Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '14

 
Kategori
Astroloji
 

09 - 15 Haziran 2014 Haftalık burç astroloji: 14 ve 15 Haziran Mars ve Uranüse dikkat!

09 - 15 Haziran 2014 Haftalık burç astroloji: 14 ve 15 Haziran Mars ve Uranüse dikkat!
 

2014 haftalık burç astroloji


Bu hafta Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını simgeleyen şeyler yoğun olarak olumsuz etkiler almaktalar. Olumsuzluklardan kısmen daha az etkilenen burçlar ise Koçlar, Boğalar, İkizler, Akrepler. Süper etkiler alan burç ise yine Balık burcunu sembolize eden şeyler olacak. Oğlak burcunu sembolize eden şeyler her ne kadar bütün bir hafta olumsuz etkiler alsalar da 10 Haziran Salı günü Ay ve Satürnün de desteğiyle süper etkiler almakta. Hafta sonu yani 14 ve 15 Haziran günleri haftanın en yoğun günleridir. Hafta sonu Mars ve Uranüs transitleri Terazi ve Koçları sembolize eden şeyleri epey yorabilir. Ayrıca hafta sonu Merkür (İletişim, hizmet, sağlık ve ticari konular) ve Güneş (nüfuzlu kişiler, liderler, gençler) dolaylı yollardan Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahiplerini olumsuz yönde etkileyebilirler.

09 - 15 Haziran 2014 Haftalık burç astroloji detay;

Olumsuz Transitler

Koç burcunu kötü etkileyen transit : 14 ve 15 Haziran Uranüs

Koç burcunu sembolize eden şeyler 14 ve  15 Haziran günleri Uranüsü sembolize eden şeylerden olumsuz etkiler alabilirler. Hafta sonu özgürlükçü ve hümanist kişiler her zamankinden öfkeli ve saldırgan olabilirler. Grup ve organizasyonlar içinde kavga ve tartışmalar olabilir. Plan ve projelerde zorlanmalar olabilir. Bir takım saldırı planları olabilir. Saldırı silahları, saldırgan projeler, özgürlükçü ve hümanist kişilerin öfkelenmesi, gruplar içindeki kavgalar, tartışmalar asker, polis ve güvenlik birimlerini, başlangıç ve girişimleri kötü yönde etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri huzursuz olabilir. Başlangıç ve girişimlerde ani değişiklikler de olabilir. Örneğin teknolojik konularla ilgili girişimlerde ani değişiklikler söz konusu olabilir.

Boğa burcunu kötü etkileyen transit : 11 Haziran Çarşamba Venüs

Venüs Boğa burcunda rahat ettiği bir burçta ama Terazi burcundaki Mars kötü konumda olduğundan ve Terazi burcunun yöneticisi de Venüs olduğundan Marsın Terazi burcunda yaptığı olumsuz etkiler yani sosyal ve siyasi konulardaki kavga ve tartışmalar Venüs üzerinden Boğa burcuna yani para konularına dolaylı yoldan etki etmektedir. Bu yüzden 11 Haziran günü Venüsü simgeleyen sosyal ve siyasi konulardaki yada para konularındaki talepkarlık, kendi isteklerini ön planda tutmak yine para konularını ve sosyal konuları olumsuz etkileyebilir. 

İkizler burcunu kötü etkileyen transit : 15 Haziran Pazar Güneş

Güneş aslında İkizler burcunda rahat ettiği bir burçtadır ama 15 Haziran Pazar günü retro halindeki Merkür ile kavuşum içinde olduğundan Güneşi kötü konuma düşürmektedir. Bu günde Güneşi sembolize eden nüfuzlu kişiler, liderler, gençler her zamankinden biraz daha sinirli yada iletişime kapalı olabilirler. Hafta sonu olduğundan spekülatif konular futbol ve maça yönelik olabilir. Futbolla ilgili spekülatif konularda kurnazlıklar, hile yada şikeler olabilir. Bu günde nüfuzlu kişiler, liderler yada gençler kurnazlıklara yada hileli yollara da başvurabilirler. Nüfuzlu kişilerin, liderlerin yada gençlerin yapacağı kurnazlıklar İkizler burcunu sembolize eden iletişimi (fikir, yazı, konuşma, kısa yollar, internet, vs.) olumsuz yönde etkileyebilir. Bu kişilerle ilgili olumsuz haberler de çıkabilir. Nüfuzlu kişilerin yada liderlerin kurnazlıkları ticari hayatı da olumsuz yönde etkileyebilir. Çünkü İkizler burcu hem iletişimi hem de ticari hayatı sembolize eder.

Yengeç burcunu kötü etkileyen transitler : 10, 11, 12, 14 ve 15 Haziran Merkür / 09 ve 15 Haziran Jüpiter

10, 11, 12, 14 ve 15 Haziran günleri Merkürü sembolize eden iletişimde (fikir, yazı, konuşma, bilgi, belge, internet, kısa yollar vs.), hizmette (işçi ve çalışanlar, memurlar) ve sağlık sektöründe, ticari konularda güvensizlikler, güven problemleri ve bu konularda üretim ve verimde düşüş olabilir. Bu durumdan ülke genelinde Yengeç burcunu simgeleyen vatani konular, üretim ve güvenlik sektörüyle ilgili konular olumsuz etkilenebilir. Vatani konularda, ülke güvenliğini ilgilendiren konularda kurnaz ve hilekar kişilere, bilgi ve belgelerin güvenliğine dikkat etmek gerekebilir.

09 ve 15 Haziran günleri Jüpiter Yengeç burcunda kötü konumda çünkü 09 Haziranda Ay.dan 90 derece 15 Haziranda Ay.dan 180 derece kötü açılar almakta ayrıca Satürnden de her ne kadar 120 derece alsa da Satürn retro yapmakta ve rahatsız olduğu burç olan Akrep burcunda bulunmakta olduğundan Satürnden de kötü etkiler almaktadır. Bu yüzden 09 ve 15 Haziran günleri Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, Irak, İran, Suriye, vs), hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda güvensizlik ve güven problemleri oluşabilir. Yüksek öğrenimle ilgili konularda da güvensizlik ve verim düşüklüğü olabilir. Bu durum vatani konuları, ülke güvenliğiyle ilgili konuları yada üretimle ilgili konuları olumsuz olarak etkileyebilir. Bilhassa yabancı ülke ve kültürlerin güvensizliği vatani konuları ve ülke güvenliğini olumsuz olarak etkileyebilir. Vatani konularda fanatiklik yada aşırılıklar da olabilir.

Terazi burcunu kötü etkileyen transitler : 09 Haziran Pazartesi Ay / Bütün bir hafta Mars

09 Haziran Pazartesi günü Ay Terazi burcunda kötü konumda olacağından vatani konularda, ülke güvenliğini içeren konularda kararsızlık, talepkarlık ve kendi isteklerini ön plana sürmek gündeme gelebilir. Üretimde de talepkarlık söz konusu olabilir. Bu talepkarlıklardan sosyal ve siyasi konular yada siyasetçiler olumsuz etkilenebilirler. Siyasetçilerin güvensizliği artabilir yada verimleri düşebilir. Yani vatani konularda siyasetçilerden bir takım şeyler talep edilebilinir yada vatani konularla uğraşan kişiler kendi isteklerini siyasetçilere dayatabilirler. Bu yüzden siyasetçiler yada sosyal ve siyasi konularla uğraşanlar güvensizleşebilirler.

Mars transiti Terazi burcunda bütün bir hafta kötü konumda olacağından Marsı sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri sosyal ve siyasi konularda talepkar olmaya ve kendi isteklerini ön plana sürmeye devam edebilirler. Bir takım girişimler ve başlangıçlarda da özellikle sosyal ve siyasi konulardaki girişim ve başlangıçlarda da kararsızlıklar, talepkarlıklar olmaya devam edebilir. Bu yüzden sosyal ve siyasi konularda kavga ve tartışmalar hatta saldırılar yaşanabilir. Sosyal ve siyasi konularla uğraşanlar bu hafta da kavgacı ve saldırgan olmaya devam edecekler.

Akrep burcunu kötü etkileyen transit : 14 Haziran Cumartesi Satürn

14 Haziran Cumartesi Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite konumundakiler her zamankinden daha katı, sahiplenici ve yıkıcı olabilirler. Bu durumdan gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğal gaz, madenler, su kaynakları, elektrik santralleri, vs.), reform niteliğindeki yenilikler, değişim ve dönüşümler olumsuz olarak etkilenebilir. Yer altındaki faylarda da sonradan deprem yapmak üzere bir baskı olabilir. Her zaman deprem oluyor ama depremlerin bu ara sıklaşması Akrep burcunu sembolize eden yer altındaki fayların Satürnün baskısıyla karşılaşması ve kırılmasıdır. En zayıf fay hattı neredeyse deprem de orada olacaktır.

Oğlak burcunu kötü etkileyen transitler : 14 ve 15 Haziran Ay / 09, 11, 12, 13, 14 ve 15 Haziran Plüton

14 ve 15 Haziranda Ay Oğlak burcunda kötü konumda olacağından Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliğinde ve üretimle ilgili konularda bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler olabilir. Bu durumdan en çok Başkan, patron ve otorite sahipleri olumsuz olarak etkilenebilir. Başkan, patron ve otorite sahipleri bu günlerde her zamankinden daha güvensiz olabilirler.

09, 11, 12, 13, 14 ve 15 Haziran günleri Plüton da Oğlak burcunda kötü konumda olacağından Plütonu simgeleyen gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında (petrol, doğal gaz, madenler, su kaynakları, elektrik santralleri, vs.), reform niteliğindeki yeniliklerde, değişim ve dönüşümlerde bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler olabilir. Bu durumdan en çok Başkan, patron ve otorite sahipleri olumsuz olarak etkilenebilirler. Bu yüzden Başkan, patron ve otorite sahipleri katı, yıkıcı ve sahiplenici olabilirler.

Olumlu Transitler

İkizler burcunu iyi etkileyen transitler : 09 ve 13 Haziran Güneş

09 ve 13 Haziran günleri Güneş İkizler burcunda çok iyi bir konumda olacağından Güneşi sembolize eden nüfuzlu kişiler, liderler yada gençler her zamankinden daha iletişimci ve becerikli olabilirler. Bu durumdan da en çok İkizler burcunu simgeleyen iletişim (fikir, yazı, konuşma, kısa yollar, internet, vs.) sektörü ve ticari konular olumlu olarak etkilenebilirler. Spekülatif konular da (Borsa, altın, döviz, vs.) ticari konuları olumlu olarak etkileyebilir.

Oğlak burcunu iyi etkileyen transit : 10 Haziran Salı Plüton

10 Haziran Salı günü Plütonun, Ay (vatanseverlerin, üreticilerin) ve Satürnün (Başkan ve patronların) desteğiyle Oğlak burcunda iyi konumda olması yüzünden Plütonu simgeleyen bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında, reform niteliğindeki değişim ve dönüşünlerde disiplinli bir çalışma ve organizasyon yapılabilinir. Bu durumdan yine Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahipleri olumlu etkiler almaktalar.

Balık burcunu iyi etkileyen transit : 14 Haziran Cumartesi Neptün

14 Haziran Cumartesi günü Neptünün Balık burcunda çok iyi bir konumda olmasından ötürü Neptünü simgeleyen Büyük kurum ve Kuruluşlarda (Kamu yada özel şirketler), hayırsever kurumlarda, vakıflarda insanlık yararına idealist çalışmalar olabilir. Büyük kurum ve kuruluşlar diğer kurum ve kuruluşlardan yada devletlerden insan hakları yararına olumlu etkiler alabilirler.

14 Haziran Cumartesi günü AY, Plüton Oğlak.da, Merkür Yengeç.de, Mars Terazi.de, Uranüs Koç.da, Satürn Akrep.de kötü konumda olacak. Ama Neptün Balık.da süper bir konumda olacak.

Merkür 0 -> Yengeç (Ay) -2    -> Oğlak (Satürn) -1

                                Plüto -1 <-> Oğlak (Satürn) -1

 

1.olay: Merkürü simgeleyen iletişim, hizmet ve sağlık sektöründeki kurnazlık ve hilekarlıklar vatani konular yada üretimle ilgili konular üzerinden Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri olumsuz etkileyebileceği görülmekte.

Uranüs -2 -> Koç (Mars) -4 -> Terazi (Venüs) -2

2.olay: öfkeli Özgürlükçü ve hümanist kişiler ve grupların, saldırı plan ve projelerinin, saldırı planlarının Mars üzerinden sosyal ve siyasi konuları yada siyasetçileri olumsuz etkileyebileceği görülmekte.

15 Haziran Pazar günü ise Güneş İkizler.de, Mars Terazi.de, Merkür, Jüpiter Yengeç.de, Uranüs Koç.da, Ay, Plüton Oğlak.da kötü konumda olacak

                                                             Plüto -1 <-> Oğlak (Satürn)

 

Güneş 0 -> İkizler (Merkür) 0 -> Yengeç (Ay) -1  -> Oğlak (Satürn) 0

                                Jüpiter 0 -> Yengeç (Ay)

1.olay: Kurnaz ve hilekar nüfuzlu kişilerin, liderlerin yada iletişime kapalı gençlerin Merkür (iletişim konuları, işçi, çalışan) ve Ay (vatani konular, ülke güvenliği) üzerinden Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri olumsuz etkileyebileceği görülmekte.

Uranüs -1 -> Koç (Mars) -2 -> Terazi (Venüs) 0

2.olay: öfkeli Özgürlükçü ve hümanist kişiler ve grupların, saldırı plan ve projelerinin, saldırı planlarının Mars üzerinden sosyal ve siyasi konuları yada siyasetçileri olumsuz etkileyebileceği görülmekte.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar

26 - 01 Haziran 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda 28 Mayıs yoğun geçebilir ama Merkür İkizlerde süper demiştik gerçekten de;

28 Mayıs PKK’lıların yol kesme eylemi sürdü. (Jüpiterin Yengeç burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://gundem.bugun.com.tr/onlem-var-operasyon-yok-haberi/1122563)

28 Mayıs Çanakkale'de bugün 59 deprem kaydedildi. (Satürn ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek.) (http://www.milliyet.com.tr/canakkale-de-bugun-59-deprem-gundem-1889183/)

28 Mayıs HÜDA PAR ilçe başkanı PKK tarafından kaçırıldı. (Mars ve Jüpiterin kötü konumda oluşuna örnek.) (http://www.milliyet.com.tr/huda-par-ilce-baskani-pkk-gundem-1889309/)

29 Mayıs Genelkurmay, PKK'nın bir günlük eylemlerine ilişkin açıklama yaptı. (Jüpiterin Yengeç burcunda kötü konumda oluşuna örnek.) (http://gundem.bugun.com.tr/iste-pkknin-eylemleri-haberi/1124063)

29 Mayıs Madenciler için flaş düzenleme. Canikli düzenlemede taşeron uygulamasının kaldırılmasının öngörüldüğünü belirterek “Madenlerde taşeron işçi çalıştırılamayacak. Yer altında çalışma saati 6'ya düşürülecek, emeklilik yaşı da 55'ten 50'ye düşürülecek.” dedi. (Merkürün süper konumda oluşuna örnek olay.) (http://sozcu.com.tr/2014/ekonomi/madenciler-icin-flas-duzenleme-520168/)

29 Mayıs Yüksek Hızlı Tren çalışmaları kapsamında Sakarya'nın Arifiye ilçesinde yapılan istasyon binası kısmen çöktü. Enkaz altında kalanlar olduğu bildirildi. (Satürnün Akrep burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay. Çünkü Akrep burcu ve Plüton yeniden inşaa edilen şeyleri yani inşaatları simgelediğinden inşaatlarda da bunalımlara işaret etmekte) (http://www.milliyet.com.tr/istasyon-kismen-coktu-gundem-1889745/)

29 Mayıs İktidar partisi, Meclis Adalet Komisyonu'nda bugün sürpriz bir adım atarak tutuklama yasağı sınırının iki yıldan bir yıla indirilmesi yönünde önerge verdi. CHP'liler buna tepki gösterince komisyonu terketmeye kalkınca AK partili komisyon başkanı önergeyi işleme almadı. (Jüpiterin Yengeç burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay. Çünkü Jüpiter yabancı ülke ve kültürlerin haricinde hukuk ve yasaları da simgeler. Bu konu da hukuk ve yasalarla ilgili olduğundan AKP ve CHP'nin anlaşamaması doğal.) (http://www.milliyet.com.tr/ak-parti-den-flas-hamle-gundem-1889716/)

29 Mayıs Diyarbakır'a Özel Harekat Timleri sevk edildi. (Diyarbakır'daki olaylar Jüpiterin Yengeç burcunda kötü konumda olmasına örnek olaylardır.) (http://www.milliyet.com.tr/diyarbakir-a-ozel-harekat-timleri-gundem-1889691/?ShowPageSkin=1)

29 Mayıs BDP'li Zümrüt: Askerler çekilmezse Lice eylemi her tarafa yayılır dedi. (Jüpiterin Yengeç burcunda kötü konumda olmasına örnek.) (http://gundem.bugun.com.tr/bdpli-zumrut-tehdit-etti-haberi/1124681)

29 Mayıs Anayasa Mahkemesi, Youtube'a erişimin engellenmesiyle ilgili yapılan başvurularda, başvurucuların haklarının ihlal edildiğine karar verdi. (Ay İkizler burcunda süper konumda olduğundan iletişimde ve ticarette üretkenlik ön plana çıkabilir demiştik.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/aymden-beklenen-youtube-karari-520343/)

30 Mayıs Gökçeada açıklarında deprem. Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Satürn ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek) (http://www.milliyet.com.tr/gokceada-aciklarinda-deprem-gundem-1889968/)

30 Mayıs PKK'nın gençlik yapılanması tarafından ulaşıma kapatılan Diyarbakır - Bingöl karayolunu açmak için harekete geçildi. (Jüpiterin Yengeç.de kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/diyarbakir-bingol-karayolunda-catisma-520547/)

30 Mayıs Çin'de 6,1 büyüklüğünde deprem: 29 yaralı (Satürn ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek) (http://dunya.bugun.com.tr/29-yarali-var-haberi/1125389)

30 Mayıs Diyarbakır'ın Lice ilçesi ile Muş'un Varto ilçesinde göstericiler ile askerler arasında çatışma çıktı, 16 asker yaralandı. (Jüpiterin Yengeç.de kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/iki-ilde-korkutan-gerginlik--gundem-1890269/)

31 Mayıs Milyonlarca kişinin borcu siliniyor. Gelir testini yaptırmadığı için en yüksek gelir grubunda değerlendirilerek Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu çıkartıldığı için SGK’ya 4 milyar lira dolayında borçlanan 3 milyon kişiye gelir testi yaptırmaları için 3 aylık süre verilecek. (Neptünün Balık burcunda süper konumda oluşuna örnek olay.) (http://ekonomi.milliyet.com.tr/milyonlarca-kisinin-borcu-siliniyor/ekonomi/detay/1890478/default.htm)

31 Mayıs İstanbul Sultangazi Gazi Mahallesi’nde, Ankara Kızılay Meydanı'nda ve Adana'da Gezi Parkı olaylarının yıldönümü nedeniyle toplanan gruba polis müdahale etti. (Kötü konumdaki Plütonun Terazi burcundaki Mars ile 90 derecelik açı yapması ve sosyal olaylarda şiddet ve kavga.) (http://www.milliyet.com.tr/kizilay-da-polis-mudahalesi-gundem-1890678/)

01 Haziran Yalova'da oy verme işlemi yüzünden ortalık karıştı. Gözaltılar  oldu. (Marsın Terazi burcunda kötü konumuna örnek olay.) (http://www.odatv.com/n.php?n=yalovada-ortalik-karisti-0106141200)

01 HAziran Başbakan ile Merkez Bankası arasındaki kavga. (Plütonun Oğlak burcunda kötü konumda oluşuna örnek.) (http://www.odatv.com/n.php?n=erdoganla-merkez-bankasi-neden-kavga-ediyor-0106141200)

01 Haziran HDP'ye silahlı saldırı. (Marsın Terazi burcunda kötü konumuna örnek olay.) (http://www.odatv.com/n.php?n=hdpye-silahli-saldiri-0106141200)

02 - 08 Haziran 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda Mars, Satürn ve Plütonun kötü konumda olacağını, Merkür ve Neptünün ise süper bir konumda olacağını söylemiştik gerçekten de;

02 Haziran Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, bugün Bakanlar Kurulu’na yıllık ilk olağan sunumunu yaptı. Bilindiği üzere Merkez Bankası Başkanı ile Başbakan arasında faiz oranları yüzünden bir anlaşmazlık vardı. (Plütonun ve Satürnün Oğlak burcunda kötü konumda oluşuna örnek.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/piyasalar-kilitlendi-bascinin-sinavi-basladi/2577/)

02 Haziran Necdet Özel'den ilginç ifade: Başbakan saflığımdan faydalandı. (Marsın Terazi burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay. Çünkü Mars asker, polis ve güvenlik birimlerini sembolize etmekte. Terazi burcu ise siyasetçileri sembolize ediyor. Marsın Terazi burcunda kötü konumda oluşu asker, polis ve güvenlik birimlerinin sosyal ve siyasi konularla uğraşanlardan taleplerde bulunabileceklerini, kendi isteklerini ön plana alabileceklerini ifade etmekte. örneğin Balyoz, vs. gibi davalarda siyasetçileden adil yargılanma gibi taleplerde bulunma ihitmallleri var.) (http://www.odatv.com/n.php?n=basbakan-safligimdan-faydalandi-0206141200)

03 Haziran Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 'dolaylı vergi' eleştirisi. (Plütonun ve Satürnün Oğlak burcunda kötü konumdaki etkisine örnek. Çünkü Plüton bu olayda bankacılık konularını simgelemekte. Oğlak burcu da Başkan, patron ve otorite sahiplerini simgelemekte olduğundan bankacılık konularında bunalımlar Başkan ve patronları olumsuz etkilemektedir.) (http://ekonomi.bugun.com.tr/yolun-sonuna-geldiniz-haberi/1130144)

03 Haziran Erdoğan'dan ardı ardına müjde! Başbakan Erdoğan Soma'da hayatını kaybedenlerin yakınları başta olmak üzere bir çok kesime müjde üstüne müjde verdi. Özellikle öğrencilerin merakla beklediği kredi ve harçlarla ilgili de 'yeniden yapılandırma' haberini de verdi. (Merkür bir süredir İkizler burcunda süper konumdaydı. Merkür Yengeç burcuna geçse de diğer gezegenlerden aldığı olumlu açılarla süper konumda olmaya devam etti. Bu olayda Merkürü simgeleyen işçi ve çalışanlar, eğitim - öğretim ve ticari konularda müjdeli haberlerin medyaya yansıması Merkürün süper konumda oluşuna örnektir.) (http://siyaset.milliyet.com.tr/erdogan-dan-ardi-ardina-mujde-/siyaset/detay/1891892/default.htm)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 09 – 15 Haziran haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir!

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz. 

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 2.evde Çrş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 3.evde Pzt, Cuma süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Güneş 3.evde Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 4.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 4.evde Pzt, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 7.evde Pzt kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 8.evde Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.  

Ay 10.evde Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 10.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Plüto 10.evde Salı süper (8.evdeki Ay ve Satürnün desteğiyle): Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Keskin, nüfuz edici, yeniden doğma, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Neptün 12.evde Cts süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

 

Yükselen Boğa  

Venüs 1.evde Çrş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 2.evde Pzt, Cuma süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Güneş 2.evde Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 3.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 3.evde Pzt, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 6.evde Pzt kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 7.evde Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 9.evde Cts, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 9.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Plüto 9.evde Salı süper (7.evdeki Ay ve Satürnün desteğiyle): Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Keskin, nüfuz edici, yeniden doğma, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Neptün 11.evde Cts süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 12.evde Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

 

Yükselen İkizler

Güneş 1.evde Pzt, Cuma süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Güneş 1.evde Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 2.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 2.evde Pzt, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 5.evde Pzt kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 6.evde Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 8.evde Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 8.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Plüto 8.evde Salı süper (6.evdeki Ay ve Satürnün desteğiyle): Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Keskin, nüfuz edici, yeniden doğma, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Neptün 10.evde Cts süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 11.evde Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 12.evde Çrş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

 

Yükselen Yengeç

Merkür 1.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 1.evde Pzt, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 4.evde Pzt kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 4.evde Bütün bir hafta kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 5.evde Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 7.evde Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 7.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Plüto 7.evde Salı süper (5.evdeki Ay ve Satürnün desteğiyle): Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Keskin, nüfuz edici, yeniden doğma, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Neptün 9.evde Cts süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 10.evde Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 11.evde Çrş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 12.evde Pzt, Cuma süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Güneş 12.evde Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

 

Yükselen Aslan

Ay 3.evde Pzt kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 6.evde Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 6.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Plüto 6.evde Salı süper (4.evdeki Ay ve Satürnün desteğiyle): Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Keskin, nüfuz edici, yeniden doğma, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Neptün 8.evde Cts süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 9.evde Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 10.evde Çrş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 11.evde Pzt, Cuma süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Güneş 11.evde Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 12.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 12.evde Pzt, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

 

Yükselen Başak

Ay 2.evde Pzt kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 5.evde Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 5.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Plüto 5.evde Salı süper (3.evdeki Ay ve Satürnün desteğiyle): Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Keskin, nüfuz edici, yeniden doğma, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Neptün 7.evde Cts süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 8.evde Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 9.evde Çrş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 10.evde Pzt, Cuma süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Güneş 10.evde Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 11.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 11.evde Pzt, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

 

Yükselen Terazi 

Ay 1.evde Pzt kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 4.evde Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 4.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Plüto 4.evde Salı süper (2.evdeki Ay ve Satürnün desteğiyle): Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Keskin, nüfuz edici, yeniden doğma, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Neptün 6.evde Cts süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 7.evde Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 8.evde Çrş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 9.evde Pzt, Cuma süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Güneş 9.evde Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 10.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 10.evde Pzt, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

 

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 3.evde Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 3.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Plüto 3.evde Salı süper (1.evdeki Ay ve Satürnün desteğiyle): İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Keskin, nüfuz edici, yeniden doğma, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Neptün 5.evde Cts süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 6.evde Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 7.evde Çrş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 8.evde Pzt, Cuma süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Güneş 8.evde Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 9.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 9.evde Pzt, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 12.evde Pzt kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

 

Yükselen Yay   

Ay 2.evde Cts, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 2.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Plüto 2.evde Salı süper (12.evdeki Ay ve Satürnün desteğiyle): Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Keskin, nüfuz edici, yeniden doğma, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Neptün 4.evde Cts süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 5.evde Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 6.evde Çrş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 7.evde Pzt, Cuma süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Güneş 7.evde Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 8.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 8.evde Pzt, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 11.evde Pzt kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 11.evde Bütün bir hafta kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

 

Yükselen Oğlak  

Ay 1.evde Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 1.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Plüto 1.evde Salı süper (11.evdeki Ay ve Satürnün desteğiyle): Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Keskin, nüfuz edici, yeniden doğma, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

Neptün 3.evde Cts süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 4.evde Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 5.evde Çrş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 6.evde Pzt, Cuma süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Güneş 6.evde Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 7.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 7.evde Pzt, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 10.evde Pzt kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

 

Yükselen Kova

Neptün 2.evde Cts süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 3.evde Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 4.evde Çrş kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 5.evde Pzt, Cuma süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Güneş 5.evde Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 6.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 6.evde Pzt, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 9.evde Pzt kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Ay 12.evde Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 12.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Plüto 12.evde Salı süper (10.evdeki Ay ve Satürnün desteğiyle): Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Keskin, nüfuz edici, yeniden doğma, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

 

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Cts süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 2.evde Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 3.evde Çrş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 4.evde Pzt, Cuma süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Güneş 4.evde Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 5.evde Salı, Çrş, Prş, Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 5.evde Pzt, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 8.evde Pzt kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 9.evde Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Ay 11.evde Cts, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 11.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Plüto 11.evde Salı süper (09.evdeki Ay ve Satürnün desteğiyle): Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Keskin, nüfuz edici, yeniden doğma, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..