Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '18

 
Kategori
Astroloji
 

07 - 13 Mayıs 2018 Haftalık Burç Astroloji: 10 Mayıs Ay Süper Ama 12 Mayıs Ay ve Satürne Dikkat!

07 - 13 Mayıs 2018 Haftalık Burç Astroloji: 10 Mayıs Ay Süper Ama 12 Mayıs Ay ve Satürne Dikkat!
 

haftalık astroloji


10 Mayıs Perşembe günü Balık burcundaki Ay Transiti +7 katsayısı ile Yengeç burçlarının ve Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanların verimini ve güvenliğini katsayıları oranında arttıracaktır. Örneğin Natal Marsı İkizler olan bir kişinin Ay Transiti 8.evindeyse başkaları ile ortaklaşa sahip olduğu kaynaklarda verim artışı olabilir. Böyle bir kişi ortak paralar, kredi, vergi, sigorta, miras gibi konularda son derece olumlu etkiler alabilir. (Mayıs 2018 burç) (Mayıs astroloji)

10 Mayıs günü dünya genelinde Güneşi Yengeç Marsı İkizler olan Amerika'nın da Güneşinin parlayacağı ve ülke bazında verim ve güvenliğinin artacağı bir gün olabilir. 10 Mayıs günü Türk Lirası, BitCoin ve Euro'da da bir verim ve değer artışı olabilir. 10 Mayıs günü bilhassa Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12.evindeki Ay Transitinden son derece olumlu etkiler alabileceği görülmektedir. 12.ev olumlu anlamda devlet kurumlarını, vakıf ve şirketleri, yardımsever kişileri, yaratıcılığımızı sembolize etmektedir. 10 Mayıs günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ve Başbakanı Merkel'den son derece olumlu etkiler alabileceği görülmektedir. (haftalık burç) (2018 Mayıs burç)

10 Mayıs günü Güneşi Yengeç Marsı Balık olan Meral Akşener'in de Ay Transiti bazında son derece olumlu etkiler alması olasıdır. Meral Akşener'in Ay Transiti hangi evindeyse o konulardan kaynaklı keyfi yerine gelebilir ve başkalarına da özellikle CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da olumlu etkiler verebilir. Aşağıdaki tablodan Ay Transitinden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay Transiti hangi evlerindeyse o konularda verim ve güvenliklerinin arttığı görülebilir. Ancak bu arada PKK ve PYD gibi terör örgütlerinin de Ay Transitinden olumlu etkiler alıp kendilerini güvene alabilme olasılıkları da mevcuttur. 10 Mayıs günü Suriye Başkanı Esad'ın da kendini güvence altına alması olasıdır. (haftalık astroloji)
 
10 Mayıs (+7)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)

Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Yukardaki tabloda 10 Mayıs günü Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere Ay Transiti bazında olumlu etkiler verebilirler. (2018 haftalık burç)

11 Mayıs Ay Süper ama Koç, Yengeç, Terazi, Oğlaklar Dikkat !
11 Mayıs günü Ay yine Balık burcunda ve +5 katsayında olup Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova burcunda olanları son derece olumlu yönde etkilerken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları ise son derece olumsuz yönde etkileyebilir. 11 Mayıs Cuma günü Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanların Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlara yada Natal Marsı İkizler, Yay olanlara çok dikkat etmeleri gerekebilir.

Örneğin Irak ve Suriye'Nin Almanya Başbakanı Angela Merkel'e, Rusya Başkanı Putin'e, İran Başkanı Hasan Ruhani'ye dikkat etmesi gerekebilir. Ayrıca Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump da Irak ve Suriye'yi olumsuz yönde etkileyebilir. (Mayıs 2018)

Aşağıdaki tablodan bakınca 11 Mayıs günü Amerika ve Rusya'nın Ay Transiti bazında (ülke güvenliği) birbirlerini olumsuz etkilemeleri mümkündür. 11 Mayıs günü Rusya Başkanı Putin'in Ay Transiti bazında bir iyi bir kötü etki alacağından vatani konularla ilgili ikilem içine düşebilir. Rusya Başkanı Putin'in 11 Mayıs günü ABD Başkanı Trump'dan vatani konular hakkında olumsuz etkiler alması olasıdır.

11 Mayıs günü Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yine son derece olumu etkiler alması olasıdır. 11 Mayıs günü Meral Akşener'in Natal Marsı Balık olduğundan Tr Ay.dan olumlu etkiler alabilir ama bu olumlu etkiler Meral Akşener'in rahatını da bozabilir. 11 Mayıs günü Meral Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tr Ay bazında olumlu etkiler alabilir ama bu durum biraz da kendisini rahatsız edebilir. 11 Mayısda HDP'nin içinde içsel çatışmalar ve dalgalanmalar olabilir.
 
11 Mayıs (+5)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı

11 Mayıs (+5)
Ay.dan çift yönde olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
11 Mayıs (+5)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)  (Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Işid, İran, **Amerika, Kanada, **Almanya, **Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, **Rusya / **Türk Lirası, Euro / **HDP / TC Merkez Bankası / **Galatasaray / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, **Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, **Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, **Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
12 Mayıs Ay ve Satürne Dikkat !
12 ve 13 Mayıs -8 katsayısı ile haftanın en yoğun günlerinden olup özellikle 12 Mayıs günü Ay ve Satürn Transitleri -2 katsayısında olacaktır. 12 Mayısda Ay Transiti Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burçlarını son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Aynı günde Satürn Transiti de Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Satürn Transiti hafta boyu düşük katsayıda olacak ama bilhassa 12 Mayısda -2 katsayısına düşüp Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burçlarını son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Satürn düşük katsayıda iken engel, yasak ve aksilikleri ön plana çıkarır. 12 Mayısda bilhassa Irak ve Suriye'nin Ay ve Satürn Transitlerinden son derece olumsuz etkiler alması olasıdır.

12 Mayıs Cumartesi günü Güneşi Koç Marsı Balık olan İran'ın Oğlak burcu Suudi Arabistan Kralı Selman'dan olumsuz etki alması ve bir takım yaptırım, engel ve yasaklara maruz kalması olasıdır. Oğlak burcu Suudi Arabistan Kralı Selman ise Yengeç burcu Amerika'dan olumsuz etkiler alarak bu olumsuz etkiyi İran'a dayatabilir.

12 Mayıs günü İran'ın Satürn bazında (otorite sahipleri, ülke başkanları, Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak burçları) ikileme düşmesi ve bir takım yaptırımlarla, engel ve yasaklarla karşılaşması olasıdır. Ancak İran'ın Natal Marsı Balık olduğundan bu engel ve yasakların üstesinden gelmesi olasıdır.

12 Mayıs günü Güneşi Yengeç Marsı Balık olan Meral Akşener de Satürn bazında ve Satürnyen insanlar tarafından ikileme düşebilir yada bir takım yaptırımlarla karşılaşabilir. 12 Mayıs günü Meral Akşener'in Oğlak burcu Devlet Bahçeli'ye yada Natal Marsı Oğlak olan CHP Başkanı Kılıçdaroğlu'na dikkat etmesi gerekebilir. Ancak Meral Akşener'in Natal Marsı Balık olduğundan bu yaptırımların üstesinden gelebilir.

12 Mayıs günü BitCoin ve Dolarda dalgalanmalar ve değer kayıpları oluşabilir !

12 Mayıs (-2)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), IMF, FED / PKK / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı /Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden,Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Rusya Başkanı Putin, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron,Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
07, 08, 09, 10, 11 Mayıs (-1), 12 Mayıs (-2), 13 Mayıs (-1)
Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı

07, 08, 09, 10, 11 Mayıs (-1), 12 Mayıs (-2), 13 Mayıs (-1)
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)

**Ermenistan, Kanada, **Ukrayna, **KKTC, **Panama, İtalya, **Kırgızistan, Tayvan, **Kuzey Kore, Azerbaycan, **Türkmenistan, **Arnavutluk, **Japonya, Işid, İran, **Yemen, Belçika, **BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / **MHP / **AB, TC Merkez Bankası / Euro / DHKP-C, **PYD / Devlet Bahçeli, **Obama, **Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, **Başbakan Binali Yıldırım, **Sinan Ogan, **Koray Aydın, **Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, **Suriye Başkanı Esad, **Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, **İlker Başbuğ, **Figen Yüksekdağ
 
07, 08, 09, 10, 11 Mayıs (-1), 12 Mayıs (-2), 13 Mayıs (-1)
Satürn ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Satürnden olumlu etki alıp Natal Güneşi Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)  (Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)

Tayvan, İtalya, Işid, İran, Kanada, Azerbaycan, Belçika / TC Merkez Bankası / DHKP-C / Euro / Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Meral Akşener, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)

Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman

Yukardaki Satürnden olumlu etki alan tabloya bakınca Kuzey Kore ve Japonya'nın olumlu etkiler aldığını görmekteyiz. Yani hafta boyu bilhassa 12 Mayıs günü Oğlak burcu Kuzey Kore Lideri Kim Jong'un kendi ülkesi Kuzey Kore'yi ve Japonya'yı otoriteyle ilgili konularda olumlu etkileyebileceğini görmekteyiz. Hafta boyu ve bilhassa 12 Mayısda Oğlak burcu Devlet Bahçeli'nin Meral Akşener'i olumsuz etkilemesinin yanı sıra kendi partisi MHP'yi olumlu yönde etkilemesi olasıdır. 12 Mayısda Suriye Başkanı Esad'ın Satürnden olumlu etki aldığı ama ülkesi Suriye'nin olumsuz etkiler alması olasıdır. Bir ihtimal hafta boyu ve bilhassa 12 Mayısda Suriye Başkanı Esad kendi ülkesini olumsuz etkilerken kendisinin olumlu etkiler aldığı görülmektedir.

Şu anda başkanlık sorunu yaşayan Ermenistanın da 12 Mayısda otoriter kişilerden ve devlet başkanlarından olumlu etkiler alması olasıdır. Belki Ermenistan 12 Mayısda Başkanlık sorununu netliğe kavuşturur.

07, 08, 09, 10, 13 Mayıs günleri bütün burçlar ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçları Mars Transitinden son derece olumsuz etkiler alabilirler. Aşağıdaki tabloda Marsdan olumsuz etki alan ülke, kişi ve grupların Marsı sembolize eden öfkeli, saldırgan kişi ve gruplara dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Suriye ve ülkemiz Türkiye'de saldırgan kişilerin yol açabileceği olumsuz olaylar olabilir.
 
07, 08, 09, 10, 13 Mayıs (-1)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)

Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB /Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis

07, 08, 10, 11, 12, 13 Mayıs günleri Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar Uranüs Transitinden olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Yay olanlar olumlu etkiler alabilir. Hafta boyu bilhassa Yengeç ve Oğlakların Uranüse dikkat etmeleri gerekebilir. Hafta boyu Yengeç burcu ABD ile Oğlak burcu Rusya arasındaki Uranüsyen çatışma 12 Mayıs günü daha da belirginleşebilir.

Hafta boyu ama bilhassa 12 Mayıs civarı yer altını sembolize eden Akrep brucunun Mars ve Uranüsden alacağı olumsuz etkiler neticesinde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. http://mediacat2.blogspot.com.tr/

Natal Gezegenlerin Katsayıları

  07 Mayıs 08 Mayıs 09 Mayıs 10 Mayıs 11 Mayıs 12 Mayıs 13 Mayıs
Koç -1 -1 -1 -1 +2 +2 -1
Boğa +4 +4 +2 +3 +3 +2 +3
İkizler -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Yengeç -1 -1 +3 +7 +5 -2 -1
Aslan +2 -1 -1 +2 +2 -1 -1
Başak -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Terazi +4 +4 +2 +3 +3 +2 +3
Akrep +2 +2 +2 +3 +3 +2 -1
Yay -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Oğlak -1 -1 -1 -1 -1 -2 -1
Kova -1 -1 +2 -1 -1 -1 -1
Balık +5 +5 +5 +6 +5 +5 +5


Yükselen Koç
(10 Mayıs 12.ev Ay Süper, 12 Mayıs 10.ev Satürn, 1.ev Ay Dikkat)

Yükselen Boğa
(10 Mayıs 11.ev Ay Süper, 12 Mayıs 9.ev Satürn, 12.ev Ay Dikkat)

Yükselen İkizler
(10 Mayıs 10.ev Ay Süper, 12 Mayıs 8.ev Satürn, 11.ev Ay Dikkat)

Yükselen Yengeç
(10 Mayıs 9.ev Ay Süper, 12 Mayıs 7.ev Satürn, 10.ev Ay Dikkat)

Yükselen Aslan
(10 Mayıs 8.ev Ay Süper, 12 Mayıs 6.ev Satürn, 9.ev Ay Dikkat)

Yükselen Başak
(10 Mayıs 7.ev Ay Süper, 12 Mayıs 5.ev Satürn, 8.ev Ay Dikkat)

Yükselen Terazi
(10 Mayıs 6.ev Ay Süper, 12 Mayıs 4.ev Satürn, 7.ev Ay Dikkat)

Yükselen Akrep
(10 Mayıs 5.ev Ay Süper, 12 Mayıs 3.ev Satürn, 6.ev Ay Dikkat)

Yükselen Yay
(10 Mayıs 4.ev Ay Süper, 12 Mayıs 2.ev Satürn, 5.ev Ay Dikkat)

Yükselen Oğlak
(10 Mayıs 3.ev Ay Süper, 12 Mayıs 1.ev Satürn, 4.ev Ay Dikkat)

Yükselen Kova
(10 Mayıs 2.ev Ay Süper, 12 Mayıs 12.ev Satürn, 3.ev Ay Dikkat)

Yükselen Balık
(10 Mayıs 1.ev Ay Süper, 12 Mayıs 11.ev Satürn, 2.ev Ay Dikkat)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..