Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '16

 
Kategori
Astroloji
 

07 - 13 Mart 2016 Haftalık burç astroloji: 07 Mart Uranüs süper 10-11 Mart dikkat!

07 - 13 Mart 2016 Haftalık burç astroloji: 07 Mart Uranüs süper 10-11 Mart dikkat!
 

haftalık burç


Bu haftanın en belirgin özelliği: Bir süredir katsayısı yüksek olan Balık burcunun yöneticisi Neptünün katsayısı 09 Marttan itibaren düşecek. Nedeni ise Balık burcunda olan Merkürün Neptün ile kavuşum yapmasıdır. Merkür Balık burcunda rahatsız konumdadır ve kavuşum yaptığı gezegenin katsayısını düşürmektedir. Bu durumdan başta Balıklar olmak üzere İkizler, Başak ve Yay burçlarını sembolize eden şeyler Neptünden yani Büyük kurum ve kuruluşlardan, başka devlet kurumlarından olumsuz etkiler alabilirler. Bu burçları sembolize eden konularda bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabilir. Bu yüzden her türlü kara, hava ve deniz yolculuklarına, her türlü iletişim ve hizmetlerle ilgili konulara, işçi ve çalışanlarla ilgili konulara dikkat etmek gerekebilir. Neptün hangi evinizdeyse bulanıklık yaratan olaylar bu evden kaynaklanabilir. (Mart 2016 burç) (2016 Mart burç)

07 Mart günü Uranüs +5 katsayısı ile ön plana çıkmaktadır. 08, 10 Mart Satürn +4, 13 Martta ise PLüto +4 katsayısında olacaktır. (haftalık burç) (2016 haftalık burç)


07 Mart
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)

Filistin, Irak, Lübnan, Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, Türkiye, Suriye, Makedonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tunus, Rusya, Libya / NATO, IMF, FED, BM / CHP, HDP, AKP / PKK / PYD Başkanı Salih Müslim, Başbakan Davutoğlu, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Julian Assange

07 Mart Pazartesi günü dünyanın önde gelen ülke ve kişilerinin Uranüsden olumlu etkiler alacağı görülmektedir. Uranüs dünya genelinde bilimsel ve teknolojik çalışmaları, özgürlükçü kişi ve grupları sembolize etmektedir. 07 Mart günü ülkemiz Türkiye açısından özgürlükçü kişi ve gruplardan olumlu etki alması olasıdır. Bu günde AB ile Türkiye arasında mültecileri ilgilendiren bir görüşme yapılması beklenmektedir. Hem Türkiyenin hem de Türkiyeyi yöneten Başbakan ve Cumhurbaşkanının Uranüsden olumlu etki alması bu görüşmenin Türkiye açısından olumlu geçme olasılığını pekiştirmektedir. AB açısından ise durum biraz farklı olabilir. Çünkü AB (01 Kasım 1993) Akrep burcunda Marsdan olumsuz etki almakta, Türkinin Marsı ise Terazi burcunda ve Marsdan olumlu etki almakta. Marsdan olumsuz etki alan AB Marsdan olumlu etki alan Türkiyenin şartlarını kabul etme durumunda kalabilir. (haftalık astroloji)


09, 10, 11, 13 Mart
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

Ermenistan, Yemen, Ukrayna / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu


09, 10, 11, 13 Mart
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)

İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Tunus, Tayvan / IMF, FED, BM, AB / MHP / Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Kemal Kılıçdaroğlu

09, 10, 11, 13 Mart günleri Neptünden olumsuz etki alan ülke, kişi ve gruplar Neptünden olumlu etki alan ülke, kişi ve gruplara karşı dikkatli olmalılar. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlunun Suriye Başkanı Esada yada Kemal Kılıçdaroğluna veya MHP'ye karşı Neptünü sembolize eden devlet kurumları, kamu yada özel kurumlar yönünden dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Mart astroloji)

Mars 12 Marta kadar düşük katsayıda olmaya devam edecek ve Yay, Boğa, İkizler, Akrep burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyecektir. (2016 Mart burç)


07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yay olanlar)

Arnavutluk, Türkmenistan / AB (Avrupa Birliği) / PKK / Abdullah Gül, Irak eski Başkanı Celal Talabani, İran Başkanı Hasan Ruhani


07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Türkiye, Suriye, Filistin, Irak, Lübnan, İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya, Makedonya, Tunus / NATO, IMF, FED, BM / PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Kemal Kılıçdaroğlu

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Güneşi ve Marsı Yay burcunda olan PKK Marsı Terazi burcunda olan Türkiye'den olumsuz etki almaya devam edebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. Sizin de Natal Güneş ve Marsınız Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcundan ise Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarından hafta boyunca sakınırsanız iyi olur. Mars transiti hangi evinizdeyse o evin konularında sakınmanız gerekebilir. (2016 haftalık burç)


08, 09, 10, 11, 12 Mart
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)

Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Belçika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Işid, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, İran, Suudi Arabistan, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Libya, Kuveyt, Ukrayna, Makedonya / HDP, AKP, CHP / NATO / PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Selahattin Demirtaş, Obama, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, PYD Başkanı Salih Müslim


08, 09, 10, 11, 12 Mart
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)

İngiltere, Mısır, Afganistan, Tunus, Nijerya / Kemal Kılıçdaroğlu / IMF, FED, BM (Bireleşmiş Milletler)

Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişileri Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konular açısından olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin İngiltere Işid yada Suriyeyi olumsuz etkileyebilir. Yada CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğanı, Başbakan Davutoğlunu yada Selahattin Demirtaşı sosyal ve siyasi açıdan olumsuz yönde etkileyebilir. IMF yada FED Yunanistan Başkanı Çiprası olumsuz olarak etkileyebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

Haftanın en yoğun günleri -5 katsayısı ile 10 Mart Perşembe günü ile 11 Mart Cuma günüdür. 10 ve 11 Mart günleri Merkür, Venüs, Mars ve Neptünün yanı sıra 10 Mart günü Ay Koç burcunda, 11 Mart günü Plüto Oğlak burcunda -1 katsyaısında olacaktır. (Mart 2016)


10, 11 Mart günü
Merkür, Venüs, Mars ve Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Katsayıları aynı olan gezegenleri birlikte ele alıyoruz)
(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Yay olanlar)

PKK / Marsı İkizler olanlar: Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti / Başbakan Davutoğlu / Marsı Yay olanlar: Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / HDP, AKP / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani / Güneşi İkizler olanlar: Ermenistan, Mısır, Yemen, Kuveyt / Güneşi Yay olanlar: Rusya, Arnavutluk, Lübnan / Kemal Kılıçdaroğlu

10, 11 Mart günü en olumsuz etkiyi Güneşi ve Marsı Yay burcu olan PKK almakta. Marsı İkizler yada Yay olanlar askeri güç, hareket ve davranış kabiliyeti açısından olumsuz etki alıyor. Güneşi İkizler veya Yay burcunda olan ülkeler ülkelerindeki gençler, nüfuzlu kişiler açısından olumsuz etki alırken kişisel açıdan Güneşi İkizler veya Yay olanlar zevk ve keyflerini kaçırıcı, yaşamsal enerjilerini boğucu etkiler alabilirler. (Mart 2016 burç)

Ayrıca 10 ve 11 Mart günü İkizler burcunu sembolize eden ülke içi kısa yollara, komşu ülkelere, her türlü iletişime, Yay burcunu sembolize eden ülke dışı uzak yollara, hukuk ve yasalara, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konulara dikkat edilmesi gerekebilir. (haftalık burç)

 

22 Şubat haftası için yaptığımız yorumlarda Marsa rağmen 26 Şubatta Satürn süper demiştik. Gerçekten de Satürn Yay burcunda süper olduğundan Yay burcunu sembolize eden yabancı ülke ve kültürleri sembolize eden mültecilerle ilgili olumlu bir gelişme oldu ve Suriye'de 26 Şubatı 27'ye bağlayan gece 2 haftalığına bir ateşkes yapıldı. Güneşi ve Marsı Yay burcunda olan PKK'nın ise Marsdan olumlu etki alan Türkiye'den olumsuz etkiler alabileceğini ve Türkiye'nin PKK'ya karşı bir zafer kazanabileceğini yazmıştık. Gerçekten de Türk Silahlı Kuvvetleri hafta boyunca PKK'nın ana karargahını yerle bir etti, Sur'da teröristler teslim oldu, PKK'ya hava destekli operasyonlar yapıldı. (Mart astroloji)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/02/07-13-mart-2016-haftalk-burc-astroloji.html

 

Yükselen Koç (3 ve 9.ev Dikkat, Pzt 1.ev Süper)
Yükselen Boğa (2 ve 8.ev Dikkat, Pzt 12.ev Süper)
Yükselen İkizler (1 ve 7.ev Dikkat, Pzt 11.ev Süper)
Yükselen Yengeç (12 ve 6.ev Dikkat, Pzt 10.ev Süper)
Yükselen Aslan (11 ve 5.ev Dikkat, Pzt 9.ev Süper)
Yükselen Başak (10 ve 4.ev Dikkat, Pzt 8.ev Süper)
Yükselen Terazi (9 ve 3.ev Dikkat, Pzt 7.ev Süper)
Yükselen Akrep (8 ve 2.ev Dikkat, Pzt 6.ev Süper)
Yükselen Yay (7 ve 1.ev Dikkat, Pzt 5.ev Süper)
Yükselen Oğlak (6 ve 12.ev Dikkat, Pzt 4.ev Süper)
Yükselen Kova (5 ve 11.ev Dikkat, Pzt 3.ev Süper)
Yükselen Balık (4 ve 10.ev Dikkat, Pzt 2.ev Süper)  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..