Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '16

 
Kategori
Astroloji
 

05 - 11 Eylül 2016 Haftalık burç astroloji: 05 Eylül en yoğun gün. Koç, Terazi, Başak, Balık dikkat

05 - 11 Eylül 2016 Haftalık burç astroloji: 05 Eylül en yoğun gün. Koç, Terazi, Başak, Balık dikkat
 

haftalık astroloji


03, 04 Eylüden gelen yoğunluk 05 Eylülde toplam -9 katsayısı ile dibe vurabilir. Ancak bu yoğunluk hafta boyunca azalarak devam edecektir. 05 Eylül Pazartesi günü Merkür, Jüpiter, Ay, Uranüs -2, Plüto ise -1 katsayısında olacaktır. Güneş, Satürn ve Neptün ise +3 katsayısı ile olumlu etkiler verebilir. Merkür ve Jüpiter Başak burcunda olduğundan bu terör, yoğunluk yada her neyse öncelikle Başak burçlarını sembolize eden şeyleri hedef alacaktır. Yani Başak burcunun sembolize ettiği her türlü hizmetler (eğitim, ulaşım, vs), işçi, çalışan ve memurlar, her türlü hizmetli ve görevliler Merkür ve Jüpiterin hedefi olabilir. Başak burcu deyince akla Güneşi Başak burcunda olan CHP de gelmektedir. (Eylül 2016 burç)

Ay, Merkür, Jüpiter ve Uranüs 4'lüsünden en çok Koç (asker, polis vs) ve Terazi (sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler) burçlarını sembolize eden şeyler olumsuz etkiler alabilir. Bu arada NATO ve Suriye'nin de son derece olumsuz etkiler alması söz konusudur. (haftalık burç)

Merkür, Jüpiter ve Uranüs 3'lüsünden ise Koç (asker, polis, vs), Başak (eğitim, ulaşım, vs), Terazi (sosyal alanlar, siyasetçiler), Balık (Kamu kurum ve kuruluşları, şirket ve vakıflar) burçlarını sembolize eden şeyler olumsuz etkiler alabilir. (haftalık astroloji)

Jüpiter ve Uranüs 2'lisinden ise Koç, Boğa (para konuları, ülkenin toprakları), Yengeç (vatani konular, ülke güvenliği), Başak, Terazi, Akrep (gizli saklı işler, yer altı örgütleri, kaynakları, fay hatları), Oğlak (Başkan, patron ve otorite sahipleri), Balık burçlarını sembolize eden şeyler olumsuz etkiler alabilir. Dikkat ! Jüpiter ve Uranüs 2'lisinden (2 sini birlik alıyoruz çünkü 2'si de -2 katsayısında) Güneşi Akrep Marsı Terazi olan Türkiye de ülke bazında son derece olumsuz etkiler alabilir. 05 eylül günü Türkiye'nin Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burçlarını sembolize eden konulara son derece dikkat etmesi gerekebilir. (Eylül astroloji)

 

Deprem: 24 Ağustos'da İtalya'da olan depremin artçıları halen sürerken 05 Eylül haftasında da yeni fay hatları tetiklenebilir. Akrep burcu yer altındaki fay hatlarını da sembolize ettiğinden Türkiye'nin zayıf fay hatlarında kayda değer depremler de olabilir. Bu deprem beklentisi bütün bir hafta için geçerlidir. Çünkü Akrep burcu bütün bir hafta boyunca Jüpiter (abartılı hareketlenme) ve Uranüsden (huzursuzluk) olumsuz etki almaya devam edecektir. (2016 Eylül burç)

05 Eylül günü bütün olumsuzluklara rağmen Güneş, Satürn ve Neptün +3 katsayısıyla İkizler, Başak, Yay, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilemeye çalışacaktır. Bilhassa Başak ve Balık burçlarını sembolize eden şeyler Merkür, Jüpiter ve Uranüsden aldıkları olumsuz etkiye karşı Güneş (Aslan), Satürn (Oğlak) ve Neptünden (Balık) panzehir etkiler alabilirler. Ancak üzülerek söylemek gerekirse Natal Marsı Balık olan Işid'in de Güneş, Satürn ve Neptünden olumlu etki alıp güçlenmesi söz konusu olabilir. Yani Işid bir yandan Merkür, Jüpiter ve Uranüsden olumsuz etki alırken bir yandan da Güneş, Satürn ve Neptünden olumlu etkiler alacaktır. Yani Işid'in tamamen yenilmesi söz konusu gibi gözükmüyor. (2016 haftalık burç)

10 Eylül, sonunda Jüpiter rahat edeceği Terazi burcuna geçiş yapacak ancak katsayısını tam anlamıyla yükseltmesi 17 Ekim ve sonrasını bulabilir. Jüpiterin Terazi burcunda yüksek katsayıda olması 13 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek. Yani Jüpiter transiti tam 5 ay boyunca Terazi burcunda son derece yüksek katsayılarda bulunacak ve başta Terazi olmak üzere, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu yönde genişletecek ve bereketlendirecektir. Bu arada Jüpiterin olumsuz yönünü sembolize eden fanatiklik yerini iyimserlik ve toleranslı olmaya bırakabilir. Bilhassa Güneşi ve Marsı Yay burcunda olan PKK'nın eylemlerinde de 17 Ekim 2016 - 13 Mart 2017 arasında bir azalma olabilir. Özellikle Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, diplomatik ilişkilerde (Güneşi ve Marsı Terazi olan Suriyede) Kasım, Aralık 2016, Ocak, Şubat 2017 tarihlerinde son derece olumlu gelişmeler bekliyorum. Türkiye'nin Natal Marsı yani askeri gücü Terazi burcu olduğundan Kasım, Aralık 2016, Ocak, Şubat 2017 döneminde Jüpiter transitinden olumlu etki alacağından Türkiye'nin askeri gücü artabilir yada Suriye'ye kadar genişleyebilir. Türkiye'nin haricinde askeri güçleri genişleyecek diğer ülkeler şunlardır: Suriye, Makedonya, Irak, Filistin, NATO, Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, Mısır, Pakistan, Hindistan, İsrail, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya. (Eylül 2016)

 

Ancak bu süreç her şeyde olduğu gibi sonsuza kadar sürmeyecek. 22 Mayıs 2017 yılın en yoğun günü Jüpiter transiti -4 katsayısında olup Terazi burcunu ve Koç, Yengeç, Oğlak burçlarını olumsuz yönde etkileyeceğinden bu tarihe Türkiye'nin askeri gücü çok dikkat etmelidir. Yani 22 Mayıs 2017'de Natal Güneşi yada Marsı Yay burcu olan ülke, grup yada kişiler Koç, Yengeç ve Oğlak burçlarını olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin 22 Mayıs 2017'de PKK ve/veya Birleşik Rusya Partisi Suriye, Irak ve/veya NATO gibi ülke ve grupları Jüpiter bazında son derece olumsuz etkileyebilir. Tabiki bundan Natal Marsı (askeri gücü) Terazi burcunda olan Türkiye de olumsuz etkiler alabilir. (Eylül 2016)

05, 06, 07, 08, 09, 11 Eylül Işid, İran, Belçika, Suriye / NATO / DHKP-C, PYD / Amerikalı Savcı Preet Bharara, PYD Başkanı Salih Müslim gibi ülke, grup ve kişiler bir takım kurnaz ve hilekar kişilerden, yanıltıcı bilgi ve belgelerden olumsuz etkiler alabilirler. 05, 06 Eylül NATO'nun Kuzey Kore'ye, Birleşik Rusya Partisine, Suriye Başkanı Esad'a Merkür bazında dikkat etmesi gerekebilir. 05, 06 Eylül parti bazında CHP Merkür bazında bir takım bilgi, belge ve iletişim yüzünden içsel çatışma yada ikilem yaşayabilirler. 05, 06 Eylül Suriye Başkanı Esad da bir takım bilgi, belge ve anlaşmalar yüzünden ikilem yaşayabilir. 05, 06 Eylül İsrail, Kuzey Kore, Birleşik Rusya Partisi, Abdullah Öcalan, Donald Trump, Hillary Clinton, Başbakan Binali Yıldırım, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Kuzey Kore Lideri Kim Jong gibi ülke ve isimler Merkürü sembolize eden kurnaz kişilerden olumlu etkiler alabilirler. (Bakınız Merkür Transiti Bölümü) (Eylül 2016 burç)

Bütün bir hafta Işid, İran, Kuzey Kore, Irak, Suriye, Türkiye, NATO, PYD, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Amerikalı Savcı Preet Bharara, PYD Başkanı Salih Müslim gibi ülke, grup ve kişiler Jüpiter bazında Rusya, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, PKK, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi ülke, grup ve kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. CHP ise Jüpiter bazında içsel çatışma yada ikilem yaşayabilir. 05, 06, 07, 09 Eylül Abdullah Öcalan, Fetullah Gülen, Selahattin Demirtaş, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Donald Trump, Hillary Clinton, İsrail Başbakanı Netanyahu gibi isimler Jüpiteri sembolize eden fanatik kişilerden olumlu etkiler alabilirler. (Bakınız Jüpiter Transiti Bölümü) (haftalık burç)

05 Eylül Suriye, Türkiye gibi ülkeler vatani konular bazında Işid, İran, Ermenistan, Belçika, DHKP-C, PYD gibi ülke ve gruplardan olumsuz etkiler alabilir. 05 Eylül Fetullah Gülen Ay transiti bazında Obama'dan olumsuz etkiler alabilir. 05 Eylül Obama vatani konular bazında içsel çatışma/ikilem yaşayabilir. 09 Eylül Suriye ve Türkiye vatani konular bazında Amerika'dan olumlu etkiler alabilir. 10 Eylül Amerika, Rusya vatani konular bazında içsel çatışma/ikilem yaşayabilir. (Bakınız Ay Transiti Bölümü) (haftalık astroloji)

05 Eylül Amerika, Almanya, Fransa, Rusya asi ve aykırı kişiler yüzünden içsel çatışma yaşayabilirler. Bütün bir hafta Işid, İran, Irak, Suriye, Türkiye, NATO, PYD gibi ülke ve gruplar aykırı ve asi gruplardan, Birleşik Rusya Partisinden, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etkiler alabilirler. 05 Eylül PKK Uranüs bazında Tükiye'yi olumsuz etkilemeye devam edebilir. (Bakınız Uranüs Transiti Bölümü) (Eylül astroloji)

05, 11 Eylül Irak, Suriye, NATO gibi ülke ve grupların Kuzey Kore, Türkiye, Suriye Başkanı Esad, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi ülke ve kişilere dikkat etmesi gerekebilir. (Bakınız Plüto Transiti Bölümü) (Eylül astroloji)

06, 07, 08, 11 Eylül Irak, Suriye, NATO, IMF, FED gibi ülke ve gruplar Venüsü sembolize eden talepkar kişilerden, İngiltere, İsrail, Almanya, Fransa, Suriye, Türkiye, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu gibi ülke ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Venüs Transiti Bölümü) (2016 Eylül burç)

05, 08 Eylül Suriye, Türkiye, Irak, İran gibi ülke ve gruplar Rusya'dan olumlu etkiler alabilirler. 11 Eylül PYD, PKK, Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi gruplar ve kişiler Rusya, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Avusturya Başbakanı Christian Kernu gibi ülke ve kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. (Bakınız Satürn Transiti Bölümü) (2016 haftalık burç)

05, 06, 07, 08, 11 Eylül Amerika, Almanya, Fransa, Kuzey Kore, Rusya, Işid, İran gibi ülkeler Güneşi sembolize eden nüfuzlu kişilerden ve canlı organizasyonlardan olumlu etkiler alabilirler. (Bakınız Güneş Transiti Bölümü) (Eylül 2016)

10, 11 Eylül Suriye, Türkiye gibi ülkeler Marsı sembolize eden askeri konulardan NATO'dan olumlu etkiler alabilir. (Bakınız Mars Transiti Bölümü) (Eylül astroloji)

05, 06, 08 Eylül Işid, İran, Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, Rusya, Kuzey Kore, Japonya, PKK, PYD gibi ülke ve grupların Neptünü sembolize eden başka devletlerden olumlu etkiler alma ihtimali vardır. (Bakınız Neptün Transiti Bölümü) (2016 Eylül burç)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/08/05-11-eylul-2016-haftalk-burc-astroloji.html

 

Yükselen Koç
(6.ev Güneş, 8.ev Ay Süper, 6.ev Merkür, Jüpiter Dikkat!)
Yükselen Boğa
(5.ev Güneş, 7.ev Ay Süper, 5.ev Merkür, Jüpiter Dikkat!)
Yükselen İkizler
(4.ev Güneş, 6.ev Ay Süper, 4.ev Merkür, Jüpiter Dikkat!)
Yükselen Yengeç
(3.ev Güneş, 5.ev Ay Süper, 3.ev Merkür, Jüpiter Dikkat!)
Yükselen Aslan
(2.ev Güneş, 4.ev Ay Süper, 2.ev Merkür, Jüpiter Dikkat!)
Yükselen Başak
(1.ev Güneş, 3.ev Ay Süper, 1.ev Merkür, Jüpiter Dikkat!)
Yükselen Terazi
(12.ev Güneş, 2.ev Ay Süper, 12.ev Merkür, Jüpiter Dikkat!)
Yükselen Akrep
(11.ev Güneş, 1.ev Ay Süper, 11.ev Merkür, Jüpiter Dikkat!)
Yükselen Yay
(10.ev Güneş, 12.ev Ay Süper, 10.ev Merkür, Jüpiter Dikkat!)
Yükselen Oğlak
(9.ev Güneş, 11.ev Ay Süper, 9.ev Merkür, Jüpiter Dikkat!)
Yükselen Kova
(8.ev Güneş, 10.ev Ay Süper, 8.ev Merkür, Jüpiter Dikkat!)
Yükselen Balık
(7.ev Güneş, 9.ev Ay Süper, 7.ev Merkür, Jüpiter Dikkat!)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..