Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '11

 
Kategori
Astroloji
 

07-13 Kasım günleri arası gerilimli günlere dikkat !

07-13 Kasım günleri arası gerilimli günlere dikkat !
 

Astroloji


07 - 13 Kasım günlerinde geçen hafta olduğu gibi yine bu hafta boyunca Güneş, Akrep burcunda kötü konumda olacak. Bu yüzden Akrep burçlarına ve akrep burcunu sembolize eden konulara karşı dikkatli olmalıyız. Biliyorsunuz ülkemizde bir Akrep burcu ülkesi. Bu yüzden gizli işlerle uğraşanlar, bilinmedik konularla uğraşanlar kendilerini ifade ederken aşırı önemli olma arzusuyla yıkıcı ve saldırgan davranabilirler.

Salı, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Satürnün Terazi burcunda kötü konumda olmasından ötürü hukuk ve siyasetle uğraşanlar işveren ve iş dünyasını etkileyecek kararlar alabilirler. Alınan bu kararlar iş dünyasında karamsarlığa yol açabilir. Örneğin yeni vergiler, yasaklar yada zamlar söz konusu olabilir.

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Merkür ve Venüs Yay burcunda kötü konumda olduğundan üniversite çalışanları, öğrenciler yada din adamları iletişim kurarken, fikirlerini açıklarken, hizmet ve günlük işleri yerine getirirken yada iş arkadaşlarına ve çalışanlarına karşı dikkafalı davranabilirler. Yine bu kişiler birebir ilişkilerinde, düşman ve rakiplerine karşı duygusal taleplerde ve manipülasyonlarda bulunabilirler. Yani üniversite ortamlarında veya dini konularda çatışmalar çıkabilir.

Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri ise Uranüs Koç burcunda kötü konumda olacak. Topluluklar, grup ve organizasyonlar arasında isyan ve huzursuzluklara işaret ediyor. Bundan da en çok polis ve askeri örgütler etkilenecek.

Pazartesi ve Salı günleri Mars Aslanda ve Neptün Kovada kötü konumda olduğundan bu günlerde göz önündeki insanlar kavga ve saldırılarla gündeme gelebilir. Yine bu günlerde büyük kurum ve kuruluşlarda korku ve endişeler, hayalkırıklıkları yaşanabilir. Aniden ortaya çıkabilecek sıkıntı ve sorunlar da korku ve endişe yaratabilir. Bu durumdan en çok insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar etki alacak.

Ay Salı günü Koç burcunda kötü konumda bu da yurt genelinde aşırı duyarlılık ve güvensizlik duygusunu tetikleyecek. Bu durumdan yine polis ve askeri güçler etkilenecek.

Plüto Pazartesi günü Oğlak burcunda kötü konumda olacak. Bankacılık, ortak paralar ve vergi konularındaki manipülasyonlar patronları ve otorite sahiplerini etkileyecek. Özellikle Pazartesi günü göz önündeki patron veya otorite konumundaki kişiler ölüm tehlikesi altında olabilir. Çünkü Mars ve Plütonun aynı anda kötü konumda olması ölüm ve yıkım potansiyalini ortaya koyuyor. Bu arada Pazartesi günü yeraltında doğal hissedilebilir bir hareketlenme de söz konusu olabilir. 

En yoğun geçecek günler ise Salı ve Perşembe gözüküyor !

07 ve 13 Kasım günleri arasındaki astrolojik tahminlerimiz bu kadar !

Herşeye rağmen herkese iyi bayramlar diliyorum !

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..