Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '21

 
Kategori
Astroloji
 

10 - 16 Mayıs 2021 Astroloji

10 - 16 Mayıs 2021 Haftalık Burç Astroloji: 13, 14, 15 Mayıs Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar Dikkat! 
 
Haftanın en yoğun günleri -4 katsayısı ile 13, 14, 15 Mayısdır. Haftanın en olumsuz etkiler alan burçları ise Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarıdır. Hafta boyu ama bilhassa 13 ve 16 Mayısda Akrep burcunu sembolize eden yer altındaki fay hatları olumsuz etkiler alabilir ve bunun sonucunda şiddetli depremler olabilir. Hafta boyu Boğa burcunu sembolize eden toprak paylaşımları, parayla ilgili konularda Tr Güneş, Mars ve Uranüs yüzünden saldırılar, egoistlikler, huzursuzluklar, kavga ve tartışmalar hatta toprak ve sınır savaşları olabilir. Bütün transitler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarının üstüne üstüne geliyor gibi gelebilir. (Mayıs 2021 burç) (Mayıs astroloji)
 
Hafta boyu Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan ülkeler Natal Marsı Balık olan ülkelerden olumsuz etkiler alabilir. 13 - 16 Mayıs arası bilhassa Natal Marsı Başak, Balık olanlar Tr Güneşden olumlu etkiler alıp daha da ünlenebilir ve canlanabilirler. 
 
Hafta boyu Kova burcu ülkelerin Natal Marsı Aslan olan ülkelere Tr Güneş bazında dikkat etmesi gerekebilir. Ayrıca Kova burcu ülkelerin de kendi içinde kavga ve saldırılar olabilir. Hafta boyu Natal Güneşi Boğa Marsı Terazi olan grupların da 13 - 16 Mayısda Tr Mars ve Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişilere dikkat etmesi gerekebilir. 
 
Kişisel olarak 13 - 16 Mayısda bilhassa Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarının Tr Güneş, Mars, Uranüs hangi evinizdeyse o konulardan kaynaklı baskılar, egoistlikler, saldırılar, kavga ve tartışmalar, huzursuzluklar olabilir. (haftalık burç) (haftalık astroloji)
 
Haftanın En yüksek katsayılı transiti Balık burcunun yöneticisi Neptündür. Hafta boyu bilhassa 16 Mayısda Tr Neptün +5 katsayısında olup bütün burçlara ama özellikle Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak burçlarına son derece olumlu etkiler verebilir. Eğer Natal Marsınızın da katsayısı yüksekse Tr Neptün hangi evinizdeyse o konulardan kaynaklı olumlu Neptünyen etkiler alabilirsiniz. Örneğin Natal Marsınız İkizler ve Tr Neptün 8.evde (Yükselen Aslan) ise ortak paralar, kira gelirleri, vergi, miras, sigorta, başkalarıyla ortaklaşa sahip olunan değerlerden son derece olumlu etkiler alabilirsiniz. Bu konularda yardımsever kişiler size yardımcı olabilirler. Neptün devlet kurumlarını da sembolize ettiğinden Devlet kurumlarından olumlu etkiler alabilirsiniz yada 8.evi sembolize eden Metafizik ve/veya Astrolojiyle ilgili yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. (2021 Mayıs burç)
 
Hafta boyu ama bilhassa 16 Mayısda Tr Neptün İkizler - Yay burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilediğinden Dünya genelinde her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet, ulaşım) ve uzayla ilgili yaratıcı çalışmalar olabilir. Neptünü sembolize eden Metafizikle ilgili çalışmalar da artabilir. (2021 haftalık burç)
 
14 Mayısda Tr Jüpiter Kova burcundan Balık burcuna geçiyor ve -1 katsayısına düşüyor. 14 Mayısdan itibaren Tr Jüpiter Natal Güneş ve Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlara çeşitli fırsatlar sunabilir. Kişisel olarak Tr Jüpiter 14 Mayısdan itibaren hangi evinizdeyse o konulara fazladan para gidebilir. Daha doğrusu Balık burcundaki evinizde bulunan Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olan kişilere çok para harcayabilirisiniz. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa ve Marsınız İkizler olsun Tr Jüpiter 8.evinizde (Yükselen Aslan) olsun bu durumda hayatınızdaki Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olan kişilere Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olan kişilere 8.ev kapsamında fazladan para gidebilir. Tr Jüpiter 8.evde ortaklaşa sahip olunan (miras, para, vs) değerlerin hukuki yollarla alınmasına ama Tr Jüpiter düşük katsayıda olduğundan bu konuda ihmalkarlık ve savurganlıklara işaret de edebilir. (Mayıs 2021)
 
Dünya genelinde Tr Jüpiterin Neptün yönetimindeki Balık burcuna geçmesi Neptünü sembolize eden Devletlere, Devlet kurumlarına ve Büyük Şirketlere Dava açılmasına işaret etmektedir. Önümüzdeki günlerde bilhassa Temmuzda Tr Jüpiter son derece katsayı düşüreceğinden ve buna Satürn de eşlik edeceğinden Devletler ve Büyük Şirketlere davalar açılabileceği görülmektedir. Jüpiter Balık burcunda düşük katsayıda dini temalı acımasız terör saldırılarına da işaret etmektedir. Özellikle **21 Temmuzda** Tr Jüpiter -3 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova burçlarını olumsuz etkileyeceğinden bu ülke, grup ve kişilere bir terör saldırısı olasılığına işaret etmektedir. 
 
13 - 16 Mayıs Astro Carto Grafide Tr Tr Güneş, Mars, Uranüs ve Plütondan olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs, Mars çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, maden göçükleri, volkanik aktiviteler, yangın ve patlamalar, şiddet ve terör olayları olabilir. Ayrıca 13 - 16 Mayısda Tr Plütondan ötürü olumsuz hava koşulları ve kazaları da olasıdır. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç -------------------------------------------------------------------------------------
(13 - 15 Mayıs 2.ev Uranüs, 10.ev Plüton, 4.ev Mars, 12.ev Jüpiter Dikkat, Hafta boyu 12.ev Neptün Süper)
Yükselen Boğa -------------------------------------------------------------------------------------
(13 - 15 Mayıs 1.ev Uranüs, 9.ev Plüton, 3.ev Mars, 11.ev Jüpiter Dikkat, Hafta boyu 11.ev Neptün Süper)
Yükselen İkizler -------------------------------------------------------------------------------------
(13 - 15 Mayıs 12.ev Uranüs, 8.ev Plüton, 2.ev Mars, 10.ev Jüpiter Dikkat, Hafta boyu 10.ev Neptün Süper)
Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------------------------------
(13 - 15 Mayıs 11.ev Uranüs, 7.ev Plüton, 1.ev Mars, 9.ev Jüpiter Dikkat, Hafta boyu 9.ev Neptün Süper)
Yükselen Aslan -------------------------------------------------------------------------------------
(13 - 15 Mayıs 10.ev Uranüs, 6.ev Plüton, 12.ev Mars, 8.ev Jüpiter Dikkat, Hafta boyu 8.ev Neptün Süper)
Yükselen Başak -------------------------------------------------------------------------------------
(13 - 15 Mayıs 9.ev Uranüs, 5.ev Plüton, 11.ev Mars, 7.ev Jüpiter Dikkat, Hafta boyu 7.ev Neptün Süper)
Yükselen Terazi -------------------------------------------------------------------------------------
(13 - 15 Mayıs 8.ev Uranüs, 4.ev Plüton, 10.ev Mars, 6.ev Jüpiter Dikkat, Hafta boyu 6.ev Neptün Süper)
Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------------------------------
(13 - 15 Mayıs 7.ev Uranüs, 3.ev Plüton, 9.ev Mars, 5.ev Jüpiter Dikkat, Hafta boyu 5.ev Neptün Süper)
Yükselen Yay -------------------------------------------------------------------------------------
(13 - 15 Mayıs 6.ev Uranüs, 2.ev Plüton, 8.ev Mars, 4.ev Jüpiter Dikkat, Hafta boyu 4.ev Neptün Süper)
Yükselen Oğlak -------------------------------------------------------------------------------------
(13 - 15 Mayıs 5.ev Uranüs, 1.ev Plüton, 7.ev Mars, 3.ev Jüpiter Dikkat, Hafta boyu 3.ev Neptün Süper)
Yükselen Kova -------------------------------------------------------------------------------------
(13 - 15 Mayıs 4.ev Uranüs, 12.ev Plüton, 6.ev Mars, 2.ev Jüpiter Dikkat, Hafta boyu 2.ev Neptün Süper)
Yükselen Balık -------------------------------------------------------------------------------------
(13 - 15 Mayıs 3.ev Uranüs, 11.ev Plüton, 5.ev Mars, 1.ev Jüpiter Dikkat, Hafta boyu 1.ev Neptün Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..