Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Nisan '13

 
Kategori
Astroloji
 

08 - 14 Nisan: Yoğun bir hafta, çarşamba gününe dikkat!

08 - 14 Nisan: Yoğun bir hafta, çarşamba gününe dikkat!
 

Astroloji


İletişim sektörü 01 - 07 Nisan haftasından beri hareketli günler yaşıyor (Akil adamlar seçimi, vs.). Bu hafta da Mekür Balık burcunda Pazar hariç haftanın her günü kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hastaneler, Hapishaneler, vs.), Hayırsever kişiler yada kurumlar, artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, vs.) kurnazlık ve hilekarlıklarla karşı karşıya kalabilirler. Bu kişiler yada kurumlar bilhassa Merkürün yönettiği İkizler ve Başak burcunu sembolize eden şeylere yani işçi ve çalışanlarına, iletişim sektörüyle uğraşanlara (gazeteciler, enteller, internet ile uğraşanlar vs.), ticaretle uğraşanlara, eleştirmenlere karşı dikkatli olsunlar. Örneğin Büyük Kurum ve Kuruluşlarla, artistik konularla uğraşanlarla, hayırsever kurum ve kuruluşlarla ilgili asılsız haberler çıkabilir.

Jüpiter Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri İkizler burcunda kötü konumda olduğundan ve bu günlerde İkizler burcunun yöneticisi Merkür de kötü konumda olduğundan kurnaz ve hilekar kişilerin başı hukuk ve yasalarla derde girebilir. Özellikle aslısız haberler üreten iletişimle uğraşan kişiler hukuk ve yasalarla uğraşan kişilerin yada yabancı ülke ve kültürle (kürt, alevi, vs.) uğraşan kişilerin fanatikliği, abartılı hareketleri ile karşı karşıya kalabilirler.

Çarşamba günü Güneş, Venüs ve Mars Koç burcunda kötü konumda olduğundan ve Koç burcunun yönetici gezegeni Mars da Koç'da kötü konumda olduğundan Koç burcunun negatif temsilcisi olan saldırgan, zorba, sabırsız, kavgacı, tehditkar kişiler Güneş'den yani baskın karakterli, gururlu, kibirli nüfuzlu kişilerden, Venüs'den yani para konuları ile uğraşan kendi isteklerine düşkün kişilerden ve diplomatik konularla uğraşan manipulatif kişilerden, Mars'dan yani yine kendi gibi saldırgan ve zorba
kişilerden kötü etki alabilirler. Çarşamba günü saldırgan, kavgacı ve zorba kişiler kendi içlerinde kavga edebilirler; nüfüzlu kişilerden ve para konuları ile uğraşan kişilerden yada ikili ilişkileri simgeleyen diplomatik konularla uğraşan kişilerden kötü etki alabilirler. Bu günde her türlü kavga ve tartışmalardan kaçınmak gerekiyor.

Ay Pazartesi Balık burcunda kötü konumda olduğundan aşırı hassas vatansever kişiler Büyük Kurum ve Kuruluşlara karşı güvensizlik yaşayabilirler. Hayırsever Kurum ve Kuruluşların aşırı duyarlılık ve güvensizlikle karşı karşıya kalabilecekleri bir gün. Artistik işlerle uğraşanların da (müzik, resim, sinema vs) üretimlerinin düşük olacağı bir gün.

Ay Perşembe günü ise Boğa burcunda kötü konumda olduğundan para konuları ile uğraşan kişilerin üretimleri düşebilir; aşırı hassasiyet ve güvensizliklerle karşı karşıya kalabilirler.

Her ne kadar bütün bir hafta Merkür Balık burcunu kötü yönde etkilese de Neptün Balık burcunu bütün bir hafta olumlu yönden etkilemekte hele Pazar günü Neptün Balık burcunda haftanın en iyi konumunda. Merkürün etkisi ile Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hastaneler, Hapishaneler, vs.), Hayırsever kişiler yada kurumlar, artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, vs.) asılsız haberlere, kurnazlık ve sahtekarlıklara maruz kalsalar da Neptünün etkisi
ile anlayış ve duyarlılıkları, yaratıcılıkları, insancıl duyguları, özverileri artıyor
. Örneğin Büyük Kurum ve Kuruluşların, Hayırsever Kurum ve KUruluşların idealist ve insancıl duyguları artıyor, diğer kurum ve kuruluşlardan destek görüyor. Artistik konularla uğraşanların yaratıcılıkları artıyor, bilhassa Pazar günü.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 08 - 14 Nisan haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır. 

Yükselen Koç

Güneş 1.evde Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 1.evde Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, iradesizlik, kararsız.

Mars 1.evde Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Başkaları üzerinde kendi isteklerine düşkün, egoist, kibirli, bildiğini okuyan, kavgacı bir izlenim bırakabilirsiniz.)

AY 2.evde Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Para konularında kaygılar olabilir.)

Jüpiter 3.evde Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Plüto 10.evde Pzt çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (gizli düşmanlarınıza karşı aşırı duyarlı olabilirsiniz.)

Merkür 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 12.evde Pazar çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri. (Sıkıntı ve sorunlarınıza, gizli düşmanlarınıza karşı daha anlayışlı, özverili ve merhametli olabilirsiniz.)

Yükselen Boğa

Ay 1.evde Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 2.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Plüto 9.evde Pzt çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

AY 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 11.evde Pazar çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 12.evde Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 12.evde Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, iradesizlik, kararsız.

Mars 12.evde Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Yükselen İkizler

Jüpiter 1.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Başkaları üzerinde tembel sorumsuz bir izlenim bırakabilirsiniz.)

Plüto 8.evde Pzt çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Kariyer konularında aşırı duyarlı, sinirli, dik kafalı insanlara dikkat edin !)

Neptün 10.evde Pazar çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri. (Pazar günü kariyer konularında daha anlayışlı davranabilir yada anlayışlı kişilerle karşılaşabilirsiniz.)

Güneş 11.evde Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 11.evde Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, iradesizlik, kararsız.

Mars 11.evde Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Ay 12.evde Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Yengeç

Plüto 7.evde Pzt çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 10.evde Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 10.evde Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, iradesizlik, kararsız.

Mars 10.evde Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Ay 11.evde Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 12.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Gizli düşmanlarınızın abartılı, kaba, patavatsız hareketleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz.)

Yükselen Aslan

Plüto 6.evde Pzt çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 8.evde Pazar çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 9.evde Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 9.evde Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, iradesizlik, kararsız.

Mars 9.evde Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Çarşamba günü hukuk ve yasalar, yüksek öğrenim konularında egoist, kendi isteklerine düşkün, kavgacı, düşüncesiz insanlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.)

Ay 10.evde Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 11.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Arkadaş ve tanıdıklarınızdan kabalık yada sorumsuzluk görebilirsiniz.)

Yükselen Başak

Plüto 5.evde Pzt çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

AY 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 7.evde Pazar çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 8.evde Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 8.evde Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, iradesizlik, kararsız.

Mars 8.evde Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Ay 9.evde Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 10.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (İşiniz yada kariyer hayatınızda sorumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.)

Yükselen Terazi

Plüto 4.evde Pzt çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

AY 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 6.evde Pazar çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 7.evde Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 7.evde Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, iradesizlik, kararsız.

Mars 7.evde Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Ay 8.evde Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 9.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Yüksek öğrenim, Hukuk ve yasalar konularında sorumsuzluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. )

Yükselen Akrep

Plüto 3.evde Pzt çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 5.evde Pazar çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 6.evde Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 6.evde Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, iradesizlik, kararsız.

Mars 6.evde Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Ay 7.evde Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 8.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Başkaları ile kaynaşırken
kaba, patavatsız kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bankacılık, vergi, miras konularında sorumsuzluklar olabilir. Ameliyat olurken de dikkatli olmalısınız. Her türlü yeniliği yaparken sorumsuzluklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün.)

Yükselen Yay 

Plüto 2.evde Pzt çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 4.evde Pazar çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 5.evde Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 5.evde Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, iradesizlik, kararsız.

Mars 5.evde Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Ay 6.evde Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 7.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Her türlü ortaklık evlilik, iş, vb. konularında kabalık, patavatsızlık ve sorumsuzlukla karşı karşıya kalabilirsiniz.) 

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Pzt çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Plütonun iyi konumda oluşu size fiziksel açıdan kuvvet veriyor.)

Ay 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 3.evde Pazar çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 4.evde Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 4.evde Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, iradesizlik, kararsız.

Mars 4.evde Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

AY 5.evde Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 6.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Sağlığınızla ilgili konularda sorumsuzluklara dikkat ! İş arkadaşlarınız yada çalışanlarınız da sorumsuzluk yapabilir.) 

Yükselen Kova

Ay 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 2.evde Pazar çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 3.evde Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 3.evde Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, iradesizlik, kararsız.

Mars 3.evde Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Ay 4.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 5.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Çocuklarınızın savurganlığı sizi rahatsız edebilir. Kendinizi ifade ederken abartıya kaçabilirsiniz.)

Plüto 12.evde Pzt çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Gizli düşmanlarınıza yada sıkıntı ve sorunlarınıza karşı iradeli ve güçlü olacaksınız, para konularına dikkat !)

Yükselen Balık

Ay 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 1.evde Pazar çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 2.evde Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 2.evde Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, iradesizlik, kararsız.

Mars 2.evde Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

AY 3.evde Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranan, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 4.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Ev ve aile içi işlere çok para gidebilir. Ev, güvenlik, gayrimenkul konularında sorumsuzluklara dikkat !)

Plüto 11.evde Pzt çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Eski arkadaşlıklarınıza son verip yeni arkadaşlar edinebilirsiniz yada teknolojik aletlerinizi
yenileyebilirsiniz.)

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..