Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '13

 
Kategori
Astroloji
 

10 - 16 Haziran : İletişime (Fikir, yazı ve konuşmalar) Dikkat !

10 - 16 Haziran : İletişime (Fikir, yazı ve konuşmalar) Dikkat !
 

Astroloji


27 Mayıs - 02 Haziran haftası için yaptığımız yorumlarda Neptünün Balık burcundaki süper konumundan ötürü İnsani konuların ve idealist çalışmaların ön planda olabileceğini Mars'ın Boğa burcunda Pazartesi'nden Perşembe'ye kadar kötü konumda olduğundan Boğa burcunu temsil eden temelinde toprak, arazi, vs gibi konular olan saldırı, öfke ve zorlamaların çıkabileceğini yazmıştık. Tam da bu belirtilen günlerde Taksim Gezi Parkı (arazi, toprak) konusunda halkın günlerce süren tepkisi (Marsdan ötürü) ortaya çıktı. Ve bu tepki Neptünün de etkisiyle sarktı. Balık burcu olan Başbakanımızın insani ve toplumsal konulara yönelik idealist çalışmaları da ön planda yer aldı. Ama bu çalışmalardan Taksim Gezi parkı gibi toprak ve arazi konularını içeren çalışmalar diğer insanlık yararına çalışmalar yapan gruplar ve insanlar tarafından tepki ile karşılandı. Bu tepkinin bu kadar taraf toplamasının nedeni de Neptün'ün Balık burcunda 3 haftadır süper konumda olmasından kaynaklanıyor. Başka hiç bir zaman hiç bir konuda bu kadar taraftar toplanmazken Taksim Gezi parkı için ülke dışından bile tepkiler geldi. Neptün'ün simgelediği insanlık yararına uğraşan, hayırsever, gönüllü kişilerin günlerce süren tepkileri oldu.

Bu haftanın en belirgin durumu Güneşin ve Jüpiterin Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi günleri İkizler burcunda kötü konumda olmasıdır. Bu yüzden İkizler burcunu temsil eden fikir, yazı, konuşmalar, gazeteciler, yorum yapan entel kişiler, bilgi ağı kuranlar, internetle uğraşanlar, ticaretle uğraşanlar nüfuzlu kişilerden baskı görebilirler, nüfuzlu kişilerin egoistçe tutumları ile karşılaşabilirler. Jüpiterin etkisiyle de bazı fikir, yazı ve konuşmalar yüzünden başımız hukuk ve yasalarla derde girebilir; bazı fikir, yazı ve konuşmalar yabancı ülke ve kültürlerin (kürt, alevi, vs.) tepkisini çekebilir. Örneğin 3.köprüye verilen isim yüzünden alevilerin tepki göstermesi gibi. Biliyorsunuz Jüpiter İkizler burcunda 03 - 09 Haziran haftasından beri kötü konumda. Nüfuzlu insanlar ve yargı bazı fikir, konuşma ve yazılara kötü etki yapabilir. İletişim sektörüyle uğraşanlar bu hafta baskı, egoistlik, sorumsuzluk, kabalık, patavatsızlık ve fanatikliklere karşı dikkatli olsunlar.

Merkür Yengeç burcunda Çarşamba, Perşembe ve Cuma kötü konumda olduğundan vatansever insanlar bazı iletişim kaynaklarından kötü etki alabilirler. Bazı yazı, fikir, konuşmalar vatansever kişileri huzursuz edebilir yada sinirlendirebilir. Üretimle uğraşanların da hile ve kurnazlıklara, ticari ilişkilerine dikkat etmeleri gerekebilir. Bazı kurnazlık ve hilekarlıklar yüzünden güvenlik ihlalleri olabilir. Özellikle internet ve bilgi ağı ile uğraşanların güvenlik ihlalleri olabilir.

Venüs de Perşembe ve Cuma Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan vatansever kişiler, üretimle uğraşanlar maddeci, kendi isteklerine düşkün para konuları ile uğraşan kişilerden olumsuz etki alabilirler. Yurt ve vatanla ilgli konular mal, mülk, toprak ve arazi paylaşımı gibi maddesel konulardan olumsuz etkilenebilir. Üretimle uğraşan kişilerin para konularına dikkat etmeleri gerekebilir.

Uranüs Pazar günü Koç burcunda kötü konumda olduğundan asker, polis ve güvenlik birimleri asi gruplar yüzünden huzursuz olabilirler. Grup ve organizasyonlar içerisinde de huzursuzluklar olabilir. Geleceğe yönelik projeler ve teknolojik konularda ani değişiklikler gerilim yaratabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil.  

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 10 - 16 Haziran haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 4.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 4.evde Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Neptün 12.evde Pzt, Salı süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri. (Özverili ve duyarlı davranarak sıkıntı ve sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz.)

Yükselen Boğa

Güneş 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü  : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 3.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 3.evde Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Neptün 11.evde Pzt, Salı süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Güneş 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü  : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Başkaları üzerinde tembel sorumsuz bir izlenim bırakabilirsiniz.)

Merkür 2.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 2.evde Prş, Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Neptün 10.evde Pzt, Salı süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Yengeç

Merkür 1.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 1.evde Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Neptün 9.evde Pzt, Salı süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 10.evde Pazar kötü :  Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Aslan

Neptün 8.evde Pzt, Salı süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri. (Borç para yada kredi fırsatları !)

Uranüs 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Hukuk ve Yasalara dikkat !)

Güneş 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Arkadaş ve tanıdıklara dikkat !)

Merkür 12.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 12.evde Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük. (Maddeci ve kurnaz gizli düşmanlara dikkat !)

Yükselen Başak

Neptün 7.evde Pzt, Salı süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 11.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 11.evde Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Terazi

Neptün 6.evde Pzt, Salı süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 10.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 10.evde Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Akrep

Neptün 5.evde Pzt, Salı süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 9.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 9.evde Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Yay 

Neptün 4.evde Pzt, Salı süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 8.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 8.evde Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Oğlak

Neptün 3.evde Pzt, Salı süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 7.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 7.evde Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Kova

Neptün 2.evde Pzt, Salı süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 6.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 6.evde Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Pzt, Salı süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, yaratıcılık, idealizm, incelik, insancıllık, özveri.

Uranüs 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Jüpiter 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Merkür 5.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 5.evde Prş, Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..