Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '17

 
Kategori
Astroloji
 

09 - 15 Ocak 2017 Haftalık burç astroloji: Güneş ve Merkür hariç 15 Ocak süper!

09 - 15 Ocak 2017 Haftalık burç astroloji: Güneş ve Merkür hariç 15 Ocak süper!
 

haftalık astroloji


Bu hafta Merkür hariç süper bir hafta olabilir çünkü hafta boyu Jüpiter, Uranüs ve Plüto son derece yüksek katsayılarda olup herkesi son derece olumlu yönde etkileyebilir. Bolluk, bereket ve genişleme sembolü Jüpiter hafta boyu bütün burçları ama bilhassa Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova buçlarını sembolize eden şeyleri olumlu yönde etkileyebilir. Natal Güneş ve Marsı bu burçlardan kişilerin Jüpiter hangi evlerine denk geliyorsa o konularda bir ferahlık ve genişleme olabilir. (Ocak 2017 burç)

Dünya genelinde ise Rusya Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi önemli kişilerin Natal Marsları Yay burcunda olduğundan katsayıları oranında son derece verici, cömert adımlar atma olasılıkları bulunmaktadır. Bu kişiler hafta boyu bilhassa Yengeç, Aslan, Oğlak ve Kova burçlarına yönelik olumlu adımlar atabilirler. Örneğin Rusya Başkanı Putin her ne kadar Merkür bazında Amerika'dan olumsuz etki alsa da kendisi şu an için Amerikaya karşı ılımlı davranabilir. Güneşi Yengeç Marsı Yay olan Almanya Başbakanı Angela Merkel ise atacağı adımlarla kendi Güneşini parlatabilir, yaptığı işlerle daha ön plana çıkabilir. Parti bazında Güneşi Aslan Marsı Yay olan AKP de atacağı adımlarla ön plana çıkabilir. Bu arada CHP'nin (07 Eylül 1919) Güneşi Başak olsa da Marsı Yay burcunda olduğundan CHP de son derece olumlu ve cömert adımlar atabilir. CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Güneşi Yay olduğundan (Biraz katsayısı düşük olsa da) bu dönem kendini daha iyi ifade edebilir. HDP'nin Güneşi Terazi Marsı Yay olduğundan atacağı olumlu ve ılımlı adımlar hem kendi partisini hem de diğer kişileri olumlu etkileyebilir. (haftalık burç)

Korkulan transit Plüto bu sefer hafta boyu Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burçlarını sembolize eden şeylere olumlu bir etki bırakabilir. Plüto Akrep burcunun yöneticisidir. Güneşi ve/veya Marsı Akrep olan ülke, grup yada kişiler çevrelerine son derece olumlu bir etki verebilirler. Örneğin Türkiyenin Güneşi Akrep Marsı Terazi olduğundan Türkiyenin Plüto bazında daha da güçlenmesi ve bunu dışına yansıtması mümkün olabilir. Türkiye'de Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahipleri, Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri, Boğa burcunu sembolize eden para konuları, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular, Başak burcunu sembolize eden ülke içi her türlü hizmetler (eğitim, sağlık, ulaşım, vs), işçi ve çalışanlar, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işler, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (doğalgaz, petrol, madenler, köprüler, barajlar, vs), Balık burcunu sembolize eden devlet kurumları, şirket ve vakıflar son derece olumlu etkiler alabilir, güçlenebilir, reform niteliğinde değişim ve dönüşümler olabilir. Tüm dünyayı olumsuz etkileyen Terazi burcundaki Suriye Plütondan yani Türkiye'den ayrıca Natal Marsı Akrep burcu olan Suriye Başkanı Esad'dan son derece olumlu ve yapıcı etkiler alabilir. (haftalık astroloji)

Uranüs transiti de hafta boyu Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir. Uranüs Kova burcunun yöneticisi olup Güneşi Kova olan Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya gibi ülkelerin de yıldızları parlayabilir. (Ocak astroloji)

Bütün dünyayı olumsuz etkileyen Natal Güneşi Koç Marsı Balık olan Işid'in de ne yazık ki olumlu etkiler alması söz konusudur. Örneğin Işid bütün bir hafta Güneş ve Plüto Transitinden bariz bir şekilde olumlu etkiler alabilir. Güneş transiti bir takım nüfuzlu ve tanınmış kişileri, genç kişileri ve çocukları sembolize etmektedir. Plüto ise gizli saklı işler yapanları, güçlü ve kimi zaman da zalim kişileri sembolize etmektedir. Bir ihtimale göre de Güneşi ve/veya Marsı Aslan/Akrep burcu bir kişiyi de sembolize edebilir. Kısaca Işid Aslan ve Akrep burcu ülke, kişi ve gruplardan katsayıları oranında destek alabilir. (2017 Ocak burç)

Merkür Transiti hafta boyu düşük katsayıda olup Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. Merkür her türlü iletişimi, hizmeti, bilgi, belge ve ulaşımı sembolize etmektedir. Güneşi ve/veya Marsı İkizler/Başak burcundan kişilerin katsayıları düştüğü için katsayıları oranında iletişim kopuklu yaşayabilirler. İkizler/Başak burcundan kişilerin zora düştüklerinde kurnazlık yapma potansiyelleri olabilir. İkizler/Başak burcundan kişilerin yükselenlerine göre kaza yapma potansiyelleri yada ölümcül/yıkıcı olaylara sebep olma potansiyelleri olabilir. Örneğin Güneşi İkizler olan Donald Trump Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burçlarını sembolize eden konularda çeşitli kurnazlıklar yapabilir. Ayrıca Amerikanın da Natal Marsı İkizler olduğundan hükümet olarak Amerika çeşitli kurnazlıklara baş vurabilir. Bu durumdan Terazi burcu Suriye ile Güneşi Terazi Marsı Yay burcu olan Putin olumsuz etkiler alabilir. Bu arada Merkür İkizler ve Yay burçlarını olumsuz etkileyeceğinden hafta boyu uzun ve kısa yollarda çeşitli kazalara dikkat etmek gerekebilir. (2017 haftalık burç)

 

15 Ocak Süper olsa da Aslan ve Kovalar Güneşe, İkizler ve Yaylar Merküre Dikkat !

Haftanın en olumlu günü 15 Ocak 2017'dir.15 Ocak günü her ne kadar Güneş Oğlak burcunda +5 katsayısında olsa da Aslan (nüfuzlu kişiler, liderler, spekülatif konular, borsa, altın, vs) ve Kova (grup ve organizasyonlar) burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Merkür de Oğlak burcunda +2 katsayısında olsa da İkizler ve Yay burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. Yani 15 Ocak günü olumlu transitlere rağmen Natal Güneş ve Marsı Aslan/Kova buçlarının Güneş transitine, Natal Güneş ve Marsı İkizler/Yay burçlarının ise Merkür transitine dikkat etmeleri gerekebilir. İkizler ve Yay burcunun Merkürden aldığı olumsuz etki uzun ve kısa yollarda trafik kazalarına da işaret etmektedir. (Ocak 2017)

 

Reina'da yapılan saldırı Kova burcunda ve düşük katsayıdaki Ay.ın verdiği olumsuz etki

31 Aralığı 01 Ocak gününe bağlayan gün, gece klübü Reina'da yapılan terör saldırısında ölenlere Allah'dan rahmet yaralılara da acil şifalar dilerim. Bu durumu astrolojik açıdan incelediğimizde Reina'nın kuruluş tarihinin 17 Ocak 2002 olduğu ve Natal Güneşinin Oğlak Marsının ise Balık burcunda olduğu görülmektedir. 31 Aralık günü Kova burcundaki Ay'ın Oğlak ve Balık burçlarını olumsuz etkilemekte olduğu ve dolayısıyla Reina'nın da Güneş ve Marsının bu burçlarda olması yüzünden Ay.ı sembolize eden güvenlik açıklarıyla ilgili problemlerin bu saldırıya yol açmış olması olasıdır. Ayrıca düşük katsayıdaki Merkürün de Oğlak burcunda olması kurnaz ve hilekar kişilerin bu saldırıda ön planda olduğunu göstermektedir. (Ocak 2017 burç)

 

13 Ocak günü de Aslan burcundaki Ay.ın katsayısı düşecek ve başta Aslan (liderler) burçları olmak üzere, Yengeç (vatani konular), Oğlak (Başkan, patron ve otorite sahipleri) ve Kova (grup ve organizasyonlar) burçlarını güvenlik açıkları yönünde olumsuz olarak etkileyebilir. Kısaca diyebiliriz ki 13 Ocak günü de güvenlik açıklarına dikkat !

 

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

 

Yükselen Koç
(9 ve 10.ev Merkür Dikkat, 5 ve 11.evler Yoğun, 2, 6, 8, 12.evler Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/09-15-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji.html

Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Koç, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.

Yükselen Boğa
(8 ve 9.ev Merkür Dikkat, 4 ve 10.evler Yoğun, 1, 5, 7, 11.evler Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/09-15-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_1.html

Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen İkizler
(7 ve 8.ev Merkür Dikkat, 3 ve 9.evler Yoğun, 12, 4, 6, 10.evler Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/09-15-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_64.html

Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.

Yükselen Yengeç
(6 ve 7.ev Merkür Dikkat, 2 ve 8.evler Yoğun, 11, 3, 5, 9.evler Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/09-15-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_69.html

Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Yay, Kova olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Aslan
(5 ve 6.ev Merkür Dikkat, 1 ve 7.evler Yoğun, 10, 2, 4, 8.evler Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/09-15-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_24.html

Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Başak
(4 ve 5.ev Merkür Dikkat, 12 ve 6.evler Yoğun, 9, 1, 3, 7.evler Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/09-15-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_52.html

Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Terazi
(3 ve 4.ev Merkür Dikkat, 11 ve 5.evler Yoğun, 8, 12, 2, 6.evler Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/09-15-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_92.html

Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Koç, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.

Yükselen Akrep
(2 ve 3.ev Merkür Dikkat, 10 ve 4.evler Yoğun, 7, 11, 1, 5.evler Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/09-15-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_46.html

Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yay
(1 ve 2.ev Merkür Dikkat, 9 ve 3.evler Yoğun, 6, 10, 12, 4.evler Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/09-15-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_35.html

Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.

Yükselen Oğlak
(12 ve 1.ev Merkür Dikkat, 8 ve 2.evler Yoğun, 5, 9, 11, 3.evler Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/09-15-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_5.html

Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Yay, Kova olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Kova
(11 ve 12.ev Merkür Dikkat, 7 ve 1.evler Yoğun, 4, 8, 10, 2.evler Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/09-15-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_39.html

Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Balık
(10 ve 11.ev Merkür Dikkat, 6 ve 12.evler Yoğun, 3, 7, 9, 1.evler Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/09-15-ocak-2017-haftalk-burc.html

Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..