Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Şubat '14

 
Kategori
Astroloji
 

10 - 16 Şubat 2014 astroloji burç: 14 Şubat yoğun bir gün!

10 - 16 Şubat 2014 astroloji burç: 14 Şubat yoğun bir gün!
 

2014 astroloji


27 Ocak - 02 Şubat 2014 astroloji burç yorumlarımızda 30 Ocak Perşembe günü Uranüsün Koç burcunda (Güneş, Ay ve Merkürün desteğiyle) süper bir konumda olacağını bu yüzden askeri konularda yeni keşifler olabileceğini yazmıştık gerçekten de basına yansıdığı kadarıyla edindiğimiz bilgilere göre;

31 Ocak'da TSK'nın ilk yerli tüfeği 'Mehmetçik' şubatta kışlalara dağıtılacak.İlk yerli piyade tüfeği ‘Mehmetçik’, deneme amacıyla şubatta kıtalara dağıtılacak. Kışlalardaki 500 bin G3 silahının yerini, testleri tamamlanan Mehmetçik alacak haberi yer aldı. (http://gundem.bugun.com.tr/subatta-dagitilacak-haberi/954208)

Ayrıca 01 Şubatta İnsansız hava aracı ANKA'nın uçuş sistemi millileştirildi haberi yer aldı. (http://gundem.bugun.com.tr/beyni-artik-milli-haberi/955651)

02 Şubatta da Meteksan’ın geliştirdiği PTR-3013 radarı ile karakol ve özel güvenlik gerektiren yerler 3 km’lik koruma zırhıyla çevriliyor. Radar ile askeri karakolların etrafında pusu kuran teröristler adım adım görüntülenebilecek haberi medyada yer aldı. (http://gundem.bugun.com.tr/karakollara-3-kmlik-zirh-haberi/956880)

03 - 09 Şubat 2014 astroloji burç yorumlarımızda süper kritik bir hafta uyarısında bulunmuştuk geçekten de haftaya Plütonun Oğlak burcunda kötü konumda oluşu yüzünden komşu Yunanistan'da 3 Şubatta olan 6.1'lik depremle başladık. (http://www.haberturk.com/dunya/haber/918011-yunanistanda-deprem). 04 Şubat günü de Endonezya'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (http://www.bugun.com.tr/son-dakika/endonezyada-deprem-haberi/959329). 05 Şubatta da saat 03.56’da İstanbul Arnavutköy merkezli 3.8’lik bir deprem oldu (http://www.bugun.com.tr/son-dakika/istanbulda-38-buyuklugunde-deprem-haberi/960549)

03 Şubat günü yerin altında olduğu gibi üstünde de şiddetli ve yıkıcı olaylar oldu. Van'da AK Parti ve Hüda-Par Gevaş ilçe binalarına eş zamanlı molotofkokteylli saldırı düzenlendi. (http://siyaset.milliyet.com.tr/ak-parti-ve-huda-par-a-molotoflu/siyaset/detay/1831286/default.htm).

03, 04, 06, 07 ve 09 Şubat günleri için Neptün ve Merkürün Balık burucnda kötü konumda oluşu yüzünden kimin yaptığı belli olmayan bulanık olayların bir takım bilgi, belge, konuşma ve yazıların ortaya çıkabileceğini söylemiştik gerçekten de 03 Şubattan 3 gün önce 31 Ocak'da basında "Yeni Gülen kasetindeki vekil iddiası olay oldu. Kaset savaşları dün gece sosyal medyayı salladı. Fethullah Gülen'in 5 ses kaydı piyasaya sürüldü. Kasetteki milletvekili iddiası bombaydı" haberleri yer aldı. (http://siyaset.milliyet.com.tr/yeni-gulen-kasetindeki-vekil/siyaset/detay/1829952/default.htm)

03 Şubatta yine basına yansıyan bir başka habere göre "Savcıdan savcıya ses kaydıyla şantaj iddiası. 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonları İstanbul Adliyesi'nde savcıları da birbirine düşürdü. Bir savcı konuştu, diğeri kaydetti. Ardından sesi kaydeden savcının, diğer savcıyı şantajla etkilemeye çalıştığı iddia ediliyor" haberleri basında yer aldı. (http://gundem.milliyet.com.tr/savcidan-savciya-ses-kaydiyla/gundem/detay/1831323/default.htm)

04 Şubatta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Sabah ve ATV için satın alma talimatı verdiği" iddialarına ilişkin tapeleri, partisinin grup toplantısında açıkladı. Bu sırada TRT1 yayını kesdi. (http://www.haberturk.com/gundem/haber/918493-devlet-soyuluyor-dedi-ve-tapeleri-okudu)

Yine 04 Şubatta MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda Başbakan Erdoğan'ın "sansür talimatı" verdiği iddiasını içeren ses kaydını dinletti. (http://www.sondakika.com/haber/haber-mhp-li-vekil-basbakan-in-yeni-ses-kaydini-5627300/)

Ayrıca Uranüsün 03 - 09 Şubat haftası için Koç burcunda kötü konumda oluşu yüzünden asker, polis ve güvenlik birimleri içinde huzursuzluklar ve ani değişimler devam edebilir demiştik gerçekten de 04 Şubat günü Ankara Emniyeti'nde 6. dalga değişikliklerinin yapıldığı haberi geldi. (http://gundem.milliyet.com.tr/ankara-emniyeti-nde-6-dalga/gundem/detay/1831980/default.htm). Ayrıca Başbakan’ın 23 koruması da aniden başka yerlere tayin edildi. (http://gundem.milliyet.com.tr/basbakan-in-23-korumasina-tayin/gundem/detay/1832188/default.htm)

10 - 16 Şubat 2014 astroloji ve burçlar;

Bu hafta da gizli saklı işleri, bankacılık konularını, yer altı ve üstündeki kaynakları, değişim ve dönüşümleri simgeleyen Akrep burçları, Başkan, patron ve otorite konumundaki kişileri simgeleyen Oğlak burçları, özgürlükçü ve hümanist kişileri, plan ve projeleri, teknolojik konuları simgeleyen Kova burçları ile asker, polis ve güvenlik birimleriyle, öncü, aktivist kişileri simgeleyen Koç burçları yoğun etkiler almaktalar.

Haftanın başında yani 10, 11 ve 12 Şubat günleri Ay Yengeç burcunda süper konumda olacak. Bilhassa 10 Şubat Pazartesi Ay Yengeç.de haftanın en iyi konumunda olduğundan bu günlerde vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda son derece üretken olunabilinir.

Venüs 10, 12, 13, 14 ve 15 Şubat günleri Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan bu günlerde para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularda bunalımlar devam edebilir.

Plüton da bütün bir hafta boyunca Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan yapılacak yeniliklerde, değişim ve dönüşümlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda yada gizli saklı işlerde bunalımlar olabilir ve mevcut bunalımlar devam edebilir. Bu arada yer altındaki katmanlarda da değişimler sürebilir. Bu biz insanlara irili ufaklı depremler olarak yansıyabilir.

Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahipleri kötü konumdaki Venüsün etkisiyle 10, 12, 13, 14 ve 15 Şubat günleri talepkar kişilerden, para konularından, sosyal ve siyasi konulardan, bütün bir hafta boyunca da kötü konumdaki Plütonun etkisiyle gizli saklı işlerden, bankacılık konularından, yer altı ve üstü kaynaklardan kötü etkiler alabilirler.

Oğlak burcunun yöneticisi Satürn bütün bir hafta boyunca Akrep burcunda kötü konumda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahipleri katı, sahiplenici ve manipülatif olabilirler, yıkıcı kararlar alabilirler. Özellikle Satürn 13 Şubat Perşembe günü Venüs (para, sosyal, siyasi konular) ve Plütonun (gizli saklı işler, bankacılık konuları, vs.) körüklemesiyle -5 katsayısıyla haftanın en kötü konumunda olacağından bu günde Başkan, patron ve otorite sahipleri her zamankinden daha katı, sahiplenici ve yıkıcı olabilirler, yıkıcı ve sert kararlar alabilirler. Başkan ve patron konumundaki kişilerin özellikle 13 Şubat Perşembe günü önemli kararlar alırken daha sağduyulu ve yapıcı davranmaları ilerisi için yararlarına olabilir.

Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar bütün bir hafta boyunca Başkan, patron ve otorite konumundakilerden kötü etkiler alabilirler. Bir süredir Akrep ve Oğlak burcunu simgeleyen şeyler arasında karşılıklı olarak devam eden olumsuz etkileşim bu hafta da devam edebilir. Astrolojik evlerimizden de hangileri Akrep ve Oğlak burçlarına denk geliyorsa o evlerin konularında karşılıklı olarak olumsuz bir etkileşim söz konusu olabilir. Örneğin Akrep burcu 4.evinizde Oğlak burcu da 6.evinizdeyse 4.evin konularından olan beslenme, ev, aile ve gayrimenkul konuları ile 6.evin konularından olan sağlık, günlük işler, iş arkadaşları, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız arasında olumsuz bir etkileşim söz konusu olabilir. Beslenmeniz sağlığınızı yada gayrimenkul ve evle ilgili problemler günlük işlerinizi, alışkanlıklarınızı olumsuz etkileyebilir.

Güneş bütün bir hafta Kova burcunda kötü konumda olduğundan nüfuzlu kişiler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.), gençlik ve gençliği ilgilendiren konularda huzursuzluk, ani değişimler, aykırılıklar ve isyankarlıklar olabilir. Özellikle Güneş 12 Şubat Çarşamba ve 14 Şubat Cuma günleri -2 katsayısı ile haftanın en kötü konumunda olduğundan bu günlerde Güneşi simgeleyen konularda huzursuzluk artabilir. Bu günlerde sepkülatif konulardan olan borsa, döviz ve altın konularına daha dikkat etmek gerekebilir.

14 Şubat Cuma günü Aslan burcunda kötü konumdaki Ay.ın etkisiyle vatani konularda, ülke güvenliği yada üretimle ilgili konularda egoistlik, baskınlık, gurur ve kibir yapılması nüfuzlu kişilerin ve spekülatif konuların üzerindeki huzursuzluğu daha da arttırabilir. Bu olumsuz durum da geleceğe yönelik plan ve projelere olumsuz yansıyabilir.

Bütün bir hafta boyunca Kova burcunu simgeleyen konular (Özgürlükçü ve hümanist kişiler, plan ve projeler, teknolojik konular) Güneş.den yani nüfuzlu kişilerden, spekülatif konulardan yada gençlik ve gençliği ilgilendiren konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin geleceğe yönelik plan ve projelerde yada teknolojik konularda bir takım nüfuzlu kişilerin huzursuz olmasından ötürü zorlanma olabilir.

Kova burcunun yöneticisi Uranüs bütün bir hafta Koç burcunda kötü konumda olduğundan özgürlükçü ve hümanist kişiler her zamankinden daha öfkeli olabilirler. Plan ve projelerde, teknolojik konularda zorlanmalar olabilir. Grup ve organizasyonlar içinde de kavga ve tartışmalar artabilir. Özellikle Uranüs 12 Şubat Çarşamba ve 14 Şubat Cuma günleri -3 katsayısı ile haftanın en kötü konumunda olacağından bu günlerde bilhassa 12 Şubatta Güneşin (Nüfuzlu kişiler, spekülatif konular, vs.) ve 14 Şubatta hem Güneş hem de Merkürün (iletişim, fikir, yazı, konuşma, bilgi, belge, işçi ve çalışanlar, vs.) etkisiyle haftanın en kötü konumunda olacağından bu günlerde özgürlükçü ve hümanist kişilerde, plan ve projelerde, teknolojik konularda, grup ve organizasyonlar içinde zorlanma, kavga, tartışma ve saldırganlıklar olabilir. 

13 Şubat Perşembe günü Merkür Balık burcundan Kova burcuna geçiyor. Merkür 13, 14, 15 ve 16 Şubat günleri Kova burcunda kötü konumda olduğundan iletişim konularında (fikir, yazı, bilgi, belge, konuşma, vs.), hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili konularda huzursuzluk, ani değişimler, aykırılıklar olabilir. Örneğin aykırı fikirler, belgeler, konuşmalar ortaya çıkabilir. İşçi ve çalışanları da huzursuz edecek olaylar olabilir.

Haftanın en yoğun günü 14 Şubat Cuma günüdür. Bu günde 7 gezegen (Güneş, Merkür Kova.da, Ay Aslan.da, Venüs, Plüto Oğlak.da, Satürn Akrep.de, Uranüs Koç.da) kötü konumda olacağından Kova, Aslan, Oğlak, Akrep ve Koç burçlarını ilgilendiren konularda dikkatli olunması gerekebilir.

     kötü                  kötü                      kötü                 kötü                     kötü                        kötü

Ay -> Aslan (Güneş) -> Kova (Uranüs) -> Koç (Mars) -> Terazi (Venüs) -> Oğlak (Satürn) <-> Akrep

 

                     Merkür -> Kova (Uranüs)                     

İhtimaller: Vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili yada üretimle ilgili konularda egoistlik, gurur, kibir yada baskın davranışlar olabilir. Bu olaylar nüfuzlu kişileri, spekülatif konuları yada gençleri ve gençliği ilgilendiren konuları huzursuz edebilir. Bu arada bir takım aykırı fikir, yazı, konuşma yada belgeler ortaya çıkabilir. Bu huzursuzluklar ve aykırı fikirler, belgeler, vs. özgürlükçü ve hümanist kişileri öfkelendirebilir; bu olaylar plan ve projelerde zorlanmalara yol açabilir, grup ve organizasyonlar içinde kavga ve tartışmalar olabilir. Ayrıca bu olaylar asker, polis ve güvenlik birimlerini de olumsuz yönde etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri yada aktivist, öncü kişiler sosyal ve siyasi konularda talepkar davranabilirler. Sosyal, siyasi, para konularında, değişim ve dönüşümlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü konularda, gizli saklı işlerdeki bunalımlar Başkan ve patronları kötü yönde etkileyebilirler.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 10 - 16 Şubat haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 4.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 5.evde Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 6.evde Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 6.evde Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Mars 7.evde Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.  

Satürn 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 10.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Güneş 11.evde Bütün bir hafta kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 11.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 12.evde Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 12.evde Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 12.evde Cts süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

 

Yükselen Boğa  

Ay 3.evde Pzt, Salı, Çrş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 4.evde Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 5.evde Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 5.evde Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Mars 6.evde Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 9.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Güneş 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 10.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 11.evde Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 11.evde Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 11.evde Cts süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

 

Yükselen İkizler

Ay 2.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 3.evde Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 4.evde Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 4.evde Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Mars 5.evde Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 8.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Güneş 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 9.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 10.evde Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 10.evde Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 10.evde Cts süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 11.evde Bütün bir hafta kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

 

Yükselen Yengeç

Ay 1.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 2.evde Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 3.evde Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 3.evde Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Mars 4.evde Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 7.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Güneş 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 8.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 9.evde Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 9.evde Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 9.evde Cts süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

 

Yükselen Aslan

Ay 1.evde Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 2.evde Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 2.evde Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Mars 3.evde Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 4.evde Bütün bir hafta kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 6.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Güneş 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 7.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 8.evde Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 8.evde Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 8.evde Cts süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 12.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

 

Yükselen Başak

Ay 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 1.evde Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Mars 2.evde Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 5.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Güneş 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 6.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 7.evde Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 7.evde Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 7.evde Cts süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 11.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 12.evde Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

 

Yükselen Terazi 

Mars 1.evde Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 4.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Güneş 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 5.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 6.evde Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 6.evde Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 6.evde Cts süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 10.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 11.evde Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 12.evde Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 12.evde Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

 

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 3.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Güneş 4.evde Bütün bir hafta kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 4.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 5.evde Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 5.evde Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 5.evde Cts süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 9.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 10.evde Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 11.evde Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 11.evde Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Mars 12.evde Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

 

 

Yükselen Yay   

Venüs 2.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Güneş 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 3.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 4.evde Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 4.evde Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 4.evde Cts süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 8.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 9.evde Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 10.evde Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 10.evde Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Mars 11.evde Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

 

Yükselen Oğlak  

Venüs 1.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Güneş 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 2.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 3.evde Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 3.evde Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 3.evde Cts süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 4.evde Bütün bir hafta kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 7.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 8.evde Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 9.evde Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 9.evde Pazar süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Mars 10.evde Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 11.evde Bütün bir hafta kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

 

Yükselen Kova

Güneş 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 1.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 2.evde Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 2.evde Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 2.evde Cts süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 6.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 7.evde Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 8.evde Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 8.evde Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Mars 9.evde Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 12.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

 

Yükselen Balık

Merkür 1.evde Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 1.evde Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan veya aldatılan, fedakarlık, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, yan çizme, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, unutkanlık, nedensiz korkular, endişe, isteri, kuruntu, hayalkırıklıkları.

Neptün 1.evde Cts süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 5.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 6.evde Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 7.evde Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 7.evde Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Mars 8.evde Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 11.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız.

Plüto 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Güneş 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 12.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..