Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Aralık '20

 
Kategori
Astroloji
 

04-10 Ocak 2021 Astroloji

04 - 10 Ocak 2021 Haftalık Burç Astroloji: 10 Ocak Haftanın En Yoğun Günü ! 
 
10 Ocak Pazar günü -4 katsayısı ile haftanın en yoğun günüdür. 10 Ocakta Tr Venüs, Mars, Uranüs yüzünden zayıf fay hatlarında depremler, volkanik aktiviteler, toprak kaymaları, terör ve şiddet olayları olabilir. Ayrıca 09 ve 10 Ocakta Tr Venüs yüzünden olumsuz hava koşulları, iletişim problemleri (hava, kara, deniz, internet) ve kazaları, şiddet ve terör saldırıları oluşabilir.  (Ocak 2021 burç) (haftalık burç)
 
07 Ocakta Boğa burcundaki Uranüs yanına Marsı da alıyor yani Mars Transiti 07 Ocakta Boğa burcuna geçiyor. Böylece Boğa ve Akrepler 07 Ocaktan itibaren hem huzursuz hem de daha sinirli ve gergin olabilirler. Bu durum Boğa ve Akrep burcunu sembolize eden Toprak Anayı da rahatsız etmektedir. 07 Ocaktan itibaren Tr Mars ve Uranüs yüzünden toprağın altı ve üstü çok karışabilir. Depremler, göçükler, toprak kaymaları bilhassa 10 Ocakta meydana gelebilir. (haftalık astroloji)
 
09 Ocakta ise Merkür Kovaya Venüs Oğlak burcuna geçecektir. Venüs Oğlakta rahat edemez ve İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarını olumsuz etkileyebilir. Bu durum kendisini olumsuz hava koşulları, iletişim kazaları, yeni sağlık sorunları şeklinde kendisini gösterebilir. (Ocak astroloji)
 
04 Ocakta Ay (Başakta) ve Neptün (Balıkta) +6 katsayısında olup Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Tr Ay yüksek katsayıda bulunduğu eve verim ve güven verirken, Neptün yüksek katsayıda bazı kişilerden yardım görebileceğinize işaret etmektedir. (2021 Ocak burç)
 
04 Ocakta Natal Marsı Yay olan C** E**, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani ve Natal Marsı Akrep olan ABD Başkanı Biden Tr Ay ve Neptünden son derece olumlu etkiler alabilirler ve önemli çalışmalara imza atabilirler. 03 Ocakta Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail'in Koç burcu İran'dan alacağı olumsuz etki 04 Ocak haftasında da devam edebilir. Ancak 10 Ocakta Natal Marsı Aslan olan İsrail ve Başkanı Netanyahu Koç burcu İran'a bir karşılık verebilir. 04 Ocak Natal Güneşi Koç Marsı Balık olan İran'ın yıldızının parlayacağı bir gündür. (2021 haftalık burç)
 
04 Ocak haftası boyunca (10 Ocak hariç) Tr Merkür bütün burçlara ama bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlara son derece olumlu etkiler verebilir. Örneğin Natal Marsı Terazi olan ülkemiz Türkiye ile Natal Marsı Akrep olan Azerbaycan Merküryen kişi ve konulardan (anlaşma, sözleşme, bilgi, belge, vs) son derece olumlu etkiler alabilir. 04 Ocak haftası boyunca ülkemiz Türkiye'nin ve/veya Azerbaycan'ın kazançlı bir ticari anlaşmaya imza atması söz konusu olabilir. (Ocak 2021)
 
Kişisel olarak 04 Ocak haftası boyunca Tr Merkür hangi evinizdeyse o konularda Merküryen kişi ve konulardan olumlu etkiler alabilirisiniz. Örneğin Natal Marsı Terazi olan A** B** ile Natal Marsı Koç olan M** İ**'nin Tr Merkür hangi evlerindeyse o konularda her türlü bilgi, belge ve sözleşmelerden son derece olumlu etkiler alabilirler. 
 
10 Ocak Astro Carto Grafide Tr Venüs, Mars, Uranüsden olumsuz etki alan Merkür, Neptün, Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Yalova, Bursa, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Denizli, Antalya, Zonguldak, Bolu, Düzce, Ankara, Konya, Karaman, Mersin, Samsun, Tokat, Ordu, Sivas, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Gaziantep, Trabzon, Rize, Bayburt, Gümüşhane, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Diyarbakır, Erzurum, Bingöl, Batman, Mardin, Şırnak, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari), Akdeniz Açıkları, Kıbrıs, İsrail, Filistin, Suriye, Ürdün, Suudi Arabistan, Yemen, Irak, BAE, Umman, Ermenistan, Gürcistan, Azerbaycan (Bakü), İran**, Umman Körfezi, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Çin, Hindistan, Nepal, Miyanmar, Tayland, Kamboçya, Malezya, Singapur, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Filipinler, Yeni Zelanda, Tayvan, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Panama, Ekvador, Venezuella, Kolombiya, Peru, Brezilya, Arjantin, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, Fransa, Almanya, Hollanda, Brüksel, İngiltere, İrlanda, İtalya**, Polonya, Arnavutluk, Ege Açıkları, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Rusya, Norveç, İsveç, Finlandiya
 
10 Ocakta Tr Venüs, Mars, Uranüsden hemen hemen her yer olumsuz etkiler almaktadır. 10 Ocakta bilhassa yukarda adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, toprak kaymaları, göçükler, şiddet ve TERÖR olayları, patlama ve yangınlar olabilir. 10 Ocakta bu bölgelerde olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, sel, sis, tipi, vs) ve kazaları oluşabilir. 10 Ocakta Tr Venüs yüzünden hava yolu kazaları da artabilir. 10 Ocakta seyahate çıkacakların çok dikkat etmeleri gerekebilir.
 
09, 10 Ocakta Akrep burcu ülkemiz Türkiye'nin Natal Marsı Aslan, Kova olanlara veya Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi olanlara çok dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin 09, 10 Ocakta Türkiye'Nin Natal Marsı Kova olan Libya'ya, Natal Marsı Aslan olan İsrail ve Netanyahu'ya, Fransa ve Başkanı Makron'a Venüsyen (sosyal ve siyasi konular, toprak paylaşımları, vs) konularda son derece dikkat etmesi gerekebilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç ----------------------------------------------------------------------------
(10 Ocak 2, 5, 8, 11.evlere Mars ve Uranüsden olumsuz etki, 4 ve 10.evlere Mars ve Uranüsden olumlu etki)
Yükselen Boğa ----------------------------------------------------------------------------
(10 Ocak 1, 4, 7, 10.evlere Mars ve Uranüsden olumsuz etki, 3 ve 9.evlere Mars ve Uranüsden olumlu etki)
Yükselen İkizler ----------------------------------------------------------------------------
(10 Ocak 12, 3, 6, 9.evlere Mars ve Uranüsden olumsuz etki, 2 ve 8.evlere Mars ve Uranüsden olumlu etki)
Yükselen Yengeç ----------------------------------------------------------------------------
(10 Ocak 11, 2, 5, 8.evlere Mars ve Uranüsden olumsuz etki, 1 ve 7.evlere Mars ve Uranüsden olumlu etki)
Yükselen Aslan ----------------------------------------------------------------------------
(10 Ocak 10, 1, 4, 7.evlere Mars ve Uranüsden olumsuz etki, 12 ve 6.evlere Mars ve Uranüsden olumlu etki)
Yükselen Başak ----------------------------------------------------------------------------
(10 Ocak 9, 12, 3, 6.evlere Mars ve Uranüsden olumsuz etki, 11 ve 5.evlere Mars ve Uranüsden olumlu etki)
Yükselen Terazi ----------------------------------------------------------------------------
(10 Ocak 8, 11, 2, 5.evlere Mars ve Uranüsden olumsuz etki, 10 ve 4.evlere Mars ve Uranüsden olumlu etki)
Yükselen Akrep ----------------------------------------------------------------------------
(10 Ocak 7, 10, 1, 4.evlere Mars ve Uranüsden olumsuz etki, 9 ve 3.evlere Mars ve Uranüsden olumlu etki)
Yükselen Yay ----------------------------------------------------------------------------
(10 Ocak 6, 9, 12, 3.evlere Mars ve Uranüsden olumsuz etki, 8 ve 2.evlere Mars ve Uranüsden olumlu etki)
Yükselen Oğlak ----------------------------------------------------------------------------
(10 Ocak 5, 8, 11, 2.evlere Mars ve Uranüsden olumsuz etki, 7 ve 1.evlere Mars ve Uranüsden olumlu etki)
Yükselen Kova ----------------------------------------------------------------------------
(10 Ocak 4, 7, 10, 1.evlere Mars ve Uranüsden olumsuz etki, 6 ve 12.evlere Mars ve Uranüsden olumlu etki)
Yükselen Balık ----------------------------------------------------------------------------
(10 Ocak 3, 6, 9, 12.evlere Mars ve Uranüsden olumsuz etki, 5 ve 11.evlere Mars ve Uranüsden olumlu etki)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..