Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '17

 
Kategori
Astroloji
 

04 - 10 Eylül 2017 Haftalık Burç Astroloji: Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar Mars, Jüpiter Uranüse Dikkat

04 - 10 Eylül 2017 Haftalık Burç Astroloji: Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar Mars, Jüpiter Uranüse Dikkat
 

Haftalık astroloji


Haftanın en yoğun günleri -5 katsayısı ile 04 ve 08 Eylül günleridir. 04 Eylülde İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden şeyler Tr Marsdan çift yönde olumsuz etki almaya devam edeceklerdir. Bu yüzden 04 Eylül günü İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden uzun ve kısa yolculuklarda (uçak, tren, gemi, araba, vs) kazalara dikkat etmek gerekebilir. 04 Eylül günü İkizler burcunu sembolize eden ticari konularda, her türlü iletişimde (Bilgi, belge, konuşma, yazışma), Yay burcunu sembolize eden hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konularda, din ve felsefi konularda tartışmalar, kavga ve saldırılar olmaya devam edebilir. (Eylül 2017 burç)

04 Eylül günü Koç, Boğa, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Kova, Balık burçları da Tr Marsdan olumsuz etkiler alabilir. Örneğin askeri konularda, para konularında, her türlü hizmetlerde, sosyal ve siyasi konularda, gizli saklı işlerde, petrol, doğalgaz gibi konularda, aşırı özgürlükçü gruplarda, devlet kurumlarında, şirket ve vakıflarda kavga, tartışma, zorlanma ve saldırılar olabilir. Akrep burcu yer altındaki fay hatlarını sembolize ettiğinden Tr Mars ve Tr Uranüs yüzünden zayıf fay hatlarında bütün bir hafta boyu depremler olabilir. (haftalık burç)


04 Eylül Tr Marsdan çift yönde olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi / PKK / Can Dündar, Edward Snowden, Donald Trump, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 

Tr Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim
 

04 Eylül Tr Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar

İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / Fenerbahçe / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Ümit Özdağ

04 Eylül günü Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Kova, Balık olan kişiler Tr Mars hangi evlerindeyse o konularda Tr Marsı sembolize eden Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlara veya Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlara dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa Marsınız İkizler ise ve Tr Mars 2.evinizdeyse mal-mülk, parayla ilgili konularda Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere veya Natal Marsı Yengeç, Oğlak burcundan kişilere dikkat etmeniz bu kişilerle para konularında tartışmamaya gayret etmeniz iyi olur. (haftalık astroloji)

04 Eylül günü İkizler burcu Donald Trump'ın Koç burcunu sembolize eden Işid ve İran gibi ülke ve gruplara, Tr Marsdan olumlu etki alan CIA'ye (Amerikan Haber Alma) Tr Mars bazında (saldırı, kavga, tartışma) dikkat etmesi gerekebilir. Tr Marsdan olumsuz etki alan Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Başkanı Kılıçdaroğlu arasında bir tartışma olabilir. Hatta bu tartışma 01 Eylülden itibaren çıkabilir. Çünkü İkizler ve Yay burçları Tr Marsdan çift olumsuz etki almaya 01 Eylülden itibaren başlayacaktır. Rıza Zarrab da CIA'den (Amerikan Haber Alma) yada Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Tr Mars bazında olumsuz etki alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinayonlar çoğaltılabilir. Kısaca Tr Marsdan olumsuz etki alanlar, Tr Marsı sembolize eden yada Tr Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere dikkat etmeliler. 04 Eylül günü PKK'nın da Tr Marsı sembolize eden İran, Irak gibi ülkelerden olumsuz etkiler alması olasıdır. Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Lübnan gibi ülkelerde Işid saldırıları da olabilir. (Eylül astroloji)

Aslan, Boğa, Akrep, Kova burçlarını sembolize eden şeyler 05, 06, 07, 08, 09, 10 Eylül günleri Tr Marsdan olumsuz etki almaya devam edebilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burçlarını sembolize eden şeyler ise Tr Marsdan son derece olumlu etkiler alabilirler. (2017 Eylül burç)


05, 06, 07, 08, 09, 10 Eylül Tr Marsdan ve Tr Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Aslan, Boğa, Akrep, Kova olanlar

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton

Yukarıdaki tabloda adı geçen ülke, grup ve kişiler Tr Marsdan (asker, polis, güvenlik birimleri, kavga, tartışma, saldırı) son derece olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin Irak, İran, Işid saldırılarına, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'ye dikkat etmesi gerekebilir. Japonya'nın da Natal Marsı Kova olan Kuzey Kore Lideri Kim Jong'a dikkat etmesi gerekebilir. Japonya'da şiddetli depremler de olabilir. Sakin ülke olarak bildiğimiz Hollanda'nın da Tr Mars (saldırgan kişiler) ve Tr Uranüsü (asi ve aykırı kişiler) sembolize eden şeylerden son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. (2017 haftalık burç)

05, 06, 07, 08, 09, 10 Eylül Sadece Natal Güneşi Aslan, Boğa, Akrep, Kova olanların Tr Mars, Tr Jüpiter ve Tr Uranüs yüzünden keyifleri kaçabilir.
 

Sadece Natal Güneşi Aslan, Boğa, Akrep, Kova olanlar

Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsrail, Ekvador, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, MHP / FBI (Federal Soruşturma), Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM, AB / Fenerbahçe / Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Yukarıdaki tabloda adı geçen ülke, grup ve kişiler hem Tr Marsdan hem Tr Jüpiterden hem de Tr Uranüsden olumsuz etki alabilirler. Bu yüzden hafta boyu Natal Güneşi Aslan, Boğa, Akrep, Kova olan ülke, grup ve kişiler fanatik ve terörist kişilere, kavga, tartışma ve saldırılara çok dikkat etmeleri gerekebilir. (Eylül 2017)

05, 06, 07, 08, 09, 10 Eylül Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Kova burçlarını sembolize eden şeyler Tr Jüpiterden olumsuz İkizler, Başak, Yay, Balık burçlarını sembolize eden şeyler ise Tr Jüpiterden olumlu etkiler alabilirler. Tr Jüpiter düşük katsayıda iken abartılı davranışları, terörist ve fanatik eylemleri meydana getirebilir.


05, 06, 07, 08, 09, 10 Eylül Tr Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Kova olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Amerika, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / Fenerbahçe / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Yukarıdaki tabloda adı geçen ülkelerde fanatik kişilerin yol açtığı terör faaliyetleri olabilir. MHP parti bazında Tr Jüpiteri sembolize eden hukuki konulardan yada Natal Güneş ve/veya Marsı Yay burcundan kişilerden (Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım) olumsuz etkiler alabilir. TSK ve MİT'in de Natal Güneşi veya Marsı Yay burcundan kişilerden yada hukuki konulardan olumsuz etkiler alması olasıdır. Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Pakistan Başbakanı Abbasi, Kuzey Kore Lideri Kim Jong gibi kişiler de hukuki konulardan, fanatik kişilerden olumsuz etkiler almaları olasıdır.

Bir ihtimal 05, 06, 07, 08, 09, 10 Eylül günleri Fetullah Gülen ciddi şekilde hukuki konulardan veya Natal Güneş ve/veya Marsı Yay burcu kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Hafta boyu Satürn yüksek katsayıda olacağından Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar Tr Satürn hangi evlerindeyse o konularda ciddi çalışmalar yapabilirler. Örneğin Natal Marsınız İkizler burcu ise ve Tr Satürn 5.evinizdeyse hobilerinizle ilgili ciddi çalışmalar yapabilirsiniz. Çocuklarınız varsa çocuklarla ilgili yada babanızla ilgili veya romantik bir ilişkiniz varsa bu konularda çalışmalar yapabilirsiniz.

Bütün olumsuzluklara karşın dünya genelinde Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden konularda ciddi ve disiplinli çalışmalar yapmak mümkün olabilir. Örneğin Yay burcunu sembolize eden hukuk ve yasalarda, dini ve felsefi konularda, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde (yazışma, konuşma, internet, vs), Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, Aslan burcunu sembolize eden liderle ilgili konularda, eğlence sektöründe, Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmetlerde (sağlık, eğitim, trafik), Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, Kova burcunu sembolize eden uzay çalışmalarında, bilimsel konularda, yapay zekada, Balık burcunu sembolize eden devlet kurumlarında, şirket ve vakıflarda ciddi ve disiplinli çalışmalar olabilir.

Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Almanya Başbakanı Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Natal Marsı Terazi olan Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Natal Marsı Kova olan Kuzey Kore Lideri Kim Jong gibi önemli devlet adamları Tr Satürn hangi evlerindeyse o konularda ciddi ve disiplinli çalışmalar içine girebilirler.

10 Eylül Ay +5 katsayısında olup Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri son derece olumlu yönde etkileyebilir. Natal Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda son derece üretken olabilirler, verimli fırsatlar yakalayabilirler.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(04 Eylül 3 ve 9.eve 5.evdeki Marsdan olumsuz yansıma, 5.ev Venüs, 7.ev Jüpiter Dikkat, 9.ev Satürn Süper, 10 Eylül 2.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/04-10-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(04 Eylül 2 ve 8.eve 4.evdeki Marsdan olumsuz yansıma, 4.ev Venüs, 6.ev Jüpiter Dikkat, 8.ev Satürn Süper, 10 Eylül 1.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/04-10-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_27.html


Yükselen İkizler
(04 Eylül 1 ve 7.eve 3.evdeki Marsdan olumsuz yansıma, 3.ev Venüs, 5.ev Jüpiter Dikkat, 7.ev Satürn Süper, 10 Eylül 12.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/04-10-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_39.html


Yükselen Yengeç
(04 Eylül 12 ve 6.eve 2.evdeki Marsdan olumsuz yansıma, 2.ev Venüs, 4.ev Jüpiter Dikkat, 6.ev Satürn Süper, 10 Eylül 11.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/04-10-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_92.html


Yükselen Aslan
(04 Eylül 11 ve 5.eve 1.evdeki Marsdan olumsuz yansıma, 1.ev Venüs, 3.ev Jüpiter Dikkat, 5.ev Satürn Süper, 10 Eylül 10.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/04-10-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_24.html


Yükselen Başak
(04 Eylül 10 ve 4.eve 12.evdeki Marsdan olumsuz yansıma, 12.ev Venüs, 2.ev Jüpiter Dikkat, 4.ev Satürn Süper, 10 Eylül 9.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/04-10-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_89.html


Yükselen Terazi
(04 Eylül 9 ve 3.eve 11.evdeki Marsdan olumsuz yansıma, 11.ev Venüs, 1.ev Jüpiter Dikkat, 3.ev Satürn Süper, 10 Eylül 8.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/04-10-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_96.html


Yükselen Akrep
(04 Eylül 8 ve 2.eve 10.evdeki Marsdan olumsuz yansıma, 10.ev Venüs, 12.ev Jüpiter Dikkat, 2.ev Satürn Süper, 10 Eylül 7.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/04-10-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_9.html


Yükselen Yay
(04 Eylül 7 ve 1.eve 9.evdeki Marsdan olumsuz yansıma, 9.ev Venüs, 11.ev Jüpiter Dikkat, 1.ev Satürn Süper, 10 Eylül 6.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/04-10-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_68.html


Yükselen Oğlak
(04 Eylül 6 ve 12.eve 8.evdeki Marsdan olumsuz yansıma, 8.ev Venüs, 10.ev Jüpiter Dikkat, 12.ev Satürn Süper, 10 Eylül 5.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/04-10-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_83.html


Yükselen Kova
(04 Eylül 5 ve 11.eve 7.evdeki Marsdan olumsuz yansıma, 7.ev Venüs, 9.ev Jüpiter Dikkat, 11.ev Satürn Süper, 10 Eylül 4.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/04-10-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_87.html


Yükselen Balık
(04 Eylül 4 ve 10.eve 6.evdeki Marsdan olumsuz yansıma, 6.ev Venüs, 8.ev Jüpiter Dikkat, 10.ev Satürn Süper, 10 Eylül 3.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/04-10-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_22.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..