Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '12

 
Kategori
Astroloji
 

03 - 09 Aralık: Oğlaklar, başkan ve yöneticiler, Cuma, Cumartesi ve Pazar dikkat !

03 - 09 Aralık: Oğlaklar, başkan ve yöneticiler, Cuma, Cumartesi ve Pazar dikkat !
 

Astroloji


Bu hafta diğer gezegenlerin yanı sıra Güneş Yay'da, Mars ve Plüto da Oğlak burcunda kısmen kötü konuma geçiyor. Bu yüzden bu hafta biraz daha şiddetli ve sıkıntılı geçebilir;

Haftanın 5 günü ise Ay'ın etkisi kısmen iyi, kısmen de kötü olarak kendisini gösterecek. özellikle vatansever kişiler Salı günü nüfuzlu insanları, Perşembe ve Cuma günü de işçi ve çalışanları iyi yönde etkiliyor. Bu günlerde nüfuzlu insanlar, işçi ve çalışanlar, vatansever kişilerden, üreticilerden sağduyu, anlayış ve güven bekleyebilirler. Ay'ın sembolize ettiği vatansever kişiler Cumartesi ve Pazar günleri adalet ve diplomasi ile uğraşanlara karşı aşırı hassas ve güvensiz olabilirler. Vatansever kişilerin yada üretimle uğraşanların ikili ilişkileri aşırı güvensizlik yüzünden bozulabilir. Kişisel olarak Yengeçler Salı günü Aslan burçlarına, nüfuzlu insanlara, Perşembe ve Cuma günleri ise Başak burçlarına, iş arkadaşlarına yada işçilerine karşı daha sağduyulu ve anlayışlı olabilirler. Ancak Cumartesi ve Pazar günleri Yengeçler Terazilere karşı aşırı hassas davranabilirler. Cumartesi ve Pazar günleri Yengeçlerin güvensiz oluşları ikili ilişkilerini de (evlilik, ortaklık, vs.) kötü yönde etkileyebilir. Teraziler Cumartesi ve Pazar günleri ev, aile, aile içi ilişkiler ve gayrimenkul konularında kötü etkiler almaktalar. Aslanlar Salı günü, Başaklar ise Perşembe ve Cuma günleri ev, gayrimenkul konularında iyi etkiler almaktalar. Bu günlerde Aslanlar yada Başaklar ev ile ilgili sorunlarını halledebilirler.

Uranüs Koç burcunda Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi kötü konumda olduğundan polis ve güvenlik birimleri yine huzursuz olabilirler. Bu günlerde asi yada devrimci gruplar güvenlik birimlerini huzursuz edebilirler. Bazı teknolojik gelişmeler yada bilimsel çalışmalar polis ve güvenlik birimlerini tehdit edebilir. Kişisel açıdan Koç burçlarının Kova burçlarından, arkadaş ve tanıdıklarından yada bazı asi, egzantrik insanlardan huzursuz olmaları söz konusu. Geleceğe yönelik bazı projeler Koçları tedirgin edebilir. Bu günlerde geleceğe yönelik plan ve projeler için başlangıç yapmak da uygun değil. 

Mars Oğlak burcunda Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan başkan, patron yada yönetici konumundaki kişiler saldırı ve şiddete maruz kalabilirler. Başkan, patron yada yönetici konumundakiler Mars yüzünden Uranüs'den yani asi, devrimci gruplardan gelen saldırılara karşı da dikkatli olmalılar. Başkan, patron yada yönetici konumundakiler ateşli tartışmalara girmekten kaçınırlarsa iyi olur. Kişisel açıdan Oğlak burçları Koç burçlarına karşı dikkatli olsunlar. Oğlaklara karşı
ani öfke patlamaları söz konusu olabilir. Oğlaklar aynı zamanda Cuma ve Cumartesi Mars yüzünden Uranüs'den yani Kova burçlarından yada asi, devrimci veya egzantrik insanlardan da kabalık, öfke ve saldırı niteliğinde davranışlar görebilirler.

Plüto da Oğlak burcunda Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri kötü konumda olduğundan Oğlaklar ve başkan, patron konumundaki kişiler bu günlerde ani istenmeyen yıkıcı değişimler yaşayabilirler. Bankacılık, vergi, borçlar vs. gibi konular da başkan, patron ve yönetici konumundaki ve Oğlak burcundaki kişilerin canını sıkabilir. Kişisel olarak Oğlaklar Akrep burçlarına dikkat etsinler. Bu günlerde Akrep burçları ve gizli saklı işlerle uğraşanlar Oğlaklara ve patron konumundaki insanlara karşı manipülatif davranabilirler; kendi isteklerini dayatabilirler. Bu günlerde yer altı faaliyetleri de artabilir.

Güneş Yay burcunda Çarşamba ve Cumartesi günleri kötü konumda olduğundan bize yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, arap, vs.) bazı nüfuzlü insanların baskın tutumlarından kötü yönde etkilenebilirler. Kişisel olarak Aslan burçları Yay burçlarına karşı yada kendilerine yabancı kişilere ve kültürlere karşı baskın olmaya çalışabilirler. Yaylar da bu günlerde nüfuzlu insanlardan kötü etki alabilirler, baskılar altında ezilebilirler. Nüfuzlu insanlar hukuk ve yasalar üzerinde de baskı kurmaya çalışabilirler.

Jüpiter ise bir süredir İkizler burcunda kötü konumdaydı. Bu hafta da Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri kötü konumda olacak. Yay burçları bilhassa Çarşamba günü Güneş'den aldığı kötü etkiyle birlikte İkizler burçlarını ve İkizler burcunu sembolize eden her şeyi kötü yönde etkiliyor. Bu günlerde yabancı ülke ve kültürlerin yapacağı sorumsuzluklar nüfuzlu insanların etkisiyle de İkizler burcunu, her türlü iletişimi, haber ve bilgi kaynaklarını kötü yönde etkileyebilir. İkizler burcu Yayların yapacağı sorumsuzluklardan ve dolaylı olarak da Aslan burçlarının baskın tutumlarından kötü etki alabilirler. Jüpiterin kötü konumda oluşu fanatikliğin ve fanatik insanların da simgesi olduğundan yabancı kültürler İkizler burcunu sembolize eden iletişimi, yolları, okulları, öğretmenleri kötü yönde etkileyebilir. Hukuk ve yasalarda yapılacak sorumsuzluklar medyada haber olabilir. Yay burçları söylemek istemedikleri sözleri söyleyebilirler. İkizler burçları hukuk ve yasalarla, uzun yolculuklarla, yüksek öğrenimle ilgili konularda sorumsuzluklarla karşı karşıya kalabilirler.

Cumartesi günü ise Haftanın en gerilimli günü olmaya aday. Çünkü Güneş, Ay, Mars, Uranüs ve Plüto kötü konumda. Yani, baskı, güvensizlik, şiddet, huzursuzluk ve yıkım yada ani değişim sözkonusu olabilir. Tabiki herkes kendi astrolojik haritasında bu gezegenler hangi evlere denk geliyorsa o konularda etki alacak. Bu olumsuzluklardan en çok Oğlak Burçları ile Başkan, patron, yönetici konumundakiler ve tabiki Oğlak burcu astrolojik haritamızda hangi eve denk geliyorsa o konularda etki alıyoruz.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..