Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '17

 
Kategori
Astroloji
 

04 mart-15 nisan venüs gerilemesinin etkileri

04 mart-15 nisan venüs gerilemesinin etkileri
 

Geçmiş defterler yeniden açılacak!

04 Mart tarihinden başlayarak 15 Nisan’a kadar Venüs dünyadan bakış açısından geri harekete geçecek. Astroloji literatüründe Venüs; ikili ve sosyal ilişkiler, aşk, cinsellik, sanat, yaratıcılık, diplomasi, duyusal hazlar ve estetik değerler ile yakınan ilişkilidir. Venüs gökyüzünde geri harekete geçtiğinde tüm bu konular ile ilgili bazı kadersel durumlar meydana gelir. İkili ve sosyal ilişkilerde geçmişe yönelik bazı sorunların tekrar gündeme gelmesi, kapanmış sandığımız defterlerin tekrar açılması söz konusu olabilir. Mesela eski sevgiliyle tekrar karşılaşmak, onunla ilgili haber almak ve geçmişte yarım kalmış olan ilişkinin tekrar başlaması söz konusu olabilir. Ancak Venüs geri giderken yeni tanıştığımız biriyle ilişkiye başlamak astrolojik açıdan pek uygun görülmez. Bunun yanı sıra estetik operasyonların bu süreçte gerçekleştirilmesi de önerilmez.

Venüs Mart ayı boyunca olumsuz yerleşimde olduğu Koç burcunda geri harekette olacağı için özellikle olumsuz yönleri konusunda temkinli olmakta fayda var. İkili ve sosyal ilişkilerimizde bencillik, empati eksikliği, saldırganlık ve öfke patlaması gibi olumsuz durumları yaratmamamız önem taşıyor. Dünyada diplomasinin de testten geçeceği bu dönemde bireysel bazda sakin, sağduyulu, barışçıl, uyumlu ve dengeli olmak bu Venüs gerilemesi sürecinin olumsuz etkilerini bertaraf edebilir. Özellikle öfke yönetimi ile ilgili olan Mars’ın olumsuz yerleşimde olduğu Boğa burcuna geçeceği 10 Mart tarihinden itibaren ve 12 Mart’ta gerçekleşecek olan dolunay civarındaki günlerde öfkemizi çok daha etkin yönetmeliyiz, sevdiklerimizi kırmamaya özen göstermeliyiz.

13 Mart itibariyle karar alma ve iletişim ile ilgili olan Merkür Koç burcuna geçeceği için, ay sonuna kadar daha önce de belirttiğim gibi iletişim kurarken kırıcı olmamaya dikkat etmeliyiz. Ayrıca düşünmeden karar almaktan kaçınmalıyız. Mart ayında önemli kararlar alırken 04, 07, 18, 28 ve 29 Mart günlerini değerlendirmekte fayda var. 12, 17 ve 24 Mart günlerinde etkin karar almakta zorlanabiliriz.

Hepinize doğru kararları alacağınız ve ilişkilerinizi etkin yöneteceğiniz bir ay diliyorum. Sevgiyle kalın ve kendinize iyi davranın…

 

 
Toplam blog
: 49
: 4370
Kayıt tarihi
: 27.01.12
 
 

25 Ocak İstanbul doğumludur. Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra başladığı lisans eğitimini İs..