Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Eylül '13

 
Kategori
Astroloji
 

09 - 15 Eylül : 14 Eylül Cumartesi haftanın en yoğun günü !

09 - 15 Eylül : 14 Eylül Cumartesi haftanın en yoğun günü !
 

Astroloji


Bu hafta da Uranüs Koç burcunu Koç burcunun yöneticisi Mars da Aslan burcunu zorlamaya devam ediyor. Yani Uranüsü simgeleyen devrimci kişiler, teknolojik silahlar, bir takım plan ve projeler saldırgan grupları huzursuz ediyor ve bu olaylar da spekülatif konuları, nüfuzlu ve önemli kişileri zorluyor.

Bu haftanın önemli olaylarından biri 9 Eylül Pazartesi Başak burcundaki Merkürün Terazi burcuna geçiyor olması. Merkür hafta boyunca Terazi burcunda genelde iyi konumda olduğundan Terazinin yöneticisi Venüsü (ikili ilişkiler, diplomatik konular) akıl ve mantık yönünden iyi etkilemeye çalışıyor. Pazartesi ve Salı Terazi burcunda iyi konumda olan Venüs 11 Eylül Çarşamba gününden itibaren Akrep burcunda kötü konuma geçiyor. Ancak Akrep burcunun yöneticisi  Plüto henüz kötü konumda değil ama Çarşamba gününden itibaren Venüs.den (ikili ilişkiler, diplomatik konular) kötü etkiler almakta. Yani ikili ilişkiler ve diplomatik konularda yapılacak olumsuzluklar, olması gereken değişim ve dönüşümleri şiddete dönüştürebilir, bankacılık konularını, vergi ve kredileri olumsuz yönde etkileyebilirler. Ayrıca gizli saklı işlerle uğraşanlar da diplomatik konularda yapılacak olumsuzluklardan kötü yönde etkilenebilirler.

Venüsle birlikte Akrep burcunda kötü konumdaki Satürn de Akrep burcunun yöneticisi Plütonu zorlamakta. Yani otorite sahibi kişiler (Başkan, patron, vs.) gizli saklı işlerle uğraşanları, mevcut değişim ve dönüşümleri, bankacılık,  vergi ve kredileri olumsuz yönde etkileyebilirler. Bir takım değişim ve dönüşümlere, bankacılık konularına korku ve kuşkuyla yaklaşılabilinir; bu konularda kendi isteklerine düşkünlük, ağırkanlılık, kararsızlık, talepkarlığın yanı sıra engel ve kısıtlamalar da olabilir.

Satürn ve Venüsün kötü etkisiyle kötü konuma düşen Plüto Oğlak burcunu sembolize eden otorite sahiplerini (Başkan, patron, vs.) zorlayabilir. Yani Başkan ve patronlar başka Başkan ve patronları olumsuz yönde etkileyebilir ve olumsuz anlamda değişim ve dönüşüme zorlayabilirler (Oğlak burcunun yöneticisi Satürn Akrep burcunda kötü Akrep burcunun yöneticisi Plüto Oğlak burcunda kötü).  Bu arada diplomatik ilişkiler de Başkan ve patronları zorlayabilir (Venüs Akrep burcunda kötü Akrep burcunun yöneticisi Plüto Oğlak burcunda kötü). Bir takım Başkan ve patronların zoruyla, diplomatik konuların zoruyla kötü konuma düşen Plüton ile zaten kötü konumda olan Marsın etkisiyle olumsuz değişimler olabilir. Bilhassa Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ölüm, yıkım, savaş gibi konular gündeme gelebilir, şiddet içeren olaylar olabilir. Bu olumsuz durumdan nüfuzlu kişiler, otorite sahibi kişiler (Başkan, patron, vs.), spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.) kötü yönde etkilenebilir.

Haftanın en yoğun günü ise 14 Eylül Cumartesi günüdür. Bu günde tam 5 gezegen kötü konumda (Ay Oğlak.da, Mars Aslan.da, Venüs Akrep.de, Satürn AKrep.de, Plüto Oğlak.da) olacak. 14 Eylül Cumartesi günü Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler (Oğlak) vatani konulardan, güvenlikle ilgili konulardan (Ay), gizli saklı işlerden ve bu kişilerden, bankacılık konularından (Plüto) kötü etkilenebilir. Gizli saklı kişiler ve olaylar, bankacılık konuları (Akrep) ise diplomatik ve para konularından (Venüs), Başkan ve otorite sahibi kişilerden (Satürn) kötü etkilenebilir. Nüfuzlu kişiler, spekülatif konular (Aslan) şiddet, öfke, zorlanmayla (Mars) karşı karşıya kalabilirler. 

Bütün bu olumsuzluklara karşın 11 Eylül Çarşamba günü Neptün +6 katsayısı ile haftanın en iyi konumunda olacak. Neptün büyük kurum ve kuruluşları simgelediğinden bu günde Büyük Kurum ve Kuruluşlar, Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar insancıl ve idealist çalışmalar yapabilirler. (İnsan Haklarını Koruma vs. gibi)

Gezegenleri ayrıntılı olarak incelersek;

Venüs Pazartesi ve Salı günleri Terazi burcunda haftanın en iyi konumunda olduğundan ikili ilişkiler ve diplomatik konularda uyum söz konusu. Ancak Venüs Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Akrep burcunda kötü konumda olduğundan yapılabilecek bir takım değişim ve dönüşümler şiddet ve manipülasyonlara dönüşebilir. Bankacılık, vergi ve krediler konularında kararsızlık, ağırkanlılık, talepkarlık, açgözlülük, kendi isteklerine düşkünlük olabilir. Bankacılık konuları ile bir takım değişim ve dönüşümler Venüsün simgelediği para, ikili ilişkiler ve diplomatik konulardan olumsuz etkilenebilir.

Mars Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Aslan burcunda kötü konumda olduğundan nüfuzlu ve tanınmış kişiler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) zorlanmaya devam edebilirler.

İyi konumda olan Plüton da Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Akrep burcundaki Venüs ve Satürnün etkisiyle Oğlak burcunda kötü konuma düştüğünden bazı Başkan ve otorite sahibi kişiler ani ve olumsuz değişim ve dönüşümlerle karşı karşıya kalabilirler. Bu değişim ve dönüşümler ikili ve diplomatik ilişkilerden, diğer Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden gelebilir. Bu günlerde bazı Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler katılık, şiddet ve manipülatif hareketlerle karşı karşıya kalabilirler.

Oğlak burcunda iyi konumda olan Ay da Cumartesi günü Yengeç burcunda ve kötü konumda olan Jüpiter tarafından kötü konuma düşüyor. Yani yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar üretimle ilgili konuları, vatani konuları ve güvenlikle ilgili konuları kötü yönde etkilediğinden otorite sahibi kişiler, Başkan, patron ve yöneticiler kötü etkiler almaktalar. Otorite sahibi kişiler güvensizlik, sorumsuzluk ve fanatiklikle karşı karşıya kalabilirler.

Satürn Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Akrep burcunda kötü konumda olduğundan olumlu değişim ve dönüşümlere, yapılacak yeniliklere, Bankacılık, vergi, kredi, borç ve ortak paralar gibi konulara karşı korku, kuşku, engel ve kısıtlamalar olabilir. Ayrıca gizli saklı işlerle uğraşanlar otorite sahibi kişilerden kötü etkiler alabilirler.

Bütün bu olumsuz gelişmelere rağmen Neptün Balık burcunda Çarşamba ve Cumartesi günleri haftanın en iyi konumunda olacağından Büyük Kurum ve Kuruluşlar, Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar, artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinem, vs.) yaratıcı, insani, idealist çalışmalar içine girebilirler. Örneğin bu günlerde Büyük Kurum ve Kuruluşlar tarafından insani yardımlar ve idealist çalışmalar yapılabilinir.


Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 09 - 15 Eylül haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Mars 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Romantik ilişkilerinizde, hobilerinizi yaparken, eğlenirken saldırgan, aşırı duyarlı ve öfkeli kişilere dikkat !)

Venüs 7.evde Pzt, Salı süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Diplomatik, sosyal, adil, nazik, barışçı, cana yakın, uyumlu, şefkatli, Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Venüs 8.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Satürn 8.evde Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik. (Bankacılık konularına dikkat !)

Ay 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler. (İş ve meslek konularında kıskanç kişilere, ani ve istenmeyen değişimlere dikkat !)

Neptün 12.evde Çrş, Cts süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Yükselen Boğa

Mars 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 6.evde Pzt, Salı süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında Diplomatik, sosyal, adil, nazik, barışçı, cana yakın, uyumlu, şefkatli, Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Venüs 7.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. 

Satürn 7.evde Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Ay 9.evde Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Neptün 11.evde Çrş, Cts süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Yükselen İkizler

Mars 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 5.evde Pzt, Salı süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Diplomatik, sosyal, adil, nazik, barışçı, cana yakın, uyumlu, şefkatli, Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Venüs 6.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. 

Satürn 6.evde Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Ay 8.evde Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Neptün 10.evde Çrş, Cts süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.


Yükselen Yengeç

Mars 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 4.evde Pzt, Salı süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Diplomatik, sosyal, adil, nazik, barışçı, cana yakın, uyumlu, şefkatli, Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Venüs 5.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. 

Satürn 5.evde Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Ay 7.evde Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Neptün 9.evde Çrş, Cts süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Yükselen Aslan

Mars 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Kavga ve kazalara dikkat !)

Venüs 3.evde Pzt, Salı süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Diplomatik, sosyal, adil, nazik, barışçı, cana yakın, uyumlu, şefkatli, Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Venüs 4.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. 

Satürn 4.evde Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Ay 6.evde Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler. (Sağlığa dikkat !)

Neptün 8.evde Çrş, Cts süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Yükselen Başak

Venüs 2.evde Pzt, Salı süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Diplomatik, sosyal, adil, nazik, barışçı, cana yakın, uyumlu, şefkatli, Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Venüs 3.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. 

Satürn 3.evde Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Ay 5.evde Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Neptün 7.evde Çrş, Cts süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Mars 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Yükselen Terazi 

Venüs 1.evde Pzt, Salı süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Diplomatik, sosyal, adil, nazik, barışçı, cana yakın, uyumlu, şefkatli, Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Venüs 2.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. 

Satürn 2.evde Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Ay 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Neptün 6.evde Çrş, Cts süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Mars 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Yükselen Akrep

Venüs 1.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. 

Satürn 1.evde Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Ay 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Neptün 5.evde Çrş, Cts süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Mars 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (İş ve kariyer konularına dikkat !)

Venüs 12.evde Pzt, Salı süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında Diplomatik, sosyal, adil, nazik, barışçı, cana yakın, uyumlu, şefkatli, Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Yükselen Yay 

Ay 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Neptün 4.evde Çrş, Cts süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Mars 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 11.evde Pzt, Salı süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Diplomatik, sosyal, adil, nazik, barışçı, cana yakın, uyumlu, şefkatli, Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Venüs 12.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Satürn 12.evde Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik. 


Yükselen Oğlak

Ay 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Neptün 3.evde Çrş, Cts süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Mars 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 10.evde Pzt, Salı süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Diplomatik, sosyal, adil, nazik, barışçı, cana yakın, uyumlu, şefkatli, Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Venüs 11.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Satürn 11.evde Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.


Yükselen Kova

Neptün 2.evde Çrş, Cts süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Mars 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 9.evde Pzt, Salı süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Diplomatik, sosyal, adil, nazik, barışçı, cana yakın, uyumlu, şefkatli, Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

venüs 10.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Satürn 10.evde Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Ay 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Çrş, Cts süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, özveri, insancıllık.

Mars 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 8.evde Pzt, Salı süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Diplomatik, sosyal, adil, nazik, barışçı, cana yakın, uyumlu, şefkatli, Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

venüs 9.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız.

Satürn 9.evde Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, titizlik.

Ay 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, şiddet, katılık, manipülasyon, ani istenmeyen değişimler.


 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..