Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '18

 
Kategori
Astroloji
 

10 - 16 Eylül 2018 Haftalık Burç Astroloji: 12 Eylül Yılın En Olumsuz Günü! Dikkat!

10 - 16 Eylül 2018 Haftalık Burç Astroloji: 12 Eylül Yılın En Olumsuz Günü! Dikkat!
 

haftalık astroloji


12 Eylül -18 katsayısı ile yılın en olumsuz günü olup bu günde Ay Transiti -5, Mars Transiti -4, Venüs ve Uranüs Transitleri ise -3 katsayısında olacaktır. 12 Eylülde Tr (Transit) Ay Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı Başak ve Balık burçlarını ise son derece olumlu yönde etkileyebilir. Bu arada Aslan ve Kova burçları Tr Ay.dan çift yönde olumsuz etki alacağından diğer burçlara oranla Tr Ay.a daha çok dikkat etmeleri gerekebilir. Düşük katsayılı Tr Ay hangi evinizdeyse o konularda dalgalanmalara, güvenlik problemlerine, verimsizliklere işaret edebilir. Bu arada Ay.ın yönettiği Yengeç burcu hangi evinizdeyse o konularda dalgalanmalar, verimsizlikler ve güvenlik problemleri de Tr Ay.ın bulunduğu Terazi burcundaki evinizi zorlayabilir. Örneğin 12.evi Yengeç olan Yükselen Aslanların Tr Ay 3.evlerinde olacağından ev, aile ve gayrimenkulle ilgili sıkıntı ve sorunlar yada gizli düşmanlar 3.evi sembolize eden yakın çevreyi (akraba, kardeş, komşu), her türlü iletişimi (konuşma, sözleşme, anlaşma) olumsuz yönde etkileyebilir. Yükselen Aslanlar sözleşme yada kontrat yaparken 12 Eylülde gizli düşmanlıklara dikkat etmeleri gerekebilir. 12 Eylülde Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanların katsayıları düşeceğinden Tr Ay hangi evlerinde ise o konular yüzünden keyifleri kaçabilir ve her zamankinden daha duygusal olabilirler. (Eylül 2018 burç) (haftalık burç)

12 Eylülde Tr Mars -4 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı bütün burçları ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Düşük katsayılı Tr Mars hangi evinizdeyse o konularda kavga, tartışma, zorlanma ve hatta saldırılar ve kazalar beklenebilir. 12 Eylülde Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burçlarının da katsayıları düşeceğinden bugünde her zamankinden daha gergin ve sinirli olabilirler. Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçları hangi evinize geliyorsa o konularda kaza ve kavgalara dikkat etmek gerekebilir. Marsın yönettiği Koç burcu hangi evinize denk geliyorsa o konulardan kaynaklı olaylar da Tr Marsın bulunduğu evi olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin 9.evi Koç burcu olan Yükselen Aslanların Tr Mars 7.evlerinde olacağından hukuki konulardaki zorlanmalar ikili ilişkilerinizi (evlilik, ortaklık, vs) olumsuz yönde etkileyebilir. (haftalık astroloji) (Eylül astroloji)

12 Eylülde Tr Venüs -3 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı İkizler, Yay olanları ise son derece olumlu yönde etkileyebilir. Düşük katsayılı Tr Venüs hangi evinizdeyse o konularda açgözlülük, talepkarlık, kararsızlık ve ağırkanlılık oluşabilir. 12 Eylülde Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burçlarının katsayıları düşeceğinden bu kişilerin de Tr Venüs hangi evlerindeyse keyifleri kaçabilir, her zamankinden daha talepkar, kararsız yada ağırkanlı olabilirler. Yengeç ve Oğlak burçları çift yönde olumsuz etki alacaklarından Tr Venüs ve sembolize ettiklerine daha çok dikkat etmeliler. Tr Venüsün yönettiği Boğa ve Terazi burcu hangi evinize denk geliyorsa o konulardan kaynaklı olaylar da Tr Venüsün bulunduğu evi olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin 10.evi Boğa, 3.evi Terazi olan Yükselen Aslanların Tr Venüs 4.evlerinde olacağından iş, meslek, kariyer, sosyal statü ile yakın çevre (akraba, kardeş, komşu), sözleşme, anlaşma, eğitim, öğretim gibi konularda yavaşlıklar, talepkarlıklar, kararsızlıklar ev, aile, gayrimenkulle ilgili konularınızı olumsuz yönde etkileyebilir. (2018 Eylül burç)

12 Eylülde Tr Uranüs -3 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burçlarını son derece olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı İkizler, Yay olanları ise son derece olumlu yönde etkileyebilir. Düşük katsayılı Tr Uranüs hangi evinizdeyse o konularda asilik, aykırılık, huzursuzluk oluşabilir. 12 Eylülde Natal Güneş ve/veya Marsı Kova burçlarının katsayısı düşeceğinden bu kişilerin Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konularda keyiflerin kaçabilir ve her zamankinden daha asi olabilirler. Yengeç ve Oğlak burçları çift yönde olumsuz etki alacaklarından Tr Uranüs ve sembolize ettiklerine daha çok dikkat etmeleri gerekebilir. Tr Uranüsün yönettiği Kova burcu hangi evinize denk geliyorsa o konulardan kaynaklı olaylar da Tr Uranüsün bulunduğu evi olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin 7.evi Kova olan Yükselen Aslanların Tr Uranüs de 7.evlerinde olacağından ikili ilişkilerde (evlilik, ortaklık, danışmanlık, vs) asilik, aykırılık, huzursuzluk yine ikili ilişkileri olumsuz yönde etkileyebilir. Bu durumdan bir tek Natal Marsı İkizler, Yay olanlar olumlu etki alabilir. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa ama Natal Marsınız İkizler ise Tr Venüs ve Uranüsle ilgili olumsuz durumları olumluya çevirebilirsiniz. Bunu da İkizler ve Yay burçları hangi evinize denk düşüyorsa o imkanları kullanabilerek aşabilirsiniz. (2018 haftalık burç) (Eylül 2018)

12 Eylülde
Ay (-5) --> Terazi (Venüs) (-3) --> Akrep (Plüto) (-1) --> Oğlak (Satürn) (-1)
Mars (-4) --> Kova (Uranüs) (-3) --> Boğa (Venüs) (-3) --> Akrep (Plüto) (-1) --> Oğlak (Satürn) (-1)

12 Eylülde Ay (ABD, Irak) ve Marsı (İran, Işid) sembolize eden ülke, grup ve kişilerin bir takım olumsuz olayları başlatabileceği ve bu olayların kelebek etkisi ile Oğlak (Rusya) burcunu sembolize eden ülke, grup ve kişileri olumsuz etkileyebileceği görülmektedir. Arada kalan ülkeler de (Boğa burcu İsrail, Akrep burcu Türkiye ve Filistin, Terazi burcu Suriye, Suudi Arabistan, Kova burcu Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Yunanistan) bu olumsuz etkilerden nasibini alabilir.

Kişisel olarak 12 Eylülde Yengeç ve Koç burçları hangi evimizdeyse o konulardan kaynaklı zincirleme olaylar Oğlak burcundaki evimizi olumsuz olarak etkileyebilir.

12 Eylülde Kelebek Etkisi ile Ay ve Marsdan zincirleme olumsuz etki alacak
Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olan ülke, grup ve kişiler

Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Yukardaki tablodan Rusya'nın Yengeç burcu Amerika'dan zincirleme etki ile olumsuz etkiler alması olası ama Rusya Başkanı Putin'in Natal Marsı Yay olduğundan düşük katsayılı Venüs ve Uranüs Transitlerini kendi lehine çevirebilir. Ayrıca 16 Eylül Pazar günü Rusya Başkanı Putin'in bütün bu olumsuzluklara karşın bir başarıya imza atması beklenebilir. Ancak arada kalan Terazi burcu Suriye'nin son derece yıpranması olasıdır. Putin de Terazi burcu ancak Natal Marsı Yay olduğu için 15, 16 Eylülde Tr Güneşden olumlu etkiler alması olasıdır. Yukardaki tablodan 12 Eylül ve civarı olası zincileme olaylardan Türk Lirası ve Bitcoin'in değer kaybı olasıdır.

12 Eylül (-5)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler (Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tayvan, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / PKK / Fenerbahçe, Galatasaray /ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani,Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
12 Eylül (-5)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler (Natal Marsı Başak, Balık olanlar)

Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

12 Eylül (-5)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler) (Natal Marsı Başak, Balık olup Natal Güneşi Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar)

Ermenistan, Kanada, KKTC, Panama, İtalya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / DHKP-C / Euro / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler (Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

12 Eylülde Astro Carto Grafi Haritasına göre Tr Ay çizgilerinin geçtiği noktalar: İngiltere**, Yunanistan**, Makedonya, Polonya, Hindistan**, Kırgızistan, Rusya**, Çin**, Tayvan**, Kuzey Kore, Japonya**, Amerika**, Kanada, Venezuella**, Kolombiya

Yukarıdaki tablodan bakınca yanında çift yıldız olan ülkelerin ve bu ülkelerde yaşayanların düşük katsayılı Tr Ay.a daha çok dikkat etmeleri gerekir çünkü bu ülkeler hem Tr Ay.dan olumsuz etki alan hem de Astro Carto Grafi haritasında yer alan grubun içinde yer almaktadırlar. Örneğin Rusya ve Başkanı Putin ile Amerika ve Başkanı Trump Tr AY hangi evlerindeyse 12 Eylülde güvenlik problemlerine, verimsizliklere, dalgalanmalara dikkat etmeleri gerekebilir. Bu ülkelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. Örneğin 12 Eylül ve civarı Japonya, Kuzey Kore, Tayvan, Yunanistan, Çin gibi ülkelerde şiddetli depremler olabilir. 12 Eylül ve civarı hem Astro Carto Grafi haritasında hem de Tr Ay.dan olumsuz etki alan tabloda yer alan ülkelerde İkizler ve Yay burcunu sembolize eden deniz, hava, kara yolculuklarında olumsuz hava şartlarından ötürü kazalar yada terör saldırıları da olabilir.

12 Eylülde Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı yada AY.ı sembolize eden ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 12 Eylülde Amerika'Nın İran ve Işid saldırılarına dikkat etmesi gerekebilir. Amerika da Suriye'yi olumsuz yönde etkileyebilir.
 
10 Eylül (-2), 11 Eylül (-3), 12 Eylül (-4), 13 Eylül (-2), 14 Eylül (-3), 15, 16 Eylül (-2)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)

Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Muharrem İnce, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler (Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce

12 Eylülde Astro Carto Grafi Haritasına göre Tr Mars çizgilerinin geçtiği noktalar: İngiltere, İspanya, Fransa, Almanya, Türkiye**, Suriye**, İsrail, Filistin**, Ürdün, Mısır, İran, Suudi Arabistan, BAE, Rusya, Türkmenistan, Hindistan, Çin, Amerika, Meksika, Kanda, Venezuella, Şili, Arjantin

Yukardaki tablodan bakınca 12 Eylül ve civarı Türkiye, Suriye ve Filistinin Tr Mars ve sembolize ettiklerine daha çok dikkat etmeleri gerekebilir. 12 Eylül ve civarı Türkiye'nin Doğusundaki zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. 12 Eylül ve civarı Türkiye'Nin Doğusunda ve Suriye sınırında şiddetli çatışmalar yada şiddet olaylarda artışlar olasıdır. Aynı şekilde Filistin'de de 12 Eylül ve civarı şiddet olaylarında artışlar olasıdır. Tr Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Tr Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Ülkemiz Türkiye'Nin Tr Marsı sembolize eden İran, Işid, Irak, Filistin, NATO gibi ülke ve gruplara dikkat etmesi gerekebilir. Koç burcu İran hem kendini hem de başka ülkeleri olumsuz yönde etkileyebilir.

12 Eylül ve civarı Dolar Merkez Bankasını zorlayabilir. Bu yüzden 12 Eylül ve civarı yada hafta boyu Dolar Türk Lirası karşısında aşırı değerlenebilir. Merkez Bankasının Dolara karşı daha etkili önlemler alması gerekebilir. 12 Eylül ve civarı Koç burcu NATO Türkiye'yi ve TSK'yı (Türk Silahlı Kuvvetleri) son derece olumsuz yönde etkileyebilir. 10 Eylül haftası boyunca Natal Güneşi Boğa Natal Marsı Koç olan Muharrem İnce ise Tr Mars hangi evindeyse o konular kapsamında kendi kendini olumsuz etkileyip zorlayabilir. 12 Eylül ve civarı Akrep burcu İYİ Partinin içinde bir takım kavga ve tartışmalar iyice ayyuka çıkabilir.
 
10, 11 Eylül (-2), 12 Eylül (-3), 13 Eylül (-1), 14, 15, 16 Eylül (-2)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler  (Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, Muharrem İnce
 
10, 11 Eylül (-2), 12 Eylül (-3), 13 Eylül (-1), 14, 15, 16 Eylül (-2)
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler (Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
10, 11 Eylül (-2), 12 Eylül (-3), 13 Eylül (-1), 14, 15, 16 Eylül (-2)
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler) (Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Muharrem İnce, Pakistan Başbakanı Imran Khan

12 Eylülde Astro Carto Grafi Haritasına göre Tr Venüs çizgilerinin geçtiği noktalar: Almanya, İtalya**, İngiltere**, İspanya**, Rusya, Pakistan**, Çin**, Tayvan**, Kuzey Kore**, Kanada**, Amerika, Venezuella**, Meksika

Yukardaki tablodan bakınca İtalya, İngiltere, İspanya, Pakistan, Çin, Tayvan, Kuzey Kore, Kanada, Venezuella gibi ülkelerin Tr Venüsden olumlu etki alan Amerika'dan para ve ikili ilişkiler konularında olumsuz etkiler alması olasıdır. Bilhassa Amerika - Çin, Amerika - Kuzey Kore, Amerika - Kanada arasındaki para ve diplomasi konuları 12 Eylül ve civarında son derece bozulabilir.

Türkiye'nin Natal Marsı Venüs yönetiminde Terazi burcu olduğundan ve katsayısı düşeceğinden 12 Eylül ve civarı Türkiye de devlet politikası Venüsden olumsuz etki alan ülke ve gruplara karşı daha talepkar olabilir. Örneğin Türkiye - İsrail, Türkiye - Suriye arasında mal-mülk, para, toprak paylaşımları ile diplomasi konularında talepkarlıklar olabilir. 12 Eylül ve civarı Boğa burcu TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) da her zamankinden daha talepkar olacağından Suriye içlerine doğru daha çok ilerleyebilir. Bu arada Terazi burcu Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başkanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu mal-mülk, toprak paylaşımları ile ilgili konularda her zamankinden daha talepkar olabilirler. Natal Marsı Yay olan ve düşük katsayılı Venüsden olumlu etkiler alan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Başkanı Putin Suriye konusunda talepkarlıklarında ilerleme kaydetebilirler ve Venüsün olumsuz etkisini kendi lehlerine çevirebilirler. Yukardaki tablodan olasılıklar çoğaltılabilir.
 
10 Eylül (-1), 11 Eylül (-2), 12 Eylül (-3), 13 Eylül (-1), 14, 15, 16 Eylül (-2)
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler  (Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, Muharrem İnce
 
10 Eylül (-1), 11 Eylül (-2), 12 Eylül (-3), 13 Eylül (-1), 14, 15, 16 Eylül (-2)
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler (Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
10 Eylül (-1), 11 Eylül (-2), 12 Eylül (-3), 13 Eylül (-1), 14, 15, 16 Eylül (-2)
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler) (Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)

Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

12 Eylülde Astro Carto Grafi Haritasına göre Tr Uranüs çizgilerinin geçtiği noktalar: Almanya, Fransa, İngiltere**, İspanya**, Türkiye**, Mısır, Hindistan**, Çin**, Rusya, Kuzey Kore**, Güney Kore**, Filipinler**, Kanada**, Amerika, Venezuella**, Brezilya**, Meksika

12 Eylül ve civarı hem Astro Carto Grafi haritasında bulunan hem de Tr Uranüsden olumsuz etki alan grubun içinde bulunan Türkiye, İngiltere, İspanya, Hindistan, Çin, Kuzey ve Güney Kore, Filipinler, Kanada, Venezueella, Brezilya gibi ülkelerin Uranüsü sembolize eden veya Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. 12 Eylül ve civarı Türkiye'nin Batısından geçen (İstanbul, Edirne, Çanakkale, İzmir, Bodrum, Marmaris) Tr Uranüs çizgileri yüzünden zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. Türkiye'Nin haricinde Kuzey ve Güney Kore'de, Filipinler'de, Çin'de de zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir.

12 Eylül ve civarı Tr Uranüs yüzünden Türkiye'de asi ve aykırı kişiler yüzünden huzursuzluklar ve terör olayları olasıdır. Türkiye'nin Uranüsü sembolize eden veya Uranüsden olumlu etkiler alan Amerika, Almanya, Fransa, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi gibi ülkelere dikkat etmesi gerekebilir.

Bütün olumsuzluklara rağmen 14 Eylül Cuma günü Ay ve Jüpiter +6 katsayısında olacağından Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burçları son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin Natal Marsı Balık olan Işid, İran gibi ülke ve gruplar 14 Eylül günü yayılmacı bir politika izleyebilirler.
 
14 Eylül (+6)
Ay ve Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar)

Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / MHP, CHP / DHKP-C, PYD / AB, TC Merkez Bankası, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma) / BitCoin, Euro / Fenerbahçe / Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Ümit Özdağ, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

Yukarıdaki tablodan 14 Eylül Cuma günü İsrail ve Başkanı Netanyahu'nun ayrıca Amerika Başkanı Trump'ın Ay ve Jüpiterden aldıkları olumlu etki ile daha yayılmacı bir politika izlemeleri olasıdır. Bu arada Natal Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad da 14 Eylül Cuma gün daha yayılmacı bir politika izleyebilir. Yukardaki tablodan olasılıklar çoğaltılabilir.
 
15 Eylül (+3), 16 Eylül (+6)
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / AKP, HDP / PKK / Galatasaray, Fenerbahçe /Türk Lirası, BitCoin / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz

16 Eylül Pazar günü Tr Güneş +6 katsayısında olup Natal Marsı bütün burçlar ama bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Örneğin Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya Başkanı Putin'in Tr Güneşden alacakları olumlu etki ile bir başarı yada zafer elde etmeleri mümkündür. Kişisel olarak Tr Güneş hangi evinizdeyse o konularda parlamanız ve olumlu etkiler almanız olasıdır. Mesela Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 16 Eylül günü Tr Güneş 6.evinde olacağından sağlık, rutin işler, iş arkadaşları, çalışanları ile ilgili konularda olumlu etkiler alması olasıdır. Yükselen Aslan burcu bir kişinin Tr Güneş 16 Eylülde 2.evinde olacağından para konularında bir canlanma söz konusu olabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. http://mediacat2.blogspot.com.tr/

Natal Gezegenlerin Katsayıları

  10 Eylül 11 Eylül 12 Eylül 13 Eylül 14 Eylül 15 Eylül 16 Eylül
Koç -2 -3 -4 -2 -3 -2 -2
Boğa -2 -2 -3 -1 -2 -2 -2
İkizler -1 -1 -1 +4 +4 +3 +4
Yengeç +5 -1 -5 -1 +6 +2 +2
Aslan +3 +2 +3 +3 +4 +3 +6
Başak -1 -1 -1 +4 +4 +3 +4
Terazi -2 -2 -3 -1 -2 -2 -2
Akrep +3 +2 -1 +3 +4 +3 +3
Yay +4 +4 +4 +5 +6 +5 +5
Oğlak +3 -1 -1 +2 -1 -1 -1
Kova -1 -2 -3 -1 -2 -2 -2
Balık +2 +3 +3 +4 +4 +3 +3


Yükselen Koç
(12 Eylül 7.ev Ay, 11.ev Mars, 8.ev Venüs, 2.ev Uranüs Dikkat, 14 Eylül 8.ev Ay ve Jüpiter Süper, 16 Eylül 6.ev Güneş Süper)
12 Eylülde Yengeç burcu 4.ev ile Koç burcu 1.evden 10.eve zincirleme olumsuz etki.

Yükselen Boğa
(12 Eylül 6.ev Ay, 10.ev Mars, 7.ev Venüs, 1.ev Uranüs Dikkat, 14 Eylül 7.ev Ay ve Jüpiter Süper, 16 Eylül 5.ev Güneş Süper)
12 Eylülde Yengeç burcu 3.ev ile Koç burcu 12.evden 9.eve zincirleme olumsuz etki.

Yükselen İkizler
(12 Eylül 5.ev Ay, 9.ev Mars, 6.ev Venüs, 12.ev Uranüs Dikkat, 14 Eylül 6.ev Ay ve Jüpiter Süper, 16 Eylül 4.ev Güneş Süper)
12 Eylülde Yengeç burcu 2.ev ile Koç burcu 11.evden 8.eve zincirleme olumsuz etki.

Yükselen Yengeç
(12 Eylül 4.ev Ay, 8.ev Mars, 5.ev Venüs, 11.ev Uranüs Dikkat, 14 Eylül 5.ev Ay ve Jüpiter Süper, 16 Eylül 3.ev Güneş Süper)
12 Eylülde Yengeç burcu 1.ev ile Koç burcu 10.evden 7.eve zincirleme olumsuz etki.

Yükselen Aslan
(12 Eylül 3.ev Ay, 7.ev Mars, 4.ev Venüs, 10.ev Uranüs Dikkat, 14 Eylül 4.ev Ay ve Jüpiter Süper, 16 Eylül 2.ev Güneş Süper)
12 Eylülde Yengeç burcu 12.ev ile Koç burcu 9.evden 6.eve zincirleme olumsuz etki.

Yükselen Başak
(12 Eylül 2.ev Ay, 6.ev Mars, 3.ev Venüs, 9.ev Uranüs Dikkat, 14 Eylül 3.ev Ay ve Jüpiter Süper, 16 Eylül 1.ev Güneş Süper)
12 Eylülde Yengeç burcu 11.ev ile Koç burcu 8.evden 5.eve zincirleme olumsuz etki.

Yükselen Terazi
(12 Eylül 1.ev Ay, 5.ev Mars, 2.ev Venüs, 8.ev Uranüs Dikkat, 14 Eylül 2.ev Ay ve Jüpiter Süper, 16 Eylül 12.ev Güneş Süper)
12 Eylülde Yengeç burcu 10.ev ile Koç burcu 7.evden 4.eve zincirleme olumsuz etki.

Yükselen Akrep
(12 Eylül 12.ev Ay, 4.ev Mars, 1.ev Venüs, 7.ev Uranüs Dikkat, 14 Eylül 1.ev Ay ve Jüpiter Süper, 16 Eylül 11.ev Güneş Süper)
12 Eylülde Yengeç burcu 9.ev ile Koç burcu 6.evden 3.eve zincirleme olumsuz etki.

Yükselen Yay
(12 Eylül 11.ev Ay, 3.ev Mars, 12.ev Venüs, 6.ev Uranüs Dikkat, 14 Eylül 12.ev Ay ve Jüpiter Süper, 16 Eylül 10.ev Güneş Süper)
12 Eylülde Yengeç burcu 8.ev ile Koç burcu 5.evden 2.eve zincirleme olumsuz etki.

Yükselen Oğlak
(12 Eylül 10.ev Ay, 2.ev Mars, 11.ev Venüs, 5.ev Uranüs Dikkat, 14 Eylül 11.ev Ay ve Jüpiter Süper, 16 Eylül 9.ev Güneş Süper)
12 Eylülde Yengeç burcu 7.ev ile Koç burcu 4.evden 1.eve zincirleme olumsuz etki.

Yükselen Kova
(12 Eylül 9.ev Ay, 1.ev Mars, 10.ev Venüs, 4.ev Uranüs Dikkat, 14 Eylül 10.ev Ay ve Jüpiter Süper, 16 Eylül 8.ev Güneş Süper)
12 Eylülde Yengeç burcu 6.ev ile Koç burcu 3.evden 12.eve zincirleme olumsuz etki.

Yükselen Balık
(12 Eylül 8.ev Ay, 12.ev Mars, 9.ev Venüs, 3.ev Uranüs Dikkat, 14 Eylül 9.ev Ay ve Jüpiter Süper, 16 Eylül 7.ev Güneş Süper)
12 Eylülde Yengeç burcu 5.ev ile Koç burcu 2.evden 11.eve zincirleme olumsuz etki.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..