Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '13

 
Kategori
Astroloji
 

09 - 15 Aralık : Kritik bir hafta !

09 - 15 Aralık : Kritik bir hafta !
 

Astroloji


25 KAsım günü Abdullah Gül'e yönelik sukiastle ilgili bir kişi tutuklandı. 18 - 24 Kasım haftası için yaptığımız yorumda 21 Kasım günü Güneş, Jüpiter, Uranüs ve Neptünün kötü konumda olduğunu bu yüzden özellikle Neptün'den ötürü Büyük Kurum ve kuruluşlar içinde de karışık, bulanık olayların olabileceğini söylemiştik ve 21 Kasım'da da Başbakanlık önünde psikolojisi bozuk bir kişinin çıkardığı olayın haricinde 4 gün sonra Cumhurbaşkanlığı önünde de bir kişi suikaste teşebbüs etmiştir. Bu olay da Neptünün Balık burcunda oluşuna bir örnek sayılır. Daha önce de dediğim gibi Neptün Plüto gibi ağır bir gezegen olduğundan olayların etkisi 7 gün önce ve 7 gün sonrasına kadar uzayabiliyor. (http://www.cankayagundem.com/siyaset/ankarayi-karistiran-suikast-iddiasi-h8510.html)

25 Kasım - 01 Aralık haftası için yaptığımız yorumlarda;

Plüto 27, 28, 29, 30 Kasım günleri Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan depremlerde bir artış olmaya devam edebilir demiştik gerçektende 28 Kasım.da İran'da 5.6 büyüklüğünde deprem oldu (http://dunya.milliyet.com.tr/iran-da-5-6-buyuklugunde-deprem/dunya/detay/1799318/default.htm)

28 Kasım Perşembe günü içinbu günde asker, polis ve güvenlik birimleri içinde bir takım konularda daha insancıl duygular ön plana çıkabilir; asker, polis ve güvenlik birimleri içinde bir takım özgürlükler meydana çıkabilir demiştik gerçekten de 28 KAsım günü Orduya yeni düzen başlığı altında TSK'da bir takım yeniden yapılandırılmadan bahsedildi. (http://siyaset.milliyet.com.tr/orduya-yeni-duzen/siyaset/detay/1799412/default.htm)

28 ve 29 Kasım günleri Venüs de Oğlak burcunda kötü konumdaolduğundan sosyal, siyasi ve diplomatik konularda, para konularında aşırı duyarlılığın yanı sıra aksilikler, kısıtlamalar, yasaklar ve bunalımlar da gündeme gelebilir demiştik gerçekten de 28 Kasım günü ünlü cemaat lideri Fetullah Gülen'i bitirme kararının 2004 yılında alındığıyla ilgili haberler medyada yer aldı. Bu durum Venüsün Oğlak burcunda kötü konumda olmasıyla ilgili olarak hem sosyal hem de siyasi konularla ilgili bir etkidir. (http://www.haber3.com/guleni-bitirme-plani-haberi-2336207h.htm)

Merkürün Akrep burcunda hemen hemen bütün bir hafta iyi konumdaolmaya devam edeceğini ve işçi ve çalışanlarla ilgili reform niteliğinde çeşitli yeniliklerin olabileceğini belirtmiştik gerçekten de 29 Kasım günü Çalışma Bakanı Faruk Çelik başkanlığında Emeklilere promosyon için zirve çalışması yapılacağı ve memur için yeni bir torba yasa hazırlanması kararının verildiğini açıkladı (http://ekonomi.milliyet.com.tr/emeklilere-promosyon-icin-zirve/ekonomi/detay/1799777/default.htm). 01 Aralıkda da Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2014’te, ocak ayından geçerli olmak üzere kamu görevlilerinin tamamının maaş ve ücretlerinde enflasyon zammı yapılacağının haberini verdi (http://ekonomi.milliyet.com.tr/memura-enflasyon-zammi/ekonomi/detay/1800592/default.htm).

29 KAsım Cuma günü için haftanın en yoğun günü olabileceğini(Ay Terazi.de, Venüs Oğlak.da, Jüpiter Yengeç.de ve Plüto da Oğlak burcunda kötü konumda) söylemiştik gerçekten de bu günde;

29 Kasımda ABD ve Irak'tan Türkiye'ye boru hattı tepkisi geldi. (http://dunya.bugun.com.tr/boru-hatti-tepkisi-haberi/878571). Bu habere göre 27 Kasımda Ankara’da temaslarda bulunan Barzani ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında tarihi denilen enerji anlaşması imzalandı. Ancak 29 Kasım.da ABD ve Irak bu anlaşmaya tepki gösterdi. Aynı gün yani 29 Kasımda Bağdat Kuzey Irak hava sahasını Türk uçaklarına kapattı. Bu haber ancak 30 Kasımda medyaya yansıdı. (http://www.medya-24.com/haber-4895-bagdat_kuzey_irak_hava_sahasini_kapatti.html). Bu olayda yabancı ülke ve kültürleri temsil eden Jüpiter yani ABD ve Irak Yengeç burcunu yani vatani konuları ve üretimi kötü yönde etkilediği; bu konuların da Venüs yani başta para olmak üzere, diplomatik ve siyasi konuları kötü yönde etkilediği ve bütün bu olumsuzluklardan da Oğlak burcunu ilgilendiren kişi ve olaylar yani BAşkan, patron ve otorite sahibi kişilerin kötü yönde etkilendiğini görüyoruz. Ancak 30 Kasım günü için vatani konularda, güvenlikle ilgili konularda yada üretimle ilgili konularda başarılı olunabilinir demiştik ve hatta 1 Aralık Pazar günü için de Plüto Oğlak burcunda iyi konumda olduğundan yer altı ve üstündeki kaynaklar konularında ciddi ve disiplinli çalışmalar yapılabilinir, Başkan, patron ve otorite sahipleri yeni anlaşmalara imza atabilir demiştik gerçekten de 29 Kasımda Irak'la yaşanan gerginlik 30 Kasım ve 01 Aralık günü tatlıya bağlandı. Böylece 29 Kasımdaki gerginliğin sadece Irak ayağı halledilmiş oldu bu konudaki ABD ile gerginlik ise sürmekte. (http://siyaset.milliyet.com.tr/petrol-anlasmasina-bagdat-sarti/siyaset/detay/1800943/default.htm)

Jüpiter (Yay) ----> Yengeç (Ay) ----> Terazi (Venüs) -----> Oğlak (Satürn)

ABD ve Irak ----------------------------------------------> Başkan, patron ve otorite sahipleri

29 Kasımda Anayasa Mahkemesi'nden Emsal Karar: Dershaneler Kapanamaz (http://www.haberler.com/mahkemeden-emsal-karar-dershaneler-kapanamaz-5366049-haberi/) haberi geldi. Bu olayda da Jüpiterin dolaylı yollardan Oğlak burcunu simgeleyen konulara kötü etkisini görmekteyiz. Jüpiter temsil ettiği bir çok konu arasında hukuk ve yasalarla, yüksek öğrenimi de simgelediğinden Anayasa Mahkemesi tarafından alınan bu emsal karar Oğlak burcunu simgeleyen kişileri yani Başkan, patron ve otorite sahiplerini kötü yönde etkileyip başlarını ağrıtabilir.

Jüpiter (Yay) ----> Yengeç (Ay) ----> Terazi (Venüs) -----> Oğlak (Satürn)

Emsal Karar ----------------------------------------------> Başkan, patron ve otorite sahipleri

29 Kasım İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız'dan boşandı(http://www.bugun.com.tr/son-dakika/ibrahim-tatlises-aysegul--haberi/879637). Bu olay da Venüsün Oğlakdaki kötü etkisine bir örnek sayılır. Daha önce medyada dolanan astrologların tahmin bile edemediği bu boşanma olayında Ayşegül Yıldız Yay burcudur. (Ayşegül Yıldız'ın 13 Aralık 2011'de doğum gününü kutladığını biliyoruz. http://www.medyafaresi.com/haber/72020/magazin-tatlisesten-aysegul-yildiza-dogum-gunu-surprizi.html) İbrahim Tatlıses ise 1 Ocak 1952 doğumlu olup koyu bir Oğlak burcudur. 29 Kasım günü yaptığımız yorumlarda Ay Terazi.de, Venüs Oğlak.da, Jüpiter Yengeç.de ve Plüto da Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan Jüpiterin yani Yay burcunun Yengeç burcundaki konuları, Yengecin yöneticisi Ay.ın Terazi burcundaki konuları, Terazinin yöneticisi Venüsün de Oğlak burcunu ve oğlak burcunu ilgilendiren konuları kötü yönde etkileyebileceğini söylemiştik. Zaten Venüs Oğlak burcuna geçtiği günden beri ara ara kötü konuma geçmekte ve Oğlakları kötü yönden etkilemekteydi. Bu durumda Yay burcu olan Ayşegül Yıldız ev, aile gibi konuları olumsuz etkilemiş olabilir. Ev ve aileyle ilgili konular da ikili ilişkileri (evlilik, vs) olumsuz etkilemiş olabilir. İkili ilişkiler ve evlilikdeki gerginlikler de Oğlak burcu olan İbrahim Tatlıses'i olumsuz etkilediği görülüyor. Her ne kadar İbrahim Tatlıses sağlık yüzünden boşandığını söylese de astrolojik olarak boşanmanın temelinde Ayşegül Yıldız'ın ev, aile, ev içi işler, gayrimenkul konularında olumsuz davranışlarının ikili ilişkiler ve evlilik konularında problem yaratması ve sonuçta İbrahim Tatlısesi rahatsız ettiği olasılığına işaret etmekte. Zaten Ayşegül Yıldız da bir televizyon programında ayrılık talebinin kendisinden geldiğini itiraf etti. (http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/48303-yasam-aysegul-yildiz-ilk-kez-konustu/)

Jüpiter (Yay) ----> Yengeç (Ay) ----> Terazi (Venüs) -----> Oğlak (Satürn)

Ayşegül Yıldız (Yay burcu) -------------------------------> İbrahim Tatlıses (Oğlak)

01 Aralık günü Plüto Oğlak burcunda iyi konumda olduğundan bu günde Başkan, patron ve otorite sahipleri yeniliklere imza atabilir demiştikgerçekten de bu günde Başbakan Erdoğan Muğla'Nın Fethiye ilçesinde toplu açılış töreni yaptı. Bu törende toplam maliyeti 167 milyon 549 bin 222 lira olan 79 proje hizmete sokulacak. (http://www.haberturk.com/gundem/haber/899404-basbakan-erdogan-konusuyor)

02 - 08 Aralık haftası için;

-Jüpiter Yengeç burcunda yaklaşık bütün bir hafta kötü konumda olacağından vatani konularda fanatiklik olabilir demiştik gerçekten de 02 Aralık Pazartesi günü Marmara Üniversitesi'nde eylem yapan bir öğrenci, dev Türk bayrağı açarak okula girmek istedi. (http://gundem.milliyet.com.tr/universitede-arbede-/gundem/detay/1801312/default.htm)

- 02 Aralık Pazartesi günü için Merkür Akrep burcunda süper bir konumda olacağından iletişim, hizmet, sağlık, işçi ve çalışanlarla ilgili konularda reform niteliğinde yenilikler, eskimiş değerlerin dönüştürülmesiyle ilgili işler olabilir demiştik gerçekten de bu günde Bakanlar KUrulu Toplantısı yapıldı ve bir çok yeni karar alındı. Bunlardan biri de yine eğitim ve öğretimle ilgili olan Dershanelerle ilgiliydi. Bu olay da Merkürün Akrep burcunda iyi konumda olmasına bir örnektir. Çünkü Merkür eğitim ve öğretimi de simgelemektedir. (http://siyaset.milliyet.com.tr/bakanlar-kurulu-toplantisi-sona/siyaset/detay/1801374/default.htm)

Bu haftaya genel bakış;

Başka astrologlar bana kızacak ama bu hafta gerçekten kritik bir hafta olarak gözüküyor. Haftanın tek olumlu günü 09 Aralık Pazartesi sayılabilir çünkü bu günde Ay BAlık burcunda ve Jüpiter de Yengeç burcunda kayda değer derecede iyi bir konumda. Ancak sonraki günler maalesef çok kritik gözüküyor.

Jüpiter ----------> Yengeç (AY) -----------> Balık

Yabancı ülke       Vatani konular,              Büyük Kurum

ve kültürler,         Ülke güvenliği               ve Kuruluşlar

Hukuk ve yasalar,  

Yüksek öğretim

Haftanın en kritik günleri ise 11 Aralık Çarşamba (AY ve Uranüs Koç.da, Venüs ve Plüto Oğlak.da, Mars Terazi.de, Jüpiter Yengeç.de, Satürn Akrep.de, Neptün Balık.da kötü konumda) ve 12 Aralık Perşembe (Ay ve Uranüs Koç.da, Merkür Yay.da, Venüs ve Plüto Oğlak.da, Mars Terazi.de, Jüpiter Yengeç.de, Satürn Akrep.de kötü konumda) günleridir. Hele 12 Aralık Perşembe günü saldırganlık ve agresifliğin sembolü Mars -4 katsayısı ile diğer gezegenlere taş çıkartabilir. Marsı bu kadar agresif hale getiren ise kötü konumdaki Ay (vatani konular) ve Uranüsün (Özgürlükçü ve hümanist gruplar) etkisidir.

11 Aralık

Jüpiter -> Yengeç (Ay) -> Koç (MArs) -> Terazi (Venüs) -> Oğlak (Satürn) -> Akrep (Plüto)

                      Uranüs ---> Koç (Mars)                  Plüto ----> Oğlak (Satürn)

12 Aralık

Merkür -> Yay (Jüpiter) -> Yengeç (Ay) -> Koç (MArs) -> Terazi (Vens) -> Oğlak (Satrn) -> Akrep (Plüto)

                                                Uranüs ---> Koç (Mars)                Plüto ----> Oğlak (Satürn)

Gezegenleri tek tek inceleyecek olursak;

9 Aralık Pazartesi günü AY Balık burcunda iyi bir konumdaolduğundan vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda yada üretimle ilgili konularda yaratıcı, idealist ve insancıl olunabilecek bir gün. Büyük Kurum ve Kuruluşlarda (Özel ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarda, Hastane, hapishane, vs.; Hayırsever Kurumlarda) üretken ve uyumlu olunabilinir. Bu arada artistik konularla uğraşanların (resim, müzik, sinema, vs.) da son derece üretken olabilecekleri bir gün. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde insani ve özverili çalışmalar yapılabilinir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar vatani konulardan, güvenlikle ilgili yada üretimle ilgili konulardan olumlu etkiler almakta.

9 Aralık günü ayrıca Yengeç burcundaki Jüpiter de Güneş ve Merkür.den olumlu destek alarak süper bir konumageçiyor. Bu yüzden vatani konular, ülke güvenliğiyle ilgili konular yada üretimle ilgili konular yabancı ülke ve kültürlerden (kürt, alevi, bazı yabancı ülkeler, vs.), hukuk ve yasalardan olumlu etkiler alabilir. Bu olumlu etkiye Güneş (Nüfuzlu ve çevrelerince tanınmış kişiler, lider konumundaki kişiler) ve Merkür (fikir, yazı ve konuşmalar) de destek vermekte. Örneğin, bir takım liderlerin, fikir, yazı ve konuşmaların desteğiyle yabancı ülke ve kültürlerden, hukuk ve yasalardan vatani konulara, üretimle ilgili yada ülke güvenliğiyle ilgili konulara olumlu etkiler gelebilir. Bu günde vatani konular, ülke güvenliğiyle ilgili konular ve üretimle ilgili konularda bolluk, bereket, zenginlik, genişleme, başarı, refah ve iyimserlik gelebilir. Yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konularda da bir üretkenlik olabilir.

Ancak Jüpiterin Yengeç burcundaki bu iyiliği fazla uzun sürmeyebilir çünkü 9 Aralıkdan sonra bütün bir hafta Jüpiter Yengeç burcunda kötü konuma geçiyor. Bu yüzden vatani konular, ülke güvenliğiyle ilgili konular yada üretimle ilgili konular yabancı ülke ve kültürlerden (kürt, alevi, bazı yabancı ülkeler, vs.), hukuk ve yasalardan olumsuz etkiler alabilir. Her ne kadar bu olumsuz etkiye Güneş (Nüfuzlu ve çevrelerince tanınmış kişiler, lider konumundaki kişiler) ve Merkür (fikir, yazı ve konuşmalar) engel olmaya çalışsa da 15 Aralık Pazar günü Güneş ve Merkürün de Yay burcunda kötü konumda olması Jüpiterin kötü konumdaki etkisini arttırıyor. Örneğin bir takım liderlerden, fikir, yazı ve konuşmalardan negatif etkilenen yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar vatani konulara, üretimle ilgili yada ülke güvenliğiyle ilgili konulara olumsuz etki yapabilirler. Bu günde vatani konular, ülke güvenliğiyle ilgili konular ve üretimle ilgili konularda sorumsuzluk, kabalık, patavatsızlık, fanatiklik ve savurganlık olabilir. Yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konularda da güvensizlik ve uyumsuzluk söz konusu olabilir.

10 Aralık Salı günü AY Balık burcunda kötübir konumda olduğundan vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda yada üretimle ilgili konularda aldatıcı, dikkatsiz ve düşüncesiz olunabilecek bir gün. Büyük Kurum ve Kuruluşlarda (Özel ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarda, Hastane, hapishane, vs.; Hayırsever Kurumlarda) verimsiz ve uyumsuz olunabilinir. Bu arada artistik konularla uğraşanların (resim, müzik, sinema, vs.) da son derece verimsiz olabilecekleri bir gün. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık olaylar ve karışıklıklar olabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar vatani konulardan, güvenlikle ilgili yada üretimle ilgili konulardan olumsuz etkiler almakta.

Merkür Yay burcunda 12, 13, 14 ve 15 Aralık günleri kötü konumdaolduğundan yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular iletişimle ilgili konulardan, fikir, yazı ve konuşmalardan, öğretimle ilgili konulardan, hizmet ve sağlık sektöründen, işçi ve çalışanlardan kötü etkiler alabilirler. Yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla, yüksek öğrenimle ilgili konularda iletişimsizlik, kurnazlık ve hilekarlıklar olabilir. İletişimle ilgili, fikir, yazı ve konuşmalarda, eleştirilerde, öğretimle ilgili konularda, işçi ve çalışanlarla ilgili konularda, hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili konularda sorumsuzluklar, savurganlıklar, fanatiklikler olabilir.

Bir süredir sosyal ve siyasi skandallara neden olan Venüs bu hafta da Oğlak burcunda 9, 11, 12, 13, 14 Aralık günleri kötü konumda olacağından bu tür olayların yarattığı dalgalar yada yeni skandallar çıkmaya devam edebilir. Yani para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularda bu günlerde kötü niyetli, aşırı maddeci ve kısıtlayıcı olunabilinir. Para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularda engeller, kısıtlamalar, aksilikler ve bunalımlar da olabilir. Başkan, patron ve otorite sahipleri de bu günlerde daha talepkar, kendi isteklerine düşkün ve manipülatif olabilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri para konularından, sosyal, siyasi ve diplomatik konulardan da kötü etkilenebilirler.

Bir süredir iyi konumda olan Mars da bu hafta Terazi burcunda kötü konuma geçiyor. Özellikle 11, 12, 13, 14, 15 Aralık günleri kötü konumda olduğundan sosyal, siyasi ve diplomatik konularda öfke, zorlanma, düşüncesizlikler, saldırılar, kavgalar ve hoşgörüsüzlükler olabilir. Sosyal, siyasi ve diplomatik konular yada kişiler yeni başlangıçlardan, bir takım asker, polis ve güvenlik birimlerinden, bir takım konulara öncülük eden kişilerden, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişilerden kötü etkilenebilirler. Bir takım asker, polis ve güvenlik birimleri, bir takım konulara öncülük edenler, yeni başlangıçlar yapanlar, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler bu günlerde daha çok kendi isteklerine düşkün, talepkar ve manipülatif olabilirler. Yeni başlangıçlarda da kararsızlıklar olabilir.  

Uranüs bu hafta da Koç burcunda 11, 12, 13, 14 ve 15 Aralık günleri kötü konumda olduğundanasker, polis ve güvenlik birimleri bu günlerde huzursuz olabilirler. Asker, polis ve güvenlik birimleri içinde ve yapılacak yeni başlangıçlarda ani değişimler meydana gelebilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri bir takım özgürlükçü ve hümanist kişilerden, teknolojik konulardan yada silahlardan, aykırı grup ve organizasyonlardan, bir takım plan ve projelerden kötü etkilenebilirler. Özgürlükçü ve hümanist kişiler bu günlerde daha çok öfkeli, saldırgan yada kavgacı olabilirler. Bir takım grup ve organizasyonlar içinde kavgalar olabilir. Teknolojik konularda, plan ve projelerde de zorlanmalar yaşanabilir.

Neptün Balık burcunda 9, 10 ve 11 Aralık günleri kötü konumdaolduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde (Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar, hastaneler, hapishaneler) bulanık ve kimin yaptığı bilinmeyen, anlaşılmaz olaylar, aldanma ve aldatılmalar, karışıklıklar, dalgınlık ve dikkatsizlikler olabilir. Artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, vs.), hayırsever ve insani konularla uğraşan kişiler bu günlerde aldanabilir yada aldatılabilirler. Bu kişilerin bu günlerde çıkabilecek karışıklıklara karşı daha dikkatli olmaları gerekebilir. Özverili olurken aldatılmalara karşı önlem almanız gerekebilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar yine başka Büyük Kurum ve Kuruluşlardan zarar görebilirler. Bu günlerde psikolojisi bozuk insanların neden olduğu olaylarda da artışlar olabilir. Bağımlılık yaratan maddelerden olan uyuşturucuyla ilgili konularda artışlar ve baskınlar olabilir. Bu günlerde her türlü zehirlenmelere de dikkat etmek gerekebilir (İlaç, yemek, alkol, uyuşturucu, soba, gaz, vs.).  

Plüto ise bu hafta da 10, 11, 12, 13, 14 ve 15 Aralık günleri kötü konumda olmaya devam edecek. Bu yüzden Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler bir takım yeniliklerden, eskimiş değerlerin değişmesinden ve dönüşmesinden, bankacılık konularından, gizli saklı işlerden ve bunları yapanlardan kötü yönde etkilenebilirler. Bu günlerde Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler daha katı, sahiplenici ve manipülatif olabilirler. Bir takım konularda yıkıcı kararlar alabilirler. Bu günlerde yapılacak yeniliklerde, bankacılık konularında, yer üstü ve altındaki kaynaklarda aksilikler, engeller, kısıtlamalar, yasaklar, gecikmeler ve bunalımlar olabilir. Ayrıca gizli saklı işlerde ve bunları yapanlarda da aksilikler, engeller ve bunalımlar olabilir. Bu hafta da yeraltında ve üstünde yıkıcı olaylarda artışlar olabilir. Örneğin depremlerde yada yer üstündeki yıkıcı etkiye sahip olaylarda artışlar olabilir. 

Satürn de bütün bir hafta Akrep burcunda kötü konumdaolmaya devam edecek. Bu yüzden gizli saklı işler ve bu işleri yapanlar ile Başkan, patron ve otorite sahipleri birbirlerini karşılıklı olarak kötü yönde etkileyebilirler. Ayrıca reform niteliğindeki yeniliklerle, bankacılık işlemleri de patron ve otorite sahiplerini olumsuz yönde etkilerken patron ve otorite sahipleri de reform niteliğindeki yenilikleri, bankacılık işlemlerini kötü yönde etkileyebilirler. Bu hafta Başkan, patron ve otorite sahipleri bir takım olumsuz yeniliklere de sebep olabilirler.

Ay Koç burcunda 11 ve 12 Aralık günleri kötükonumda olduğundan asker, polis ve güvenlik birimleriyle, yeni başlangıçlar vatani konulardan, güvenlik ve üretimle ilgili konulardan kötü etkiler alabilirler. Asker, polis ve güvenlik birimlerinde verimlilik düşebilir. Yeni başlangıçlarda da güvensizlikler oluşabilir. Vatani konularda, güvenlik ve üretimle ilgili konularda zorlanmalar, öfke, kavga ve şiddet görülebilinir.

Güneş ise Yay burcunda 15 Aralık Pazar günü kötükonumda olduğundan yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular nüfuzlu kişilerden, liderlerden, spekülatif konulardan (Borsa, altın, döviz, vs.) kötü etkilenebilir. Bu günde yabancı ülke ve kültürlerin egoist ve baskın olabilecekleri bir olabilir. Hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konularda onur ve gurur meselesi olabilir. Nüfuzlu kişiler ve liderler bu günde sorumsuz ve abartılı olabilirler. Spekülatif konularda da (Borsa, altın, döviz, vs.) zarar ve ziyan yaşanabilir (Bilhassa 16 Aralık Pazartesi günü için).      

11 ve 12 Aralık günleri haftanın en yoğun ve kritik günleri sayılır. Bilhassa öfke ve şiddetin sembolü Marsın Terazi burcunda en kötü olduğu gün olan 12 Aralık günü olaylar olumsuz iletişim, fikir, yazı ve konuşmalarla başlayıp en sonunda yenilikleri, değişim ve dönüşümleri, bankacılık konularını, yer üstü ve yer altı kaynaklarını, gizli saklı işler ve bunları yapanları olumsuz etkileyecek şekilde sonuçlanabilir. Bu arada Başkan, patron ve otorite sahipleri de bu olumsuz etkilerden nasiplerini alabilirler. 12 Aralık günü için Olayları sıralarsak sorumsuzca yapılan fikir, yazı ve konuşmalar yabancı ülke ve kültürlerde, hukuk ve yasalarda güvensizliğe ve üretimde verimliliğin düşmesine neden olabilir. Bu olaylar vatani konularda öfke ve kavgalara yol açabilir. Güvenlikle ilgili konularda da zorlanmalar olabilir. Bu arada özgürlükçü ve hümanist gruplarda da öfke ve saldırganlıklar artabilir. Bu olumsuz olaylar sosyal, siyasi ve diplomatik konularda bunalımlara yol açabilir. Bu bunalımlar yüzünden de Başkan, patron ve otorite sahipleri daha katı, manipülatif olabilirler ve yıkıcı kararlar alabilirler. Bu arada karşılıklı Satürn ve Plüton etkileşiminden Başkan, patron ve otorite sahipleri gizli saklı işler yapanlarla karşılıklı olumsuz bir etkileşim içine girebilirler.

12 Aralık

Merkür -> Yay (Jüpiter) -> Yengeç (Ay) -> Koç (MArs) -> Terazi (Vens) -> Oğlak (Satrn) -> Akrep (Plüto) Uranüs ---> Koç (Mars)  Plüto ----> Oğlak (Satürn)

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 09 – 15 Aralık haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısıyla ilgili dünyaya yaklaşımda huzursuzluk, kişisel görünümle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, aykırılık. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili başkaları üzerinde bırakılan etkide aykırılık, asilik, bencillik, aşırılık.)

Jüpiter 4.evde Pzt süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili ebeveynlerde iyimserlik, başarı, refah, zenginlik, cömertlik. Aile ve ev içi işlerle ilgili ebeveynlerde başarı. Gayrimenkulle, ebeveynlerle ilgili güvenlik konularında başarı.)

Jüpiter 4.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle ilgili güvenlik konularında sorumsuzluk. Evle ilgili aile ve ev içi işlerde sorumsuzluk, tembellik, savurganlık. Gayrimenkulle ilgili ebeveynlerde savurganlık, patavatsızlık, ukalalık. Ebeveynlerle ilgili güvenlik konularında sorumsuzluk.)

Mars 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Ortaklıkla, evlilikle, rakiplerle ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda ani öfke, zorlama, kabalık, saldırganlık, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.)

Satürn 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla ilgili vergiler, bankacılık işlemlerinde gecikme, engelleme, karamsarlık, titizlik. Vergilerle ilgili bankacılık işlemlerinde bunalım, korku ve karamsarlık. Ameliyatlarla ilgili yeniliklerde, bankacılık işlemlerinde yetersizlik. Başkalarının kaynakları yada kendi kaynaklarımızla ilgili yeniliklerde, mirasda, vergilerde, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda gecikme, engellemeler, karamsarlık, cimrilik, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. Ortak paralar, bankacılık işlemleriyle ilgili vergilerde, kendi kaynaklarımızda yada başkalarının kaynaklarında yetersizlik, cimrilik.)

Güneş 9.evde Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. ()

Merkür 9.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız,   dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. ()

Venüs 10.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle ilgili işveren, patron yada anne/babada talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük, ağırkanlılık.)

Plüto 10.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili meslekte kıskançlık. Ünlü, kariyerli patronun kıskançlık, katılık ve megalomanisi. Ünlü, kariyerli, yaşlı bir işveren yada patronun ölmesi yada yıkımı. Yaşlı anne/babanın ölmesi. Kariyerle ilgili anne/babanın katılığı. Kariyerle ilgili ün ve itibarın yok olması.)

Ay 12.evde Pzt süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anaç, kendini koruyan, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. ()

AY 12.evde Salı kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. ()

Neptün 12.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Gizli düşmanlarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda belirsizlik, bulanıklık. Büyük Kurumlarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, dikkatsizlik, düşüncesizlik. Büyük Kurumlardaki sıkıntı ve sorunlarda bulanıklık, karışıklık. Büyük Kurumlardaki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları, nedensiz korkular.)

Yükselen Boğa Jüpiter 3.evde Pzt süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, güvenlikle ilgili iletişimde, fikirlerde, kısa yolculuklarda samimiyet, başarı. Aile ve ev içi işlerle ilgili iletişimde, fikirlerde, yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) samimiyet. Ebeveynlerle ilgili iletişimde samimiyet, başarı.)

Jüpiter 3.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, ebeveynlerle ilgili iletişimde kabalık. Evle, ev içi işlerle, gayrimenkul konularıyla ilgili yakın çevrede (kardeşler, akrabalar, komşular) sorumsuzluk, tembellik. Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle ilgili fikirlerde ukalalık. Evle, ebeveynlerle ilgili kısa yolculuklarda sorumsuzluk.)

Mars 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (evlilik, ortaklık, vs.), adli davalarla ilgili hizmette, günlük işlerde öfke, zorlama, kabalık, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. Adli davalarla ilgili iş arkadaşlarınızda, çalışanlarda saldırganlık, öfke ve kavgacılık.)

Satürn 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda kısıtlamalar, gecikme, güvenilmezlik, bunalım, yetersizlik, kötü niyet. Bankacılık işlemleriyle ilgili ortaklık ve danışmanlıkda güvenilmezlik. Başkalarının kaynakları ve kendi kaynaklarımızla ilgili ortaklıkda, birebir ilişkilerde, adli davalarda, danışmanlıkda titizlik, kötü niyet, yetersizlik, bunalım, gecikme, kısıtlamalar.)

Güneş 8.evde Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 8.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 9.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve şehirlerde kararsızlık, ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük. İşverenle, anne/babayla ilgili hukuk ve yasalarda ağırkanlılık, talepkarlık.)

Plüto 9.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ün ve kariyerle ilgili yüksek öğrenimde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili uzun yolculuklarda, yabancı ülke ve kültürlerde ölüm yada yıkım. Ün, itibar ve kariyerle ilgili hukuki konularda yıkım.)

Ay 11.evde Pzt süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anaç, kendini koruyan, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 11.evde Salı kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 11.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Arkadaş ve tanıdıklardaki, grup ve organizasyonlardaki, geleceğe yönelik projelerdeki, teknolojik konulardaki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda bulanıklık, karışıklık, dikkatsizlik, düşüncesizlik. Büyük Kurumlarla ilgili grup ve organizasyonlarda, geleceğe yönelik projelerde, teknolojik konularda hayalkırıklıkları.)

Uranüs 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Öncü, savaşçı ve gözüpek gizli düşmanların huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili sıkıntı ve sorunların huzursuz etmesi.)

Yükselen İkizler

Jüpiter 2.evde Pzt süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili parada, maddi-manevi kaynaklarımızda, harcama-kazanma tarzımızda başarı, genişleme, zenginlik. Aile ve ev içi işlerle ilgili parada harcama ve kazanma tarzında başarı, zenginlik. Ebeveynlerle ilgili parada, mal ve mülkde başarı, zenginlik.)

Jüpiter 2.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle ilgili para ve mal-mülk konularında savurganlık, sorumsuzluk. Evle, ev içi işlerle ilgili harcama ve kazanma tarzında ziyankarlık. Ebeveynlerle ilgili para, mal-mülk, harcama ve kazanma tarzında ziyankarlık, sorumsuzluk.)

Mars 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Evlilikle, birebir ilişkilerle ilgili romantik ilişkilerde öfke, saldırganlık ve kavgacılık. Birebir ilişkilerle ilgili kendini ifadede öfke, kavga ve zorlanma. Çocuklardaki evlilik ve ortaklıklarda öfke ve kavga. Hobi ve eğlencelerdeki birebir ilişkilerde saldırganlık.)

Satürn 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle ilgili hizmette, verimlilikte kısıtlamalar, yasaklar. Mirasla ilgili verimlilikte yetersizlik. Vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili çalışanlarda, iş arkadaşlarında, günlük işlerde yetersizlik, kötü niyet, bunalım, kısıtlamalar, gecikme, titizlik. Ameliyatlarla ilgili fiziksel sağlıkta yetersizlik, bunalım, aksilik. Başkalarının kaynakları yada kendi kaynaklarımızla ilgili hizmette, verimlilikte gecikme, yetersizlik.)

Güneş 7.evde Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 7.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 8.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili yeniliklerde, vergilerde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık. Anne/babayla ilgili mirasda, bankacılık işlemlerinde, ortak paralarda talepkarlık. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda kararsızlık, ağırkanlılık. İşverenle ilgili ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık, ağırkanlılık.)

Plüto 8.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili yeniliklerde kıskançlık. Anne/babayla ilgili mirasda kıskançlık ve şiddet. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda yıkım. Anne/baba, patron yada kariyerle ilgili ortak paralar, bankacılık işlemleri, borç ve kredilerde yıkım.)

Ay 10.evde Pzt süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anaç, kendini koruyan, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 10.evde Salı kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 10.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Meslek ve kariyerdeki sıkıntı ve sorunlarda belirsizlik, karışıklık. Meslek ve kariyerdeki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları. İşveren yada anne/babadaki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, dikkatsizlik, düşüncesizlik. Büyük Kurumlarla ilgili meslek ve kariyerde endişe, kuruntu. Büyük Kurumlarla ilgili işveren yada anne/babada endişe ve kuruntu.)

Uranüs 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Savaşçı, öncü, gözüpek arkadaş ve tanıdıkların güvenilmez, sorumsuz ve huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili grup ve organizasyonların, teknolojik aletlerin güvenilmezliği.)

Yükselen Yengeç

Jüpiter 1.evde Pzt süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili başlangıçlarda başarı, zenginlik, genişleme. Aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili başlangıçlarda başarı. Aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda iyimserlik.)

Jüpiter 1.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, aile ve ev içi işlerle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, ziyankarlık. Aile ve ev içi işlerle ilgili dünyaya yaklaşımda tembellik, sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili dünyaya yaklaşımda kabalık, ukalalık.)

Mars 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Ortaklıkla, evlilikle ilgili ev ve gayrimenkullerde öfke, kavga ve zorlanma. Birebir ilişkilerle ilgili ebeveynlerde, ailede öfke ve kavgalar. Adli davalarla ilgili ebeveynlerde kavgacılık, saldırganlık, zorlama.)

Satürn 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Başkalarının kaynakları ve kendi kaynaklarımızla ilgili hobilerimizde, eğlencelerimizde aksilikler, yasaklar, bunalımlar, yetersizlikler. Bankacılıkla ilgili spekülasyonlarda aksilikler, kısıtlamalar, bunalımlar. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kendini ifadede sinirlilik, kuşkuculuk, güvenilmezlik. Mirasla, bankacılık işlemleriyle ilgili çocuklarda güvenilmezlik, kötü niyet. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, kendi kaynaklarımızla ilgili romantik ilişkimizde kötü niyet, sinirlilik.)

Güneş 6.evde Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 6.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 7.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili ortaklıklarda, ikili ilişkilerde, adli davalarda talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük, ağırkanlılık, kararsızlık. Anne/babayla, işverenle ilgili ikili ilişkilerde, adli davalarda kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 7.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili ortaklıklarda, rakiplerde, birebir ilişkilerde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili adli davalarda yıkım. Anne/baba yada patronla ilgili birebir ilişkilerde katılık.)

Ay 9.evde Pzt süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anaç, kendini koruyan, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 9.evde Salı kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 9.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Yüksek öğrenimdeki, uzun yolculuklardaki, hukuk ve yasalardaki, yabancı ülke yada şehirlerdeki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda karışıklık, bulanıklık, dikkatsizlik, hayalkırıklıkları. Büyük Kurumlarla ilgili hukuk ve yasalarda karışıklık, bulanıklık. Yabancı ülke ve şehirlerdeki Büyük Kurumlarda belirsizlik, karışıklık.)

Uranüs 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili meslek ve kariyerde huzursuzluk, sorumsuzluk ve ani değişim. Savaşçı, öncü, gözüpek işverenlerin huzursuz, bencil ve güvenilmez olması.)

Yükselen Aslan

Mars 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (Ortaklık, evlilik, vs.), adli davalarla ilgili iletişimde, yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) öfke, zorlama, saldırganlık, kabalık.)

Satürn 4.evde Bütün bir hafta kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ebeveynlerde kuşkuculuk, titizlik, kötü niyet, bunalım. Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ev ve gayrimenkul konularında kısıtlamalar, engellemeler, yasaklar, bunalım, kötü niyet. Yenilikle ilgili ev içi işlerde titizlik, cimrilik, inatçılık, bunalım. Ameliyatlarla ilgili ebeveynlerde korku, karamsarlık, bunalım.)

Güneş 5.evde Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 5.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 6.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili hizmette, fiziksel sağlıkta, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, kararsızlık. İşverenle ilgili hizmette, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında rahatına düşkünlük, ağırkanlılık. Anne/babayla ilgili fiziksel sağlıkta, hizmette, çalışanlarda, günlük işlerde, ağırkanlılık, kararsızlık.)

Plüto 6.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili hizmette kıskançlık, katılık ve megalomani. Anne/baba yada patronla ilgili fiziksel sağlıkta ölüm yada yıkım. Yaşlı ev hayvanlarında ölüm. Yaşlı çalışanlar yada iş arkadaşlarında ölüm. Meslekle ilgili verimlilikte yıkım.)

Ay 8.evde Pzt süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anaç, kendini koruyan, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 8.evde Salı kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 8.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Yeniliklerdeki, başkalarıyla kaynaşmalardaki, mirasdaki, vergilerdeki, ameliyatlardaki, başkalarının kaynaklarındaki, kendi kaynaklarımızdaki, ortak paralardaki, bankacılık işlemlerindeki, borçlardaki, cinsellikteki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda karışıklık, düşüncesizlik, dikkatsizlik, hayalkırıklıkları. Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili yeniliklerde, vergilerde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda karışıklık, belirsizlik, hayalkırıklıkları.)

Uranüs 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Polis, asker ve güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde ani değişim. Hukuki konuların ve uzun yolculukların başlangıcında sorumsuzluk.)

Jüpiter 12.evde Pzt süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle, aile ve ev içi işlerle, ebevenylerle ilgili sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda başarı, tolerans. Evle, gayrimenkulle, ebevenylerle ilgili Büyük Kurum ve Kuruluşlarda cömertlik. Güvenlikle ilgili sıkıntı ve sorunlarda başarı.)

Jüpiter 12.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili sıkıntı ve sorunlarda sorumsuzluk, işi başkalarına bırakmak. Evle, gayrimenkulle ilgili Büyük Kurum ve Kuruluşlarda sorumsuzluk, tembellik, işi başkalarına bırakmak. Evle, gayrimenkulle, ebeveynlerle ilgili gizli düşmanlarda sorumsuzluk, kabalık, ukalalık, savurganlık.)

 

Yükselen Başak

Mars 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (ortaklık, evlilik, vs.), adli davalarla ilgili parada, maddi-manevi kaynaklarımızda, mal ve mülkde, harcama-kazanma tarzında zorlama, öfke, kavgacılık, saldırganlık, düşüncesizlik.)

Satürn 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle ilgili fikirlerde korku, karamsarlık. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, ameliyatlarla, yeniliklerle ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) kötü niyet, güvenilmezlik, titizlik, bunalım. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili yakın çevrede, iletişimde kısıtlamalar, yasaklar, engellemeler, bunalım.)

Güneş 4.evde Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 4.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 5.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili kendini ifadede ağırkanlılık, rahatına düşkünlük. Çocuklardaki meslek ve kariyerde, işverende talepkarlık.)

Plüto 5.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Mesleki alanda kendini ifadede kıskançlık, katılık ve megalomani. Mesleki spekülasyonlarda katılık. Meslekle ilgili hobilerde kıskançlık. Meslek ve kariyerle ilgili eğlencelerde kıskançlık, katılık ve megalomani.)

Ay 7.evde Pzt süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anaç, kendini koruyan, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 7.evde Salı kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 7.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Ortaklıktaki, evlilikteki, birebir ilişkilerdeki, adli davalardaki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda karışıklık, bulanıklık, hayalkırıklıkları. Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili adli davalarda, ortaklıkta hayalkırıklıkları, karışıklık, belirsizlik.)

Uranüs 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili yeniliklerde, ameliyatlarda sorumsuzluk. Bankacılık işlemlerinin başlangıcında sorumsuzluk.)

Jüpiter 11.evde Pzt süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili arkadaş ve tanıdıklarda, geleceğe yönelik projelerde başarı, genişleme. Güvenlikle ilgili teknolojik konularda, geleceğe yönelik projelerde başarı. Aile ve ev içi işlerle ilgili geleceğe yönelik projelerde başarı, refah. Ebeveynlerle ilgili arkadaş ve tanıdıklarda samimiyet. Geleceğe yönelik projelerdeki gayrimenkulde genişleme. Arkadaş ve tanıdıklardaki gayrimenkulde başarı.)

Jüpiter 11.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili grup ve organizasyonlarda, geleceğe yönelik plan ve projelerde sorumsuzluk, ziyankarlık. Evle, aile ve ev içi işlerle, güvenlikle ilgili teknolojik konularda sorumsuzluk, savurganlık.)

Yükselen Terazi 

Mars 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (ortaklık, evlilik, vs.) ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda, başkaları üzerinde bırakılan etkide, kişisel görünümde öfke, saldırganlık, kavgacılık, sabırsızlık, kabalık. Adli davalarla ilgili başlangıçlarda zorlama, öfke ve kavgacılık.)

Satürn 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili para, mal-mülk konularında gecikme, kısıtlamalar, yasaklar, bunalım. Ameliyatlarla ilgili fiziksel duyularda yeterszilik. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili para konularında kötü niyet, bunalım, aksilik, engelleme.)

Güneş 3.evde Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 3.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 4.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Anne/babayla ilgili evde, gayrimenkulde talepkarlık. Aile ve ev içi işlerdeki meslekde, kariyerde ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, kararsızlık.)

Plüto 4.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Anne/babayla ilgili gayrimenkul konularında kıskançlık, şiddet ve katılık. Aileden uzak, yaşlı ebeveynlerde ölüm. Eskimiş ev yada gayrimenkullerde yıkım.)

Ay 6.evde Pzt süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anaç, kendini koruyan, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 6.evde Salı kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 6.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Fiziksel sağlıktaki, günlük işlerdeki, çalışanlarınızdaki, iş arkadaşlarınızdaki, ev hayvanlarındaki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, belirsizlik, dikkatsizlik, düşüncesizlik. Günlük işlerdeki, çalışanlarınızdaki, iş arkadaşlarınızdaki gizli düşmanlarda nedensiz korkular, hayalkırıklıkları.)

Uranüs 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Kişisel görünümle ilgili ortaklıklarda, danışmanlıklarda sorumsuzluk, huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili birebir ilişkiler ve adli davalarda sorumsuzluk, güvenilmezlik. Savaşçı, öncü, gözüpek rakiplerin huzursuz olması.)

Jüpiter 10.evde Pzt süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle, aile ve ev içi işlerle, güvenlikle ilgili meslekde, kariyerde başarı. Ebeveynlerle ilgili sosyal statüde genişleme, başarı. Anne/babadaki gayrimenkulde genişleme, başarı.)

Jüpiter 10.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili meslek ve kariyerde sorumsuzluk, tembellik. Gayrimenkulle, güvenlikle ilgili konulardaki işverende sorumsuzluk, ukalalık. Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili konularda anne/babada sorumsuzluk, ziyankarlık.)

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Ölümle ilgili dünyaya yaklaşımda korku. Yenilikle ilgili dünyaya yaklaşımda katılık, soğukluk, korku, karamsarlık. Başkalarıyla kaynaşma ve yakınlaşmayla ilgili başlangıçlarda titizlik, utangaçlık, kuşkuculuk, vesvese. Ameliyatlarla ilgili başlangıçlarda, dünyaya yaklaşımda karamsarlık, korku, kuşku. Bankacılık işlemleriyle ilgili başlangıçlarda korku, kuşku, bunalım, cimrilik, titizlik, kötü niyet.)

Güneş 2.evde Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 2.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 3.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili iletişimde, kısa yolculuklarda ağırkanlılık. Meslekle, kariyerle ilgili fikirlerde kendi isteklerine düşkünlük. Anne/babayla ilgili kardeşlerde talepkarlık.)

Plüto 3.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili iletişimde katılık. Yaşlı yada kariyerli yakın çevreden kişilerin (kardeş, akraba, komşu) ölümü.)

Ay 5.evde Pzt süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anaç, kendini koruyan, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 5.evde Salı kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 5.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Çocuklarınızdaki, romantik ilişkinizdeki, hobi ve eğlence tarzınızdaki, spekülatif konulardaki (Borsa, vs.) sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, belirsizlik. Romantik ilişkinizdeki, hobilerinizdeki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları, endişe ve kuruntu. Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili spekülatif konularda (Borsa, vs.) belirsizlik. Sıkıntı ve sorunlarla ilgili kendinizi ifadede düşüncesizlik, dalgınlık.)

Uranüs 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili fiziksel sağlıkta ani değişim ve sorumsuzluk. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili hizmetlerde, günlük işlerde sorumsuzluk ve huzursuzluk. Aktif, enerjik küçük ev hayvanlarında ani değişim yada sorumsuzluk.)

Jüpiter 9.evde Pzt süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Gayrimenkulle, güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve şehirlerde başarı. Ebeveynlerle ilgili hukuk ve yasalarda başarı, zenginlik, tolerans. Yüksek öğrenimdeki, hukuk ve yasalardaki, yabancı ülke ve şehirlerdeki ebeveynlerde zenginlik. Yabancı ülke ve şehirlerdeki, hukuk ve yasalardaki gayrimenkulde genişleme, zenginlik.)

Jüpiter 9.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle, güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde sorumsuzluk, tembellik. Evle, ebeveynlerle ilgili uzun yolculuklarda sorumsuzluk, savurganlık. Evle, gayrimenkulle, güvenlikle, ebeveynlerle ilgili hukuk ve yasalarda sorumsuzluk. Evle, ebeveynlerle ilgili yabancı ülke yada şehirlerde sorumsuzluk.)

Mars 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (Evlilik, Ortaklık, vs.), adli davalarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda kavgacılık, saldırganlık, kabalık, hoşgörüsüzlük. Büyük Kurumlardaki adli davalarda zorlama, kavgacılık, düşüncesizlik, kabalık.)

Yükselen Yay   

Güneş 1.evde Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 1.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 2.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda, başkaları üzerinde bırakılan etkide, kişisel görünümde ve başlangıçlarda ağırkanlılık, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 2.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşım katı, kıskanç. Kariyerle ilgili başlangıçlarda dayanılmaz istek.)

Ay 4.evde Pzt süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anaç, kendini koruyan, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 4.evde Salı kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 4.evde Pzt, Salı, Çrş kötü:Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Ev, gayrimenkul, güvenlik, aile, ev içi işler, ebeveynlerdeki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, hayalkırıklıkları. Evdeki, gayrimenkuldeki, aile içindeki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları, endişe ve kuruntu.)

Uranüs 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Aktif, enerjik çocuklarda sorumsuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımınızla ilgili kendinizi ifadede aşırılık. Girişimcilikle ilgili spekülasyonlarda güvenilmezlik ve ani değişimler. Romantik ilişkilerin başlangıçlarında bencillik, huzursuzluk. Kişisel görünümle ilgili hobilerinizde ani değişim yada sorumsuzluk. Enerjik, aktif ve maceracılıkla ilgili eğlence ve hobilerinizde sorumsuzluk.)

Jüpiter 8.evde Pzt süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle, ebeveynlerle ilgili yeniliklerde, mirasda, vergilerde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda başarı, zenginlik, tolerans. Güvenlikle, aile ve ev içi işlerle ilgili yeniliklerde başarı. Ebeveynlerle ilgili ameliyatlarda başarı.)

Jüpiter 8.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili yeniliklerde, vergilerde, bankacılık işlemlerinde, borç ve kredilerde, ortak paralarda, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda sorumsuzluk, ziyankarlık. Evle, ebeveynlerle ilgili mirasda, ortak paralarda sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili ameliyatlarda sorumsuzluk.)

Mars 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (evlilik, ortaklık, vs.) ilgili arkadaş ve tanıdıklarda zorlama, kavgacılık, saldırganlık, kabalık. Adli davalarla ilgili grup ve organizasyonlarda kavgacılık, hoşgörüsüzlük. Geleceğe yönelik projelerdeki ortaklıklarda kavgacılık. Teknolojik konulardaki adli davalarda zorlama ve hoşgörüsüzlük.)

Satürn 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, cinsellikle ilgili sıkıntı ve sorunlarda bunalım, korku, karamsarlık. Vergilerle, ameliyatlarla, bankacılık işlemleriyle ilgili büyük kurumlarda kötü niyet, güvenilmezlik, gecikme, yasaklar, aksilik. Mirasla, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, kendi kaynaklarımızla ilgili gizli düşmanlarda kötü niyet.)

Yükselen Oğlak  

Venüs 1.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda, başkaları üzerinde bırakılan etkide, kişisel görünümde ve başlangıçlarda ağırkanlılık, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 1.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşım katı, kıskanç. Kariyerle ilgili başlangıçlarda dayanılmaz istek.)

Ay 3.evde Pzt süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anaç, kendini koruyan, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 3.evde Salı kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 3.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (İletişimdeki, yakın çevredeki (kardeş, akraba, komşu), kısa yolculuklardaki sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda belirsizlik, karışıklık, hayalkırıklıkları. Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili iletişimde, kısa yolculuklarda karışıklık, dikkatsizlik, dalgınlık. Yakın çevredeki Büyük Kuruluşlarda karışıklık.)

Uranüs 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Ev ve gayrimenkul konularındaki başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Aile ve ev içi işlerdeki başlangıçlarda huzursuzluk, sorumsuzluk.)

Jüpiter 7.evde Pzt süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili ortaklıkda, adli davalarda, birebir ilişkilerde başarı. Aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda başarı, tolerans. Evlilikdeki aile ve ev içi işlerde refah, zenginlik.)

Jüpiter 7.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle ilgili ortaklıklarda, birebir ilişkilerde, adli davalarda, danışmanlıkta sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili birebir ilişkilerde ukalalık, kabalık. Ebeveynlerle ilgili adli davalarda sorumsuzluk.)

Mars 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Meslek ve kariyerdeki birebir ilişkilerde, adli davalarda öfke, kavga ve saldırganlık. Birebir ilişkilerle, adli davalarla ilgili işverende, anne/babada öfke ve kavgacılık.)

Satürn 11.evde Bütün bir hafta kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle ilgili geleceğe yönelik projelerde kısıtlamalar, aksilikler, yetersizlik. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda kötü niyet, bunalım. Ameliyatlarla ilgili teknolojik konularda güvenilmezlik.)

Güneş 12.evde Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 12.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Yükselen Kova

Ay 2.evde Pzt süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anaç, kendini koruyan, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 2.evde Salı kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 2.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Paradaki, maddi-manevi kaynaklarımızdaki, mal-mülk, harcama ve kazanma tarzımızdaki, fiziksel duyularımızdaki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, belirsizlik, dikkatsizlik, düşüncesizlik, hayalkırıklıkları. Maddi ve manevi kaynaklarımızdaki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları. Büyük Kurumlarla ilgili parada karışıklık. Maddi ve manevi kaynaklarımızdaki Büyük Kurumlarda dalgınlık, dikkatsizlik, karışıklık.)

Uranüs 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Başlangıçlarla ilgili iletişimde huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili fikirlerde aşırılık ve aykırılık. Savaşçı, öncü, gözüpek karakterdeki yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) huzursuzluk ve sorumsuzluk. Öğrenimle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Jüpiter 6.evde Pzt süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle, güvenlikle, aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili hizmette, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında, verimlilikde başarı, samimiyet, tolerans. Ebeveynlerle ilgili fiziksel sağlıkda başarı. Çalışanlardaki, iş arkadaşlarındaki evde, gayrimenkulde genişleme, zenginlik.)

Jüpiter 6.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili hizmette, çalışanlarda, günlük işlerde sorumsuzluk, tembellik. Gayrimenkulle ilgili iş arkadaşlarında ukalalık, tembellik. Gayrimenkulle ilgili verimlilikte savurganlık. Ebeveynlerle ilgili fiziksel sağlıkta savurganlık, sorumsuzluk.)

Mars 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda kavgacılık ve hoşgörüsüzlük. Adli davalarla ilgili hukuk ve yasalarda zorlama ve düşüncesizlik. Yabancı ülke ve şehirlerdeki adli davalarda, birebir ilişkilerde (evlilik, ortaklık, vs.) öfke, saldırganlık ve kavgacılık.)

Satürn 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Meslek ve kariyerdeki yeniliklerde, vergilerde gecikme, kısıtlamalar, bunalım. Mirasla ilgili anne/babada güvenilmezlik, titizlik, kötü niyet. Ameliyatlarla ilgili anne/babada bunalım, korku, karamsarlık. Meslek ve kariyerdeki kendi kaynaklarımızda, başkalarının kaynaklarında, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda yetersizlik, bunalım, engelleme. Vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, otak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili işveren ve patronda güvenilmezlik, kötü niyet, engelleme.)

Güneş 11.evde Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 11.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 12.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 12.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili sıkıntı ve sorunlarda şiddet. Anne/baba veya patronla ilgili yada kariyerle ilgili gizli düşmanlarda ölüm. Anne/baba yada patronla ilgili büyük kurumlarda yıkım.)

Yükselen Balık

Ay 1.evde Pzt süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anaç, kendini koruyan, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 1.evde Salı kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Neptün 1.evde Pzt, Salı, Çrş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kendini kurban eden, kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, uyuşturucular, alkol, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları. (Vücut yapısındaki, kişilik ve dünyaya yaklaşımdaki, kişisel görünümdeki, başlangıçlardaki sıkıntı ve sorunlarda karışıklık, belirsizlik, hayalkırıklıkları. Başlangıçlardaki gizli düşmanlarda hayalkırıklıkları, endişe ve korku. Büyük Kurumlarla ilgili başlangıçlarda karışıklık, belirsizlik.)

Uranüs 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Parayla ilgili, mal ve mülkle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Vücut yapısıyla ilgili fiziksel duyularda ani değişim. Aktfi, enerjik ve cesur tarzda yapılan harcama ve kazanımlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Jüpiter 5.evde Pzt süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili spekülatif konularda (Borsa, vs.) başarı, zenginlik. Aile ve ev içi işlerle ilgili çocuklarda heves. Aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili eğlence ve hobilerde heves, cömertlik. Çocuklardaki ev ve gayrimenkulde, aile ve ev içi işlerde başarı, refah, cömertlik, zenginlik.)

Jüpiter 5.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili hobilerde, eğlencelerde sorumsuzluk, savurganlık. Gayrimenkulle ilgili spekülasyonlarda sorumsuzluk.)

Mars 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (evlilikle, ortaklıkla, vs.) ilgili yeniliklerde, kaynaşmada zorlama, öfke ve kavgacılık. Mirasdaki, bankacılık işlemlerindeki adli davalarda öfke ve hoşgörüsüzlük. Ameliyatlardaki danışmanlıkta hoşgörüsüzlük, düşüncesizlik. Başkalarının kaynaklarındaki, kendi kaynaklarımızdaki birebir ilişkilerde zorlama, kabalık, kavgacılık.)

Satürn 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yüksek öğrenimdeki, hukuk ve yasalardaki, yabancı ülke ve şehirlerdeki yeniliklerde gecikme, engelleme, bunalım. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili hukuk ve yasalarda gecikme, kısıtlamalar, yasaklar, yetersizlik. Yabancı ülke ve şehirlerdeki ameliyatlarda, bankacılık işlemlerinde güvenilmezlik. Bankacılıkla ilgili yüksek öğrenimde gecikme, engelleme.)

Güneş 10.evde Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 10.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 11.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili arkadaş ve tanıdıklarda talepkarlık. İşverenle ilgili grup ve organizasyonlarda, plan ve projelerde ağırkanlılık, kararsızlık. Anne/babayla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda kendi isteklerine düşkünlük. Arkadaş ve tanıdıklardaki meslek ve kariyerde, işverende ağırkanlılık. Grup ve organizasyonlardaki, plan ve projelerdeki, teknolojik konulardaki kariyerde kararsızlık, ağırkanlılık, talepkarlık.)

Plüto 11.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ünlü, kariyerli yada yaşlı arkadaş ve tanıdıkların ölümü. Meslek ve kariyerle ilgili grup ve organizasyonlarda kıskançlık ve katılık. Meslek ve kariyerle ilgili projelerde, teknolojik konularda yıkım.)

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..