Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '19

 
Kategori
Astroloji
 

08-14 Nisan 2019 Haftalık Burç

08 - 14 Nisan 2019 Haftalık Burç Astroloji: 12 Nisan Ay, Satürn, Plüto Süper ama Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar Dikkat !
 
12 Nisanda Ay Yengeç burcunda, Satürn ile Plüto Oğlak burcunda +7 katsayısında olup son derece süper etkiler verebilir. Özellikle 12 Nisanda Tr Ay ve Satürnden Natal Marsı Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar olumlu etki alırken Tr Plütondan da Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanların son derece olumlu etkiler aldıkları görülmektedir. 12 Nisanda Natal Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Başak, Terazi, Balık olanların hem Ay hem Satürn hem de Plütondan olumlu etkiler almaları olasıdır. Peki bu kadar olumlu etki alacak olan bu kişiler kim ? (Nisan 2019 burç) (haftalık burç)
 
12 Nisan (+7)
Ay, Satürn, Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, Yengeç, Başak, Terazi**, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / BitCoin, ABD Doları, Euro / Fenerbahçe, Beşiktaş / DHKP-C, PYD / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
12 Nisanda yukardaki tabloda adı geçen ülke, kişi ve gruplar kendilerini güvene alabilir, verimli çalışmalar yapabilir, güçlenebililir, kendilerini yenileyebilir, disiplinli çalışmalar içine girebilirler. Örneğin 12 Nisanda İYİ Parti ve Meral Akşener son derece iyi bir konuma gelebilir. Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce de son derece disiplinli çalışmalar içine girebilirler. 12 Nisanda Dolarda son yükselişleri görebiliriz. Euro da bir yükseliş içinde olabilir. Bitcoin de yükselebilir. Natal Marsı Terazi olan TSK ve ülkemiz Türkiye son derece disiplinli çalışmalar içine girebilir ve düşmanların şimşeklerini üzerlerine çekebilirler. Natal Marsı Terazi olan Suriye de yeniden yapılanma ve yenilenme süreci başlayabilir. Ama PYD'nin ve Işid'in de olumlu etkiler aldığı görülmektedir. Natal Marsı Balık olan İran da 12 Nisanda kendini güvene alabilir ve güçlenebilir. Yukardaki tablodan olasılıklar çoğaltılabilir. (Nisan astroloji)
 
12 Nisan Ay, Satürn ve Plütondan olumlu etki alanlar için son derece olumlu bir gün olup bugünü faydalı işler yaparak geçirmekte fayda vardır. (haftalık astroloji)
 
12 Nisanda Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar ise Tr Plüton hangi evlerindeyse o konularda değişim ve dönüşümlere karşı çok dikkatli olmalılar. Ancak Natal Marsınız Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık burcu ise o zaman hem olumlu hem de olumsuz etkiler alabilirsiniz. Örneğin Türkiye Akrep burcu ama Natal Marsı Terazi olduğundan Tr Plütondan bir yandan olumlu etki alırken bir yandan da olumsuz etkiler alabilir ama bu olumsuz etkileri hafif atlatma olasılığı mevcuttur. En çok olumsuz etkiyi 12 Nisanda hem Natal Güneşi hem de Natal Marsı olumsuz etki alan İsrail, Hollanda, Japonya gibi ülkeler almaktadır. (2019 Nisan burç)
 
08 Nisan (+6), 09 Nisan (+5), 10, 11 Nisan (+6), 12, 13 Nisan (+7), 14 Nisan (+6)
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton
 
12 Nisanda Boğa burcu İsrail'in Türkiye'den ve Filistin'den olumsuz etki aldığı görülmektedir. Hafta boyu ve bilhassa 12 Nisanda Boğa burcu İsrial'in Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlara yada Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanlara dikkat etmesi gerekebilir. 12 Nisanda Türkiye ve Filistin de İsrail'den olumsuz etki alabilir. 12 Nisanda Boğa - Akrep çatışması yaşanabilir. (2019 haftalık burç)
 
12 Nisanda Akrep burcunu sembolize eden yer altındaki zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, volkanik aktiviteler, maden göçükleri ve heyelanlar olabilir.
 
12 Nisan Astro Carto Grafide Tr Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Nevşehir, Niğde, Adana, Osmaniye, İskenderun, Antakya, Fatsa, Ordu, Giresun, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep, Elazığ, Erzincan), Azerbaycan, Suriye, Ürdün, Suudi Arabistan, Yemen, Kuveyt, Irak, İran, Mısır, Etiyopya, Rusya, Türkmenistan, Ukrayna, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Güney Kore, Japonya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Amerika, Meksika, Panama, Venezuella, Kolombiya, Peru, Brezilya, Arjantin, Portekiz, İspanya, İrlanda, Almanya, İsviçre, İtalya, Norveç, Yunanistan
 
Yukardaki tabloda adı geçen ülkelerde hafta boyu ama bilhassa 12 Nisanda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, göçük ve heyelanlar, volkanik aktiviteler, elektronik aletlerden oluşacak kazalar oluşabilir. (Nisan 2019)
 
12, 13 Nisanda Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları Tr Güneşden de olumsuz etki alacaklarından bilhassa 12 Nisanda yukardaki Astro Carto Grafi tablosunda adı geçen bölgelerde şiddet olayları, şiddetli patlamlar oluşabilir. 
 
Bu hafta ve bilhassa 08 ile 12 Nisanda Tr Satürn +7 katsayısında olup Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Hafta boyu Satürnden olumlu etki alanların Tr Satürn hangi evlerindeyse o konularda disiplinli çalışmalar içine girmeleri olasıdır. Örneğin Natal Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad'ın Tr Satürnden yani Rusya'dan alacağı olumlu etki ile disiplinli çalışmalar içine girmesi olasıdır. Satürn Transiti hayatımızdaki Başkan, patron, anne/baba, hakim, savcı gibi otorite sahibi kişileri sembolize etmektedir. Hayatımızda böyle kişiler varsa Tr Satürn hangi evimizdeyse bu kişilerden yada Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak burçlarından olumlu etkiler alma şansımız olabilir. Örneğin 08, 12 Nisanda Natal Marsı Balık olan İngiltere Başbakanı Theresa May'İn yada İyi Parti Başkanı Meral Akşener'in Tr Satürnden olumlu etkiler almaları olasıdır. Aşağıdaki tablodan olasılıklar çoğaltılabilir.
 
08 Nisan (+7), 09, 10, 11 Nisan (+6), 12 Nisan (+7)
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Tayvan, Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / BitCoin, ABD Doları, Euro / DHKP-C, PYD / İYİ Parti, MHP / Fenerbahçe, Beşiktaş / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Hafta boyu bilhassa 08, 09 Nisanda Tr Merkür yüksek katsayıda olsa da Balık, İkizler, Başak, Yay burçlarını olumsuz yönde etkilemeye devam edecektir. Örneğin 08, 09 Nisanda olumsuz hava koşullarına, hava, kara ve deniz kazalarına, iletişim kazalarına, hacker ve casusluk faaliyetlerine dikkat etmek gerekebilir. 
 
08 Nisan Astro Carto Grafide Tr Neptün, Merkür, Jüpiter çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Van, Hakkari, Ağrı, Kars), Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Mısır, Ermenistan, Gürcistan, Rusya, Norveç, İsveç, Almanya, İtalya, Avusturya, Yunanistan, Libya, Afganistan, Pakistan, Malezya, Singapur, Tayland, Çin, Papua Yeni Gine, Avustralya, Japonya, Kuzey Kore, Amerika, Kanada, Meksika, Kolombiya, Peru, Brezilya
 
Yukardaki tabloda adı geçen ülkelerde olumsuz hava koşulları yüzünden hava, kara ve deniz yollarında kazalar oluşabilir yada hacker ve casusluk faaliyetleri olabilir.
 
08, 10, 11 Nisan Tr Mars İkizler burcunda ve -1 katsayısında olacağından Natal Güneş ve Marsı İkizler, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık** burçları Tr Mars hangi evlerindeyse o konularda olumsuz etkiler alabilirler. 08, 10, 11 Nisanda bilhassa Başak ve Balık burçları Tr Marsdan çift yönde olumsuz etki alacaklarından kavgacı ve saldırgan kişilere yada kazalara karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Mars 3.evinde olacağından her türlü iletişimde ve yakın çevresinden kişilere dikkat etmesi gerekebilir. 
 
09 Nisanda Tr Mars +2 katsayısında olsa da Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. 09 Nisanda Akrep burcunu sembolize eden zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. Boğa burcunu sembolize eden yer üsünde, ekili-dikili alanlarda yangınlar oluşabilir. 
 
12, 13 Nisanda Tr Mars -1 katsayısında olacağından bu sefer İkizler, Başak, Yay, Balık burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. 12, 13 Nisanda Tr Mars yüzünden hava, kara ve deniz yollarında kazalar, şiddet olayları oluşabilir. 
 
12 Nisan Astro Carto Grafide Tr Merkür, Jüpiter, Neptün çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Trabzon, Bayburt, Gümüşhane, Erzincan, Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa), Suriye, Irak, Suudi Arabistan, Rusya, Afganistan, Pakistan, Çin, Tayland, Malezya, Singapur, Avusturalya, Japonya, Kuzey Kore, Güney Kore, Kanada, Amerika, Meksika, Küba, Panama, Kolombiya, Peru, Brezilya, Libya, Portekiz, İspanya, Mısır, İtalya, Belçika, Hollanda, Fransa, İngiltere, Almanya, Yunanistan, İsveç, Norveç
 
Yukardaki tabloda görülen bölgelerde 12 Nisan ve civarında hava, kara ve deniz yollarında kazalara, olumsuz hava koşullarına, terör ve şiddet olaylarına dikkat etmek gerekebilir. 
 
Özetle 12 Nisan önemli bir gün olabilir. Bu günde çok ender görülen +7 katsayısındaki Tr Ay, Satürn ve Plütonun hem olumlu hem de olumsuz etkileri bütün dünyayı uzun süre etkileyebilir. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(12 Nisan 12.ev Ay, 10.ev Satürn, Plüto Süper ama 2.ev, 5.ev, 8.ev, 11.ev Plütondan olumsuz etki alabilir)
Yükselen Boğa
(12 Nisan 11.ev Ay, 9.ev Satürn, Plüto Süper ama 1.ev, 4.ev, 7.ev, 10.ev Plütondan olumsuz etki alabilir)
Yükselen İkizler
(12 Nisan 10.ev Ay, 8.ev Satürn, Plüto Süper ama 12.ev, 3.ev, 6.ev, 9.ev Plütondan olumsuz etki alabilir)
Yükselen Yengeç
(12 Nisan 9.ev Ay, 7.ev Satürn, Plüto Süper ama 11.ev, 2.ev, 5.ev, 8.ev Plütondan olumsuz etki alabilir)
Yükselen Aslan
(12 Nisan 8.ev Ay, 6.ev Satürn, Plüto Süper ama 10.ev, 1.ev, 4.ev, 7.ev Plütondan olumsuz etki alabilir)
Yükselen Başak
(12 Nisan 7.ev Ay, 5.ev Satürn, Plüto Süper ama 9.ev, 12.ev, 3.ev, 6.ev Plütondan olumsuz etki alabilir)
Yükselen Terazi
(12 Nisan 6.ev Ay, 4.ev Satürn, Plüto Süper ama 8.ev, 11.ev, 2.ev, 5.ev Plütondan olumsuz etki alabilir)
Yükselen Akrep
(12 Nisan 5.ev Ay, 3.ev Satürn, Plüto Süper ama 7.ev, 10.ev, 1.ev, 4.ev Plütondan olumsuz etki alabilir)
Yükselen Yay
(12 Nisan 4.ev Ay, 2.ev Satürn, Plüto Süper ama 6.ev, 9.ev, 12.ev, 3.ev Plütondan olumsuz etki alabilir)
Yükselen Oğlak
(12 Nisan 3.ev Ay, 1.ev Satürn, Plüto Süper ama 5.ev, 8.ev, 11.ev, 2.ev Plütondan olumsuz etki alabilir)
Yükselen Kova
(12 Nisan 2.ev Ay, 12.ev Satürn, Plüto Süper ama 4.ev, 7.ev, 10.ev, 1.ev Plütondan olumsuz etki alabilir)
Yükselen Balık
(12 Nisan 1.ev Ay, 11.ev Satürn, Plüto Süper ama 3.ev, 6.ev, 9.ev, 12.ev Plütondan olumsuz etki alabilir)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..