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Kova +4 +3 +2 +2 +3 +2 +2
Balık -1 +3 +2 +4 +3 +3 +5


 

Yükselen Koç
(02 Nisan 8.ev Ay, 2.ev Venüs, 3 Nisan 10.ev Plüto, 08 Nisan 12.ev Neptün Süper, 07, 08 Nisan 1.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Boğa
(02 Nisan 7.ev Ay, 1.ev Venüs, 3 Nisan 9.ev Plüto, 08 Nisan 11.ev Neptün Süper, 07, 08 Nisan 12.ev Merkür Dikkat)

Yükselen İkizler
(02 Nisan 6.ev Ay, 12.ev Venüs, 3 Nisan 8.ev Plüto, 08 Nisan 10.ev Neptün Süper, 07, 08 Nisan 11.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Yengeç
(02 Nisan 5.ev Ay, 11.ev Venüs, 3 Nisan 7.ev Plüto, 08 Nisan 9.ev Neptün Süper, 07, 08 Nisan 10.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Aslan
(02 Nisan 4.ev Ay, 10.ev Venüs, 3 Nisan 6.ev Plüto, 08 Nisan 8.ev Neptün Süper, 07, 08 Nisan 9.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Başak
(02 Nisan 3.ev Ay, 9.ev Venüs, 3 Nisan 5.ev Plüto, 08 Nisan 7.ev Neptün Süper, 07, 08 Nisan 8.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Terazi
(02 Nisan 2.ev Ay, 8.ev Venüs, 3 Nisan 4.ev Plüto, 08 Nisan 6.ev Neptün Süper, 07, 08 Nisan 7.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Akrep
(02 Nisan 1.ev Ay, 7.ev Venüs, 3 Nisan 3.ev Plüto, 08 Nisan 5.ev Neptün Süper, 07, 08 Nisan 6.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Yay
(02 Nisan 12.ev Ay, 6.ev Venüs, 3 Nisan 2.ev Plüto, 08 Nisan 4.ev Neptün Süper, 07, 08 Nisan 5.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Oğlak
(02 Nisan 11.ev Ay, 5.ev Venüs, 3 Nisan 1.ev Plüto, 08 Nisan 3.ev Neptün Süper, 07, 08 Nisan 4.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Kova
(02 Nisan 10.ev Ay, 4.ev Venüs, 3 Nisan 12.ev Plüto, 08 Nisan 2.ev Neptün Süper, 07, 08 Nisan 3.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Balık
(02 Nisan 9.ev Ay, 3.ev Venüs, 3 Nisan 11.ev Plüto, 08 Nisan 1.ev Neptün Süper, 07, 08 Nisan 2.ev Merkür Dikkat)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..