Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '12

 
Kategori
Güncel
 

1. Kadıköy harbi

1. Kadıköy harbi
 

mega final lazım mı TFF?


Madem yenilgiyi hazmedemeyecek bir yapınız var maça falan gelmeyin. Hani olay artık yenilmeyi geçti kamuya zarara geldi. Polis arbalarını yakmaya, metrobüse zarar vermeye falan geldi? Ya onlardan hırsınızı alamadınız da mı kırdınız evin önunde bekleyen arabaların camlarını? 

Neyse hazmedemeyeceğiniz onca şey oldu değil mi? En büyük rakibiniz kendi sahanızda kupa kaldırmasın diye elinizden geleni yaptınız. Sahayı mahvettiniz almayalım diye. Belki içerde alırız diye taaa içeri kadar geldiniz yine olmadı. Baktınız inat çıktık stad ışıklarını kapattınız. Valiyi getirip konuşturttunuz almayalım diye. Ama o inanan yürekler kupa kaldırmaya gelmişti ve kaldıracaktı. Karanlıkta da olsa boş tribünlerede olsa o kupayı ''Asla çıkamayacaksınız'' dediğiniz kadıköyün ortasında kaldırdık, duvarlarına şampiyon GALATASARAY yazdık ya asıl bunu hazmedemediniz siz orda.

FB yöneticileri bugün ki açıklamalında orantısız güç kullanan, toplumu yönetmeyi bilmeyen diyerek polisi suçladı. Peki sizin taraftarlığınız ne kadar biliyor taraftar olmayı. Göz altına alınanların arasından doktor,avukat ve öğretmen çıktı. E demek ki adam olmak taraftar olmak farklı şeylermiş demi sayın Özdemir.

Evet 12 yıldır yenemediğimiz gibi yine yenemedik ama fenerbahçe 107 yıldır GALATASARAY'ın sahasında kupa kaldıramıyor ama duur gerçi sizde 6-0 var bak ben onu unuttum(!).

Ha birde TFF var. Elinden geleni yaptı sizin için ama olmadı. Bugün yarın GALATASARAY'ı PFDK'ya sevkeder bunlar şampiyon oldu diye.

 
Toplam blog
: 54
: 944
Kayıt tarihi
: 10.02.12
 
 

Artvin- Hopa doğumluyum.elektrik-elektronik mühendisiyim. İşten fırsat buldukça kendimce yazdığım..