Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '08

 
Kategori
Magazin
 

1 Mayıs 3008 haberleri

Saylonist (Uzay Yolu) rahip, Charon’un mineral çiçeğinin ırzına geçerken, suçüstü yakalandı. Çiçeğin kızlığının bozulduğu ama hamile kalmadığı açıklandı. Bunu duyan rahip, kısır olduğuna karar verip, intihar etmeye kalktı. ‘Zamanın Sonu’ gazetesi, durumdan sorumlu olmadığını açıkladı.

İo-Europa koalisyonu bozuldu. Yeni galaktik seçim, 1.000 yıl sonra yenilenecek. Seçimlere 100 milyon partinin katılması bekleniyor.

Uzaycıların Dünya Konfederasyonu’ndan ayrılma girişimi, Samanyolu İHM’nde reddedildi. Uzaycılar bu durumda, Andromeda İHM’ne başvuracaklarını açıkladılar. Andromedalılar durumla ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

Robotların Taksim mitingi, İstanbul valisi tarafından iptal edildi.

İlk ateist gezegen üssü kuruldu. Ancak, ateistlere verilen bu gezegen, yaşanacak koşullara sahip değil. Ateistler de, bu durumda mutasyon geçireceklerini açıkladılar.

Galaktik Süper Küme güzeli seçilemedi, çünkü finale kalan 2 adaydan biri diğerini yedi. Ne demişler?: Kadın kadının kurdudur.

‘Galaksi’nin Sesi’ gazetesi, internet nüshasından matbu nüshaya geri dönmeye karar verdi. Bu durum, galaksi blogcuları arasında infial yarattı.

Blog editörlerine ölümsüzlük hakkı tanındı, böylelikle editörler sonsuz yazı yayınlamama rekorunu kıracaklar.

Bir gelecekbilimciden bir geçmişbilimciye (çok eski adıyla tarihçi), gövde nakledildi. Geçmişbilimcinin beyni bilgi zehirlenmesinden öldü. Gelecekbilimcinin holografik gövdesi, eski beynini aynen yeniden üretti, evrime de başladı bile. İlk sözü: ‘Post-3-hümanizm’ oldu... Bunun 1.000 yıl önce yaşayan bir gelecekbilimciye ait bir özdeyiş olduğu sanılıyor.

 
Toplam blog
: 2216
: 514
Kayıt tarihi
: 16.08.06
 
 

Serbest yazarım. 1960 doğumluyum. BÜ İşletme mezunuyum. ..