Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '11

 
Kategori
Astroloji
 

02 - 08 Ocak'da ikili ilişkilere, diplomasi ve para konularına dikkat!

02 - 08 Ocak'da ikili ilişkilere, diplomasi ve para konularına dikkat!
 

astroloji


Geçen haftaki tahminlerimizde çok ciddi kavgalar çıkabilir demiştik. Gerçekten de Şırnak'da 35 kişinin ölmesi ve Taksim'de de bu yüzden olay ve kavgalar çıkması tahminlerimizi doğruladı.

Yeni yılın bu ilk haftasında Venüs Pazar günü hariç yine her gün Kova burcunda kötü konumda olacak. ALLAH'dan geçen haftaki gibi Mars her gün değil bir tek Pazartesi ve Salı günü kötü konumda olacak. Bu durum insanlık ve demokrasi adına uğraşanların ikili ilişkilerini, adli davalarını kötü etkileyebilir. Kova burcunun simgelediği elektrik, elektronik aletlerde para artışı, zam vs. gündeme gelebilir.

Mars Pazartesi ve Salı günleri Başak burcunda kötü konumda olduğundan eleştrimenler, işçiler ve çalışanlar bazı saldırılara hedef olabilirler yada kavgalara adları karışabilir. Hizmet ve sağlık sektöründeki kişilerin adları bazı kavgalara karışabilir. Bu kişiler Pazartesi ve Salı günleri tartışmalara girmekten kaçınırlarsa daha iyi olur.

Satürn de Pazartesi günü Terazi burcunda kötü konumda olduğundan otorite sahibi insanlar yani emir veren kişiler hak ve adaletle uğraşanları, diplomasiyle uğraşanları kötü etkileyecek yasaklar koyabilir, bunalım yaratacak kararlar alabilirler.

02 Ocak Pazartesi günü yeni yıla hızlı ve yoğun bir başlangıç yapılacak.

Bilhassa insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, eleştrimenler, işçi ve çalışanlar, hak ve adaletle uğraşanlar ve diplomasiyle uğraşanlar için kötü bir hafta olabilir.

Yeni yılın ilk haftasına ait astrolojik tahminlerimiz bu kadar !

Herkese nice mutlu Güneşli seneler dilerim !

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..