Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '19

 
Kategori
Astroloji
 

02-08 Aralık 2019 Haftalık Burç

02 - 08 Aralık 2019 Haftalık Burç Astroloji:

04 Aralık Neptün ve Ay Süper, 02, 03 Aralık Uranüs Dikkat

Hep kötü şeyler mi olacak biraz da iyi şeyler olsun Balık burcunun yöneticisi Neptün ile Yengeç burcunun yöneticisi Ay 04 Aralıkta Balık burcunda buluşuyor ve yüksek katsayıya ulaşıyor. Bu durumdan Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burçları son derece olumlu etkiler alabilirler. Bu kişilerin Tr Ay ve Neptün hangi evlerindeyse o konularda verim ve güvenlikleri, yaratıcılıkları, yardımlaşmaları, dayanışmaları artabilir. (Aralık 2019 burç) (haftalık burç)
 
Aslında hafta boyu Neptünün katsayısı yüksek olacağından Balık burçlarının keyifleri yerinde olabilir. Örneğin Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta boyu Merkür ve Jüpiterden olumsuz etkiler alsa da 12.evindeki Tr Neptün yüksek katsayıda olacağından kendisine direnç ve keyif verecektir. 03, 04 Aralıkta gerçekleşecek NATO zirvesinde Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yıldızı her zamankinden daha çok parlayabilir ve NATO Zirvesinde ön plana çıkabilir. Hatta NATO'yu çok zorlayabilir. (haftalık astroloji) (Aralık astroloji)
 
02 Aralık (+5), 03 Aralık (+6), 04 Aralık (+7), 05, 06, 07, 08 Aralık (+6)
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / MHP, AKP, HDP / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / Euro, BitCoin, Türk Lirası / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus, BAE / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / Euro / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Ekrem İmamoğlu
 
Yukardaki tabloda Tr Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler görülmektedir. (2019 Aralık burç) (2019 haftalık burç)
 
04 Aralıkta Yengeç burçlarının yöneticisi Tr Ay.ın da katsayısı +6 seviyesinde olacağından Yengeç burçları da genelde başka transitlerden olumsuz etkiler alsalar da Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda son derece olumlu etkiler alabilirler ve keyifleri yerine gelebilir. (Aralık 2019)
 
05 Aralık 2019 yani NATO Zirvesinden 1 gün sonra Tr Ay yine Balık burcunda ama bu sefer +5 katsayısında olup Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova burçlarını son derece olumlu etkilerken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarını ise olumsuz yönde etkileyebilir. Bu durumdan Terazi burcu Suriye ülke güvenliği ve verimi açısından son derece olumsuz etkiler alabilir. Ancak Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Başkanı Putin ve İran Başkanı Ruhani Tr Ay.dan son derece olumlu etkiler alabilirler. Bu durum belki de Suriye'ye Türkiye ve/veya Rusya ve/veya İran tarafından bir operasyon olabileceği anlamına gelebilir. 
 
05 Aralıkta kişisel açıdan Tr Ay.dan Natal Güneşi olumsuz Natal Marsı olumlu etki alanlar ikilem içinde kalabilirler yada Tr Ay.ın bulunduğu ev bazında hem olumlu hem de olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Natal Güneşi Terazi Marsı Yay olan Rusya Başkanı Putin'in 05 Aralıkta Tr Ay.dan hem olumlu hem de olumsuz etkiler alabileceğini yada ikilem içinde kalabileceğini göstermektedir. Ama Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12.evindeki Tr AY.dan (devletle ilgili konular, kurumlar, vs) son derece olumlu etkiler alabileceğini göstermektedir. 
 
05 Aralıkta Koç burcu NATO'nun da Tr Ay ve Tr Ay.dan olumlu etki alanlardan (Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin ve İran Başkanı Ruhani) olumsuz etkiler alabileceği görülmektedir. NATO bilindiği üzere Temmuz 2019'da Akrep burcu Türkiye'nin S400 alması ile dağılma sürecine girmiştir. NATO'nun dağılma sürecine girebileceğini 4 sene öncesinden yazmıştık ve 08 Kasımda 2019'da Fransa Cumhurbaşkanı bizi doğrularcasına NATO hakkında "NATO'nun beyin ölümü gerçekleşti" demiştir. 
 
04, 05, 06, 07 Aralıkta Tr Merkür yüksek katsayıda olup Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** burçlarını son derece olumlu yönde etkilerken Natal Güneşi İkizler, Başak, Yay, Balık olanları ise olumsuz yönde etkileyebilir. Bilhassa Natal Marsı Aslan ve Kova olanlar Tr Merkürden son derece olumlu etkiler alabilirler. Ancak Natal Güneşi İkizler, Başak, Yay, Balık burçlarının Merküryen kişilere ve Natal Marsı Aslan, Kova olanlara son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 8.evindeki Tr Merküre yani ABD Başkanı Trump'a Merküryen konularda (anlaşma, sözleşme, yazışma, bilg, belge, vs) dikkat etmesi gerekebilir. 8.ev başkaları ile paylaşılan ortak değerlerdir. Bunlar vergi, miras, sigorta, kredi gibi konular da olabilir. Yada başkaları ile paylaşılan ortak bilgiler, belgeler veya sırlar da olabilir. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Güneşi parlak olduğundan bunların üstesinden gelme potansiyeli mevcuttur. 
 
04, 05, 06, 07 Aralıkta İkizler burcu ABD Başkanı (Yükseleni Boğa) Trump'ın 7.evindeki (sosyal ve siyasi konular, ortaklık ve evlilik) Tr Merkür bir yandan keyfini kaçırırken bir yandan da Natal Marsı Aslan olduğundan Trump'a bir takım fırsatlar sunabilir. 04, 05, 06, 07 Aralıkta ABD Başkanı Trump'ın 2.evi İkizler, 8.evi Yay olduğundan para konuları, gizli saklı işlerle ilgili bir takım haberler Trump'ın keyfini kaçırabilir. 
 
04, 05, 06, 07 Aralıkta Dünya genelinde İkizler ve Yay burcunu sembolize eden hava, kara, deniz, uçak yolculuklarında kazalar, olumsuz hava koşulları, her türlü iletişimde aksaklıklar, bir takım yalan haberler, anlaşma ve sözleşmelerde aksaklıklar, hukuk ve yasalarla, din ve ahlakla ilgili konularda asılsız ve olumsuz haberler olabilir. Başak ve Balık burcunu sembolize eden halk sağlığı, işçi ve çalışanlar, devlet kurumları, hastahane, hapishaneleri ilgilendiren olumsuz haberler ve sahtekarlıklar olabilir. 
 
05 Aralık ve civarı Astro Carto Grafide Tr Merkürden olumsuz etki alan Merkür, Jüpiter, Neptün çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Bartın, Karabük, Bolu, Ankara, Eskişehir, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Antalya, Samsun, Amasya, Tokat, Yozgat, Kayseri, Niğde, Adana, Mersin, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Erzincan, Sivas, Giresun), Akdeniz Açıkları, Kıbrıs, Karadeniz, İran, Irak, Suriye, Suudi Arabistan, Yemen, Mısır, Sudan, BAE, Pakistan, Hindistan, Bangladeş, Tayland, Malezya, Endonezya, Filipinler, Çin, Papua Yeni Gine, Avustralya, Japonya, Kuzey Kore, Güney Kore, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Brezilya, Kolombiya, Peru, Panama, Bolivya, Arjantin, Şili, Cezayir, Libya, Portekiz, Malta, İtalya, İrlanda, Norveç, Hollanda, Almanya, Fransa, Avusturya, İsviçre, İsveç, Rusya, Polonya 
 
Yukardaki Astro Carto Grafide 05 Aralık ve civarında adı geçen bölgelerde olumsuz hava şartları (İkizler), hava, kara ve deniz yolculuklarında (Yay) kazalar olabilir. Halk sağlığını ilgilendiren salgın hastalıklar (Başak) yada psikolojisi (Balık) bozuk kişilerin neden olabileceği olaylar da yaşanabilir. 
 
Salgın hastalıkların başında Merkür akciğer ve solunum yollarını sembolize ettiğinden insanın aklına domuz gribi gibi öldürücü grip vakaları gelmektedir. Bu yüzden 04, 05, 06, 07 Aralıkta solunum yolu enfeksiyonlarına çok dikkat etmek gerekebilir.
 
02 ve 03 Aralıkta Uranüsün katsayısı yüksek olup Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanları olumlu ama Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları ise olumsuz etkileyebilir. Akrep ve Boğa burcunu sembolize eden zayıf fay hatlarında depremler, toprak kaymaları, volkanik aktiviteler olabilir. Aslan ve Kova burcunu sembolize eden yangın ve patlamalar, elektronik aletlerden kaynaklı kazalar olabilir.
 
03 Aralık ve civarı Astro Carto Grafide Tr Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği noktalar: Türkiye (Sinop, Çorum, Yozgat, Nevşehir, Niğde, Adana, Mersin, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari), Akdeniz Açıkları, Kıbrıs, Karadeniz, Suriye, Ürdün, İsrail, Filistin, Irak, İran, Suudi Arabistan, Yemen, Basra Körfezi, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Bangladeş, Tayland, Çin, Hong Kong, Tayvan, Malezya, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Japonya, Kuzey Kore, Güney Kore, Amerika, Kanada, Meksika, Panama, Bahamalar, Küba, Kolombiya, Peru, Ekvador, Brezilya, Bolivya, Arjantin, Şili, Mısır, Sudan, Cezayir, Libya, İspanya, İtalya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Bulgaristan, Ege Açıkları, Romanya, Ukrayna, Rusya, Polonya, İsveç, Danimarka, Finlandiya, İngiltere
 
03 Aralık ve civarı Tr Uranüs yüzünden yukardaki Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, maden göçükleri, toprak kaymaları olabilir. Ayrıca şiddet, cinayet ve terör olayları, yangın ve patlamalar, elektronik aletlerden kaynaklı kazalar, sosyal ve siyasi konularda skandallar olabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(04 Aralık 12.ev Neptün ve Ay Süper, 03 Aralık 2.evdeki Uranüsden 4.ev ve 10.eve Olumlu 2.ev, 5.ev, 8.ev, 11.eve Olumsuz Yansıma)
Yükselen Boğa
(04 Aralık 11.ev Neptün ve Ay Süper, 03 Aralık 1.evdeki Uranüsden 3.ev ve 9.eve Olumlu 1.ev, 4.ev, 7.ev, 10.eve Olumsuz Yansıma)
Yükselen İkizler
(04 Aralık 10.ev Neptün ve Ay Süper, 03 Aralık 12.evdeki Uranüsden 2.ev ve 8.eve Olumlu 12.ev, 3.ev, 6.ev, 9.eve Olumsuz Yansıma)
Yükselen Yengeç
(04 Aralık 9.ev Neptün ve Ay Süper, 03 Aralık 11.evdeki Uranüsden 1.ev ve 7.eve Olumlu 11.ev, 2.ev, 5.ev, 8.eve Olumsuz Yansıma)
Yükselen Aslan
(04 Aralık 8.ev Neptün ve Ay Süper, 03 Aralık 10.evdeki Uranüsden 12.ev ve 6.eve Olumlu 10.ev, 1.ev, 4.ev, 7.eve Olumsuz Yansıma)
Yükselen Başak
(04 Aralık 7.ev Neptün ve Ay Süper, 03 Aralık 9.evdeki Uranüsden 11.ev ve 5.eve Olumlu 9.ev, 12.ev, 3.ev, 6.eve Olumsuz Yansıma)
Yükselen Terazi
(04 Aralık 6.ev Neptün ve Ay Süper, 03 Aralık 8.evdeki Uranüsden 10.ev ve 4.eve Olumlu 8.ev, 11.ev, 2.ev, 5.eve Olumsuz Yansıma)
Yükselen Akrep
(04 Aralık 5.ev Neptün ve Ay Süper, 03 Aralık 7.evdeki Uranüsden 9.ev ve 3.eve Olumlu 7.ev, 10.ev, 1.ev, 4.eve Olumsuz Yansıma)
Yükselen Yay
(04 Aralık 4.ev Neptün ve Ay Süper, 03 Aralık 6.evdeki Uranüsden 8.ev ve 2.eve Olumlu 6.ev, 9.ev, 12.ev, 3.eve Olumsuz Yansıma)
Yükselen Oğlak
(04 Aralık 3.ev Neptün ve Ay Süper, 03 Aralık 5.evdeki Uranüsden 7.ev ve 1.eve Olumlu 5.ev, 8.ev, 11.ev, 2.eve Olumsuz Yansıma)
Yükselen Kova
(04 Aralık 2.ev Neptün ve Ay Süper, 03 Aralık 4.evdeki Uranüsden 6.ev ve 12.eve Olumlu 4.ev, 7.ev, 10.ev, 1.eve Olumsuz Yansıma)
Yükselen Balık
(04 Aralık 1.ev Neptün ve Ay Süper, 03 Aralık 3.evdeki Uranüsden 5.ev ve 11.eve Olumlu 3.ev, 6.ev, 9.ev, 12.eve Olumsuz Yansıma)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..