Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '15

 
Kategori
Astroloji
 

05 - 11 Ocak 2015 haftalık burç astroloji: 05 Ocak Satürn Yay.da süper !

05 - 11 Ocak 2015 haftalık burç astroloji: 05 Ocak Satürn Yay.da süper !
 

haftalık burç


29 - 04 Ocak 2015 haftalık burç astroloji yorumlarımızda 30 - 31 Aralık haftanın (Jüpiter Aslanda, Mars Kovada ve Merkür Oğlakda kötü konumda olduğundan) en yoğun günleri olacağından 2015'e yoğun girebiliriz demiştik gerçekten de 2015'e uçak ve gemi kazalarıyla, Cizre'deki çatışmalarla girdik. Bunların haricinde olumsuz hava koşulları yüzünden yollar kapandı, gemi ve uçak seferleri iptal edildi. Yargıyı ilgilendiren bir takım olaylar da oldu. Örneğin savcı Zekeriye Öz ve diğer 3 savcı görevden uzaklaştırıldı. Uçak ve gemi kazaları tam da uzun yolculukları simgeleyen Jüpiterin kötü konumda olduğu bir döneme rast gelmişti. Jüpiter aynı zamanda yabancı ülke ve kültürden kişileri ve hukuksal konuları da simgelemektedir.

 

2015'e girdiğimiz şu günlerde 21 - 22 Ocak günlerine kadar transitler genelde iyi seyredecek. Bu arada herkesin korktuğu iyi anlamda disiplin kötü anlamda ise bunalımların sembolü Satürn rahat ettiği burç olan Yay burcunda bütün bir hafta iyi bir konumda yoluna devam edecek. Hele 05 Ocak Pazartesi günü Satürn Yay burcunda +11 katsayısıyla haftanın süper konumunda yer alacak. Bu durumdan Güneşi ve Natal gezegenleri Yay burcunda olanlar olumlu etkiler alabilirler. Güneşi yada Marsı Yay burcunda olan kişiler Satürnü simgeleyen otorite sahibi, patron konumundaki kişilerin desteğini alıp (Yay burcunun yöneticisi Jüpiter Aslan burcunda kötü konumda olduğundan) Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu kişilere, lider konumundakilere olumsuz etkiler verebilirler. Örneğin Yay burcu ünlülerinden CHP başkanı Kılıçdaroğlu otorite sahibi kişilerin desteğiyle Güneşi Aslan burcunda kurulan AK Partiye olumsuz etkiler verebilir yada Jüpiteri simgeleyen hukuk ve yasalarla ilgili konular Ak partiyi olumsuz etkileyebilir. Marsı Yay burcunda olan ünlülerden ise akla ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan gelmektedir.

Tam da 05 Ocak günü AK parti eski bakanlarından Egemen Bağış (23 Nisan 1970), Zafer Çağlayan (15 Kasım 1957), Muammer Güler (21 Mart 1949) ve Erdoğan Bayraktar'ın (10 Ekim 1948) Yüce Divan'da yargılanıp yargılanmayacağı oylanacak. Bu kişilerden Muammer Güler ve Erdoğan Bayraktar'ın Plütonu Aslan burcunda ve Aslan burcunda kötü konumda olan Jüpiterden olumsuz etkiler almakta olduğundan Jüpiteri simgeleyen hukuk ve yasalardan yada Güneşi veya Marsı Yay burcundan kişilerden Plütonu simgeleyen konularda olumsuz etkiler alabilirler. Natal Plüton kişinin yaşayacağı değişim ve dönüşümleri göstermektedir. Bu değişim ve dönüşümler Jüpiter Aslan burcunda olduğundan olumsuz ve yargısal değişimler olabilir. Zafer Çağlayan'ın ise Uranüsü Aslan burcunda olduğundan Uranüsü simgeleyen arkadaş ve tanıdık çevresi, geleceğe yönelik plan ve projeleri ve teknolojiyle ilgili konuları Jüpiteri simgeleyen hukuk ve yasalardan olumsuz etkiler alabilir. Çok enteresandır ki Egemen Bağış'ın Natal gezegenlerinden hiçbiri Aslan burcunda değil hatta Natal Neptünü Satürnden olumlu etkiler alan Yay burcunda bulunmakta. Natal Neptün Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel) simgelemektedir. Egemen Bağış Jüpiter Başak burcuna geçene kadar yani 12 Ağustos 2015'e kadar diğer 3 bakana göre daha şanslı gözükmekte. Çünkü Egemen Bağış'ın Natal Plütonu Başak burcundadır. 12 Ağustos 2015'den itibaren Jüpiter Başak burcuna geçince bu sefer yargısal konular Natal gezegenleri Başak burcunda olanları olumsuz etkileyebilir. Tabiki bütün bunlar birer olasılıktır. Bu kişilerin doğum saatlerini tam olarak bilemediğimizden tahmini bir sonuç çıkartmaktayız. Bu arada Fetullah Gülen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Natal Plütonlarının Aslan burcunda olduğuna dikkat çekerim.  

Plütonu Aslan burcunda olanların yani 04 Ağustos 1938 ile 19 Ekim 1956 arasında doğanların şu anda Jüpiterin Aslan burcunda kötü konumda olmasından ötürü Jüpiterden kaynaklı (Yabancı ülke, kültür ve şehirler, hukuk ve yasalar, uzun yolculuklar, yüksek öğrenimle ilgili konular yada Güneşi veya Marsı Yay burcundan kişiler) değişim ve dönüşümlere dikkat etmeleri gerekebilir. Natal Plütonun katsayısı yüksekse (Yani Natal Plütona başka gezegenlerden olumlu açılar varsa) yada Yay burcundan kişi ve olaylara bulaşmamışlarsa bu kişiler bu dönemi kazasız belasız atlatabilirler.

Aslında Natal Plütonu Aslan burcunda olan kişilerin Ocak, Şubat, Temmuz ve Ağustosun 11'ine kadar Yay burcunu simgeleyen kişi ve konulara karşı dikkat etmeleri gerekebilir. 12 Ağustosdan sonra Jüpiter bu sefer Başak burcunda kötü konumda olacağından Natal Plütonu Başak burcunda olanlar yani 20 EKim 1956 ile 04 Ekim 1971 arasında doğanlar Yay burcunu sembolize eden kişi ve olaylara dikkat etmek zorunda kalabilirler. Bu kişilerin mümkünse 12 Ağustos 2015'den itibaren uzun yolculuklara, yabancı ülke, şehir ve kültürden kişi ve olaylara yada hukuk ve yasalarla veya yüksek öğrenimle ilgili konulara dikkat etmeleri gerekebilir. Bu arada ABD Başkanı Obama'nın da Plütonu Başak burcunda olduğundan 12 Ağustosdan sonra Yay burcunu sembolize eden yabancı ülke ve kültürden kişilere, dinsel konulara, hukuk ve yasalarla ilgili konulara dikkat etmesi gerekebilir. 

 

Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2014/12/05-11-ocak-2015-haftalk-burc-astroloji.html

 

Ocak 2015 burç, haftalık burç, haftalık astroloji, Ocak astroloji, 2015 Ocak burç, 2015 haftalık burç, Ocak 2015

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..