Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '13

 
Kategori
Astroloji
 

07 - 13 Ekim: Neptün Balık burcunda kötü konumda. Aldanma ve aldatılmalara dikkat!

07 - 13 Ekim: Neptün Balık burcunda kötü konumda. Aldanma ve aldatılmalara dikkat!
 

Astroloji


23 - 29 Eylül haftası için yaptığımız yorumlarda 27 - 28 Eylül günlerinde Ay Yengeç burcunda çok iyi bir konumda olduğundan ve Yengeç burcundaki Jüpiterden de iyi etkiler aldığından vatani konularla ilgili huzur verici olumlu bir olayın olabileceğini, üretimde ve güvenlikle ilgili konularda verimliliğin artabileceğini yazmıştık gerçekten de 27 Eylül'den 1 gün önce yani 26 Eylül'de ülke güvenliğini ilgilendiren uzun menzilli füze ihalesinde ilk defa olarak HÜRKUŞ uçaklarının seri üretime geçilmesine karar verildi. (http://ekonomi.milliyet.com.tr/dev-ihaleyi-cin-kazandi/ekonomi/detay/1768954/default.htm). 27 Eylül'de ise yine vatani konuların güvenliğini ilgilendiren bir başka olay daha oldu. ABD ve Türkiye cihad eden ülkelere karşı ortak mücadele kararı alıp 200 milyon dolarlık bir fon kurulmasına karar verdiler. (http://dunya.milliyet.com.tr/abd-ve-turkiye-den-cihada-karsi/dunya/detay/1769609/default.htm). Bu olaylarda Jüpiter Yengeç burcundaki Ay'ı desteklediğinden vatani konularla ilgili güven ve huzur verici olaylarda yabancı ülke ve kültürlerin desteği de söz konusu olabilir demiştik gerçekten de uzun menzilli füzede Çin'in desteği ve 200 milyon dolarlık fonda ise Amerika'nın desteği göze çarpmaktadır.

Bir süredir Akrep burcunu ilgilendiren değerlerin süper bir konumda olduğunu söylemekteyiz. İşte bunlarla ilgili olarak yeraltı kaynaklarında bir artış olabilir demiştik gerçekten de 26 Eylül'de İpek Doğal Enerji Grubu daha önce Batman'da petrol bulduğu kuyuyu üretime almak için çalışmalara başladı. (http://ekonomi.bugun.com.tr/buradan-fiskiracak-haberi/807163)

Başbakan Erdoğan'ın da reform niteliği taşıyan Demokratikleşme paketini 30 Eylül Pazartesi günüaçıklaması da bir tesadüf değil. Eskimiş değerlerin yenilenmesini, pozitif anlamda dönüşüm ve değişimleri simgeleyen Plüto 30 Eylül Pazartesi günü de geçen haftaki yorumlarımızda belirttiğimiz gibi süper bir konumdaydı. (http://siyaset.milliyet.com.tr/paketten-18-yeni-adim-cikti/siyaset/detay/1770939/default.htm)

30 Eylül – 06 Ekim haftası için yaptığımız yorumlardaMars Aslan burcunda kötü konumda olduğundanve Aslan burcunun yöneticisi Güneş de Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi kötü konumda olduğundan spekülatif konularda (Borsa, döviz, altın, vs.) zorlanmalar ve siyasetle uğraşan nüfuzlu insanlara karşı öfke ve saldırılar olabilir demiştik gerçekten de Amerika’da çıkan ekonomik kriz yüzünden bütün piyasalar az çok etkilendi. (http://ekonomi.milliyet.com.tr/butcenin-derdine-dustu/ekonomi/detay/1770949/default.htm)

Bu haftaya genel olarak bakacak olursak Venüs Salı günü rahatsız olduğu Akrep burcundan Yay burcuna geçiyor. Ama aldığı negatif açılar Venüsü Yay burcunda da kötü konumda olmasına devam ettiriyor. Haftanın en yoğun günü ise 11 Ekim Cuma günü (Güneş, Venüs, Mars ve Neptün kötü konumda). Venüs, Mars ve Neptün ise haftanın hemen hemen her günü kötü konumdalar. Bu da bu haftaya damgasını talepkarlık, maddecilik, öfke, kavga, aldatma ve aldanma gibi duyguların vurmasını sağlıyor.

Venüs Salı gününden itibaren Yay burcunda kötü konumdaolduğundan kendi isteklerine düşkün, talepkar kişiler hukuk ve yasaları, yabancı ülke ve kültürden (kürt, alevi, Suriye, vs.) kişi ve konuları kötü yönde etkilemeye çalışabilirler.

Neptün de bütün bir hafta Balık burcunda kötü konumdaolduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık, kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Kamu yada Özel Kurum ve Kuruluşlar, Hastane, Hapishane, vs.) içinde aldanma ve aldatılmayla ilgili olaylar da ortaya çıkabilir. Bağımlılık yaratan maddelerle (Alkol, uyuşturucu, vs.) ilgili dikkatsizlik ve sorumsuzlukla ilgili olaylar da olabilir. Artistik konularla (resim, müzik, sinema, vs.) uğraşan kişilerle ilgili karışık olaylar da ortaya çıkabilir.

Mars da bütün bir hafta Aslan burcunda kötü konumda olduğundan nüfuzlu insanlara karşı öfke ve saldırılar olabilir. Temelini nüfuzlu insanlarla ilgili konuların oluşturacağı kavgalar da olabilir. Bu nüfuzlu insanlar, Güneş Terazi burcunda olduğundan siyaset dünyasından da olabilirler. Spekülatif konular da (Borsa, döviz, altın, vs.) zorlanmaya devam edebilir.

Bu hafta da geçen hafta olduğu gibi Akrep burcunun yöneticisi Plüto süper bir konumda ve Merkür ile Satürn.den de destek alıyor. Yani Akrep burcunu temsil eden nitelikler (Reform niteliğindeki Değişim ve dönüşümler, eskimiş değerlerin yenilenmesi, yeraltı ve yer üstü kaynaklar, bankacılık konuları, vergi ve krediler) tam gaz yoluna devam ederken Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerle iletişim sektöründen (Konuşma, yazı ve fikri konulardan), entellektüel kişilerden, ticaretle uğraşanlardan, hizmet ve sağlık sektöründen, işçi ve çalışanlardan da destek alıyor.

07 Ekim Pazartesi :

Akrep burcunu simgeleyen değerler süper: 07 Ekim Pazartesi günü Venüs son kez Akrep burcunda bulunacak ve Akrep burcundaki değerleri kötü konumda olduğu için negatif yönde etkileyecek. Ancak halen Akrep burcunda bulunan Merkür ve Satürn ise iyi konumda olduklarından Akrep burcundaki değerleri pozitif yönde etkileyecek ve Venüsün verdiği kötü etkiyi nötürleyip Akrep burcundaki değerleri süper bir konuma geçirecek. Yani eskimiş değerlerin yenilenmesi, dönüşüm ve değişimler, bankacılık konuları, yeni yeraltı ve yerüstü kaynakları süper bir konumda ve olması gerektiği gibi yolunda gidecek. Bu dönüşüm ve değişimler Venüs Akrep burcunda kötü konumda olduğundan diplomatik konulardan kötü etkiler alabilir. Ancak dönüşüm ve değişimler Akrep burcundaki Merkür, Satürn ve Ay'dan iyi etkiler aldığından başta Başkan, patron ve otorite konumundaki insanlardan, iletişim sektöründen (yazı, konuşma ve fikir insanları, entel kişiler, vs.), hizmet ve sağlık sektöründen, ticaretle uğraşanlardan, işçi ve çalışanlardan, vatani konulardan, güvenlik ve üretimle ilgili konulardan olumlu destek almakta.

Koç, Aslan ve Terazi burcunu simgeleyen değerler kötü: Koç, Aslan ve Terazi burcunu simgeleyen değerler kelebek etkisinde olduğu gibi birbirlerini bağlantılı olarak etkilemekteler. Mars Aslan burcunda kötü konumda. Her ne kadar Uranüs Marsın kötü etkisini nötürlemeye çalışsa da bunda başarılı olamıyor. Marsın aldığı negatif açılar çoğunlukta olduğundan Marsın kötü konumdaki etkisi ancak bir miktar azalıyor ama tamamen ortadan kalkmıyor. Yani saldırgan grupların etkisi bir takım teknolojik savunma silahlarıyla, insanlık yararına çalışan grupların etkisiyle yok edilmeye çalışılsa da ancak bir miktar azalıyor tamamen yok olmuyor. Saldırgan gruplar yada kişiler öfkelerini nüfuzlu kişilere yöneltebilirler. Güneş Terazi burcunda olduğundan bu nüfuzlu kişiler siyaset dünyasından olabilirler. Temelinde nüfuzlu kişilere duyulan öfke olan kavga ve tartışmalar olabilir. Bu arada spekülatif konularda da (Borsa, altın, döviz, vs.) zorlanmalar devam edebilir. Terazi burcunda iyi bir konumda olan Güneş ne yazık ki Venüsün kötü konumdaki etkisini nötürleyemiyor. Yani nüfuzlu insanlar diplomatik konularla ve para konularıyla uğraşan kararsız, kendi isteklerine düşkün, talepkar kişilerin kötü etkisini nötürlemede başarılı olamıyorlar. Para konularında ve diplomatik konularda talepkar, kararsız, kendi isteklerine düşkün kişiler de yapılacak değişim ve dönüşümlere, bankacılık konularına olumsuz katkılarda bulunuyorlar.

Teknolojik silahlar -> Saldırgan gruplar -> Nüfuzlu kişiler ->  Diplomatik konular -> Değişim  Dönüşümler

İnsani gruplar            Zorlanmalar            Spekülatif konular  Para konuları              Bankacılık konuları

 

Balık burcunu simgeleyen değerler kötü: Balık burcunu sembolize eden değerler yine Balık burcunu sembolize eden değerlerden olumsuz etkiler alıyor. Yani Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Hastane, hapishane, kamu yada özel kuruluşlar) , Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık, karışık ve anlaşılması güç olaylar olabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde aldanma ve aldatılma olayları ön plana çıkabilir. Bağımlılık yaratan maddalerle (Alkol, uyuşturucu, vs.) ilgili dikkatsizlik ve sorumsuzluktan kaynaklanan bulanık olaylar olabilir. Artistik konularla uğraşan (Resim, müzik, sinema, vs.) kişilerin sorumsuzlukları, aldanma ve aldatılma olayları da ön plana çıkabilir. 

08 Ekim Salı :

Ay Akrep burcunda kötü konumda: Ay Akrep burcunda kötü konumda olduğundan vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular Akrep burcunun değerlerini (dönüşüm ve değişimler, bankacılık konuları, yeraltı ve yerüstü kaynaklar, vs.) olumsuz etkilemeye çalışsa da Plütonun katsayısı yüksek olduğundan değişim ve dönüşümler olması gerektiği gibi yolunda gidecek.

Venüs Yay burcunda kötü konumda: Bu günde Akrep burcunda rahatsız olan Venüs artık Yay burcuna geçiyor ama aldığı kötü açılar devam ettiğinden bu sefer Yay burcunda kötü konumda olmaya devam ediyor. Yani diplomatik konularla uğraşanlar ve para konuları hukuk ve yasaları, yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, Suriye vs.) olumsuz etkilemeye çalışsa da Jüpiterin katsayısı yüksek olduğundan Yay burcunun değerleri bu konulardan pek fazla etkilenmeyecek.

09 Ekim Çarşamba:

Venüs Yay burcunda kötü konumda :Venüs.ün simgelediği değerler Yay burcunun sembolize ettiği değerleri kötü bir şekilde etkilemeye çalışabilir ama Yay'ın yöneticisi Jüpiter iyi bir konumda olduğundan Yay burcunun temsil ettiği değerler Venüs.den gelen kötü etkilerden pek fazla etkilenmeyecek. Yani diplomatik konularla uğraşanlar, siyasetçiler, para konuları ile uğraşanlar yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, Suriye vs.), Hukuk ve yasalarla ilgili konuları kötü yönde etkilemeye çalışabilirler. Yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla ilgili konular kendi isteklerine düşkün, talepkar, kararsız, maddiyatçı kişilerden etkilenebilirler ama Jüpiterin katsayısı yüksek olduğundan Venüs.den gelen bu kötü etki pek de etkili olmayacak.

Mars Aslan burcunda kötü konumda :Bir süredir Mars Aslan burcunda kötü konumda ve bu günde kötü konumda olmaya devam ediyor. Marsın temsil ettiği değerler Aslan burcunun sembolize ettiği değerleri kötü bir şekilde etkilemeye çalışıyor. Ancak Aslan burcunun yöneticisi Güneş iyi bir konumda olduğundan Mars.dan gelen kötü etkileri nötürleyebiliyor. Yani saldırgan grup ve kişilerin öfkeli ve kavgacı davranışları, spekülatif konulardaki zorlanmalar nüfuzlu kişiler tarafından engellenebilir düzeyde olabilir.

Balık burcunu simgeleyen değerler kötü: Balık burcunu sembolize eden değerler yine Balık burcunu sembolize eden değerlerden olumsuz etkiler alıyor. Yani Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Hastane, hapishane, kamu yada özel kuruluşlar) , Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık, karışık ve anlaşılması güç olaylar olabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde aldanma ve aldatılma olayları ön plana çıkabilir. Bağımlılık yaratan maddalerle (Alkol, uyuşturucu, vs.) ilgili dikkatsizlik ve sorumsuzluktan kaynaklanan bulanık olaylar olabilir. Artistik konularla uğraşan (Resim, müzik, sinema, vs.) kişilerin sorumsuzlukları, aldanma ve aldatılma olayları da ön plana çıkabilir.

10 Ekim Perşembe :

Koç, Aslan ve Terazi burcunu simgeleyen değerler kötü: Koç, Aslan ve Terazi burcunu simgeleyen değerler kelebek etkisinde olduğu gibi birbirlerini bağlantılı olarak etkilemekteler. Mars Aslan burcunda kötü konumda. Her ne kadar Uranüs Marsın kötü etkisini nötürlemeye çalışsa da bunda başarılı olamıyor. Marsın aldığı negatif açılar çoğunlukta olduğundan Marsın kötü konumdaki etkisi ancak bir miktar azalıyor ama tamamen ortadan kalkmıyor. Yani saldırgan grupların etkisi bir takım teknolojik savunma silahlarıyla, insanlık yararına çalışan grupların etkisiyle yok edilmeye çalışılsa da ancak bir miktar azalıyor tamamen yok olmuyor. Saldırgan gruplar yada kişiler öfkelerini nüfuzlu kişilere yöneltebilirler. Güneş Terazi burcunda olduğundan bu nüfuzlu kişiler siyaset dünyasından olabilirler. Temelinde nüfuzlu kişilere duyulan öfke olan kavga ve tartışmalar olabilir. Bu arada spekülatif konularda da (Borsa, altın, döviz, vs.) zorlanmalar devam edebilir. Terazi burcunda iyi bir konumda olan Güneş ne yazık ki Venüsün kötü konumdaki etkisini nötürleyemiyor. Yani nüfuzlu insanlar diplomatik konularla ve para konularıyla uğraşan kararsız, kendi isteklerine düşkün, talepkar kişilerin kötü etkisini nötürlemede başarılı olamıyorlar. Para konularında ve diplomatik konularda talepkar, kararsız, kendi isteklerine düşkün kişiler de hukuk ve yasalara, yabancı ülke ve kültürle ilgili konulara olumsuz katkılarda bulunuyorlar.

Teknolojik silahlar -> Saldırgan gruplar -> Nüfuzlu kişiler   -> Diplomatik konular -> Hukuk ve yasalar

İnsani gruplar            Zorlanmalar            Spekülatif konular   Para konuları     Yabancı ülke & kültürler

 

Yengeç burcundaki değerler süper: Jüpiter Yengeç burcunda ve Yengeç burcunun yöneticisi Ay olumlu açılar almakta olduğundan vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular Jüpiter.den yani yabancı ülke ve kültürlerden, hukuk ve yasalardan destek almakta ve süper bir konuma geçmekte. Bu günde yabancı ülke ve kültürden kişi ve olaylar ülke güvenliğini, vatani konuları ve üretimi olumlu yönde destekleyebilirler. Ülke güvenliği ve üretimiyle ilgili olumlu olaylarda olabilir.

Balık burcunu simgeleyen değerler kötü: Balık burcunu sembolize eden değerler yine Balık burcunu sembolize eden değerlerden olumsuz etkiler alıyor. Yani Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Hastane, hapishane, kamu yada özel kuruluşlar) , Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık, karışık ve anlaşılması güç olaylar olabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde aldanma ve aldatılma olayları ön plana çıkabilir. Bağımlılık yaratan maddalerle (Alkol, uyuşturucu, vs.) ilgili dikkatsizlik ve sorumsuzluktan kaynaklanan bulanık olaylar olabilir. Artistik konularla uğraşan (Resim, müzik, sinema, vs.) kişilerin sorumsuzlukları, aldanma ve aldatılma olayları da ön plana çıkabilir.

11 Ekim Cuma :

Koç, Aslan ve Terazi burcunu simgeleyen değerler kötü: Koç, Aslan ve Terazi burcunu simgeleyen değerler kelebek etkisinde olduğu gibi birbirlerini bağlantılı olarak etkilemekteler. Mars Aslan burcunda kötü konumda. Her ne kadar Uranüs Marsın kötü etkisini nötürlemeye çalışsa da bunda başarılı olamıyor. Marsın aldığı negatif açılar çoğunlukta olduğundan Marsın kötü konumdaki etkisi ancak bir miktar azalıyor ama tamamen ortadan kalkmıyor. Yani saldırgan grupların etkisi bir takım teknolojik savunma silahlarıyla, insanlık yararına çalışan grupların etkisiyle yok edilmeye çalışılsa da ancak bir miktar azalıyor tamamen yok olmuyor. Saldırgan gruplar yada kişiler öfkelerini nüfuzlu kişilere yöneltebilirler. Güneş Terazi burcunda olduğundan bu nüfuzlu kişiler siyaset dünyasından olabilirler. Temelinde nüfuzlu kişilere duyulan öfke olan kavga ve tartışmalar olabilir. Bu arada spekülatif konularda da (Borsa, altın, döviz, vs.) zorlanmalar devam edebilir. Terazi burcunda kötü bir konumda olan Güneş de Venüsün kötü konumdaki etkisini körüklüyor. Yani nüfuzlu insanlar diplomatik konularla ve para konularıyla uğraşan kararsız, kendi isteklerine düşkün, talepkar kişilerin kötü etkisini arttırabilirler. Para konularında ve diplomatik konularda talepkar, kararsız, kendi isteklerine düşkün kişiler de hukuk ve yasalara, yabancı ülke ve kültürle ilgili konulara olumsuz katkılarda bulunuyorlar.

Teknolojik silahlar -> Saldırgan gruplar -> Nüfuzlu kişiler   -> Diplomatik konular -> Hukuk ve yasalar

İnsani gruplar           Zorlanmalar             Spekülatif konular  Para konuları       Yabancı ülke & kültürler

 

Akrep burcunu simgeleyen değerler süper: Akrep burcunda bulunan Merkür ve Satürn iyi konumda olduklarından Akrep burcundaki değerleri pozitif yönde etkileyip Akrep burcundaki değerleri süper bir konuma geçirecek. Yani eskimiş değerlerin yenilenmesi, dönüşüm ve değişimler, bankacılık konuları, yeni yeraltı ve yerüstü kaynakları süper bir konumda ve olması gerektiği gibi yolunda gidecek. Dönüşüm ve değişimler Akrep burcundaki Merkür ve Satürn iyi etkiler aldığından başta Başkan, patron ve otorite konumundaki insanlardan, iletişim sektöründen (yazı, konuşma ve fikir insanları, entel kişiler, vs.), hizmet ve sağlık sektöründen, ticaretle uğraşanlardan, işçi ve çalışanlardan olumlu destek almakta.

Balık burcunu simgeleyen değerler kötü: Balık burcunu sembolize eden değerler yine Balık burcunu sembolize eden değerlerden olumsuz etkiler alıyor. Yani Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Hastane, hapishane, kamu yada özel kuruluşlar) , Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık, karışık ve anlaşılması güç olaylar olabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde aldanma ve aldatılma olayları ön plana çıkabilir. Bağımlılık yaratan maddalerle (Alkol, uyuşturucu, vs.) ilgili dikkatsizlik ve sorumsuzluktan kaynaklanan bulanık olaylar olabilir. Artistik konularla uğraşan (Resim, müzik, sinema, vs.) kişilerin sorumsuzlukları, aldanma ve aldatılma olayları da ön plana çıkabilir.

12 Ekim Cumartesi :

Koç, Aslan ve Terazi burcunu simgeleyen değerlerkötü : Koç, Aslan ve Terazi burcunu simgeleyen değerler kelebek etkisinde olduğu gibi birbirlerini bağlantılı olarak etkilemekteler. Mars Aslan burcunda kötü konumda. Her ne kadar Uranüs Marsın kötü etkisini nötürlemeye çalışsa da bunda başarılı olamıyor. Marsın aldığı negatif açılar çoğunlukta olduğundan Marsın kötü konumdaki etkisi ancak bir miktar azalıyor ama tamamen ortadan kalkmıyor. Yani saldırgan grupların etkisi bir takım teknolojik savunma silahlarıyla, insanlık yararına çalışan grupların etkisiyle yok edilmeye çalışılsa da ancak bir miktar azalıyor tamamen yok olmuyor. Saldırgan gruplar yada kişiler öfkelerini nüfuzlu kişilere yöneltebilirler. Güneş Terazi burcunda olduğundan bu nüfuzlu kişiler siyaset dünyasından olabilirler. Temelinde nüfuzlu kişilere duyulan öfke olan kavga ve tartışmalar olabilir. Bu arada spekülatif konularda da (Borsa, altın, döviz, vs.) zorlanmalar devam edebilir. Terazi burcunda iyi bir konumda olan Güneş ne yazık ki Venüsün kötü konumdaki etkisini nötürleyemiyor. Yani nüfuzlu insanlar diplomatik konularla ve para konularıyla uğraşan kararsız, kendi isteklerine düşkün, talepkar kişilerin kötü etkisini nötürlemede başarılı olamıyorlar. Para konularında ve diplomatik konularda talepkar, kararsız, kendi isteklerine düşkün kişiler de hukuk ve yasalara, yabancı ülke ve kültürle ilgili konulara olumsuz katkılarda bulunuyorlar.

Teknolojik silahlar -> Saldırgan gruplar -> Nüfuzlu kişiler   -> Diplomatik konular -> Hukuk ve yasalar

İnsani gruplar            Zorlanmalar            Spekülatif konular   Para konuları       Yabancı ülke & kültürler

 

Akrep burcunu simgeleyen değerler süper: Akrep burcunda bulunan Merkür ve Satürn iyi konumda olduklarından Akrep burcundaki değerleri pozitif yönde etkileyip Akrep burcundaki değerleri süper bir konuma geçirecek. Yani eskimiş değerlerin yenilenmesi, dönüşüm ve değişimler, bankacılık konuları, yeni yeraltı ve yerüstü kaynakları süper bir konumda ve olması gerektiği gibi yolunda gidecek. Dönüşüm ve değişimler Akrep burcundaki Merkür ve Satürn iyi etkiler aldığından başta Başkan, patron ve otorite konumundaki insanlardan, iletişim sektöründen (yazı, konuşma ve fikir insanları, entel kişiler, vs.), hizmet ve sağlık sektöründen, ticaretle uğraşanlardan, işçi ve çalışanlardan olumlu destek almakta.

Balık burcunu simgeleyen değerler kötü: Balık burcunu sembolize eden değerler yine Balık burcunu sembolize eden değerlerden olumsuz etkiler alıyor. Yani Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Hastane, hapishane, kamu yada özel kuruluşlar) , Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık, karışık ve anlaşılması güç olaylar olabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde aldanma ve aldatılma olayları ön plana çıkabilir. Bağımlılık yaratan maddalerle (Alkol, uyuşturucu, vs.) ilgili dikkatsizlik ve sorumsuzluktan kaynaklanan bulanık olaylar olabilir. Artistik konularla uğraşan (Resim, müzik, sinema, vs.) kişilerin sorumsuzlukları, aldanma ve aldatılma olayları da ön plana çıkabilir.

13 Ekim Pazar :

Koç ve Aslan burcunu simgeleyen değerler kötü: Koç ve Aslan burcunu simgeleyen değerler kelebek etkisinde olduğu gibi birbirlerini bağlantılı olarak etkilemekteler. Mars Aslan burcunda kötü konumda. Her ne kadar Uranüs Marsın kötü etkisini nötürlemeye çalışsa da bunda başarılı olamıyor. Marsın aldığı negatif açılar çoğunlukta olduğundan Marsın kötü konumdaki etkisi ancak bir miktar azalıyor ama tamamen ortadan kalkmıyor. Yani saldırgan grupların etkisi bir takım teknolojik savunma silahlarıyla, insanlık yararına çalışan grupların etkisiyle yok edilmeye çalışılsa da ancak bir miktar azalıyor tamamen yok olmuyor. Saldırgan gruplar yada kişiler öfkelerini nüfuzlu kişilere yöneltebilirler. Güneş Terazi burcunda olduğundan bu nüfuzlu kişiler siyaset dünyasından olabilirler. Temelinde nüfuzlu kişilere duyulan öfke olan kavga ve tartışmalar olabilir. Bu arada spekülatif konularda da (Borsa, altın, döviz, vs.) zorlanmalar devam edebilir.

Teknolojik silahlar -> Saldırgan gruplar -> Nüfuzlu kişiler  

İnsani gruplar            Zorlanmalar             Spekülatif konular  

 

Akrep burcunu simgeleyen değerler süper: Akrep burcunda bulunan Merkür ve Satürn iyi konumda olduklarından Akrep burcundaki değerleri pozitif yönde etkileyip Akrep burcundaki değerleri süper bir konuma geçirecek. Yani eskimiş değerlerin yenilenmesi, dönüşüm ve değişimler, bankacılık konuları, yeni yeraltı ve yerüstü kaynakları süper bir konumda ve olması gerektiği gibi yolunda gidecek. Dönüşüm ve değişimler Akrep burcundaki Merkür ve Satürn iyi etkiler aldığından başta Başkan, patron ve otorite konumundaki insanlardan, iletişim sektöründen (yazı, konuşma ve fikir insanları, entel kişiler, vs.), hizmet ve sağlık sektöründen, ticaretle uğraşanlardan, işçi ve çalışanlardan olumlu destek almakta.

Balık burcunu simgeleyen değerler kötü: Balık burcunu sembolize eden değerler yine Balık burcunu sembolize eden değerlerden olumsuz etkiler alıyor. Yani Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Hastane, hapishane, kamu yada özel kuruluşlar) , Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık, karışık ve anlaşılması güç olaylar olabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde aldanma ve aldatılma olayları ön plana çıkabilir. Bağımlılık yaratan maddalerle (Alkol, uyuşturucu, vs.) ilgili dikkatsizlik ve sorumsuzluktan kaynaklanan bulanık olaylar olabilir. Artistik konularla uğraşan (Resim, müzik, sinema, vs.) kişilerin sorumsuzlukları, aldanma ve aldatılma olayları da ön plana çıkabilir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 07 – 13 Ekim haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır. 

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde bütün bir hafta iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Objektiflik, insancıllık, bağımsızlık, kişisel olmayan, özgünlük, özgürlük, kaşiflik. (Arkadaş ve tanıdıklarınız 1.evin konularında olumlu katkılarda bulunabilirler.)

Jüpiter 4.evde bütün bir hafta iyi: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında İyimser, hevesli, samimi, maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Hukuk ve yasalardan 4.evin konularında olumlu etkiler alabilirsiniz.)

Mars 5.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Her ne kadar 1.evinizdeki Tr. Uranüs.den iyi etkiler alsanız da 5.evin konularında öfkeli, kavgacı kişilere dikkat ! )

Güneş 7.evde Pzt, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (5.evdeki Tr. Mars yüzünden 7.evinizin konularında babanıza veya hayatınızdaki erkek figürlerine ve egoist kişilere dikkat ! )

Ay 8.evde Salı kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Her ne kadar 4.evdeki Tr Jüpiter.den iyi etki alsanız da 8.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Merkür 8.evde bütün bir hafta iyi: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (8.evin konularında yakın çevreden – kardeş, akraba, komşu – kişilerden ve akıllı, mantıklı, becerikli kişilerden olumlu etki ! )

Venüs 8.evde Pzt kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (8.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat ! )

Satürn 8.evde bütün bir hafta iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, dayanıklılık. (8.evin konularında hayatınızdaki otoriter kişilerden –patron, vs. ve ciddi, disiplinli, idareci kişilerden olumlu etki !)

AY 9.evde Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (9.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Venüs 9.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (9.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat !)

Plüto 10.evde Pzt, Cuma, Cts, Pazar süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Keskin, nüfuz edici, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (10.evin konularında olumlu değişim ve dönüşümler. 8.evdeki Tr Merkür ve Tr Satürn.den destek.)

Neptün 12.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, bilinçaltı, gizli düşmanlar, büyük baş hayvanlar, büyük kurumlar, hastaneler, hapishaneler konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (12.evin konularında Büyük Kurum ve Kuruluşlara, gizli düşmanlara ve aldatılmalara dikkat !)

Yükselen Boğa

Jüpiter 3.evde bütün bir hafta iyi: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında İyimser, hevesli, samimi, maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Hukuk ve yasalardan 3.evin konularında olumlu etkiler alabilirsiniz.)

Mars 4.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Her ne kadar 12.evinizdeki Tr. Uranüs.den iyi etkiler alsanız da 4.evin konularında öfkeli, kavgacı kişilere dikkat ! )

Güneş 6.evde Pzt, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (4.evdeki Tr. Mars yüzünden 6.evinizin konularında babanıza veya hayatınızdaki erkek figürlerine ve egoist kişilere dikkat ! )

Ay 7.evde Salı kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Her ne kadar 3.evdeki Tr Jüpiter.den iyi etki alsanız da 7.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Merkür 7.evde bütün bir hafta iyi: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (7.evin konularında yakın çevreden – kardeş, akraba, komşu – kişilerden ve akıllı, mantıklı, becerikli kişilerden olumlu etki ! )

Venüs 7.evde Pzt kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (7.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat ! )

Satürn 7.evde bütün bir hafta iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındaSorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, dayanıklılık. (7.evin konularında hayatınızdaki otoriter kişilerden –patron, vs. ve ciddi, disiplinli, idareci kişilerden olumlu etki !)

AY 8.evde Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (8.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Venüs 8.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (8.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat !)

Plüto 9.evde Pzt, Cuma, Cts, Pazar süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Keskin, nüfuz edici, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (9.evin konularında olumlu değişim ve dönüşümler. 7.evdeki Tr Merkür ve Tr Satürn.den destek.)

Neptün 11.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (11.evin konularında Büyük Kurum ve Kuruluşlara, gizli düşmanlara ve aldatılmalara dikkat !)

Uranüs 12.evde bütün bir hafta iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Objektiflik, insancıllık, bağımsızlık, kişisel olmayan, özgünlük, özgürlük, kaşiflik. (Arkadaş ve tanıdıklarınız 12.evin konularında olumlu katkılarda bulunabilirler.)

Yükselen İkizler

Jüpiter 2.evde bütün bir hafta iyi: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında İyimser, hevesli, samimi, maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Hukuk ve yasalardan 2.evin konularında olumlu etkiler alabilirsiniz.)

Mars 3.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Her ne kadar 11.evinizdeki Tr. Uranüs.den iyi etkiler alsanız da 3.evin konularında öfkeli, kavgacı kişilere dikkat ! )

Güneş 5.evde Pzt, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (3.evdeki Tr. Mars yüzünden 5.evinizin konularında babanıza veya hayatınızdaki erkek figürlerine ve egoist kişilere dikkat ! )

Ay 6.evde Salı kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Her ne kadar 2.evdeki Tr Jüpiter.den iyi etki alsanız da 6.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Merkür 6.evde bütün bir hafta iyi: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (6.evin konularında yakın çevreden – kardeş, akraba, komşu – kişilerden ve akıllı, mantıklı, becerikli kişilerden olumlu etki ! )

Venüs 6.evde Pzt kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (6.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat ! )

Satürn 6.evde bütün bir hafta iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındaSorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, dayanıklılık. (6.evin konularında hayatınızdaki otoriter kişilerden –patron, vs. ve ciddi, disiplinli, idareci kişilerden olumlu etki !)

AY 7.evde Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (7.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Venüs 7.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (7.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat !)

Plüto 8.evde Pzt, Cuma, Cts, Pazar süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Keskin, nüfuz edici, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (8.evin konularında olumlu değişim ve dönüşümler. 6.evdeki Tr Merkür ve Tr Satürn.den destek.)

Neptün 10.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (10.evin konularında Büyük Kurum ve Kuruluşlara, gizli düşmanlara ve aldatılmalara dikkat !)

Uranüs 11.evde bütün bir hafta iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Objektiflik, insancıllık, bağımsızlık, kişisel olmayan, özgünlük, özgürlük, kaşiflik. (Arkadaş ve tanıdıklarınız 11.evin konularında olumlu katkılarda bulunabilirler.) 

Yükselen Yengeç

Jüpiter 1.evde bütün bir hafta iyi: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında İyimser, hevesli, samimi, maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Hukuk ve yasalardan 1.evin konularında olumlu etkiler alabilirsiniz. Örneğin Yapacağınız yeni başlangıçlarda hukuk ve yasalardan destek alabilirsiniz. Ayrıca bu ara vücut ölçüleriniz de genişlemeye meyilli olabilir. )

Mars 2.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Her ne kadar 10.evinizdeki Tr. Uranüs.den iyi etkiler alsanız da 2.evin konularında öfkeli, kavgacı kişilere dikkat ! )

Güneş 4.evde Pzt, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (2.evdeki Tr. Mars yüzünden 4.evinizin konularında babanıza veya hayatınızdaki erkek figürlerine ve egoist kişilere dikkat ! )

Ay 5.evde Salı kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularındaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Her ne kadar 1.evdeki Tr Jüpiter.den iyi etki alsanız da 5.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Merkür 5.evde bütün bir hafta iyi: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (5.evin konularında yakın çevreden – kardeş, akraba, komşu – kişilerden ve akıllı, mantıklı, becerikli kişilerden olumlu etki ! )

Venüs 5.evde Pzt kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (5.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat ! )

Satürn 5.evde bütün bir hafta iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularındaSorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, dayanıklılık. (5.evin konularında hayatınızdaki otoriter kişilerden –patron, vs. ve ciddi, disiplinli, idareci kişilerden olumlu etki !)

AY 6.evde Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (6.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Venüs 6.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (6.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat !)

Plüto 7.evde Pzt, Cuma, Cts, Pazar süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Keskin, nüfuz edici, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (7.evin konularında olumlu değişim ve dönüşümler. 5.evdeki Tr Merkür ve Tr Satürn.den destek.)

Neptün 9.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (9.evin konularında Büyük Kurum ve Kuruluşlara, gizli düşmanlara ve aldatılmalara dikkat !)

Uranüs 10.evde bütün bir hafta iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Objektiflik, insancıllık, bağımsızlık, kişisel olmayan, özgünlük, özgürlük, kaşiflik. (Arkadaş ve tanıdıklarınız 10.evin konularında olumlu katkılarda bulunabilirler.) 

Yükselen Aslan

Mars 1.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Her ne kadar 9.evinizdeki Tr. Uranüs.den iyi etkiler alsanız da 1.evin konularında öfkeli, kavgacı kişilere dikkat ! Örneğin yeni başlangıçlar yaparken öfkeli, kavgacı, hoşgörüsüz kişilere dikkat ! Her ne kadar hukuki konularda arkadaş ve tanıdıklardan destek alsanız da hukuki konulardaki ortaya çıkacak yeni durumlar sizi öfkelendirebilir. )

Güneş 3.evde Pzt, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (1.evdeki Tr. Mars yüzünden 3.evinizin konularında babanıza veya hayatınızdaki erkek figürlerine ve egoist kişilere dikkat ! Hukuki konuların sizi zorlaması yüzünden babanız yada hayatınızdaki erkek figürleri veya egoist kişiler yakın çevrenizi kötü yönde etkileyebilirler. )

Ay 4.evde Salı kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Her ne kadar 12.evdeki Tr Jüpiter.den iyi etki alsanız da 4.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)  

Merkür 4.evde bütün bir hafta iyi: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (4.evin konularında yakın çevreden – kardeş, akraba, komşu – kişilerden ve akıllı, mantıklı, becerikli kişilerden olumlu etki ! )

Venüs 4.evde Pzt kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (4.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat ! )

Satürn 4.evde bütün bir hafta iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındaSorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, dayanıklılık. (4.evin konularında hayatınızdaki otoriter kişilerden –patron, vs. ve ciddi, disiplinli, idareci kişilerden olumlu etki ! Örneğin gayrimenkul konusunda otorite sahibi kişilerden olumlu etki alabilirsiniz.)

AY 5.evde Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (5.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Venüs 5.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (5.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat !)

Plüto 6.evde Pzt, Cuma, Cts, Pazar süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Keskin, nüfuz edici, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (6.evin konularında olumlu değişim ve dönüşümler. 4.evdeki Tr Merkür ve Tr Satürn.den destek. Örneğin Sağlığınızla ilgili problemler varsa veya hasta ev hayvanlarınız yada çalışan ve iş arkadaşlarınız varsa iyileşebilirler.)

Neptün 8.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (8.evin konularında Büyük Kurum ve Kuruluşlara, gizli düşmanlara ve aldatılmalara dikkat ! Örneğin Bankada, Hastanede, vs. işleriniz varsa karışıklıklar olabilir. Dikkat ! Bu dönem ameliyat olacaksanız narkoz vs. gibi konulara daha dikkatli olmanız gerekebilir. En iyisi mecbur kalmadıkça bu dönem ameliyat olmamanız. Başkaları ile kaynaşırken de karşı taraf sizi aldatabilir. Dikkat ! Ortak paralar yada başkaları ile kullandığınız ortak şeyler varsa bu konularda aldanabilme olasılığına Dikkat !)  

Uranüs 9.evde bütün bir hafta iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Objektiflik, insancıllık, bağımsızlık, kişisel olmayan, özgünlük, özgürlük, kaşiflik. (Arkadaş ve tanıdıklarınız 9.evin konularında olumlu katkılarda bulunabilirler. Örneğin hukuki konularda arkadaş ve tanıdıklarınızdan yardım alabilirsiniz.)

Jüpiter 12.evde bütün bir hafta iyi: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında İyimser, hevesli, samimi, maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Hukuk ve yasalardan 12.evin konularında olumlu etkiler alabilirsiniz. Örneğin sıkıntı ve sorunlarınızda hukuki konulardan destek alabilirsiniz.) 

Yükselen Başak

Güneş 2.evde Pzt, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (12.evdeki Tr. Mars yüzünden 2.evinizin konularında babanıza veya hayatınızdaki erkek figürlerine ve egoist kişilere dikkat !)

Ay 3.evde Salı kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Her ne kadar 11.evdeki Tr Jüpiter.den iyi etki alsanız da 3.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !) 

Merkür 3.evde bütün bir hafta iyi: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (3.evin konularında yakın çevreden – kardeş, akraba, komşu – kişilerden ve akıllı, mantıklı, becerikli kişilerden olumlu etki ! )

Venüs 3.evde Pzt kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (3.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat ! )

Satürn 3.evde bütün bir hafta iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındaSorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, dayanıklılık. (3.evin konularında hayatınızdaki otoriter kişilerden –patron, vs. ve ciddi, disiplinli, idareci kişilerden olumlu etki !)

AY 4.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (4.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Venüs 4.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (4.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat !)

Plüto 5.evde Pzt, Cuma, Cts, Pazar süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Keskin, nüfuz edici, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (5.evin konularında olumlu değişim ve dönüşümler. 3.evdeki Tr Merkür ve Tr Satürn.den destek.)

Neptün 7.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (7.evin konularında Büyük Kurum ve Kuruluşlara, gizli düşmanlara ve aldatılmalara dikkat !) 

Uranüs 8.evde bütün bir hafta iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Objektiflik, insancıllık, bağımsızlık, kişisel olmayan, özgünlük, özgürlük, kaşiflik. (Arkadaş ve tanıdıklarınız 8.evin konularında olumlu katkılarda bulunabilirler.)

Jüpiter 11.evde bütün bir hafta iyi: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda İyimser, hevesli, samimi, maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Hukuk ve yasalardan 11.evin konularında olumlu etkiler alabilirsiniz.)

Mars 12.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Her ne kadar 8.evinizdeki Tr. Uranüs.den iyi etkiler alsanız da 12.evin konularında öfkeli, kavgacı kişilere dikkat !) 

Yükselen Terazi 

Güneş 1.evde Pzt, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (11.evdeki Tr. Mars yüzünden 1.evinizin konularında babanıza veya hayatınızdaki erkek figürlerine ve egoist kişilere dikkat ! Örneğin arkadaş va tanıdıklarınıza, geleceğe yönelik plan ve projelerinize karşı duyulan öfke ve hoşgörüsüzlük yüzünden babanız veya hayatınızdaki erkek figürleri yada egoist kişiler kişiliğinizi ve dünyaya yaklaşımınızı kötü yönde etkileyebilirler.)

Ay 2.evde Salı kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularındaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Her ne kadar 10.evdeki Tr Jüpiter.den iyi etki alsanız da 2.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)  

Merkür 2.evde bütün bir hafta iyi: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (2.evin konularında yakın çevreden – kardeş, akraba, komşu – kişilerden ve akıllı, mantıklı, becerikli kişilerden olumlu etki ! )

Venüs 2.evde Pzt kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (2.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat ! )

Satürn 2.evde bütün bir hafta iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularındaSorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, dayanıklılık. (2.evin konularında hayatınızdaki otoriter kişilerden –patron, vs. ve ciddi, disiplinli, idareci kişilerden olumlu etki !)

AY 3.evde Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (3.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Venüs 3.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (3.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat !)

Plüto 4.evde Pzt, Cuma, Cts, Pazar süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Keskin, nüfuz edici, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (4.evin konularında olumlu değişim ve dönüşümler. 2.evdeki Tr Merkür ve Tr Satürn.den destek. Örneğin Ev ve gayrimenkul konularında yakın çevrenizden ve otoriter kişilerden paraca destek gelebilir. Örneğin yeni bir ev alabilirsiniz yada evinize yeni eşyalar alabilirsiniz. Evle ilgili olumlu maddi bir gelişme de olabilir.)

Neptün 6.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (6.evin konularında Büyük Kurum ve Kuruluşlara, gizli düşmanlara ve aldatılmalara dikkat ! Örneğin sağlık konusunda hastanelere gidecek olursanız karışıklıklara Dikkat ! Her şeyi iki kere kontrol edin.) 

Uranüs 7.evde bütün bir hafta iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Objektiflik, insancıllık, bağımsızlık, kişisel olmayan, özgünlük, özgürlük, kaşiflik. (Arkadaş ve tanıdıklarınız 7.evin konularında olumlu katkılarda bulunabilirler.)

Jüpiter 10.evde bütün bir hafta iyi: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında İyimser, hevesli, samimi, maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Hukuk ve yasalardan 10.evin konularında olumlu etkiler alabilirsiniz.)

Mars 11.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Her ne kadar 7.evinizdeki Tr. Uranüs.den iyi etkiler alsanız da 11.evin konularında öfkeli, kavgacı kişilere dikkat ! Örneğin arkadaş ve tanıdıklarınıza karşı hoşgörüsüzlük olabilir. Geleceğe yönelik projelerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.) 

Yükselen Akrep

Ay 1.evde Salı kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Her ne kadar 9.evdeki Tr Jüpiter.den iyi etki alsanız da 1.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat ! Örneğin yeni başlangıçlar yaparken aşırı duyarlı, duygusal kişilerden kötü etki alabilirsiniz.)  

Merkür 1.evde bütün bir hafta iyi: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (1.evin konularında yakın çevreden – kardeş, akraba, komşu – kişilerden ve akıllı, mantıklı, becerikli kişilerden olumlu etki ! )

Venüs 1.evde Pzt kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (1.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat ! )

Satürn 1.evde bütün bir hafta iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, dayanıklılık. (1.evin konularında hayatınızdaki otoriter kişilerden –patron, vs. ve ciddi, disiplinli, idareci kişilerden olumlu etki !)

AY 2.evde Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (2.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Venüs 2.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (2.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat !)

Plüto 3.evde Pzt, Cuma, Cts, Pazar süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Keskin, nüfuz edici, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (3.evin konularında olumlu değişim ve dönüşümler. 1.evdeki Tr Merkür ve Tr Satürn.den destek.)

Neptün 5.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (5.evin konularında Büyük Kurum ve Kuruluşlara, gizli düşmanlara ve aldatılmalara dikkat !) 

Uranüs 6.evde bütün bir hafta iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Objektiflik, insancıllık, bağımsızlık, kişisel olmayan, özgünlük, özgürlük, kaşiflik. (Arkadaş ve tanıdıklarınız 6.evin konularında olumlu katkılarda bulunabilirler.)

Jüpiter 9.evde bütün bir hafta iyi: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında İyimser, hevesli, samimi, maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Hukuk ve yasalardan 9.evin konularında olumlu etkiler alabilirsiniz.)

Mars 10.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Her ne kadar 6.evinizdeki Tr. Uranüs.den iyi etkiler alsanız da 10.evin konularında öfkeli, kavgacı kişilere dikkat !)

Güneş 12.evde Pzt, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (10.evdeki Tr. Mars yüzünden 1.evinizin konularında babanıza veya hayatınızdaki erkek figürlerine ve egoist kişilere dikkat! Örneğin iş ve kariyer konularında öfke ve zorlanmalarla karşılaştığınızdan babanız yada hayatınızdaki erkek figürleri veya egoist kişiler kişiliğinizi ve hayata bakış açınızı kötü yönde etkileyebilirler.) 

Yükselen Yay   

AY 1.evde Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (1.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Venüs 1.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (1.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat !)

Plüto 2.evde Pzt, Cuma, Cts, Pazar süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Keskin, nüfuz edici, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (2.evin konularında olumlu değişim ve dönüşümler. 12.evdeki Tr Merkür ve Tr Satürn.den destek.)

Neptün 4.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (4.evin konularında Büyük Kurum ve Kuruluşlara, gizli düşmanlara ve aldatılmalara dikkat !) 

Uranüs 5.evde bütün bir hafta iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Objektiflik, insancıllık, bağımsızlık, kişisel olmayan, özgünlük, özgürlük, kaşiflik. (Arkadaş ve tanıdıklarınız 5.evin konularında olumlu katkılarda bulunabilirler.)

Jüpiter 8.evde bütün bir hafta iyi: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında İyimser, hevesli, samimi, maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Hukuk ve yasalardan 8.evin konularında olumlu etkiler alabilirsiniz.)

Mars 9.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Her ne kadar 5.evinizdeki Tr. Uranüs.den iyi etkiler alsanız da 9.evin konularında öfkeli, kavgacı kişilere dikkat !)

Güneş 11.evde Pzt, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (9.evdeki Tr. Mars yüzünden 12.evinizin konularında babanıza veya hayatınızdaki erkek figürlerine ve egoist kişilere dikkat!)

Ay 12.evde Salı kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularındaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Her ne kadar 8.evdeki Tr Jüpiter.den iyi etki alsanız da 12.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)  

Merkür 12.evde bütün bir hafta iyi: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (12.evin konularında yakın çevreden – kardeş, akraba, komşu – kişilerden ve akıllı, mantıklı, becerikli kişilerden olumlu etki ! )

Venüs 12.evde Pzt kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (12.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat ! )

Satürn 12.evde bütün bir hafta iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularındaSorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, dayanıklılık. (12.evin konularında hayatınızdaki otoriter kişilerden –patron, vs. ve ciddi, disiplinli, idareci kişilerden olumlu etki !) 

Yükselen Oğlak  

Plüto 1.evde Pzt, Cuma, Cts, Pazar süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Keskin, nüfuz edici, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (1.evin konularında olumlu değişim ve dönüşümler. 11.evdeki Tr Merkür ve Tr Satürn.den destek.)

Neptün 3.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (3.evin konularında Büyük Kurum ve Kuruluşlara, gizli düşmanlara ve aldatılmalara dikkat !) 

Uranüs 4.evde bütün bir hafta iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Objektiflik, insancıllık, bağımsızlık, kişisel olmayan, özgünlük, özgürlük, kaşiflik. (Arkadaş ve tanıdıklarınız 4.evin konularında olumlu katkılarda bulunabilirler.)

Jüpiter 7.evde bütün bir hafta iyi: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında İyimser, hevesli, samimi, maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Hukuk ve yasalardan 7.evin konularında olumlu etkiler alabilirsiniz.)

Mars 8.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Her ne kadar 4.evinizdeki Tr. Uranüs.den iyi etkiler alsanız da 8.evin konularında öfkeli, kavgacı kişilere dikkat !)

Güneş 10.evde Pzt, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (8.evdeki Tr. Mars yüzünden 10.evinizin konularında babanıza veya hayatınızdaki erkek figürlerine ve egoist kişilere dikkat!)

Ay 11.evde Salı kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Her ne kadar 7.evdeki Tr Jüpiter.den iyi etki alsanız da 11.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)   

Merkür 11.evde bütün bir hafta iyi: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (11.evin konularında yakın çevreden – kardeş, akraba, komşu – kişilerden ve akıllı, mantıklı, becerikli kişilerden olumlu etki ! ) 

Venüs 11.evde Pzt kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (11.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat ! ) 

Satürn 11.evde bütün bir hafta iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardaSorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, dayanıklılık. (11.evin konularında hayatınızdaki otoriter kişilerden –patron, vs. ve ciddi, disiplinli, idareci kişilerden olumlu etki !) 

AY 12.evde Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (12.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Venüs 12.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (12.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat !) 

Yükselen Kova

Neptün 2.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (2.evin konularında Büyük Kurum ve Kuruluşlara, gizli düşmanlara ve aldatılmalara dikkat !) 

Uranüs 3.evde bütün bir hafta iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Objektiflik, insancıllık, bağımsızlık, kişisel olmayan, özgünlük, özgürlük, kaşiflik. (Arkadaş ve tanıdıklarınız 3.evin konularında olumlu katkılarda bulunabilirler.)

Jüpiter 6.evde bütün bir hafta iyi: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında İyimser, hevesli, samimi, maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Hukuk ve yasalardan 6.evin konularında olumlu etkiler alabilirsiniz.)

Mars 7.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Her ne kadar 3.evinizdeki Tr. Uranüs.den iyi etkiler alsanız da 7.evin konularında öfkeli, kavgacı kişilere dikkat !)

Güneş 9.evde Pzt, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (7.evdeki Tr. Mars yüzünden 9.evinizin konularında babanıza veya hayatınızdaki erkek figürlerine ve egoist kişilere dikkat!)

Ay 10.evde Salı kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Her ne kadar 6.evdeki Tr Jüpiter.den iyi etki alsanız da 10.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)   

Merkür 10.evde bütün bir hafta iyi: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (10.evin konularında yakın çevreden – kardeş, akraba, komşu – kişilerden ve akıllı, mantıklı, becerikli kişilerden olumlu etki ! ) 

Venüs 10.evde Pzt kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (10.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat ! ) 

Satürn 10.evde bütün bir hafta iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındaSorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, dayanıklılık. (10.evin konularında hayatınızdaki otoriter kişilerden –patron, vs. ve ciddi, disiplinli, idareci kişilerden olumlu etki !) 

AY 11.evde Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (11.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Venüs 11.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (11.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat !)

Plüto 12.evde Pzt, Cuma, Cts, Pazar süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Keskin, nüfuz edici, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (12.evin konularında olumlu değişim ve dönüşümler. 10.evdeki Tr Merkür ve Tr Satürn.den destek.) 

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularındakolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (1.evin konularında Büyük Kurum ve Kuruluşlara, gizli düşmanlara ve aldatılmalara dikkat ! Örneğin yeni başlangıçlarda gizli düşmanlarınızdan kötü etki alabilirsiniz. Sıkıntı ve sorunlar sizin kişiliğinize ve dünyaya yaklaşımınıza zarar verebilir. Dalgınlık ve dikkatsizliklerden vücut yapınıza zarar gelebilir. Dikkat !) 

Uranüs 2.evde bütün bir hafta iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Objektiflik, insancıllık, bağımsızlık, kişisel olmayan, özgünlük, özgürlük, kaşiflik. (Arkadaş ve tanıdıklarınız 2.evin konularında olumlu katkılarda bulunabilirler.)

Jüpiter 5.evde bütün bir hafta iyi: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında İyimser, hevesli, samimi, maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Hukuk ve yasalardan 5.evin konularında olumlu etkiler alabilirsiniz.)

Mars 6.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Her ne kadar 2.evinizdeki Tr. Uranüs.den iyi etkiler alsanız da 6.evin konularında öfkeli, kavgacı kişilere dikkat ! )

Güneş 8.evde Pzt, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (6.evdeki Tr. Mars yüzünden 8.evinizin konularında babanıza veya hayatınızdaki erkek figürlerine ve egoist kişilere dikkat!)

Ay 9.evde Salı kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındaRuh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Her ne kadar 5.evdeki Tr Jüpiter.den iyi etki alsanız da 9.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)   

Merkür 9.evde bütün bir hafta iyi: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındaMeraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (9.evin konularında yakın çevreden – kardeş, akraba, komşu – kişilerden ve akıllı, mantıklı, becerikli kişilerden olumlu etki ! ) 

Venüs 9.evde Pzt kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (9.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat ! ) 

Satürn 9.evde bütün bir hafta iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındaSorumlu, güvenilir, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, dayanıklılık. (9.evin konularında hayatınızdaki otoriter kişilerden –patron, vs. ve ciddi, disiplinli, idareci kişilerden olumlu etki !) 

AY 10.evde Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (10.evin konularında annenize yada hayatınızdaki kadın figürlerine ve aşırı duyarlı kişilere dikkat !)

Venüs 10.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (10.evin konularında eş, ortak, partner ve açgözlü, talepkar, maddeci, kararsız, ağırkanlı kişilere dikkat !)

Plüto 11.evde Pzt, Cuma, Cts, Pazar süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Keskin, nüfuz edici, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (11.evin konularında olumlu değişim ve dönüşümler. 9.evdeki Tr Merkür ve Tr Satürn.den destek.)  

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..