Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '21

 
Kategori
Astroloji
 

08-14 Şubat 2021 Astroloji

08 - 14 Şubat 2021 Haftalık Burç Astroloji: 10 Şubat Ayın En Olumsuz Günü! Dikkat!
 
Hafta boyu Tr Güneş, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter son derece düşük katsayılara ulaşacaktır. Örneğin 08, 09, 10 Şubatta Tr Güneş ile Merkür -3 katsayısına kadar düşecektir. Bu yüzden Natal gezegenleri Aslan, İkizler, Başak olanların katsayıları düşebilir. Bu Natal gezegenleri sembolize eden hastalıklar artabilir. 08, 09, 10 Şubatta Natal Güneşi Aslan, İkizler, Başak olanların katsayıları -3 birim düşeceğinden kalp problemleri artabilir. Yada Natal Venüsü Aslan, İkizler, Başak olanların boğaz (soğuk algınlığı, Covid19), böbrek, damar, pankreas (şeker hastalığı) ve hormonal hastalıkları artabilir. (Şubat 2021 burç)
 
08, 09, 10 Şubatta Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Tr Güneşden olumsuz etki alırken 11 Şubat ile 14 Şubat arasında Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık olanlar Tr Güneşden olumsuz etkiler alabilirler. 11 - 14 Şubatta Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar ise Tr Güneşden olumlu etkiler alabilirler. (haftalık burç) (haftalık astroloji)
 
10 Şubat -13 katsayısı ile Ayın en olumsuz günü olup bu günde Tr Güneş, Merkür -3 katsayısında olup, Tr Mars ise -2 katsayısında olacaktır. 10 Şubatta Tr Güneş, Merkür ve Marsdan en çok Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritamızda Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarına denk gelen evlerimiz de son derece olumsuz etkiler alabilriler. 
 
10 Şubatta Dünya genelinde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik patlamalar, terör, saldırı ve cinayetler, toprak savaşları, yangın ve patlamalar, olumsuz hava koşulları ve her türlü iletişim kazaları (hava, kara, deniz, internet), casusluk ve hacker faaliyetleri, aldatmaca ve hilekarlıklar olabilir. (Şubat astroloji)
 
10 Şubatta Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan ülkelerin Tr Ay ve Uranüsden olumsuz etkiler alması ve Natal Marsı Yay olan grupların saldırılarına dikkat etmesi gerekebilir. (2021 Şubat burç)
 
Hafta boyu ve bilhassa 10 Şubatta Tr Merkürden Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Tr Merkür yüzünden hafta boyu ve bilhassa 10 Şubatta casusluk ve hacker faaliyetleri artabilir. Dolandırıcılık ve sahtekarlıklar da artabilir. 08 Şubat haftası boyunca Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar Tr Merkür hangi evlerindeyse o konularda sözleşme yaparken dikkatli olmaları gerekebilir. Ama Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar ise çeşitli Merküryen fırsatlar elde edebilirler. Örneğin Hafta boyu ve bilhassa 10 Şubatta Natal Güneşi Akrep Yükseleni Koç burcu olan kişiler 11.evlerindeki Tr Merkürden (bilgi, belge, sözleşme, vs) olumsuz etkiler alırken, Natal Marsı Yay olan kişiler Tr Merkürden son derece olumlu fırsatlar elde edebilirler. (2021 haftalık burç)
 
Natal Güneşi İkizler Yükselen burcu Boğa olan kişiler hafta boyu 10.evlerindeki (kariyer) Tr Güneşden son derece olumsuz etkiler alabilir. Özellikle Tr Güneşin -3 katsayısına düştüğü 08, 09, 10 Şubat günlerinde bu kişiler kariyerleri ile ilgili baskı ve saldırılara maruz kalabilir. 08, 09, 10 Şubatta Natal Marsı Aslan olan kişilerin atacağı bazı sert adımlar hem kendine hem de Akrep burcu kişilere zarar verebilir. (Şubat 2021)
 
11 Şubatta Tr Ay -2 katsayısında olup Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar olumlu fırsatlar sunabilir. Örneğin 11 Şubatta Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan ülkeler Tr Aydan olumlu etki alan Natal Marsı Koç olan ülkelerden ülke güvenliği kapsamında son derece olumsuz etkiler alabilir. 11 Şubatın öncesinde yani 08, 09, 10 Şubatta Natal Marsı Aslan olan ülke ve kişilerin Akrep burcu ülkelere sataşması olasıdır.
 
11 Şubatta kişisel olarak Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanların Tr Ay hangi evlerindeyse o konulardan kaynaklı güvenlik ve verim problemlerine dikkat etmeleri gerekebilir. Astrolojik olarak hangi evimiz Yengeç (Tr Ay) burcuysa o konularda olumsuz olaylara maruz kalabiliriz. Örneğin Yükselen Aslan olup Natal Güneşi Boğa olan bir kişinin Tr Ay 11 Şubatta 7.evinde olacağından ikili ilişkilerden kaynaklı (ortaklık, evlilik, rakipler, vs) düşmanlıklar (12.ev Yengeç), sıkıntı ve sorunlar olabilir. Yada Yükselen burcunuz Koç olup Natal Güneşiniz Akrep ise Tr Ay 11.evinizde (plan ve projeler, arkadaş ve tanıdıklar) olup ev, aile, gayrimenkul (4.ev Yengeç) gibi konularınız bir takım arkadaş ve tanıdıklardan olumsuz etkiler alabilir. 
 
Tr Mars hafta boyu ama bilhassa 10 Şubatta -2 katsayısında olacağından kavga, şiddet ve cinayet olayları artabilir. 10 Şubatta Natal Gezegenleri Koç olanların katsayıları -2 birim düşeceğinden Natal gezegenleri sembolize eden konularda hastalıklar artabilir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç olanlar bilhassa 10 Şubatta her zamankinden biraz daha gergin ve sinirli olabilirler. Hafta boyu ve bilhassa 10 Şubatta Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar Tr Mars hangi evlerindeyse o konularda kavga ve şiddete dikkat etmeleri gerekebilir. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 10 Şubatta elektrik ve elektronik eşyaları sembolize eden Kova burcu Tr Güneş, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiterden olumsuz etkiler alacağından elektronik aletlerde olmadık arızalar, elektrik kesintileri oluşabilir. İletişim problemleri ve uçak kazalarında artışlar yaşanabilir. 08 Şubat haftası boyunca ve bilhassa 10 Şubatta bilgisayar ve internet arızaları gündeme gelebilir. Bu yüzden 08 Şubat haftası boyunca elektronik aletlerimizin bakımını ihmal etmememiz gereklidir. 
 
09 Şubattan itibaren olumsuz hava koşulları (Kar, tipi, çığ, fırtına, kasırga, sel, vs) bilhassa 13, 14 Şubatta kendini gösterebilir. Bu duruma neden İkizler ve Yay burcunu sembolize eden şeylerin Tr Güneş ve Venüsden alacağı olumsuz etkilerdir. 09 şubattan itibaren bilhassa 13, 14 şubatta yola çıkacak olanların kazalara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 12, 13, 14 Şubatta Tr Venüs -2 katsayısında olacağından Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Akrep burcu ülkelerin de Tr Venüs ve Venüsü sembolize eden Boğa burcu ülkelerden olumsuz etkiler alması olasıdır. Kısaca 08 Şubat haftası boyunca ve bilhassa 10 Şubatta Boğa - Akrep çatışması olabilir. 12, 13, 14 Şubatta Natal Marsı Terazi olan ülkelerin katsayıları Venüsden ötürü -2 birim düşeceğinden Natal Güneşi Boğa, Kova ve Terazi burcu olan ülkeleri olumsuz yönde etkileyebilir. 
 
Kişisel olarak 12, 13, 14 Şubatta Tr Venüsden ötürü para ve aşk kavgaları ve cinayetleri çoğalabilir. Tr Venüs hangi evimizdeyse o konulardan kaynaklı talepkarlıklar, para kavgaları ve çok para gitmesi söz konusu olabilir. Örneğin Yükselen Aslan olup Natal Güneş Boğa Marsı İkizler olan birinin Tr Venüs 7.evinde olup para kavgaları evlilik ve ortaklıklardan yada rakiplerden kaynaklanabilir. Yükselen Aslanların Boğa (10.ev) ve Terazi (3.ev) burcundaki evleri de 7.evden olumsuz etkiler alabilir. Yani evlilik ve ortaklıktan kaynaklı para konuları kariyerinizi ve yakınlarınızı (kardeş, akraba, komşu), her türlü iletişimlerinizi, sözleşme ve anlaşmalarınızı olumsuz yönde etkileyebilir.
 
12, 13, 14 Şubatta olumsuz etki alanların Tr Venüs hangi evlerindeyse o konulara çok para gidebilir ve o konularda ihmalkarlıklar pahalıya mal olabilir. Örneğin Tr Venüs 1.evimizdeyse (Yükselen Kova) fiziksel sağlığımızı ihmal etmemiz yada aldığımız kilolar Boğa burcu olan 4.evimizi Terazi burcu olan 9.evimizi olumsuz etkileyebilir ve mide (4.ev) problemleri ile karaciğer, kalça, (9.ev) problemleri oluşabilir. Tabiki Natal Ayımız ve/veya Jüpiterimiz Boğa ve/veya Terazi burcunda ve düşük katsayıdaysa.
 
Hafta boyu Balık burcunu sembolize eden Neptünün katsayısı yüksek olacağından Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar Tr Neptünden son derece olumlu etkiler alabilirler. Balık burcu hangi evimizdeyse o konularda yardımsever kişilerle karşılabilir ve olumlu etkiler alabiliriz. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 12, 13, 14 Şubatta Tr Jüpiter -2 katsayısında olup Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanları olumsuz Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanları olumlu yönde etkileyebilir. Tr Jüpiter düşük katsayıda fanatik kişileri ve terör saldırılarını sembolize etmektedir. 12, 13, 14 Şubatta olası terör saldırılarından Boğa ve Kova burcu ülkeler olumsuz etkiler alabilir. 
 
10 Şubat Astro Carto Grafide Tr Güneş, Ay, Merkür, Mars, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik patlamalar, şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar, olumsuz hava şartları ve kazaları (hava, kara, deniz), hacker ve casusluk olayları olabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç ----------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu bilhassa 10 Şubatta 11.ev Güneş, Merkür, Venüs, Jüpiter 2.ev Mars Dikkat, 12.ev Neptün Süper)
Yükselen Boğa ----------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu bilhassa 10 Şubatta 10.ev Güneş, Merkür, Venüs, Jüpiter 1.ev Mars Dikkat, 11.ev Neptün Süper)
Yükselen İkizler ----------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu bilhassa 10 Şubatta 9.ev Güneş, Merkür, Venüs, Jüpiter 12.ev Mars Dikkat, 10.ev Neptün Süper)
Yükselen Yengeç ----------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu bilhassa 10 Şubatta 8.ev Güneş, Merkür, Venüs, Jüpiter 11.ev Mars Dikkat, 9.ev Neptün Süper)
Yükselen Aslan ----------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu bilhassa 10 Şubatta 7.ev Güneş, Merkür, Venüs, Jüpiter 10.ev Mars Dikkat, 8.ev Neptün Süper)
Yükselen Başak ----------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu bilhassa 10 Şubatta 6.ev Güneş, Merkür, Venüs, Jüpiter 9.ev Mars Dikkat, 7.ev Neptün Süper)
Yükselen Terazi ----------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu bilhassa 10 Şubatta 5.ev Güneş, Merkür, Venüs, Jüpiter 8.ev Mars Dikkat, 6.ev Neptün Süper)
Yükselen Akrep ----------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu bilhassa 10 Şubatta 4.ev Güneş, Merkür, Venüs, Jüpiter 7.ev Mars Dikkat, 5.ev Neptün Süper)
Yükselen Yay ----------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu bilhassa 10 Şubatta 3.ev Güneş, Merkür, Venüs, Jüpiter 6.ev Mars Dikkat, 4.ev Neptün Süper)
Yükselen Oğlak ----------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu bilhassa 10 Şubatta 2.ev Güneş, Merkür, Venüs, Jüpiter 5.ev Mars Dikkat, 3.ev Neptün Süper)
Yükselen Kova ----------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu bilhassa 10 Şubatta 1.ev Güneş, Merkür, Venüs, Jüpiter 4.ev Mars Dikkat, 2.ev Neptün Süper)
Yükselen Balık ----------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu bilhassa 10 Şubatta 12.ev Güneş, Merkür, Venüs, Jüpiter 3.ev Mars Dikkat, 1.ev Neptün Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..