Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mayıs '20

 
Kategori
Astroloji
 

1-7 Haziran 2020 Haftalık Burç

01 - 07 Haziran 2020 Haftalık Burç Astroloji: Yılın En Olumsuz Günlerinden 02 Haziran ! Ay, Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat ! 
 
2020 Yılının En olumsuz günlerinden olan 02 Haziranda (Ötekisi 29 Ağustos) Toplam Katsayı -16 olup Ay -4, Satürn -4, Jüpiter -3 ve Plüto -3 katsayılarında olacaktır. Düşük katsayıdaki Ay güvenlik problemlerini, verimsizliği, dalgalanmaları, Satürn engel ve yasakları, ambargoları, Jüpiter fanatik ve yobaz kişileri, teröristleri, aşırılığı, savurganlık ve sorumsuzluğu, Plüton toplu ölümleri, deprem ve salgın hastalıkları, nükleer silahları, cinayet ve suikastleri, gizli saklı işleri ve casusları sembolize etmektedir. (Haziran 2020 burç) (haftalık burç)
 
02 Haziranda Ay ve Plütondan Natal Güneş ve Marsı Terazi**, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar olumsuz Natal Marsı Başak, Balık olanlar ise olumlu etkiler alabilirler. Düşük katsayılı bir transitten olumlu etki almak demek olumsuz olaylardan bir takım fırsatlar elde etmek demektir. Örneğin Natal Marsı Balık olan Işid ve/veya İran Tr Ay ve Plütonu sembolize eden şeylerden (güvenlik açıkları, nükleer silahlar, gizli saklı işler, casuslar) olumlu etkiler alabilir. Işid ve/veya İran'ın Natal Güneşi  Koç olduğundan bir yandan Tr Ay ve Plütondan olumsuz etki alırken bir yandan da çeşitli fırsatlar elde edip başkalarını da olumsuz etkileyebilirler. İran'ın içinde karışıklık olsa da İran da başka ülkelerin içini karıştırabilir. (haftalık astroloji)
 
02 Haziran
Ay ve Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tayvan, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP, Gelecek Partisi/ NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED, Avrupa Ordusu / PKK / Fenerbahçe, Galatasaray /ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / A** Ö**, S** D**, M** İ**, F** G**, C** D**, A** G**, Eski Başbakan B** Y**, K** K**, K** A**, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, M** Y**, E** İ**, Hafter, A** B**, Ali Hamaney
 
02 Haziran
Ay ve Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / Euro / DHKP-C, PYD / D** B**, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, M** A**, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İ** B**, F** Y**
 
02 Haziran
Ay ve Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay ve Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay ve Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Balık olup Natal Güneşi Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar)
Işid, İran, Ermenistan, Yemen, Kanada, Belçika, KKTC, Panama, BAE, İtalya / DHKP-C / Euro / İ** B**, F** Y**, D** B**, M** A**, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / M** A**, Ü** Ö**, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, E** İ** 
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi / TC Merkez Bankası, BM, AB / A** G**, F** Y**, Eski Başbakan B** Y**, S** O**, K** A**, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde, Hafter
 
Yukardaki tabloda hafta boyu ama bilhassa 02 Haziranda Tr Ay ve Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Tr Ay ve Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere ve/veya Ay ve Plütonu sembolize edenlere dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 02 Haziranda Tr Ay ve Plütondan olumsuz etki alan ABD Başkanı Trump'In 6 ve 12.evleri olumsuz etkiler alacağından sağlığına ve yanında çalışan hizmetli ve iş arkadaşlarına çok dikkat etmesi gerekebilir. Özellikle şu sıra Covid19 salgını Amerikayı kasıp kavururken ABD Başkanı Trump'ın sağlığı ile ilgili ihmalkarlık yapmaması gerekebilir. Trump'ın çok düşmanı var. Trump'ın özellikle yanındaki gizli düşmanlarına çok dikkat etmesi gerekebilir. (Haziran astroloji)
 
Yukardaki tabloda Akrep burcu Türkiye'Nin de 02 Haziranda Tr Ay ve Plütondan olumsuz etkiler alması ama bir yandan da olumsuz etkiler vermesi mümkündür. Akrep burçlarının ve Yengeç burçlarının katsayısı -3 ve -4 birim düşeceğinden hem kendilerine hem de başkalarına istemeden de olsa olumsuz etkiler verebilirler. Bu durum Natal Marsı Başak, Balık olanların işine yarayacaktır. 02 Haziran ve civarı Akrep burcu Türkiye ve TSK'nın PYD, Işid, İran, Amerika, Irak, Hafter, Esad ve terör saldırılarına dikkat etmesi gerekebilir. Türkiye ve TSK'Nın bu olası saldırılara karşılık vermesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılılar çoğaltılabilinir. (2020 Haziran burç)
 
Hafta boyu ama bilhassa 02 Haziranda Natal Marsı Balık olan İran'ın nükleer kapasitesini arttırması, saldırı planları yapması beklenebilir. 02 Haziranda Amerika - İran çatışması beklenebilir. Çünkü Amerika ile birlikte başkanı Trump da olumsuz etkiler almaktadır. Bu arada İran'ın dini lideri Ali Hamaney'in de Amerika'dan olumsuz etkiler alması olasıdır. (2020 haftalık burç)
 
Hafta boyu ama bilhassa 02 Haziranda Doların düşmesi Euro'nun çıkması olasıdır. Bu arada Tr Satürn yüzünden Bitcoin de düşebilir. (Haziran 2020)
 
02 Haziranda Olumsuz hava Olayları, her türlü iletişim kazaları (hava, kara, deniz, internet), uçak kazaları, salgın hastalıklarda artış, ölümcül deneyler, zehirlenme olaylarında artışlar olabilir. 02 Haziranda bilhassa Koç ve Terazi burçları Tr Plütondan çift yönde olumsuz etkiler alacağından Terazi burcu Suriye, Çin, Suudi Arabistan, Almanya, Fransa'da, Koç burcu Işid, İran ve Venezuella'da olumsuz değişimlere yol açabilir. 
 
02 Haziranda Terazi burcu Çin Yengeç burcu Amerika'dan verimini ve güvenliğini azaltıcı yönde etkiler alabilir. 
 
02 Haziranda Zayıf Fay Hatlarında Şiddetli Depremler ! 
 
Astro Carto Grafide 02 Haziranda Tr Ay, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Plütondan olumsuz etki alan Mars, Venüs, Güneş, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Yalova, Bursa, Marmara Denizi, Uşak, Kütahya, Denizli, Isparta, Antalya, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Aksaray, Niğde, Mersin, Adana, Kayseri, Yozgat, Çorum, Sinop, Samsun, Ordu, Tokat, Sivas, Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye, Hatay, Adıyaman, Şanlıurfa, Malatya, Elazığ, Giresun, Erzincan, Trabzon, Gümüşhane, Tunceli, Siverek), Akdeniz Açıkları, Lübnan, Ürdün, İsrail, Filistin, Suriye, Suudi Arabistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Tayland, Malezya, Singapur, Çin, Endonezya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Solomon Adaları, Filipinler, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Meksika, Amerika, Kanada, Küba, Honduras, Nikaragua, Kosta Rika, Panama, Brezilya, Ekvador, Peru, Arjantin, Sudan, Mısır, Cezayir, Portekiz, İspanya, Fransa, Almanya, İsviçre, Norveç, İsveç, Finlandiya, Ukrayna, Rusya, Romanya 
 
02 Haziranda Yukardaki Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, maden göçükleri, heyelan, volkanik patlamalar, şiddet ve terör olayları, cinayet ve suikastler, gizli saklı işler, casusluk olayları, her türlü iletişim kazaları (hava, kara, deniz, internet), olumsuz hava koşulları, uçak kazaları, uzay ve roket kazaları, ölümcül deneyler, elektronik aletlerden kaynaklı ölümler, nükleer denemeler, salgın hastalıklar ve zehirlenmelerde artışlar, toplu ölümler, savaş, yıkım ve saldırılar, patlama ve yangınlar olabilir.
 
02 Haziranda Terör Olaylarına Dikkat ! 
 
Hafta boyu ama bilhassa 02 Haziranda Jüpiter ve Satürn yüzünden terör olayları, engel, yasak ve ambargolar olabilir. Bilhassa Türkiye ve TSK'nın terör örgütü PKK'ya 02 Haziranda dikkat etmesi gerekebilir. 02 Haziranda dünya çapında terör olaylarında bir artış yaşanabilir. Terörle birlikte yasak ve ambargolar da artabilir. 
 
Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda
Satürn ve Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Pakistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / ABD Doları, BitCoin / A** Ö**, S** D**, M** İ**, F** G**, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, A** B**, Ali Hamaney
 
Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda
Satürn ve Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası, Euro /A** D**, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, D** B**, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, A** G**, C** E**, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, M** A**, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İ** B**, F** Y**, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, M** Y**, Hafter
 
Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda
Satürn ve Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Satürn ve Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Satürn ve Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, KKTC, İtalya, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası, Euro / AB Başkanı Donald Tusk, D** B**, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, A** G**, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İ** B**, F** Y**, M** A**, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Hafter
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP, Gelecek Partisi / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / A** G**, Eski Başbakan B** Y**, K** K**, C** E**, K** A**, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / DEVA Partisi / K** K**, D** B**, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ali Hamaney
 
Hafta boyu ama bilhassa 02 Haziranda yukardaki tabloda Tr Satürn ve Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Tr Satürn ve Jüpiterden olumlu etki alanlara yada Jüpiter ve Satürnü sembolize edenlere dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Çin, Amerikadan ve diğer ülkelerden hukuksal açıdan olumsuz etkiler ve bir takım engel, yasak ve ambargolarla karşı karşıya kalabilir. Akrep burcu Türkiye'de de bir takım önlem ve yasaklar artabilir. Türkiye'Nin Rusya ve başkanı Putin'e Jüpiter ve Satürn bazında dikkat etmesi gerekebilir. Hafta boyu ama bilhassa 02 Haziranda Türkiye ve TSK'nın Tr Jüpiter (hukuki konular) ve Satürn (ambargolar) bazında Amerika'ya, Kıbrıs Rum Cumhuriyetine, Almanya, Fransa'ya, Ermenistan'a, Rusya'ya, Yunanistan'a, İran'a çok dikkat etmesi gerekebilir. 02 Haziranda Hafter Libya ve Türkiye'ye karşı olumsuz etkiler verebilir, saldırılar düzenleyebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir. 
 
Kişisel olarak Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar Tr Jüpiter ve Satürn hangi evlerindeyse o konularda çeşitli fırsatlar ele geçirebilirler. Natal Güneşi Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar ise Tr Jüpiter ve Satürnden olumsuz etkiler alabilirler. Bu olumsuz etkiler Satürnü sembolize eden hakim, savcı, patron, anne ve babadan, Jüpiteri sembolize eden hukuk ve yargısal kararlardan kaynaklanabilir. 
 
06 Haziranda Koç, Yengeç, Terazi, Oğlaklar Tr Aya Dikkat !
 
06 Haziran (+4)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / A** B**, Ali Hamaney
 
06 Haziran (+4)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak**, Akrep, Kova, Balık** olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya,Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası /CHP, MHP, AKP, HDP, Gelecek Partisi / Euro, Türk Lirası / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray / M** A**, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İ** B**, F** Y**, A** D**, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, A** Ö**, C** D**, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan B** Y**, S** O**, K** A**, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, A** G**, C** E**, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, S** D**, F** G**, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, M** Y**, Hafter
 
06 Haziran (+4)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Aydan olumlu etki alıp Natal Güneşi Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak**, Akrep, Kova, Balık** olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası, Euro / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / DHKP-C / A** Ö**, S** D**, M** A**, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, D** B**, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
06 Haziranda yukardaki tabloda Tr Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Tr Aydan olumlu etki alan veya Tr Ayı sembolize eden ülke, grup ve kişilere çok dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Irak, Suriye, Venezuella gibi ülkelerin ülke güvenlikleri ihlal olabilir. Suriye, Irak, Venezuella gibi ülkelerin Amerika, İran, Işid, İsrail, Rusya saldırılarına dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda 11.ev Satürn, 10.ev Jüpiter, Plüto, 7.ev Ay Dikkat!)
Yükselen Boğa
(Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda 10.ev Satürn, 9.ev Jüpiter, Plüto, 6.ev Ay Dikkat!)
Yükselen İkizler
(Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda 9.ev Satürn, 8.ev Jüpiter, Plüto, 5.ev Ay Dikkat!)
Yükselen Yengeç
(Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda 8.ev Satürn, 7.ev Jüpiter, Plüto, 4.ev Ay Dikkat!)
Yükselen Aslan
(Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda 7.ev Satürn, 6.ev Jüpiter, Plüto, 3.ev Ay Dikkat!)
Yükselen Başak
(Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda 6.ev Satürn, 5.ev Jüpiter, Plüto, 2.ev Ay Dikkat!)
Yükselen Terazi
(Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda 5.ev Satürn, 4.ev Jüpiter, Plüto, 1.ev Ay Dikkat!)
Yükselen Akrep
(Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda 4.ev Satürn, 3.ev Jüpiter, Plüto, 12.ev Ay Dikkat!)
Yükselen Yay
(Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda 3.ev Satürn, 2.ev Jüpiter, Plüto, 11.ev Ay Dikkat!)
Yükselen Oğlak
(Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda 2.ev Satürn, 1.ev Jüpiter, Plüto, 10.ev Ay Dikkat!)
Yükselen Kova
(Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda 1.ev Satürn, 12.ev Jüpiter, Plüto, 9.ev Ay Dikkat!)
Yükselen Balık
(Hafta boyu bilhassa 02 Haziranda 12.ev Satürn, 11.ev Jüpiter, Plüto, 8.ev Ay Dikkat!)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..