Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Nisan '15

 
Kategori
Astroloji
 

04 - 10 Mayıs 2015 Haftalık burç astroloji: 08 Mayıs, ayın en yoğun günü!

04 - 10 Mayıs 2015 Haftalık burç astroloji: 08 Mayıs, ayın en yoğun günü!
 

haftalık burç


08 Mayıs Cuma günü ayın en yoğun günü sayılır. Bu günde Venüs Yengeç burcuna geçecek ama katsayısı düşük (-2) olduğundan Yengeç burçları ile vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular Venüsü simgeleyen Boğa, Terazi yada para konularından, sosyal ve siyasi konulardan, ikili ilişkilerden olumsuz etkiler alabilirler. Bilindiği üzere Amerika da Yengeç burcunda kurulu bir ülke olduğundan Amerika da bir takım sosyal ve siyasi konulardan yada para konularından veya Boğa burcunu simgeleyen İsrailden olumsuz etkiler alabilir. Venüsün Yengeç burcunda düşük katsayıda olması Venüs Aslan burcuna geçene kadar yani 06 Hazirana kadar devam edecek. 08 Mayıs günü Güneş ve Mars Boğada, Ay ve Plüto Oğlakda, Venüs Yengeçde, Satürn Yayda ve Uranüs Koçda düşük katsayıda olacak. (Mayıs 2015 burç)

Ayrıca 08 Mayıs günü Ay Oğlak burcunda Venüsünde körüklemesiyle -4 katsayısına ulaşacak. Böylece bu günde Ay.ı simgeleyen Yengeç burcundan kişi ve olaylar Oğlak burcundan kişi ve olayları olumsuz etkileyebilirler. Tam olarak baktığımızda Venüs Yengeç burçlarını Yengeç burcundan kişiler de Oğlak burcunu Oğlak burcunun yöneticisi Satürn de Yay burcunda olduğundan Yay burcundan kişi ve olayları zincirleme bir şekilde etkileyecek. (haftalık burç)

Venüs -> Yengeç (Ay) -> Oğlak (Satürn) -> Yay (Jüpiter)

08 Mayıs günü olasılıklar :

1- Yengeç burcunu simgeleyen kişi ve olaylar (Amerika, vatani konular, ülke güvenliği, üretim) Venüsü simgeleyen kişi ve olaylardan yani Çin Halk Cumhuriyetinden (01 Ekim 1949), İsrail Devletinden (14 Mayıs 1948), Suriye Devletinden (28 Eylül 1961), Suudi Arabistandan (23 Eylül 1932), Türkiyeden (29 Ekim 1923 Türkiyenin Marsı Terazi), Almanya Federal Cumhuriyetinden (03 Ekim 1990), Fransadan (04 Ekim 1958), İngiltereden (01 Mayıs 1707), para konularından, mal-mülk ve toprak konularından, sosyal ve siyasi konulardan, diplomatik ilişkilerden olumsuz etkiler alabilir. Venüsü simgeleyen kişi, ülke ve olaylarda dalgalanmalar, aşırı hassasiyet ve güvenlik problemleri olabilir. Bu yüzden Yengeç burcunu simgeleyen kişi ve olaylarda (Amerika, vatani konular, ülke güvenliği, üretim) talepkarlıklar, kendi isteklerini ön plana sürmeler, kararsızlıklar, uyumsuzluklar olabilir. (haftalık astroloji)

2- Yengeç burcunu simgeleyen kişi ve olaylar (Amerika, vatani konular, ülke güvenliği, üretim) Venüsden aldığı olumsuz etki ile Oğlak burcunu simgeleyen kişi ve olayları yani Başkan, patron ve otorite sahibi, emir veren kişileri olumsuz etkileyebilirler. Yengeç burcunu simgeleyen kişi ve olaylarda yani Amerikada, vatani konularda, ülke güvenliği yada üretimle ilgili konularda bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler olabilir. Bu yüzden Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi, emir veren kişilerde ani değişimler, dalgalanmalar yada güvenlik problemleri oluşabilir. (Mayıs astroloji)

3- Oğlak burcunu simgeleyen kişi ve olaylar (Başkan, patron, emir veren, otorite sahibi kişiler) Yay burcunu simgeleyen kişi ve olayları yani yabancı ülke ve kültürle ilgili konuları, hukuk ve yasalarla ilgili konuları yada din ve inanç sistemiyle ilgili konuları olumsuz etkileyebilirler. Oğlak burcunu simgeleyen kişi ve olaylarda yani Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde fanatiklik ve abartılı davranışlar olabilir. Bu yüzden de yabancı ülke ve kültürlerde, hukuk ve yasalarda yada din ve inanç sistemiyle ilgili konularda bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler olabilir.

Yani Venüsü simgeleyen kişi, ülke ve olayların tetiklemesiyle Yay burcunu simgeleyen Birleşik Rusya (01 Aralık 2001), Kürdistan Bölgesel Yönetimi (30 Ocak 2005 Marsı Yayda), yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar, din ve inançlarla ilgili konular olumsuz etkiler alabilir. Bu arada Rusyanın durumu çok ilginç Rusya Devlet Başkanı Putin Venüsü simgeleyen Terazi burcunda ve Amerikayı olumsuz etkilemesi Yay burcunda kurulan Rusya'ya olumsuz dönüş yapabilir. Yani Putin kendi bindiği dalı kesebilir. (2015 Mayıs burç)

08 Mayısdan önce ise yani 06 Mayıs Çarşamba günü Ay Yay burcunda +5 katsayısı ile süper konumda olacak. Bu yüzden Yay burcunu simgeleyen kişi ve olaylarda önce yeni güvenlik önlemleri artabilir. Örneğin Rusyada yada Kürdistan Bölgesel Yönetiminde güvenlik ve kendini koruma artabilir. Yengeç burcunu simgeleyen kişi ve olaylar (Amerika, vatani konular, ülke güvenliği, üretim) da Yay burcunu simgeleyen kişi ve olayları yani Birleşik Rusyayı (01 Aralık 2001), Kürdistan Bölgesel Yönetimini (30 Ocak 2005 Marsı Yayda), yabancı ülke ve kültürleri, hukuk ve yasaları, din ve inançlarla ilgili konuları olumlu etkileyebilir. Yengeç burcunu simgeleyen kişi, ülke ve olayların Yay burcunu simgeleyen kişi, ülke ve olayları önce olumlu olarak etkilediği ancak 08 Mayısdan itibaren Venüsü simgeleyen kişi, ülke ve olayların etkisiyle olumsuz etkileyebileceği görülmekte. (2015 haftalık burç)

06 Mayıs Çarşamba günü Neptün Balık burcunda +8 katsayısı ile süper bir konumda olacağından bu günde Büyük kurum ve kuruluşlar içinde insanlık yararına özverili çalışmalar olabilir. Devlet kurumları başka devlet kurumlarından olumlu etkiler de alabilir. Bu günde Balık burcundan kişi ve olaylarda özverili ve idealist çalışmalar olabilir. (Mayıs 2015)

10 Mayıs Pazar günü ise Merkür İkizlerde süper (+8) konumda olacak. Bu günde Merkürü simgeleyen kişi ve olaylarda yani her türlü iletişim, her türlü hizmet ve ticari konularda, komşu ülkelerde bilgi, beceri ve iletişim artabilir. 10 Mayıs Pazar İletişimin ve haberlerin yoğun olabileceği bir gündür. (Mayıs 2015 burç)

 

27 Nisan  haftası için yaptığımız yorumlarda 27 Nisanda ve 01, 02, 03 Mayısda Plütonun katsayısı düşeceğinden yer altındaki fay hatlarında bir hareketlilik ve depremlerin sıklığında bir artış olabileceğinden bahsetmiştik. Gerçekten de 27 Nisandan 2 gün önce yani 25 Nisanda Nepal'de 7.9 şiddetinde çok büyük bir deprem oldu. Ağustos ayına doğru da bu depremlerde artışlar devam edebilir. Plütonun katsayısı iyice düşeceğinden Eylül ayına kadar yer altındaki katmanlarda aşırı bir hareketlilik olabilir. Depremin sıklığındaki artışları tahmin etmek mümkün ama yerin altındaki en zayıf halkanın neresi olduğu görülemediğinden depremin yerini tahmin etmek çok zor. Şüphesis bir sonraki deprem en zayıf fay hattında olacak. Bu zayıf fay hatlarının arasında İstanbul da var. Ancak şöyle garip bir tespitte bulundum ki Nepal'in kuruluş tarihi 28 Aralık 2007 ve Güneşi Oğlak burcundayken kurulu bir ülke. Oğlak burcunun yöneticisi Satürn tarnsitinin de bu ara katsayısı düşük olduğundan ve 1934'den beri bu ülkede 7.nin üzerinde bir deprem beklendiğinden bu büyük depremin bu ülkede olması şaşırtıcı değil. Aynı şey Türkiye için de geçerli çünkü Türkiye  bir Akrep burcu ülkesi ve İstanbul'da da büyük bir deprem bekleniyor. Akrep burcunun yöneticisi Plütonun katsayısı da düştüğünden depreme hazırlıklı olmalıyız. (Mayıs astroloji)


Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri

Koç         04, 05, 08, 09, 10 Mayıs günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Kova burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                04, 05, 06, 07, 08, 09, 10 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda biraz agresif olma olasılığınız mevcut.
                04, 05, 06, 08, 09, 10 Mayıs günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Boğa      08, 10 Mayıs günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                04, 05, 06, 07, 08, 09, 10 Mayıs günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                04, 05, 06 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
                04 Mayıs günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                05 Mayıs günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
                08, 09, 10 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
                08, 09 Mayıs günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

İkizler     04, 07 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimsiz yada biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.
               04, 07 Mayıs günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
               05, 10 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimci, bilgili ve becerikli davranma olasılığınız mevcut.
               05, 10 Mayıs günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
               04, 05, 06 Mayıs günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yengeç  08, 09, 10 Mayıs günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
               05 Mayıs günü hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.
               05 Mayıs günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
               06, 07 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda anaç, duyarlı ve üretken davranma olasılığınız mevcut.
               07 Mayıs günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
               08, 09 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.
               08, 09 Mayıs günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Aslan     08, 10 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda biraz egoist olma olasılığınız mevcut.
               08, 10 Mayıs günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
               05, 07 Mayıs günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Başak    04, 07 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimsiz, kurnaz yada eleştirel davranma olasılığınız mevcut.
               04, 07 Mayıs günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
               05, 10 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimci, bilgili ve becerikli davranma olasılığınız mevcut.
               05, 10 Mayıs günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
               04, 05, 06 Mayıs günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Terazi     08, 10 Mayıs günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                04, 05, 06, 07, 08, 09, 10 Mayıs günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                04, 05, 06 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
                04 Mayıs günü Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                05 Mayıs günü Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
                08, 09, 10 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
                08, 09 Mayıs günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Akrep     05 Mayıs günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                05, 08, 09 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Akrep burcundaysa o konularda biraz katı yada biraz kıskanç davranma olasılığınız mevcut.
                08, 09 Mayıs günleri Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yay         05, 07 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Yay burcundaysa o konularda biraz sorumsuz, savurgan yada abartılı davranma olasılığınız mevcut.
                06, 07 Mayıs günleri Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
                04, 06, 07, 08, 09, 10 Mayıs günleri Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Oğlak     04, 06, 07, 08, 09, 10 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda bunalımlı ve kuşkucu davranma olasılığınız mevcut.
               07 Mayıs günü Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
               08, 09 Mayıs günleri Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
               05, 08, 09 Mayıs günleri Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Kova     04, 05, 08, 09, 10 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Kova burcundaysa o konularda biraz huzursuz ve aykırı davranma olasılığınız mevcut.
              04, 05, 08, 09, 10 Mayıs günleri Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Balık     04, 06, 08 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Balık burcundaysa o konularda insancıl, objektif ve özverili davranma olasılığınız mevcut.
             04, 06, 08 Mayıs günleri Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/04/04-10-mays-2015-haftalk-burc-astroloji.html

 

 

  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..