Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '19

 
Kategori
Astroloji
 

09-15 Aralık 2019 Haftalık Burç

09 - 15 Aralık 2019 Haftalık Burç Astroloji:
15 Aralık Venüsyen Kriz Başlangıcı, Koç, Boğa, Terazi, Akrepler Dikkat!
 
09 Aralık haftasına iyi başlasak da kötü bitebilir. Hafta boyu Oğlak burcundaki Tr Venüs olaylara damgasını vurabilir. 09 - 13 Aralık Venüs Transiti Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlara Venüsyen fırsatlar sunabilir. 14 Aralıkta Venüs +2 katsayısında ama 22.43 derece Oğlakta olup Kova burcuna 8 derece yakınlaştığından Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova burçlarını olumsuz etkilerken İkizler, Başak, Yay, Balık burçlarını olumlu etkileyebilir. Ancak Tr Venüs 15 Aralıktan itibaren katsayı düşürmeye başlayacaktır. Bu yüzden 15 Aralık Pazar gününden itibaren yavaş yavaş Venüsyen krizler (mal-mülk, para, sosyal ve siyasi konular) kendini hissettirmeye başlayabilir. (Aralık 2019 burç) (haftalık burç) (2019 haftalık burç)
 
15 Aralıktan itibaren Tr Venüs hem katsayı düşürüp hem de Kova burcuna çok yakınlaştığından bütün burçlar ama özellikle Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrepler son derece olumsuz etkiler alabilirler. Dünya genelinde sosyal ve siyasi konularda, para konularında, askeri konularda ve bankacılık konularında, yer altı kaynaklarında (petrol, doğal gaz, vs) talepkarlıklar, yavaşlık ve kararsızlıklar oluşabilir. 15 Aralıktan itibaren Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burçlarının katsayıları düşeceğinden bu kişiler her zamankinden daha talepkar, kararsız ve yavaş olabilirler. (haftalık astroloji) (Aralık astroloji) (2019 Aralık burç)
 
09 Aralık (+4), 10, 11, 12, 13 Aralık (+3)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / Ali Babacan
 
14 Aralık (+2)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Pakistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / ABD Doları, BitCoin / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Ali Babacan
 
15 Aralık (-1)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Muharrem İnce, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Ali Babacan
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Muharrem İnce, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
15 Aralık Venüsyen (Sosyal, Siyasi, Ekonomik) Bir Kriz Başlangıcı!
Yukardaki tabloda Tr Venüsden olumsuz etki alanların Tr Venüsü sembolize eden ülke, kişi ve gruplara dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin hafta boyu Suriye ve Irak'In Venüsyen konularda (sosyal ve siyasi) olumsuz etkiler aldıkları görülmektedir. 14 Aralıktan itibaren de Akrep burcu Türkiye'Nin de Tr Venüsden olumsuz etkiler aldığı görülmektedir. Örneğin Türkiye'Nin Boğa burcu İsrail'den yada İngiltere, Fransa, Almanya, Suriye, Suudi Arabistan gibi ülkelerden sosyal ve siyasi konular bazında olumsuz etkiler alması olasıdır. Bu durum kendini 21 Aralıkta daha çok hissetirebilir. 14 Aralıktan itibaren İyi Parti ve MHP'nin içinde de bir takım sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler söz konusu olabilir. Boğa burcu Muharrem İnce'nin de Tr Venüs hangi evindeyse o konularda katsayısının düştüğü ve hem kendini hem de başkalarını olumsuz etkilemesi söz konusu olabilir.
 
14 Aralıkta Natal Marsı Yay olan Yunanistan ile Türkiye arasında da Venüsyen (diplomatik, siyasi) bir kriz başlangıcı olabilir. (Aralık 2019)
 
Hafta boyu Natal Marsı Terazi olan Türkiye ve TSK'Nın da Koç burcu NATO'Yu Venüsyen (sosyal ve siyasi, diplomatik) konularda zorlaması söz konusu olabilir. Yukardaki tablodan olasılıklar çoğaltılabilinir.
 
Natal Marsı Terazi olan Türkiye ve TSK her ne kadar 14 Aralıktan itibaren Tr Venüsden olumsuz etkiler almaya başlasa da Tr Güneşden çift yönde olumlu etkiler alıp Dünyanın gündemine oturabilirler. Kişisel olarak 14, 15 Aralıkta Tr Güneş hangi evdeyse bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanları son derece olumlu etkileyecektir. Örneğin Natal Marsı Koç olan Muharrem ince ile Natal Marsı Terazi olan Ali Babacan 14 Aralıktan itibaren her ne kadar Tr Venüsden olumsuz etkiler alsalar da Tr Güneş hangi evlerindeyse o konularda bir canlanma olabilir. Bu kişilerin yıldızları parlayabilir ve herkes onları konuşabilir.
 
Hafta boyu ama bilhassa 09, 11, 12 Aralıkta Tr Neptünün katsayısı +7 olup Balık burçlarının keyfi son derece yerinde olabilir. Natal Marsı Balık olanlar da örneğin Meral Akşener son derece verici, merhametli olabilir. Bütün olumsuzluklara rağmen hafta boyu Tr Neptün hangi evimizdeyse o konularda yardımsever kişilerden destek alabilir, devlet kurumları ile olan işlerimizi halledebiliriz. Örneğin hafta boyu Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katsayısı son derece yükseleceğinden kendisi 12.evindeki Tr Neptünden son derece olumlu etkiler alıp keyfi yerine gelebilir. 12.ev devlet kurumlarını sembolize ettiğinden hafta boyu ama bilhassa 09, 11, 12 Aralıkta Cumhurbaşkanı Eroğan devlet kurumları ile ilgili işlerinde son derece olumlu etkiler alabilir.
 
Hafta boyu Tr Neptün Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. 
 
Merkür Transiti hafta boyu ama bilhassa 12, 13, 14 Aralıkta -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Terazi, Yay, Kova**, Balık olanları olumsuz Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanları ise olumlu etkileyebilir. Bilhassa Aslan ve Kovaların Tr Merkürden çift yönde olumsuz etkiler alması olasıdır.
 
Dünya genelinde 12, 13, 14 Aralıkta her türlü iletişimde, ulaşımda, hava, kara ve deniz yollarında, uçak yolculuklarında kazalar, olumsuz hava şartları olabilir. 12, 13, 14 Aralıkta bilhassa İkizler ve Başak burçlarının katsayıları da düşeceğinden bu kişiler her zamankinden daha kurnaz olabilir. Örneğin İkizler burcu ABD Başkanı Trump'ın katsayısı -1 birim düşebilir ve her zamankinden daha kurnaz davranabilir. Ancak bur durum hem kendini hem de çevresindekileri olumsuz etkileyebilir. Trump'In yükselenini Boğa olarak tahmin ettiğimden Tr Merkür 7.evine denk gelmektedir. Bu da 12, 13, 14 Aralıkta Trump'In siyasi konularında, ortaklıklarında kurnazlıklar olabileceğine işaret etmektedir. Kendisi de hem evlilik, hem ortaklıklarında hem de siyasi konularda kurnazlık yapabilir.
 
09, 10, 11, 12, 13, 14 Aralık (-1)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Terazi, Yay, Kova**, Balık olanlar)
Işid, İran, İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore,Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB, Avrupa Ordusu / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel,Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Mansur Yavaş, Ali Babacan
 
09, 10, 11, 12, 13, 14 Aralık (-1)
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / BitCoin / Fenerbahçe /Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ümit Özdağ, Ekrem İmamoğlu
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu
 
Yukardaki tabloda Tr Merkürden olumsuz etki alanların Tr Merkürden olumlu etki alanlara ve Merkürü sembolize edenlere dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'In Mansur Yavaş'a, Ekrem İmamoğlu'na, Kılıçdaroğlu'na ve ABD Başkanı Trump'a dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan olasılıklar çoğlatılabilinir.
 
12 Aralık civarı Astro Carto Grafide Tr Merkürden olumsuz etki alan Güneş (Aslan) ve Uranüs (Kova) çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Düzce, Bolu, Eskişehir, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Antalya, Samsun, Amasya, Tokat, Yozgat, Sivas, Kayseri, Adana, Rize, Erzurum, Bingöl, Diyarbakır, Mardin), Suriye, Lübnan, Ürdün, Suudi Arabistan, İsrail, Filistin, Yemen, İran, Bahreyn, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Türkmenistan, Tayland, Malezya, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Filipinler, Çin, Hong Kong, Kuzey Kore, Güney Kore, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Brezilya, Ekvador, Kolombiya, Arjantin, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, İtalya, Yunanistan, Akdeniz Açıkları, Karadeniz Açıkları, Romanya, Bulgaristan, Ukrayna, Rusya, Polonya, Çekya, Avusturya, İngiltere, İrlanda, Norveç
 
12, 13, 14 Aralıkda yukardaki Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde olumsuz hava koşulları, her türlü iletişim kazaları, hava, kara ve deniz yollarında kazalar, uçak kazaları, elektronik aletlerden kaynaklı kazalar, patlama ve yangınlar olabilir. 
 
15 Aralık ve civarı Tr Venüsün Boğa - Akrep eksenini çift yönde olumsuz etkilemesi yüzünden toprak kaymaları, zayıf fay hatlarında depremler, maden göçükleri oluşabilir. 
 
15 Aralıkta Astro Carto Grafide Tr Venüsden olumsuz etki alan Mars (Koç), Venüs (Boğa, Terazi) ve Plüto (Akrep) çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Samsun, Tokat, Sivas, Kayseri, Adana, KahramanMaraş, Osmaniye, Antakya, İskenderun, Trabzon, Gümüşhane, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Artvin, Erzurum, Muş, Bingöl, Batman, Mardin), Suriye, Lübnan, İsrail, Filistin, Irak, Suudi Arabistan, İran, Afganistan, Pakistan, Türkmenistan, Hindistan, Nepal, Bangladeş, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Tayvan, Çin, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, El Salvador, Nikaragua, Bahamalar, Panama, Kosta Rika, Brezilya, Bolivya, Arjantin, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, Akdeniz Açıkları, İspanya, Fransa, Almanya, Polonya, Bosna, Macaristan, İngiltere, Danimarka, Hollanda, Belçika, İsveç, Finlandiya, Rusya
 
Yukardaki Astro Carto Grafide 15 Aralık civarında zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, maden göçükleri, volkanik aktiviteler, toprak kaymaları, şiddet ve terör olayları, cinayetler, sınır çatışmaları, toprak kavgaları, sosyal, siyasi ve ekonomik krizler, para kavgaları olabilir. Örneğin zaten karışık olan Irak ve İran'da sosyal ve siyasi krizler patlak verebilir. Türkiye de Boğa burcu İsrail, İngiltere, Terazi burcu Almanya, Fransa, Suudi Arabistan ve Suriye gibi ülkelere dikkat etmek durumunda kalabilir. Türkiye'nin kendi içinde de bir takım sosyal ve siyasi krizler yavaş yavaş ortaya çıkabilir.
 
Kişisel olarak 15 Aralıktan itibaren Tr Venüs hangi evimizdeyse o konularda çok para gidebilir, talepkarlıklar, kararsızlıklar ve yavaşlıklar olabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(15 Aralık 10.ev Venüs Dikkat, 10.evden 1, 2, 7 ve 8.eve olumsuz yansıma, 14, 15 Aralık 9.ev Güneş Süper, 12, 13, 14 Aralık 9.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Boğa
(15 Aralık 9.ev Venüs Dikkat, 9.evden 12, 1, 6 ve 7.eve olumsuz yansıma, 14, 15 Aralık 8.ev Güneş Süper, 12, 13, 14 Aralık 8.ev Merkür Dikkat)
Yükselen İkizler
(15 Aralık 8.ev Venüs Dikkat, 8.evden 11, 12, 5 ve 6.eve olumsuz yansıma, 14, 15 Aralık 7.ev Güneş Süper, 12, 13, 14 Aralık 7.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Yengeç
(15 Aralık 7.ev Venüs Dikkat, 7.evden 10, 11, 4 ve 5.eve olumsuz yansıma, 14, 15 Aralık 6.ev Güneş Süper, 12, 13, 14 Aralık 6.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Aslan
(15 Aralık 6.ev Venüs Dikkat, 6.evden 9, 10, 3 ve 4.eve olumsuz yansıma, 14, 15 Aralık 5.ev Güneş Süper, 12, 13, 14 Aralık 5.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Başak
(15 Aralık 5.ev Venüs Dikkat, 5.evden 8, 9, 2 ve 3.eve olumsuz yansıma, 14, 15 Aralık 4.ev Güneş Süper, 12, 13, 14 Aralık 4.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Terazi
(15 Aralık 4.ev Venüs Dikkat, 4.evden 7, 8, 1 ve 2.eve olumsuz yansıma, 14, 15 Aralık 3.ev Güneş Süper, 12, 13, 14 Aralık 3.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Akrep
(15 Aralık 3.ev Venüs Dikkat, 3.evden 6, 7, 12 ve 1.eve olumsuz yansıma, 14, 15 Aralık 2.ev Güneş Süper, 12, 13, 14 Aralık 2.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Yay
(15 Aralık 2.ev Venüs Dikkat, 2.evden 5, 6, 11 ve 12.eve olumsuz yansıma, 14, 15 Aralık 1.ev Güneş Süper, 12, 13, 14 Aralık 1.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Oğlak
(15 Aralık 1.ev Venüs Dikkat, 1.evden 4, 5, 10 ve 11.eve olumsuz yansıma, 14, 15 Aralık 12.ev Güneş Süper, 12, 13, 14 Aralık 12.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Kova
(15 Aralık 12.ev Venüs Dikkat, 12.evden 3, 4, 9 ve 10.eve olumsuz yansıma, 14, 15 Aralık 11.ev Güneş Süper, 12, 13, 14 Aralık 11.ev Merkür Dikkat)
Yükselen Balık
(15 Aralık 11.ev Venüs Dikkat, 11.evden 2, 3, 8 ve 9.eve olumsuz yansıma, 14, 15 Aralık 10.ev Güneş Süper, 12, 13, 14 Aralık 10.ev Merkür Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..