Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '20

 
Kategori
Astroloji
 

07-13 Aralık 2020 Astroloji

07 - 13 Aralık 2020 Haftalık Burç Astroloji: 07 Aralık Ayın Yoğun Günlerinden 08 Aralık Ay ve Plüto Süper ! 
 
07 Aralık Pazartesi -4 katsayısı ile Ayın ve Haftanın En yoğun günlerinden olup Tr Ay, Merkür, Venüs, Uranüs -1 katsayısında olacaktır. 07 ve 10 Aralık günleri Deprem açısından riskli günlerdir. Zayıf Fay hatlarındaki Deprem riski 06 Aralıktan başlamaktadır. (Aralık 2020 burç) (haftalık burç)
 
Merkür Transitinin katsayısı 07, 08 Aralıkta -1 seviyesinde olup Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanları olumsuz etkileyebilir. 09 Aralıktan itibaren Merkür katsayı arttırsa da Yay, İkizler, Başak, Balık burçlarını olumsuz etkilemeye devam etmektedir. Bu yüzden Natal Güneşi Yay, İkizler, Başak, Balık olanların hafta boyu ama bilhassa 10 Aralıkta Tr Merkür hangi evlerindeyse o konularda aldatıcı bilgilere ve kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. 10 Aralıkta olumsuz hava koşullarına da (fırtına, kasırga, sel, sis, vs) ve iletişim kazalarına dikkat etmek gerekebilir. Hafta boyu ama bilhassa 10 Aralıkta her türlü iletişimde aldatıcı olaylar olabilir. Düşük katsayılı İkizler/Başak burçlarından kişiler kurnazlıklara meyil edebilirler. Hafta boyu ama özellikle 10 Aralıkta Balık burcu C** E**'In İkizler/Başak burcundan kişilere dikkat etmesi gerekebilir. (haftalık astroloji)
 
Bilindiği üzere 10 Aralıkta AB Zirvesi var ve Türkiye'ye yaptırım kararları alınması söz konusu olabilir. Balık burcu C** E**'ın Natal Güneşi İkizler burcu olan ABD Başkanı Trump'a ve Natal Marsı Aslan olan Fransa Başkanı Macron'a, İsrail Başkanı Netanyahu'ya, Natal Marsı Koç olan Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e bilgi ve belgeler kapsamında dikkat etmesi gerekebilir. (Aralık astroloji) (2020 haftalık burç) (Aralık 2020)
 
Hafta boyu Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının Tr Venüs, Uranüs ve Plütondan olumsuz etkiler alması olasıdır. Bu durum Akrep burcunu sembolize eden zayıf fay hatlarını ve Boğa burcunu sembolize eden ülkelerin toprak paylaşımlarını ve para konularını olumsuz etkileyebilir. (2020 Aralık burç)
 
07 Aralıkta Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar Tr Venüsden olumsuz etkiler alabilirler. Tr Venüs hangi evinizdeyse o konulara çok para gidebilir. 08 Aralıktan itibaren ise Tr Venüs katsayı yükseltecek ama yine de Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz etkilemeye devam edebilir. 08 Aralıktan itibaren bilhassa Natal Marsı Başak, Balık olanlar Tr Venüsden son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin Natal Marsı Balık olan İran Tr Venüsden olumlu etkiler alıp bunu Boğa burcu İsrail'in aleyhine kullanabilir. Zaten Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail'in hafta boyu Tr Venüs, Uranüs ve Plütondan olumsuz etkiler alması olasıdır. 
 
Hafta boyu Boğa burcu İsrail'in Natal Marsı Terazi olan Türkiye'den, Natal Marsı Balık olan İran'dan, Natal Marsı Koç olan Filistin'den Plüton (ölümcül, olumsuz değişimler, nükleer çalışmalar) bazında olumsuz etkiler alması olasıdır. 
 
08 Aralıkta Tr Ay ve Plüton +7 katsayısında olup Tr Ay Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Tr Ayın yüksek katsayıda olması bulunduğu eve verim ve güven verir. Örneğin Natal Marsınız İkizler ve 08 Aralıkta Tr Ay 2.evinizdeyse (Yükselen Aslan) mal-mülk, para konularında kendinizi güvence altına alabilirsiniz. 
 
08 Aralıkta Tr Plüton +7 katsayısında olup Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep ve Kovaları olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin ülkemiz Türkiye'nin Natal Güneşi Akrep ama Natal Marsı Terazi olduğundan Tr Plütondan hem iyi hem de kötü etkiler alabilir. Türkiye askeri konularda güçlenirken iç meselelerde bir takım huzursuzluklar yaşayabilir. 
 
08 Aralıkta +7 katsayısındaki Tr Ay ve Plüton sağlık sektörü olan Başak burcunu son derece olumlu etkileyeceğinden sağlık sektörüyle ilgili olumlu ve verimli değişim ve dönüşümler olabilir. 08 Aralıkta her türlü iletişimi sembolize eden İkizler burcu da Tr Ay ve Plütondan olumlu etkiler alacağından her türlü iletişimde (ulaşım, internet, iletişim, vs) olumlu değişim ve dönüşümler olabilir. 
 
08 Aralıkta Natal Marsı Terazi olan A** B** ile Natal Marsı Koç olan M** İ**'nin Tr Jüpiter, Satürn ve Plütondan aldıkları olumlu etki devam ediyor. Yükselen burçlarını bilmiyoruz ama A** B** ve/veya M** İ** bu olumlu etkileri doğru kullanırlarsa büyük başarılar ve fırsatlar elde edebilirler. 
 
08 Aralıkta Akrep burcu ABD Başkanı Biden'ın Güneşi son derece parlayabilir ve 10.evindeki (kariyer) Tr Plütondan son derece yapıcı etkiler alabilir. Biden'ın yükselen burcunu Koç olarak tahmin ediyoruz. 
 
07 Aralık Astro Carto Grafide Tr Venüs, Uranüsden olumsuz etki alan Ay ve Satürn çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, İzmir, Ağrı, Van, Şırnak, Hakkari), Ege Açıkları, Kos Adası, Irak, Suudi Arabistan, Ermenistan, Gürcistan, İran, Bahreyn, Yemen, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nepal, Çin, Tayland, Filipinler, Endonezya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Yeni Zelanda, Tayvan, Güney Kore, Kuzey Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Kolombiya, Brezilya, Peru, Paraguay, Uruguay, İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa, Belçika, İsveç, Finlandiya, İtalya, Cezayir, Mısır, Sudan, Libya, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Polonya, Rusya 
 
Yukardaki tabloda 07 Aralık ve 10 Aralıkta zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, maden göçükleri, şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar olabilir. 
 
07 Aralık Haftasında A** Katsayıları:
 
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
A** 7     8     14    18     18     13 18 
 
07 Aralık Haftasına A** Düşük Başlasa da 10 ve 11 Aralıkta A** diğer günlere göre yükselebilir.
 
07 Aralık Haftasında D** ve T**'nin Katsayıları:
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
D** 7   22    12  12    14     12 13
 
       Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
T**   17   21   20  18    22      21 24
 
Yukardaki D** ve T** Tablosunda 08 Aralıkta D** bir yükseliş olabilir. Ancak sonraki günlerde D** yükselişi kontrol altına alınabilir. 
 
D** ve T**nın katsayılarında Kuruluş tarihlerine göre Natal Venüslerin katsayıları hesaplamaya alınmıştır. D** Natal Venüsü Yengeç (Tr Ay) T**  Natal Venüsü Akrep (Tr Plüto) burcundadır.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç -------------------------------------------------------------
(07 Aralık 8.ev Venüs, 9.ev Merkür, 2.ev Uranüs Dikkat, 08 Aralık 6.ev Ay, 10.ev Plüto Süper)
Yükselen Boğa -------------------------------------------------------------
(07 Aralık 7.ev Venüs, 8.ev Merkür, 1.ev Uranüs Dikkat, 08 Aralık 5.ev Ay, 9.ev Plüto Süper)
Yükselen İkizler -------------------------------------------------------------
(07 Aralık 6.ev Venüs, 7.ev Merkür, 12.ev Uranüs Dikkat, 08 Aralık 4.ev Ay, 8.ev Plüto Süper)
Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------
(07 Aralık 5.ev Venüs, 6.ev Merkür, 11.ev Uranüs Dikkat, 08 Aralık 3.ev Ay, 7.ev Plüto Süper)
Yükselen Aslan -------------------------------------------------------------
(07 Aralık 4.ev Venüs, 5.ev Merkür, 10.ev Uranüs Dikkat, 08 Aralık 2.ev Ay, 6.ev Plüto Süper)
Yükselen Başak -------------------------------------------------------------
(07 Aralık 3.ev Venüs, 4.ev Merkür, 9.ev Uranüs Dikkat, 08 Aralık 1.ev Ay, 5.ev Plüto Süper)
Yükselen Terazi -------------------------------------------------------------
(07 Aralık 2.ev Venüs, 3.ev Merkür, 8.ev Uranüs Dikkat, 08 Aralık 12.ev Ay, 4.ev Plüto Süper)
Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------
(07 Aralık 1.ev Venüs, 2.ev Merkür, 7.ev Uranüs Dikkat, 08 Aralık 11.ev Ay, 3.ev Plüto Süper)
Yükselen Yay -------------------------------------------------------------
(07 Aralık 12.ev Venüs, 1.ev Merkür, 6.ev Uranüs Dikkat, 08 Aralık 10.ev Ay, 2.ev Plüto Süper)
Yükselen Oğlak -------------------------------------------------------------
(07 Aralık 11.ev Venüs, 12.ev Merkür, 5.ev Uranüs Dikkat, 08 Aralık 9.ev Ay, 1.ev Plüto Süper)
Yükselen Kova -------------------------------------------------------------
(07 Aralık 10.ev Venüs, 11.ev Merkür, 4.ev Uranüs Dikkat, 08 Aralık 8.ev Ay, 12.ev Plüto Süper)
Yükselen Balık -------------------------------------------------------------
(07 Aralık 9.ev Venüs, 10.ev Merkür, 3.ev Uranüs Dikkat, 08 Aralık 7.ev Ay, 11.ev Plüto Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..