Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '16

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

1 Nisan şaka gününde “şiddete hayır” dediler

1 Nisan şaka gününde “şiddete hayır” dediler
 

Televizyondaki kamera şakaları ile tanınan komedyen Şakkabaz (Rıfat Cenk), 1 Nisan Dünya Şaka Günü’nde sağlık çalışanları ile birlikte hem güldü, hem mesaj verdi: Şiddete hayır!

Televizyondaki kamera şakaları ile tanınan komedyen Şakkabaz (Rıfat Cenk), 1 Nisan Dünya Şaka Günü’nde Üsküdar’da bulunan bazı kamu hastanelerinin davetli oldukları bir etkinlikte sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Altunizade Kültür Merkezi’nde gerçekleşen gösteride davetliler, hem ekrandaki kamera şakalarının perdeye yansıyan görüntülerini izlediler, hem de Şakkabaz’ın canlı performansı eşliğinde keyifli dakikalar geçirdiler.

Sağlık çalışanlarına şiddete hayır teması ile gerçekleşen etkinlikte katılımcılara 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla mavi kurdelalar da takıldı.

Gösterinin sonunda konuşan Şakkabaz, “ olmazsa olmazlardan olan sağlık çalışanlarına kalkan eller kırılsın” dedi ve 1 Nisan’daki gösterilerini sağlık çalışanlarına yönelik yapmalarındaki amacın, “şiddete komedinin yardımı ile hayır demek” olduğuna vurgu yaptı. 

Gösteriye katılan 7’den 7’e konukların, geceden büyük keyif aldıkları gözlerden kaçmadı.

Haber&Foto: Arzu Başlantı

 
Toplam blog
: 230
: 1315
Kayıt tarihi
: 26.08.12
 
 

Doğum yeri: Berlin Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu (Bölüm ve fakül..