Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ocak '17

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

07 Şubat 2017'ye kadar hayalleriniz kat be kat daha hızlı gerçekleşebilir

07 Şubat 2017'ye kadar hayalleriniz kat be kat daha hızlı gerçekleşebilir
 

Ocak 2017 tarihinde gökyüzünde gezegenlerin oluşturduğu enerjisel yeni bir  frekans ortaya çıktı.

Güneş sistemimizdeki gezegenlerin tümünün rotasyonu yani diğer bir ifadeyle dönüş yönü dünyamızın rotasyonu ile aynı duruma geçti.

Böylelikle, gökyüzünde bizim iyonosfer tabakamıza etki eden enerji titreşimi en yüksek frekansa ulaştı.

Gezegenlerin bu konumu 7 Şubat'a kadar sürecek.

Bu zaman dilimi içinde dünyaya akan enerji ile dünyanın içinde bulunduğu enerji titreşimi kat be kat artarak, üzerinde yaşayan tüm canlıları etkileyecek.

Şimdi, umutların yeşermesinin ve yeni yaşam maceralarına atılmanın tam zamanı.

Dünya üzerinde yaşayan enerji üstatları yaşadığı ülkenin zaman farkına bakmaksızın saat tam 13.00'te insanlık için 30 dakikalık meditasyon yapmaktadır. Bu meditasyonun amacı yüksek frekansa uyumlanarak dünya ve insanlık için barış ve mutluluğun bir an önce oluşmasıdır.

Her birimiz için açılmış olan bu sonsuz olasılıklar kapısından içeri adım atma zamanı gelmiştir. Bu enerjiye uyumlanmak için içsel yolculuğumuzu başlatmalıyız. Kendi başımıza nasıl yapılacağını bilemiyorsak, bu konuda uzmanlaşmış kişilerden yardım almalıyız.

İçinde bulunduğumuz kozmik enerjisel harmoni, sörf yapmak için en doğru rüzgarın geldiğine ve bu rüzgarı yakalamak için sörfü iyi yapmayı bilmeye benzer. Eğer sörf yapmayı bilmiyorsak rüzgarın gücününde bizim için hiç bir değeri olmaz. 

Dünya fosilleşmiş yakıt olan eski enerji frekansından çıkmakta ve yepyeni bir kozmik enerji frekansında seyretmektedir. Bu fırsatı değerlendirmemiz önce kendimiz sonra tüm insanlık için paha biçilmez bir fırsattır.

Bu frekansa uyumlanarak hayallerimizi kat be kat daha hızlı gerçekleştirme şansımız çok yüksektir. Karşımızda adeta insanlık için belli bir zaman dilimi aralığında umuda ve mutluluğa açılmış bir kapı bulunmaktadır. Bu kapıdan içeri adım atmak biraz bilgi ve cesaret ister.

Bu ender rastlanan kozmik uyumdan en yüksek oranda faydalanmak için önce kendi enerji frekansımızı bu enerjiye uyumlamalı ve en yüksek hayallerimizi gerçekleştirmek için adım atmalıyız. 

Yerimizde sayıp hayatımızın kısır döngülerinden yakınmanın zamanı değil. Tam tersi, bu harmoni içindeki rüzgarı yakalayıp sonsuz potansiyel olasılıklarımızın en mükemmel halini yakalamak ve ödüllerimizi almak için hemen şimdi adımımızı atmalıyız...

Yazar/Theta Master Eğitmen

Tuncay Yeşilpınar

http://yesilpinar333.blogspot.com

yesilpinar24@yahoo.com

 
Toplam blog
: 194
: 1340
Kayıt tarihi
: 15.05.16
 
 

Yazar/Theta Master Eğitmen Sahip olduğu sertifikalar: _Theta Master/EFT Master/Healig Codes Maste..