Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '20

 
Kategori
Astroloji
 

07-13 Eylül 2020 Astroloji

07 - 13 Eylül 2020 Haftalık Burç Astroloji: 10 Eylül Savaş Gezegeni Marsa Dikkat !
 
10 Eylül -13 katsayısı ile Haftanın en yoğun günü olup Savaş Gezegeni Tr Mars en düşük (-4) katsayıya ulaşacaktır. Tr Mars 19 Eylülde de -4 katsayısında olduktan sonra yavaş yavaş katsayısını yükseltmeye başlayacaktır. Yani 10 - 19 Eylül arası Marsdan ve sembolize ettiklerinden sakınmak gerekiyor. (Eylül 2020 burç) (haftalık burç) (haftalık astroloji)
 
10 Eylülde ayrıca Venüs, Satürn ve Plüto -2 katsayısında olup olumsuz etkiler yayabilir. 10 Eylülde Mars ve Plütondan ötürü toplu ölümler, çatışma ve savaşlar, şiddetli depremler, toprak kayması ve göçükler, volkanik aktiviteler, olumsuz hava koşulları (bazı yerlerde kuraklık bazı yerlerde fırtına ve aşırı yağışlar) ve iletişim kazaları, şiddet, cinayet ve terör olayları olabilir.
 
Hafta boyu ama bilhassa 10 Eylülde en çok olumsuz etkiyi Yengeç ve Oğlak burçlarının aldığı görülmektedir. Örneğin Natal Güneşi Yengeç Marsı Kova olan Elon Musk'ın 10 Eylülde Tr Venüs, Mars, Satürn, Uranüs ve Plütondan son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Ancak Elon Musk'ın yükselen burcunu bilemediğimizden bu transitlerin hayatının hangi alanında etkili olacağını bilemiyoruz. Ancak transitlerin sembolize ettiklerinden yola çıkarak Elon Musk'ın hafta boyu ama bilhassa 10 Eylülde Venüsü sembolize eden bir takım para konularından, Marsı sembolize eden bir takım saldırgan ve kavgacı insanlardan, Satürnü sembolize eden otorite sahibi kişilerden (Başkan, Başbakan, bir takım CEO'lar ve patronlar), Uranüsü sembolize eden bir takım bilimsel çalışmalardan, Plütonu sembolize eden bir takım ölümcül deneylerden, olumsuz değişimlerden olumsuz etkiler alması olasıdır. Herkesin kafasına Çip takmak kolay değil tabiki ! :)
 
Mars Transiti hafta boyu ama bilhassa 10 Eylülde Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı İkizler, Yay olanlara ise bir takım fırsatlar tanıyabilir. Örneğin Natal Marsı Yay olan C** E**'ın ve/veya Rusya Başkanı Putin'in bir takım savaş ve tartışmalardan karlı çıkması olasıdır. (Eylül astroloji) (2020 Eylül burç) 
 
Venüs Transiti hafta boyu ama bilhassa 10 Eylülde Natal Güneş ve Marsı bütün burçları ama özellikle Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanları olumsuz etkilemesi olasıdır. Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan ülkemiz Türkiye'Nin de hafta boyu ama bilhassa 10 EYLÜLde bir takım toprak paylaşımlarından, sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alması olasıdır. Türkiye'nin özellikle Boğa burcu İsrail'e, Terazi burcu Almanya, Fransa, Suriye ve Suudi Arabistan'a toprak paylaşımları ve siyasi konularda dikkat etmesi gerekebilir. Ama Türkiye'Nin Natal Marsı da Venüs yönetiminde Terazi olduğundan Türkiye de alacağı bu olumsuz etkiyi başka ülkelere yansıtabilir. (2020 haftalık burç) (Eylül 2020)
 
Satürn Transiti hafta boyu ama bilhassa 10 Eylülde Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanları ise olumlu yönde etkileyebilir. Örneğin 10 Eylül ve civarı engel, yasak ve ambargolar artabilir. Covid19 yada başka bir şey için ülkeler birbirlerine engel ve yasak uygulayabilirler. Ülkemiz Türkiye'nin de Satürnden (engel, yasak, ambargo) 10 Eylül civarı olumsuz etkiler alması olasıdır.
 
Uranüs Transiti hafta boyu ama bilhassa 11 ve 13 Eylülde -2 katsayısına düşecektir ve Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanları olumsuz etkilemesi olasıdır. Yunanistan'ın Natal Güneşi Kova Marsı Yay olup 11 ve 13 Eylülde Tr Uranüsden ötürü keyfi kaçabilir. Ayrıca Libya da tam bir Kova burcu ülkesi olup 11 ve 13 Eyülde son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. 11 ve 13 Eylülde belki de Libya'nın içi karışabilir. 11 ve 13 Eylül'de Kova burcu Yunanistan'ın Kova burcu Libya'yı olumsuz etkilemesi olasıdır. Aşağıdaki Uranüs tablosundan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir. 
 
08, 09, 10 Eylül (-1), 11 Eylül (-2), 12 Eylül (-1), 13 Eylül (-2)
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, MHP, DEVA Partisi / FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, AB, IMF, FED / PYD / Fenerbahçe / BitCoin, Euro / F** G**, İ** B**, F** Y**, D** B**, M** A**, S** O**, Ü** Ö**, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Avrupa Ordusu / S** D**, F** G**, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Aşağıdaki Mars Tablosunda Tr Marsdan olumsuz etki alanların Marsı sembolize edenlere ve Marsdan olumlu etki alanlara bilhassa 10 Eylülde dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Amerika, Almanya, Fransa, Yunanistan gibi ülkeler Türkiye'yi Marsiyen (askeri) konularda olumsuz etkilerken C** E**'ın da Yunanistan Başbakanı Miçotakisi olumsuz etkilemesi olasıdır. 10 Eylülde Natal Marsı İkizler olan Hafter'in de Libya'yı olumsuz etkilemesi olasıdır. Aşağıdaki Mars tablosundan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir.
 
07, 08, 09 Eylül (-2), 10 Eylül (-4), 11 Eylül (-2), 12 Eylül (-3), 13 Eylül (-2)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP, DEVA Partisi / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / A** Ö**, S** D**, F** G**, İ** B**, F** Y**, D** B**, M** A**, S** O**, Ü** Ö**, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, M** İ**, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, A** B**, Ali Hamaney
 
07, 08, 09 Eylül (-2), 10 Eylül (-4), 11 Eylül (-2), 12 Eylül (-3), 13 Eylül (-2)
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / A** D**, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, A** G**, C** E**, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, M** Y**, Hafter
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / A** Ö**, S** D**, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, M** İ**, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, A** B**, Ali Hamaney
 
Plüton Transiti hafta boyu ama bilhassa 10 Eylülde -2 katsayısında olduğundan Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Başak, Balık olanları olumlu etkileyebilir. 10 Eylül civarında şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, ölümcül deneyler, nükleer çalışmalar, radyasyon yayan 5G çalışmları olabilir. Natal Marsı Balık olan İran'ın nükleer çalışmaları 10 Eylül civarında artabilir. 10 Eylül civarında PKK, Işid gibi terör saldırıları da artabilir. 
 
10 Eylül Astro Carto Grafide Tr Venüs, Mars, Plütondan olumsuz etki alan Mars, Venüs, Plüton, Ay, Satürn çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Marmara Denizi, Yalova, Bursa, Balıkesir, Tekirdağ, Çanakkale, İzmir, Manisa, Aydın, Samsun, Ordu, Tokat, Sivas, Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye, Adana, Trabzon, Giresun, Erzincan, Malatya, Rize, Artvin, Erzurum, Bingöl, Muş, Batman, Diyarbakır, Mardin, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari), Akdeniz ve Ege Açıkları, Suriye, Lübnan, İsrail, Filistin, Ürdün, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, BAE, Umman, Bahreyn, Katar, İran (Tahran), Türkmenistan, Gürcistan, Ermenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Sri Lanka, Çin, Nepal, Miyanmar, Tayland, Malezya, Hong Kong**, Filipinler, Endonezya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Yeni Zelanda**, Japonya, Meksika, Amerika (Kolaroda, Denver, Mişigan, Detroit, Ohio), Kanada, Bahamalar, Kolombiya, Venezuella, Ekvador, Brezilya, Arjantin, İspanya, Portekiz, Fas, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, Fransa, İngiltere, İrlanda, Almanya, Norveç, İsveç, İsviçre, Polonya, Yunanistan, Bulgaristan, Ukrayna, Rusya
 
10 Eylül ve civarı Dünyanın hemen hemen her tarafı Tr Venüs, Mars ve Plütondan olumsuz etkiler almaktadır. 10 Eylül ve civarı zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, volkanik aktiviteler, göçükler, şiddet, cinayet ve terör olayları, olumsuz hava koşulları, her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet) kazalar, hacker faaliyetleri, nükleer çalışmalar, 5G gibi radyasyon yayan cihazlarla ilgili çalışmalar, saldırı, çatışma ve sınır savaşları olabilir.
 
Hafta boyu özellikle 08 Eylül Salı günü Altın (ONS) fiyatları yükselebilir ama sonraki günlerde örneğin 10, 11 Eylülde bir miktar düşebilir.
 
07 Eylül Haftası Ons Altın katsayıları:
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Altın +4 +13 +3     0     0     +1     +2
 
Dolar ise hafta boyu Tr Mars ve Plütondan ötürü düşmeye Euro ise yükselmeye devam edebilir. 
 
08 Eylülde Ay Boğa burcunda +6 katsayısında olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Herkesin Aslan, Başak, Kova, Balık burçları hangi evlere düşüyorsa o konularda verim ve güvenlik artışı olabilir. Örneğin Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'ın yada İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Tr Aydan alacakları olumlu etki ile 08 Eylülde bir verim ve güvenlik artışı yaşayabilirler. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(08 Eylül 2.ev Ay Süper, 10 Eylül 1.ev Mars, 5.ev Venüs, 10.ev Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Boğa
(08 Eylül 1.ev Ay Süper, 10 Eylül 12.ev Mars, 4.ev Venüs, 9.ev Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen İkizler
(08 Eylül 12.ev Ay Süper, 10 Eylül 11.ev Mars, 3.ev Venüs, 8.ev Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Yengeç
(08 Eylül 11.ev Ay Süper, 10 Eylül 10.ev Mars, 2.ev Venüs, 7.ev Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Aslan
(08 Eylül 10.ev Ay Süper, 10 Eylül 9.ev Mars, 1.ev Venüs, 6.ev Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Başak
(08 Eylül 9.ev Ay Süper, 10 Eylül 8.ev Mars, 12.ev Venüs, 5.ev Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Terazi
(08 Eylül 8.ev Ay Süper, 10 Eylül 7.ev Mars, 11.ev Venüs, 4.ev Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Akrep
(08 Eylül 7.ev Ay Süper, 10 Eylül 6.ev Mars, 10.ev Venüs, 3.ev Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Yay
(08 Eylül 6.ev Ay Süper, 10 Eylül 5.ev Mars, 9.ev Venüs, 2.ev Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Oğlak
(08 Eylül 5.ev Ay Süper, 10 Eylül 4.ev Mars, 8.ev Venüs, 1.ev Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Kova
(08 Eylül 4.ev Ay Süper, 10 Eylül 3.ev Mars, 7.ev Venüs, 12.ev Satürn, Plüto Dikkat)
Yükselen Balık
(08 Eylül 3.ev Ay Süper, 10 Eylül 2.ev Mars, 6.ev Venüs, 11.ev Satürn, Plüto Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..